- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.641
Buklee eMiyorsa nedensagiyorsunki o zatenbosaltir gogsunu ben sagmiyorum hic sadece emzirmeye odaklandim
canım geçen hafta kontrolünde hafif sarılığı vardı dr hem emzir hemde emzirdikten sonra sağ onuda içir direnci artsın demişti.. dün tekrar kontrole götürdük 300gr almıştı ve sarılığıda kalmamış dedi.. sence sağmayı bırakıp sadece emzirsem mi? nasılsa sarılığıda attı böyle alışmasın dimi?
kızlar bebeği sarılık olan varmı? sarılık hakkında bildiklerinizi yazarmısnz?
kızlar bebeği sarılık olan varmı? sarılık hakkında bildiklerinizi yazarmısnz?
Ya eger yeteri kadar emiyosa 2-3 saatte bir doyuyorsa zaten anlarsin sagmaya ne gerek varki her seferinde bi gogsune tut iyice bosaltsin eskiler sagiyormuymuski hepsini iciyormusuz:)))bu benim sahsi fikrim tabi sutu cok asiri olanlar agri sanci yapanlar bebegi yeteri kadar emmeyenler icin bisey diyemem bosaltmak gerekir?bide hep evde olmicaz yarin obur gun disaricikicaz misafirlige gidicez alisverise v.s sagmak zor olacak sadece emerse. Her yerdeckar memeyi daya:))
12 demişti dr ilk doğduğunda yenidoğan bebeklerde oluyomuşş tehlike sınırı 18miş sık sık emzir atar bişey kalmadı bizde..
bide dediğin gibi deneyim madem .. bide bişey daha sorucam canım sana kaç dk kalıyo memede ?
çenesi güçlendi demek ki önceleri bu kadar soluksuz ememiyodu dinlene dinlene emiyodu şimdi soluksuz emiyo onun içindir sürenin azalması canımBaslarda 20 dk tutyodu Dinlene dinlene simdi 10 dk felan bende anlamadim
çenesi güçlendi demek ki önceleri bu kadar soluksuz ememiyodu dinlene dinlene emiyodu şimdi soluksuz emiyo onun içindir sürenin azalması canım
kızlar ben harıcınde doğurmayan kaldı mı
Merhaba kızlar
Bugün bebeğim doğalı 11 gün geçti..
Dün saat 02.45 de bebeğimin göbek kordonu düştü
Şükür Rabbime
Ben bugün yıkayacağım bebeği az kaldı...
Başım fena dumanlı
çocuklar şap şup öpüyor benim şehzadeyi sormayın
minnacık bişey bu
Doğum sonrası az kilo kaybettik ama olsun
Ben korseyi 3 gün taktım sonra attım
Ama az sonra yeniden takacağım
Göbeğim bayağı indi
ama azimle 90-60-90 olacağım inşallah
doğum sonrası 76 kg ya düştüm
10 kg verdim
1 haftadır da bayağı zayıfladım ama 40 ım çıkana dek tartılmayacağım
Bayağı gazlı benim oğlan
tamamen doğal bitkisel bir gaz ilacıyla rahatladı şükür
altı pişti biraz
ama zeytinm
yağlı krem sürüyorum
iyileşiyor şükür
umarım sizler ve bebeklerde iyidir..
hepinizi öpüyorum
benim çıldırmam an meselesi. bebeğim 25 günlük oldu ancak doğdugundan beri her gece 3 den önce kesinlikle uyumuyor. bazen 4 ve 5 i de buluyor. elden indiği an ağlıyor. uyandığında mutlaka elde olacak. 25 gündür buraya 2. girişim. okuyamıyorum bile sizler neler yaşıyorsunuz. bizi yoruyor kuzucuk. maşaallah sağlıklı ancak uyku denen bişey yok. o kadar emiyor, altı değişiyor, gazı çıkıyor ama gözleri kocaman açıyor. bir de en kısa sürede taşınmamız lazım. tayinimiz çıktı. bel ve sırt ağrılarım hiç gitmiyor. çok yorgunum. masaja o kadar ihtiyacım var ki. gittiğimiz yerde yardımcı tutmayı düşünüyorum yemekten ve ev işinden anlayan. Allah herkese kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?