- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.721
Canım benim..
Rabbimden evet bir eşim var..
Şükür her işime koşuyor
ama benimde başka kimsem yok inan buklemm
Sanırım Rabbim bu yönden mükafat verdi bana da..
BAzı şeyler değişti demişsin buklemm
ne gibi mesela?
eşin de sana destektir
belki bize öyle geliyordur
benim sıpam hasta bu arada buklemmm
birde sana bişey soracağım
kanaman ne durumda?
benim 5 gündür gelmiyordu
bitti dedim..
bugün fena geldi..
sende durum ne?
altını doldurdu benim sıpa kuzum şimdi
kucağımdaydı...
altını değiştireyim ben bu sıpanın
ha bu arada benim küçük kız bunun adını
"sıpacık" koydu:))))
öyle güzel söylüyor kiiii
salya sümük öperken:)))
huhu subat annişleriiii geldiniz de niye yazmıyorsunuz ?????????
maşallah annesi Allah nazarlardan esirgesin
Nbr neler yapıyonuz kızlar ,resmne sac bas dagılmıs sekıldeyım ..Korseyı bıle takmaya zor wakıt buluyorum artık..Yarın kayınvalıdem gıdecek ne yapacagım dıye kara kara düşünüyorum...Bir de şu bebegı 1 saat emzırdıkten sonra bırının gelıp 5 dk bıle gecmeden ''annesı emzır bu bebek acıkmıss yazııık ''demesı benı lohusa katıl yapacak dıye korkmaya basladım ...İnadına emzırmeyesım gelıyor ıyıce bunalttılar benı.. Sizlerden naber?
kızlar yarın kanal 7 de saat 9 9-30 gıbı bı program varmıs sanırım drum gıbı bıse.
bebekler ve bebek saglıgından bahsedeceklermıs musaıt olanlar baksın belkı ıse yarar bılgıler vardır
saolsun haknur soyledı banada formada yaz dedı..
sızler nabıyonuz nevar ne yok hersey yolundadır umarım.. :)
bızım gaz sorunumuz arttı
sanırım kakalarıda azaldı 5 bez deısırdım gunduz sımdı 2 3 e ındı :)
normal mı anormalmı bılemedım alısmısım altını deısmeye agladıkca altına bakasım var:)
kızlar ben hala doğurmadım
bugün doktordaydım muayne ettı hıç açılmam yok...şuan 40+4..
doktorum bu gıbı durumlarda 41 ın dolmasını beklıyoruz dedı eğer sancım gelmezse 2 gün daha çarşamba günü sunı sancı ıle doğuma alacaklar.
çok korkuyorum sunı sancı nasıl bırşeydır?
hıç açılmam yokken sunı sancı verdılermı açılırmı?
sezeryana alsalar daha ıyı değıl mı ?
off kafam allak bullak:18:
Nbr neler yapıyonuz kızlar ,resmne sac bas dagılmıs sekıldeyım ..Korseyı bıle takmaya zor wakıt buluyorum artık..Yarın kayınvalıdem gıdecek ne yapacagım dıye kara kara düşünüyorum...Bir de şu bebegı 1 saat emzırdıkten sonra bırının gelıp 5 dk bıle gecmeden ''annesı emzır bu bebek acıkmıss yazııık ''demesı benı lohusa katıl yapacak dıye korkmaya basladım ...İnadına emzırmeyesım gelıyor ıyıce bunalttılar benı.. Sizlerden naber?
kızlar ben hala doğurmadım
bugün doktordaydım muayne ettı hıç açılmam yok...şuan 40+4..
doktorum bu gıbı durumlarda 41 ın dolmasını beklıyoruz dedı eğer sancım gelmezse 2 gün daha çarşamba günü sunı sancı ıle doğuma alacaklar.
çok korkuyorum sunı sancı nasıl bırşeydır?
hıç açılmam yokken sunı sancı verdılermı açılırmı?
sezeryana alsalar daha ıyı değıl mı ?
off kafam allak bullak:18:
Canim onmli olan aciklik suni sanciyi verirler ama aciklik yoksa hic bosuna cekme aciyi olmayinca olmuyo ( tecrube:))
mutlaka öyle canım...
dün hıç yoktu açıklık bekleyelım dıyorum kendı kendıme vaktı zamanı gelmedı demek kı dıyorum ama 41 hafta oldu bebeğe bışey olur dıye korkuyorum.
kızlar bana dua edın yarın büyük gün
selam kızlar bende doğum yaptım 23 02 2012 de normal doğum doğumum şükü kolay oldu ama farkında olmadan 12 saat sancıyı evde çekmişim hastaneye gidince dünyaya geldi suyumda doğumda patlatıldı güzel bi doğumdu ama tabi zordu allahım henüz bekleyenlere yardım etsin size tavsiyem sancınız gelince bol bol evde yada hastanede tur atın yürümek çok iyi geliyo ben 12 saat byunca hiç uyumadan evde tur attım zaten sancı ara ara geldiği için uykuda tutmuyor allah yardımcınız olsun normal doğum yapcakların 14 dikişim var bugün daha iyiyiz ilk zaman oturmak çok zor olmuştu ama şükür geçiyo dün oğlumu kontrole götürdüm sarılığı sınırda çıktı şimdi bol bol emziriyorum anca öyle geçermiş bizde ne çok uyuyo diye seviniyoduk meğer sarılıktanmış...dua edin bana nolurda geçsin yoksa ışın tedavisi görcekmiş ilerler ise..sizde dikkat edin bebelere.....şimdi uyuyo gözlerinde çapak oluyo sarı sarı onu araştırmaya girdim kkya kimi çay sür diyo kimi sütünden kararsız kaldım denicem ama bakalım inş geçer....anne olmak çok zormuş herşeye ağlar oldum lohusalıkta ama geçicek bugünler inş.....allah yardımcımız olsunnöpüyorum beni merak eden soran herkesi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?