- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.701
kafam karışıyo benim:44: önce emziriyorum ben çünkü dr önce emzir sonra sağ sağdığınıda ver demilşti.. emzirdikten sonra 50 ml geliyo az mı acaba? emzirmeden sağsam diycem o zamanda düzen bozulucak.. gerçi doymasa ağlar dimi?
bebegım hayırlı olsun cnm gec olsunda güç olmasın derler .. annemınde gogus ucu yok nerdeyse hıc ama zamanla cıkıyor dedı bana .. mesela ben 19 haftalık hamıleyım 14. haftadan berı krem suruyorum goguslerımemerhaba yazdıklarınızı okudum :)
ben de şubat annesi olacaktım aranıza katılacaktım yazzdıklarınızI okuyordum HAZİRANDA ama betam yükselmemişti sağlıklı bir gebelik değildi düştü
hayılrlsıı ile yine hamile kaldım ,şükürler olsun
eylülde AALLAH NASİP EDRSE DOĞACAK MELEĞİM :)sizin yazdılarınızı okuyunca eylül gelse hayıırlsı ile dedim
bişey soracağım siz tecrübelisiniz
benim göüğü ucum hiç yok çok düz yani üşüyünce çıkıyor nasıl emzireceğim bebeğimi??
birde göüğü çatlamsın diye önceden krem sürmek gerek mi
acıyormuş ya bazen öyle duymuşum
Allah hepimizin EVLATLARINA UZNNNNNNNN ÖMÜRLER VERSİN NAZARLARDAN KORUSN
allah sag saglim kavuştursun bebegine inşallah canımmerhaba yazdıklarınızı okudum :)
ben de şubat annesi olacaktım aranıza katılacaktım yazzdıklarınızI okuyordum HAZİRANDA ama betam yükselmemişti sağlıklı bir gebelik değildi düştü
hayılrlsıı ile yine hamile kaldım ,şükürler olsun
eylülde AALLAH NASİP EDRSE DOĞACAK MELEĞİM :)sizin yazdılarınızı okuyunca eylül gelse hayıırlsı ile dedim
bişey soracağım siz tecrübelisiniz
benim göüğü ucum hiç yok çok düz yani üşüyünce çıkıyor nasıl emzireceğim bebeğimi??
birde göüğü çatlamsın diye önceden krem sürmek gerek mi
acıyormuş ya bazen öyle duymuşum
Allah hepimizin EVLATLARINA UZNNNNNNNN ÖMÜRLER VERSİN NAZARLARDAN KORUSN
ende uşüttüm sanırım araara karnıma agrılar giriyor öldürüyor beni,kızımdada gaz var,yatırdım bacagının altınada sıcak su torbası koydum uyuyor bakalım şimdi sende dene bide zor durumda kalırsam zinco damla veriyorumselam guzel anneler
karnımı üsüttüm galiba karnım çok ağrıyor
bebegımede gectı gaz yaptı
corek otu kaynatıp verıyorum neo baby dıye bı surup var onu verıyorum
ama hala sancısı var
esra erolun tarıfıne baktım onu cok onerıyorlar ama ıcınde seker var
bızımkısınınde pamukcugu var bırazcık vermeye korkuyorum
gaz sorunu için neler yapıyorsunuz?
bısey daha sorucam sızın bebeklerınızde cok kusuyormu
bızımkısı ıcıyor ıcıyor sonra kusuyor sureklı
gaz sancısı cok fena kıyamıyorum o aglarken benımde aglayasım gelıyorallah sag saglim kavuştursun bebegine inşallah canım
benimde hiç gögüs ucum yok ama zaten bebek sadece gögüs ucunu tutmuyor kahverengi kısnıda tutuyor,
oyüzden bizim sıkıntımız hiç olmadı çok şükür kızım tuttumu bırakmıyor kolayda tutuyor
ende uşüttüm sanırım araara karnıma agrılar giriyor öldürüyor beni,kızımdada gaz var,yatırdım bacagının altınada sıcak su torbası koydum uyuyor bakalım şimdi sende dene bide zor durumda kalırsam zinco damla veriyorum
b
selam kızlarrr pek giremiyorumm benim sıpadann
gelişmeleri yazayım göbeği düşmüştüü dün gece banyo yaptırdık çok hoşuna gitti
açıldıı ve dün gece sabaha kadar emdii hiç uyumadan
rengide emdikçe açıldı
gece 2 de bir başladı emmeye sabah 9 da bıraktıı tabiii ben bittim yorgunlukk filann
memeyi çok seviyo memede emerek uyuyo
göğüs uçlarım içe çöküktü doktor hemşire bile olmaz ememez dedi çok ağladım üzüldüm
elektrikli süt sağma makinası aldık makina uyardı göğüslerimi süt gelmeye başladıı annemde tüm gün inatla zorla memeyi ağzına soktuk istemedi çok ağladı ama inat ettik ben memeyi tutturdum annemde başını tuttu en sonunda aldı
emerek göğüs uçlarımda çıktıı
benim gibi problem yaşayanlar sakın vazgeçmesin inatla verinn alıyo
önemli olan uçları değil zaten memeyi kavraması
kız sen naptın senin bebiş nasıl
selam kızlarrr pek giremiyorumm benim sıpadann
gelişmeleri yazayım göbeği düşmüştüü dün gece banyo yaptırdık çok hoşuna gitti
açıldıı ve dün gece sabaha kadar emdii hiç uyumadan
rengide emdikçe açıldı
gece 2 de bir başladı emmeye sabah 9 da bıraktıı tabiii ben bittim yorgunlukk filann
memeyi çok seviyo memede emerek uyuyo
göğüs uçlarım içe çöküktü doktor hemşire bile olmaz ememez dedi çok ağladım üzüldüm
elektrikli süt sağma makinası aldık makina uyardı göğüslerimi süt gelmeye başladıı annemde tüm gün inatla zorla memeyi ağzına soktuk istemedi çok ağladı ama inat ettik ben memeyi tutturdum annemde başını tuttu en sonunda aldı
emerek göğüs uçlarımda çıktıı
benim gibi problem yaşayanlar sakın vazgeçmesin inatla verinn alıyo
önemli olan uçları değil zaten memeyi kavraması
Allah yardımcın olsun.sagsalım bebegını kucagını almayı nasıp etsın kolay dogumlar dılıyorumkızlar slm sabah nişanım geldi akşama kdr bekledim akşam ağrılarım arttı gittim hastaneye baktılar 1 cm. açılmış doğum yeni başlamış istersen eve git istersen yat dediler bende evim yakın olduğu için geri geldim sancılarımı takip ediyorum dua edin benim için büyük ihtimalle sabaha gelirsin dedi ebeler.
merhaba herkese sonunda aldım kucağıma meleğimi 23 şubat perşembe saat 13:42 dünyam daha da güzelleşti Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip eder insallah
gecelere alıştımda ben gündüzleri devamlı kucak istiyor,annem gitti gidelide herşey bana kaldı,ilk zamnlar gaz sıkıntımız yoktu şimdi bide o başladı ıkına ıkına bir hal oluyor yavrum birazda ondan uuyamıyor sanırımGnduz misil misil uyuyup gece gozleri fildir fildir eden kizimla ugrasiyom bide meme tutturma cabasi tabi iyi cok sukur yinede Allah olmayanlara yardim etsin diyom hep bide sikayet mi etcez.Sen buyuttun masallah
canım benimki doyunca memeyi brakıyor ama kucagımdan inmek istemiyor,uyudu diye yatagına götürüyorum hemen açıyor gözünü, hiçbir iş yapamaz oldumCanım benım kızım da bazen 2 saat emıyor ,ama benden sana tavsıye alıstırmamaya calıs,7 saat boyunca süt emmemıstır mutlaka emzık gıbı emmeye calısmıstır..Sadece kokunda uyumak ıcın..Benımkı alıstı sımdı o bıle yetmıyor bıtırınce ılla kı gögsume kafasını dayayıp uyuyacak sonra kaldırıp yatırıyorum yoksa mızıldanıyor..Bence o kadar tutma ,cunkı o kadar saatte süt bitmiştir coktan..Kolun da mı uyusmadı kız..Ben olsam uyurdum kesın dun resmen zorla bıraktırdım cok agladı ama napıyım..Boş emdıgını anladıgım anda ayıracagım artık..
allah yardımcın olsun canım, inşalah sende saglıkla bebegini kucaagına alırsınkızlar slm sabah nişanım geldi akşama kdr bekledim akşam ağrılarım arttı gittim hastaneye baktılar 1 cm. açılmış doğum yeni başlamış istersen eve git istersen yat dediler bende evim yakın olduğu için geri geldim sancılarımı takip ediyorum dua edin benim için büyük ihtimalle sabaha gelirsin dedi ebeler.
merhaba herkese sonunda aldım kucağıma meleğimi 23 şubat perşembe saat 13:42 dünyam daha da güzelleşti Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip eder insallah
kuzum benim
öpe öpe hasta ettiler oğlanı
öksürük var
burnu akıyor
canım beim oğlanda öyle inan
temziliyorum altını
hopppp kaka yapıyor
sanki beni bekliyor
çoğu zaman altına alt değişim bezi açmama rağmen
üzerime çiş yapıyor düşün...
.
canım tartıştık sabah zaten
yeter dedim..
ama kadının ağzı bozuk sorma
çırparım dedi
çırptı da zaten
balkonum mahvoldu
sonra ağzı bozuk canım
küfürlü konuşuyor
terbiye meselesi deidm
uğraşma dedi eşim
satar evi gideriz dedi
yeter ki sen mutlu ol gerilme dedi...
ticker deneme 2 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?