2012 Şubat Anneleri

Canım tek gögusten mı 50 gelıyor ,her emzırmende de sagıyor musun?

merhaba yazdıklarınızı okudum :)
ben de şubat annesi olacaktım aranıza katılacaktım yazzdıklarınızI okuyordum HAZİRANDA ama betam yükselmemişti sağlıklı bir gebelik değildi düştü
hayılrlsıı ile yine hamile kaldım ,şükürler olsun
eylülde AALLAH NASİP EDRSE DOĞACAK MELEĞİM :)sizin yazdılarınızı okuyunca eylül gelse hayıırlsı ile dedim
bişey soracağım siz tecrübelisiniz
benim göüğü ucum hiç yok çok düz yani üşüyünce çıkıyor nasıl emzireceğim bebeğimi??
birde göüğü çatlamsın diye önceden krem sürmek gerek mi
acıyormuş ya bazen öyle duymuşum

Allah hepimizin EVLATLARINA UZNNNNNNNN ÖMÜRLER VERSİN NAZARLARDAN KORUSN

Son düzenleme:
selam guzel anneler
karnımı üsüttüm galiba karnım çok ağrıyor
bebegımede gectı gaz yaptı
corek otu kaynatıp verıyorum neo baby dıye bı surup var onu verıyorum
ama hala sancısı var
esra erolun tarıfıne baktım onu cok onerıyorlar ama ıcınde seker var
bızımkısınınde pamukcugu var bırazcık vermeye korkuyorum
gaz sorunu için neler yapıyorsunuz?
bısey daha sorucam sızın bebeklerınızde cok kusuyormu
bızımkısı ıcıyor ıcıyor sonra kusuyor sureklı

bebegım hayırlı olsun cnm gec olsunda güç olmasın derler .. annemınde gogus ucu yok nerdeyse hıc ama zamanla cıkıyor dedı bana .. mesela ben 19 haftalık hamıleyım 14. haftadan berı krem suruyorum goguslerıme

allah sag saglim kavuştursun bebegine inşallah canım
benimde hiç gögüs ucum yok ama zaten bebek sadece gögüs ucunu tutmuyor kahverengi kısnıda tutuyor,
oyüzden bizim sıkıntımız hiç olmadı çok şükür kızım tuttumu bırakmıyor kolayda tutuyor

ende uşüttüm sanırım araara karnıma agrılar giriyor öldürüyor beni,kızımdada gaz var,yatırdım bacagının altınada sıcak su torbası koydum uyuyor bakalım şimdi sende dene bide zor durumda kalırsam zinco damla veriyorum
b

hclc
canım çok çok üzüldüm geçmişolsun inşallah en kısa zamanda düzelir yavrun. misafirine de kızdım açıkçası madem hastasın bebek görmeye niye gidiyosun, düzel öyle git tövbe yaaaaa !!!!

pomak
seni o kadar iyi anlıyorum ki, eltim alıyo eline susuyo, kayınvalidem alıyo susuyo, kocam alıyo susuyo, ben alıyom susmuyo kardeşimmmmm :)))
yaaa diyorum ben senin annenim ama nafile
belki de nazları bizedir he

feray
sen şimdi bizi kandırdın mı yani bakiimmm

aysebahar
kıyamam ben senin yavruşlarına
insanlar artık komşuluktu nezaketti falan unuttular, onu geçtim insanlıklarını unuttular
altta yeni doğum yapmış kadın var, mikrop görmemiş bebek var
ama silkelesin bakalım pisliklerini

bebişim çok gazlı teyzesi
bi sancı girdimmi kıpkırmızı olup ciyak ciyak ağlıyor
onun haricinde herşey yolunda
senin oğluşun nasıl
sabahları yoklama alıyo musun artık
malum ev kalabalık saymak lazım :)))

selam kızlarrr pek giremiyorumm benim sıpadann
gelişmeleri yazayım göbeği düşmüştüü dün gece banyo yaptırdık çok hoşuna gitti
açıldıı ve dün gece sabaha kadar emdii hiç uyumadan
rengide emdikçe açıldı
gece 2 de bir başladı emmeye sabah 9 da bıraktıı tabiii ben bittim yorgunlukk filann
memeyi çok seviyo memede emerek uyuyo
göğüs uçlarım içe çöküktü doktor hemşire bile olmaz ememez dedi çok ağladım üzüldüm
elektrikli süt sağma makinası aldık makina uyardı göğüslerimi süt gelmeye başladıı annemde tüm gün inatla zorla memeyi ağzına soktuk istemedi çok ağladı ama inat ettik ben memeyi tutturdum annemde başını tuttu en sonunda aldı
emerek göğüs uçlarımda çıktıı
benim gibi problem yaşayanlar sakın vazgeçmesin inatla verinn alıyo
önemli olan uçları değil zaten memeyi kavraması

slm kızlar ben hep ziyaretçi olarak takip etmiştim sizi.. bende şubat annesiyken ocak annesi oldum geçmişi okudum birazda
vivaalesta cnm bebegin gazı
1 biberon
2sütün yarıyordur
3 mama
cnm bende emziremedim sagdım hep ama o daha çok acıttı dogumdan 6 gün sonra gögüs ucuyla zar zor tutturdum 5 gün sonra da zorla gögsümü tutturdum rahatladım ama hep sakın olmaya çalıştım emzirmeye çalışırken.. emzirmeyi dene bi emmese bile agzı degsin bebegin çünkü süt kendiliginden agzına akıyo ve sütün dahada çogalıyo sagınca süt azalıyormuş ben çok kişiden duydum. süt ateşi bende de oldu çok kötü rabbim kimseye vermesin. emzirmek zor iş ama ne kadar zor olsada acısada bebgin için deger cnm bu arada 27 günlük benm bebegim ve hala ilk başta zor tutuyo sakın pes etme bide denerken yanında kimse olmasın..

gelelim pamukçuga
benim bebegimde oldu çoçuk doktoru karbonatla sil dedi ben sildikçe o çogaldı siz sakın silmeyin.... damlalar var ilk önce karbonatla silin gögsünüzü sonra doktorun verdigi damla ile silin hem emzirmeden önce ve sonra yavaş yavaş azalıyo....

gaz sancısı cok fena kıyamıyorum o aglarken benımde aglayasım gelıyor
zıncoyu vermıstı doktor bıze o pek yaramadı verdıgımde hep kustu
sıcak su torbasını denıcem sagolasın

yazdıklarınız ıcımı actı masallah nazar degmesın bebegınıze
benımkısıde uyanıkken sureklı meme ıstıyor ıcıyor ve kusuyor
uclarını zaten kavramasın o zaman yara oluyor benımkısıde olmustu

Canım benım kızım da bazen 2 saat emıyor ,ama benden sana tavsıye alıstırmamaya calıs,7 saat boyunca süt emmemıstır mutlaka emzık gıbı emmeye calısmıstır..Sadece kokunda uyumak ıcın..Benımkı alıstı sımdı o bıle yetmıyor bıtırınce ılla kı gögsume kafasını dayayıp uyuyacak sonra kaldırıp yatırıyorum yoksa mızıldanıyor..Bence o kadar tutma ,cunkı o kadar saatte süt bitmiştir coktan..Kolun da mı uyusmadı kız..Ben olsam uyurdum kesın dun resmen zorla bıraktırdım cok agladı ama napıyım..Boş emdıgını anladıgım anda ayıracagım artık..

Son düzenleme:
kızlar slm sabah nişanım geldi akşama kdr bekledim akşam ağrılarım arttı gittim hastaneye baktılar 1 cm. açılmış doğum yeni başlamış istersen eve git istersen yat dediler bende evim yakın olduğu için geri geldim sancılarımı takip ediyorum dua edin benim için büyük ihtimalle sabaha gelirsin dedi ebeler.

merhaba herkese sonunda aldım kucağıma meleğimi 23 şubat perşembe saat 13:42 dünyam daha da güzelleşti Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip eder insallah

Allah yardımcın olsun.sagsalım bebegını kucagını almayı nasıp etsın kolay dogumlar dılıyorum
merhaba herkese sonunda aldım kucağıma meleğimi 23 şubat perşembe saat 13:42 dünyam daha da güzelleşti Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip eder insallah

hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsunn

Gnduz misil misil uyuyup gece gozleri fildir fildir eden kizimla ugrasiyom bide meme tutturma cabasi tabi iyi cok sukur yinede Allah olmayanlara yardim etsin diyom hep bide sikayet mi etcez.Sen buyuttun masallah
gecelere alıştımda ben gündüzleri devamlı kucak istiyor,annem gitti gidelide herşey bana kaldı,ilk zamnlar gaz sıkıntımız yoktu şimdi bide o başladı ıkına ıkına bir hal oluyor yavrum birazda ondan uuyamıyor sanırım
canım benimki doyunca memeyi brakıyor ama kucagımdan inmek istemiyor,uyudu diye yatagına götürüyorum hemen açıyor gözünü, hiçbir iş yapamaz oldum
allah yardımcın olsun canım, inşalah sende saglıkla bebegini kucaagına alırsın

gözün aydın deryacım,allahanalı babalı büyütsün

gecmiş olsun oglusunaa..kıyamam ben ona kucucuk bedeni ne cok yoruluyordur.. kakaya gelince acaba bacakları yukarı kalkıyor o yüzden mi oyle yapıyor... cılgın kızımm bir de eski bezi aldıgım gibi yenisini gecirene kadar alt acma bezine yapmayı becerebiliyor 2 3 tane var biri kurumadan digerine geciyoruz hani bir tek bana yapsa kendime beceriksiz dicem ama eltime de hep oyle yaptı burdayken.. şimdi gitti.. bu arada gobusumuz sana yazdıgım gün düştü çok şükür...

şimdi bıcı bıcı yaptık sızdık bu arada artık kızımla bşbaşayız :))

ayy maşallah ne hoş ne düşünceli eşin varmış :))) allah sevginize sevgi katsın.. deger veren eşlerden , tabi herşey karsılıklı eminim ki sen de ona fazlasıyla deger veriyorsundur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…