2012 Şubat Anneleri

selam öncelikle bebeişlerimiz herkese hayırlı uğurlu olsun allah ım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.Benim oğlumun göbeği 6 günlük olunca düştü 15 şubatta doğum yaptım bugün 11.günümüz göbeğimiz kanadı bizim dr gittik yıkadığımız için mikrop kapmış krem verdi bende şaşırdım bir dr yıka dedi diğeri göbek düşmeden yıkanmaz dedi neyse allah tan şimdi iyi kabızlık olurmuş canım fitil vermedimi dr sana bize her ihtimale karşı verdi kabız olunca kullan yarısını kes dedi şimdilik yok allahtan ama olurmuş bebekler alışıcaz.Bizdede gece uykuları geçmişe karıştı canım sürekli emiyor,ağlıyor,sıçıyor yaptığı bu :)

NİHLEEEE selam :) sende nevar neyok canım bebiş nasıl pek giremiyorum bende malum herkes gibi yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz gelen giden evde yatılı kalan sağolsunlar en yakın zamanda normale döneriz umarım

ama kabız degil , yaptıgında sıvılı bir sekilde yapıyor.. kabız bebek kaka hic yapmaz diyor nette bizimki yapıyor ama zorlanıyor.. ıkınmayı bilmiyor gibime geliyor gündüzleri ıkınıyor sabahları 5 gibi uyku ile ıkunma arasında problem yaşıyor.. gaz sorunu da yok , boguruyorr pırtlatıyorr.. dr ilac verdi gaz icin ama 15 gunden sonra kullanılıyormus :S bizimki ne gaz ne de kabızlık o yüzden şaşırdım napcagımı...annem bazı bebek daha kırmızı oluyor seninki yine iyi diyor kaka yapmayı ogrenir merak etme diyorr ama benim ıcım acıyor :S

selam annişler
18 şubat sabahı suyum geldi hemen hastaneye gittik bebeğim ters ancak doğum sancılarım başlamıştıı hemen doğuma aldılarr
epidral sezeryan dediler ama acil ameliyat varmış verdiler narkozuu
gözümü açtığımda herşey bitmişti bişey anlamadımm
masadan kaldırmak istedilerr ben kendim kalktımm sadece yürümeme izin veemediilerr
sadece 1 kez ağrı kesici aldımm hiç yatmadımm oturdumm hastanede gezdimm fellik fellik
3 kilo ağırlığında oğluşum oldu
inatçı dediğim dedik ama uslu meme istemeyip biberon isteyen bir oğluşum varrr
zorla emziriyorumm
annem yanımdaaa

Hayirli ugurlu olsun hugocuk Allah anali babali buytsun emzirmeyi kesme sakin biberona hic alistirma

canım sen daha doğurmadınmı nezaman şafak

yok canım benım doğurmadım doktorum son tarıh olarak 26 şubat demıştı oda yarın
ama hala gelen gıden bışey yok...
hayırlısı dıyorum bende...ama bebışıme bır an önce kavuşmak tek dıleğım...
allah herkese yardım etsın ınşallah.

canım yhaa senın normal gunun ne zamandı? ben ımde 27sınde 40. haftam doluyor.1martta gel dedı sunı sancıyla doğurcam ama 2gun gecmesı sorun olur mu bılmıyorum.

kızlar aranızda gunu gectığı halde doğuramayan var mı?yada bu konuda bılgısı olan

Benim 41. haftam bitmiste ve ne bir acilma ne de bir dogum belrtisi vardi/Bende doktorumdan suni sanci ile dogum istedim .daha fazla bekleyemedim/4 yil oldu ama .Beklemekten korktum .Suni sanci ile normal dogum yapmistim.uMARIM SAGLIKLI VE SIHATLI ALIRSIN COCUGUNU KUCAGINA .DUNYADAKI EN BUYUK HEDIYEE

cok saol canım içimi rahatlattın.dıyorlar yhaa pıslığını yer yok suyu bıter.doktorumda dun gayet rahat bır şekılde dedı.ben heyecandan sormayı unuttum.suyumda ıyıymış.bende bır kere bebebğimi kayıp ettığım için aklım cıkıyor.cok saol canım.rabbım herkezı bebişine kavuştursun.

hugocuk canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
allahım dogurmayanlara hayırlı dogum versin inşallah

Muhtemelen.bide silikonla zor oluyo benim ten temasim yok yavrumla sizin gibi anlayamiyorum ne alip almadigini artik rizkini aliyodur ins.

canım göğüs ucunu çıkarmak için bişeyler yap bence ne zamana kadar silikonla emzireceksin zor işin

biz bi taneyle başedemiyoruz senin işin çok zor
bizde pişik yok canım ama babamızın teni gibi hassas heryeri kızarıveriyo hemen

kızlar ben harıcınde doğurmayan kaldı mı

canm senin kız amma inatçı çıktı gelmek bilmiyo baksana

aysebaharcım selamlar
bende şuan 75 kiloyum popom kocaman oldu
bacaklarım çatlak içinde
oğlumun canı saolsun

senin yavrulara yeni bi eğlence oldu şimdi şehzaden
öperler tabi pamuk şekerini :)))

çatlaklarıma bakmıyorum bile bakıncada dudağımı rüzgar gibi pörtletim ağlayasım geliyo ama napalım oldu işte
tartılmaya korkuyorum hala

amin canım uyku diye bişey kalmadı annemde olmasa oturup ağlarım heralde

gözün aydın canım
sarılığı geçince mama verme memeyi o kadar kolay tutacakki şaşıracaksın
benimki öyle oldu da

buklemmm günaydın nasılsınız(bak sorum artık nasılsın degil nasılsınız oldu)

sizede selam canım annenin yokluğuna alışabildin mi?

alıştık canım ama bayagı zor oldu,2 kere banyo yaptırdık,dün deli gibi agladı ama çok güzel uyudu sonra
senin annen duruyo hala demi kıymetii bil

alıştık canım ama bayagı zor oldu,2 kere banyo yaptırdık,dün deli gibi agladı ama çok güzel uyudu sonra
senin annen duruyo hala demi kıymetii bil

duruyo canım gidicek diye ödüm patlıyo daha altını bile değiştiremiyorum sadece emzirmeye yarıyorum gerisi hep annemde napıcam ben ya

duruyo canım gidicek diye ödüm patlıyo daha altını bile değiştiremiyorum sadece emzirmeye yarıyorum gerisi hep annemde napıcam ben ya

canım ben çok şükür aştım onları annem gitmeden önce hepsini bana yaptırıyordu aklım sende kalmasın yapta görim diyordu,çok şükür bebegimin herşeyiyle ilgileniyorum ama yemek temizlik yapamıyorum,onuda kardeşim hallediyor ama okula gidincede pek yapamıyor kızcagız

hadi kızım bugün sen yap bakayım diyo elim ayağım titriyo resmen çocuğun poposu üşür valla elim yavaş hızlandıramadım eşim benden daha becerikli bu konuda..

hadi kızım bugün sen yap bakayım diyo elim ayağım titriyo resmen çocuğun poposu üşür valla elim yavaş hızlandıramadım eşim benden daha becerikli bu konuda..

yaptıkça alışıyosun canım, evin sıcaksa merak etme üşümez, ben altını açınca birazda bekliyorum hava alsın diye çok seviyor öyle durmayı,
ben eşimede alıştırdım oda temizliyor altını
bide bizim kız kucakta uyumayı çok seviyor ya,yataktada uyuyor ama kucaga bayılıyor kıyamıyorum bende yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…