- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.661
canım ne güzel gobusunuz düşmüş,bizimkisi daha düşmedi :)) kurudu ama bekliyoruzz dahaaa püff düşsede kurtulsak
benim bir de bir sorum var herkese , kızım kakasını bazen lopp diye yapıyor bazen de zorlanıyor genelde bezini actıgımda temizlerken yapıyor,sıcak su mu iyi geliyor acaba poposuna ???
daha cok sabah 5ten sonra kıvranmaya başlıyor ben emziriyorum emdikten sonra bazen hüppp kaka yapıyor bazen sabaha kadar bekliyorr..sabah emdikten sonra yapıyor..
acaba hipp in rezene cayından versem mi ? 1 haftadan sonra icirilebilir yazıyor..
napsam bilemedim :S zorlanma olur diyor herkes ama kıyamıyorummm.. aglaması yok ama ıkınıyorr garibimm :S :S :S
selam öncelikle bebeişlerimiz herkese hayırlı uğurlu olsun allah ım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.Benim oğlumun göbeği 6 günlük olunca düştü 15 şubatta doğum yaptım bugün 11.günümüz göbeğimiz kanadı bizim dr gittik yıkadığımız için mikrop kapmış krem verdi bende şaşırdım bir dr yıka dedi diğeri göbek düşmeden yıkanmaz dedi neyse allah tan şimdi iyi kabızlık olurmuş canım fitil vermedimi dr sana bize her ihtimale karşı verdi kabız olunca kullan yarısını kes dedi şimdilik yok allahtan ama olurmuş bebekler alışıcaz.Bizdede gece uykuları geçmişe karıştı canım sürekli emiyor,ağlıyor,sıçıyor yaptığı bu :)
selam öncelikle bebeişlerimiz herkese hayırlı uğurlu olsun allah ım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.Benim oğlumun göbeği 6 günlük olunca düştü 15 şubatta doğum yaptım bugün 11.günümüz göbeğimiz kanadı bizim dr gittik yıkadığımız için mikrop kapmış krem verdi bende şaşırdım bir dr yıka dedi diğeri göbek düşmeden yıkanmaz dedi neyse allah tan şimdi iyi kabızlık olurmuş canım fitil vermedimi dr sana bize her ihtimale karşı verdi kabız olunca kullan yarısını kes dedi şimdilik yok allahtan ama olurmuş bebekler alışıcaz.Bizdede gece uykuları geçmişe karıştı canım sürekli emiyor,ağlıyor,sıçıyor yaptığı bu :)
selam annişler
18 şubat sabahı suyum geldi hemen hastaneye gittik bebeğim ters ancak doğum sancılarım başlamıştıı hemen doğuma aldılarr
epidral sezeryan dediler ama acil ameliyat varmış verdiler narkozuu
gözümü açtığımda herşey bitmişti bişey anlamadımm
masadan kaldırmak istedilerr ben kendim kalktımm sadece yürümeme izin veemediilerr
sadece 1 kez ağrı kesici aldımm hiç yatmadımm oturdumm hastanede gezdimm fellik fellik
3 kilo ağırlığında oğluşum oldu
inatçı dediğim dedik ama uslu meme istemeyip biberon isteyen bir oğluşum varrr
zorla emziriyorumm
annem yanımdaaa
canım sen daha doğurmadınmı nezaman şafak
Hayirli ugurlu olsun hugocuk Allah anali babali buytsun emzirmeyi kesme sakin biberona hic alistirma
yok canım benım doğurmadım doktorum son tarıh olarak 26 şubat demıştı oda yarın
ama hala gelen gıden bışey yok...
hayırlısı dıyorum bende...ama bebışıme bır an önce kavuşmak tek dıleğım...
allah herkese yardım etsın ınşallah.
kızlar aranızda gunu gectığı halde doğuramayan var mı?yada bu konuda bılgısı olan
Benim 41. haftam bitmiste ve ne bir acilma ne de bir dogum belrtisi vardi/Bende doktorumdan suni sanci ile dogum istedim .daha fazla bekleyemedim/4 yil oldu ama .Beklemekten korktum .Suni sanci ile normal dogum yapmistim.uMARIM SAGLIKLI VE SIHATLI ALIRSIN COCUGUNU KUCAGINA .DUNYADAKI EN BUYUK HEDIYEE
Muhtemelen.bide silikonla zor oluyo benim ten temasim yok yavrumla sizin gibi anlayamiyorum ne alip almadigini artik rizkini aliyodur ins.
Merhaba kızlar
Bugün bebeğim doğalı 11 gün geçti..
Dün saat 02.45 de bebeğimin göbek kordonu düştü
Şükür Rabbime
Ben bugün yıkayacağım bebeği az kaldı...
Başım fena dumanlı
çocuklar şap şup öpüyor benim şehzadeyi sormayın
minnacık bişey bu
Doğum sonrası az kilo kaybettik ama olsun
Ben korseyi 3 gün taktım sonra attım
Ama az sonra yeniden takacağım
Göbeğim bayağı indi
ama azimle 90-60-90 olacağım inşallah
doğum sonrası 76 kg ya düştüm
10 kg verdim
1 haftadır da bayağı zayıfladım ama 40 ım çıkana dek tartılmayacağım
Bayağı gazlı benim oğlan
tamamen doğal bitkisel bir gaz ilacıyla rahatladı şükür
altı pişti biraz
ama zeytinm
yağlı krem sürüyorum
iyileşiyor şükür
umarım sizler ve bebeklerde iyidir..
hepinizi öpüyorum
kızlar ben harıcınde doğurmayan kaldı mı
aysebaharcım selamlar
bende şuan 75 kiloyum popom kocaman oldu
bacaklarım çatlak içinde
oğlumun canı saolsun
senin yavrulara yeni bi eğlence oldu şimdi şehzaden
öperler tabi pamuk şekerini :)))
benim çıldırmam an meselesi. bebeğim 25 günlük oldu ancak doğdugundan beri her gece 3 den önce kesinlikle uyumuyor. bazen 4 ve 5 i de buluyor. elden indiği an ağlıyor. uyandığında mutlaka elde olacak. 25 gündür buraya 2. girişim. okuyamıyorum bile sizler neler yaşıyorsunuz. bizi yoruyor kuzucuk. maşaallah sağlıklı ancak uyku denen bişey yok. o kadar emiyor, altı değişiyor, gazı çıkıyor ama gözleri kocaman açıyor. bir de en kısa sürede taşınmamız lazım. tayinimiz çıktı. bel ve sırt ağrılarım hiç gitmiyor. çok yorgunum. masaja o kadar ihtiyacım var ki. gittiğimiz yerde yardımcı tutmayı düşünüyorum yemekten ve ev işinden anlayan. Allah herkese kolaylık versin.
selam annişler
18 şubat sabahı suyum geldi hemen hastaneye gittik bebeğim ters ancak doğum sancılarım başlamıştıı hemen doğuma aldılarr
epidral sezeryan dediler ama acil ameliyat varmış verdiler narkozuu
gözümü açtığımda herşey bitmişti bişey anlamadımm
masadan kaldırmak istedilerr ben kendim kalktımm sadece yürümeme izin veemediilerr
sadece 1 kez ağrı kesici aldımm hiç yatmadımm oturdumm hastanede gezdimm fellik fellik
3 kilo ağırlığında oğluşum oldu
inatçı dediğim dedik ama uslu meme istemeyip biberon isteyen bir oğluşum varrr
zorla emziriyorumm
annem yanımdaaa
buklemmm günaydın nasılsınız(bak sorum artık nasılsın degil nasılsınız oldu)
canım göğüs ucunu çıkarmak için bişeyler yap bence ne zamana kadar silikonla emzireceksin zor işin
biz bi taneyle başedemiyoruz senin işin çok zor
bizde pişik yok canım ama babamızın teni gibi hassas heryeri kızarıveriyo hemen
canm senin kız amma inatçı çıktı gelmek bilmiyo baksana
çatlaklarıma bakmıyorum bile bakıncada dudağımı rüzgar gibi pörtletim ağlayasım geliyo ama napalım oldu işte
tartılmaya korkuyorum hala
amin canım uyku diye bişey kalmadı annemde olmasa oturup ağlarım heralde
gözün aydın canım
sarılığı geçince mama verme memeyi o kadar kolay tutacakki şaşıracaksın
benimki öyle oldu da
sizede selam canımannenin yokluğuna alışabildin mi?
alıştık canım ama bayagı zor oldu,2 kere banyo yaptırdık,dün deli gibi agladı ama çok güzel uyudu sonra
senin annen duruyo hala demi kıymetii bil
duruyo canım gidicek diye ödüm patlıyodaha altını bile değiştiremiyorum sadece emzirmeye yarıyorum gerisi hep annemde napıcam ben ya
canım ben çok şükür aştım onları annem gitmeden önce hepsini bana yaptırıyordu aklım sende kalmasın yapta görim diyordu,çok şükür bebegimin herşeyiyle ilgileniyorum ama yemek temizlik yapamıyorum,onuda kardeşim hallediyor ama okula gidincede pek yapamıyor kızcagız
hadi kızım bugün sen yap bakayım diyo elim ayağım titriyo resmen çocuğun poposu üşür valla elim yavaş hızlandıramadım eşim benden daha becerikli bu konuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?