- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.681
yaptıkça alışıyosun canım, evin sıcaksa merak etme üşümez, ben altını açınca birazda bekliyorum hava alsın diye çok seviyor öyle durmayı,
ben eşimede alıştırdım oda temizliyor altını
bide bizim kız kucakta uyumayı çok seviyor ya,yataktada uyuyor ama kucaga bayılıyor kıyamıyorum bende yavruma
biraz geç oldu cevap canım çünkü ocaga süt koymuştum çene yapım derken onu taşırdım:26:temizledim geldimöyle alıştırmamaya çalış bence canım benimkide memede uyumak istiyo memeden zorla çekiyorum koyuyo zırıltıyı memeye getirince uyuyo nasıl unutturcam memede uyumayı bilmiyorum
emzirmeye gidiyorum mıyıklıyoruzda bekletmeyelim beyefendiyi
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah,acılarını göstermesinSelam kızlar, biz geldik :)
18 şubatta kızımı kucağıma aldım çok şükür. epidural sezeryan. şimdi ikimizde çok iyiyiz maşallah.biraz önce bıcı bıcı yaptırdık kızıma, şimdi mışıl mışıl uyuyoruz. ayrıntılarıda anlatacağım daha müsait bi zamanda, Rabbim bekleyen herkese nasip etsin. darısı başınıza kızlar
Bu arada kızımın ismi Öykü Eslem
geçmiş olsun canım,allah şifa versin inşallah biran önce atlatırsınızHerkese merhaba
16 gunluk bebegim hasta . su an 5 gundur hastanedeyiz. cok uzgunum. Bebegimi gormeye gelen misafirlerden biri gripti cocugun odasina sadece 5 10 dk durmasi bile hasta olmasina yetti. ertesi gun bebginde oksurmeye basladi. Doktora goturdugumuzde bebegimin ancak hastanede tedavi olabilecegini soyledi su an serum takili arada antibiyotik veriyorlar. 5 gun olmasina ragmen bir gelisme yok. hala oksuruyor ve balgam atmaya calisiyor. sizler dikkat edin diye yaziyorum.
birde boyle bir durumla karsilasan varsa neler yaptiklarini yazarsa sevinirim.
benimde annem gideli 4gün oldu canım,napacam diye strese girerken bak 4 gün geçmiş bile,başa gelince herşeyi yapıyorsun ben banyo bile yaptırdım,biz anneyiz artık alışacaz herşeye kolay gelsin sanakızlar selam kimseler yok bende bi bakayım çıkıcam bebeğim kımıldanıyor.Benimde ablam yanımdaydı o gitti kadın 25 gündür yanımda sağolsun ama korkmuyorumda denemez halen alışamadım bebeğimi susturmaya ablam bi alıyor bi konuşuyor hemen susuyor bebeğim ama ben bi beceremiyorum zamanla olucak artık alışıcam daha ne kadar durabilirki herkes gelip gidecek mecbur alışıcam akşam ağladım sonunda susturamayınca ablam uyandı onda durdu bakalım bu akşam ne yapacağız allah ım herkesin yardımcısı olsun görüşürüz annecikler
aysebaharcım selamlar
bende şuan 75 kiloyum popom kocaman oldu
bacaklarım çatlak içinde
oğlumun canı saolsun
senin yavrulara yeni bi eğlence oldu şimdi şehzaden
öperler tabi pamuk şekerini :)))
canım ne güzel gobusunuz düşmüş,bizimkisi daha düşmedi :)) kurudu ama bekliyoruzz dahaaa püff düşsede kurtulsak
benim bir de bir sorum var herkese , kızım kakasını bazen lopp diye yapıyor bazen de zorlanıyor genelde bezini actıgımda temizlerken yapıyor,sıcak su mu iyi geliyor acaba poposuna ???
daha cok sabah 5ten sonra kıvranmaya başlıyor ben emziriyorum emdikten sonra bazen hüppp kaka yapıyor bazen sabaha kadar bekliyorr..sabah emdikten sonra yapıyor..
acaba hipp in rezene cayından versem mi ? 1 haftadan sonra icirilebilir yazıyor..
napsam bilemedim :S zorlanma olur diyor herkes ama kıyamıyorummm.. aglaması yok ama ıkınıyorr garibimm :S :S :S
canım göğüs ucunu çıkarmak için bişeyler yap bence ne zamana kadar silikonla emzireceksin zor işin
biz bi taneyle başedemiyoruz senin işin çok zor
bizde pişik yok canım ama babamızın teni gibi hassas heryeri kızarıveriyo hemen
canm senin kız amma inatçı çıktı gelmek bilmiyo baksana
çatlaklarıma bakmıyorum bile bakıncada dudağımı rüzgar gibi pörtletim ağlayasım geliyo ama napalım oldu işte
tartılmaya korkuyorum hala
amin canım uyku diye bişey kalmadı annemde olmasa oturup ağlarım heralde
gözün aydın canım
sarılığı geçince mama verme memeyi o kadar kolay tutacakki şaşıracaksın
benimki öyle oldu da
sizede selam canımannenin yokluğuna alışabildin mi?
Herkese merhaba
16 gunluk bebegim hasta . su an 5 gundur hastanedeyiz. cok uzgunum. Bebegimi gormeye gelen misafirlerden biri gripti cocugun odasina sadece 5 10 dk durmasi bile hasta olmasina yetti. ertesi gun bebginde oksurmeye basladi. Doktora goturdugumuzde bebegimin ancak hastanede tedavi olabilecegini soyledi su an serum takili arada antibiyotik veriyorlar. 5 gun olmasina ragmen bir gelisme yok. hala oksuruyor ve balgam atmaya calisiyor. sizler dikkat edin diye yaziyorum.
birde boyle bir durumla karsilasan varsa neler yaptiklarini yazarsa sevinirim.
çok gerginim bugün ya bebekle ilgili değil ama sataşasım var birilerine uf..
benim üst kat komşuma çat canım
salak kadın başımdan aşağı halı vb ne bulsa
çırpıyor valla
başım fena dertte...
çok gerginim bugün ya bebekle ilgili değil ama sataşasım var birilerine uf..
biri olsunda çatıyım hiç farketmez
bence sende bağır çağır nedense doğumdan bu yana relaks olan ben lohusa sendromunu yeni yaşamaya başladım
canım tartıştık sabah zaten
yeter dedim..
ama kadının ağzı bozuk sorma
çırparım dedi
çırptı da zaten
balkonum mahvoldu
sonra ağzı bozuk canım
küfürlü konuşuyor
terbiye meselesi deidm
uğraşma dedi eşim
satar evi gideriz dedi
yeter ki sen mutlu ol gerilme dedi...
işte sorun burda sanırım galiba eşimden böyle şeyler duymak istiyorum
ne bileyim sanki bazı şeyler değişti
ne güzel eşin sana destek baksana
Heytttttttttttttttt
dOqurdum deSemmmmmmmm
kızlar selam kimseler yok bende bi bakayım çıkıcam bebeğim kımıldanıyor.Benimde ablam yanımdaydı o gitti kadın 25 gündür yanımda sağolsun ama korkmuyorumda denemez halen alışamadım bebeğimi susturmaya ablam bi alıyor bi konuşuyor hemen susuyor bebeğim ama ben bi beceremiyorum zamanla olucak artık alışıcam daha ne kadar durabilirki herkes gelip gidecek mecbur alışıcam akşam ağladım sonunda susturamayınca ablam uyandı onda durdu bakalım bu akşam ne yapacağız allah ım herkesin yardımcısı olsun görüşürüz annecikler
benim kız 1 dk bile bekleyemiyor aynı seninki gibi,memeyi buluncada öyle bi çekiyoki sinirden acayip sesler çıkarıyor
canım 3 saati geçirmeden uyanıyor başlarda ben kaldırıyordum ama artık kendi kalkıyor,sende geçirme 3 saati kaldır,
bende açıkçası emzigi vermekten korkuyorum aynı senin durumuna düşecem diye,ama bence birsüre sonra tutmayıda ögrenir sıkıntı kalmaz
canım acaba gaz sıkıntısımı varda çok aglıyor,bende bugün öldüm meger annem herşeyim olmuş,bugün tek kaldım gıcık eşimde sabah çıktı daha gelmedi sinir küpüyüm,
bebek 1 ayda ortalama 1 kg alırmış canım,seninkide normal bence kaybettigi kg+220 15 gün için iyi
Yarın veya salıdan ıtıbaren ben de sudan cıkmıs balık olacagım yaa..Eşime de pek guvenmıyorum gecelerı..:26:
Aynneennn bana da kım gelse ''ayy bu aç kızz emzır ''dıyor war ya yenı emzırmıs oluyorum zaten gögsum yara bere ıcınde oluyor cıldırıyorum ..Artık kendımden şüphelenmeye basladım gaddar anne mıyım felan dıye yahu..:))Maaşallah bebegın ıyı kılo almıs ..Ben bır kere ancak sagabılıyorum kızlar cunkı emzırıyorum bır de sagınca cok cıkmıyor makıne de acıtıyor kızım da acıtıyor gögsumu walla kendıme wakıt ayıramıyorumcanım pardon ben yanlış anlamışım doktorun söylediğini. evet haklı doktor, benimde kayınvalidem bebek ne zaman başını oynatsa aç bu süt verelim diyip duruyo. yok diyorum aç değil yeni içti ama anlatamıyorum hep aynı şeyi yaşıyoruz :)
valla ben son 3 haftadır 2 kere falan emzirdim o da acaba emecekmi diye bakmak için. gerçi doktor en sağlıklısı memeden emmesi diyor ama maalesef benim oğlum çok gazlı ve sürekli kıvranıyo. kıvranırkende zırt pırt ayağa kalkıp sallıyorum. memeden vermekte zor geliyo bu durumda çünkü karnım açık kalıyo bi yandan üşüyorum ve birazda beceriksizim galiba hep panik havasındayım :)
bebeğim 3300 doğmuştu, hastaneden çıkarken 3100 e düşmüştü. ilk 15 günde yarım kilo, ikinci 15 günde 1 kilo aldı. şuan 4500 kilo oldu. günde toplam 700-800 ml civarı içiyo. sadece gece iki kez mama veriyorum. kalanı süt yani günde 500 ml süt sağıyorum ortalama
Gözün aydın ferayım
nasıl doğdu kuzun anlat
kaç kilo doğdu
iyi misin sen
bebk nasıkl
Allah analı babalı büyütsün canım arkadaşım
kızın nasıl tarif et
kim benziyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?