2012 Şubat Anneleri

canım annem burda diye hiç bişeye yardım etmiyo
işten gelip oğlanı seviyo sonra yatıyo
annem gidince böyle olursa yandım
hamileyken yardım ediyodu da o yüzden değişti diye düşünüyorum

kanamam ilk günden beri devam ediyo canım
bi gün şidddetli bigün az druma sordum bazen 20gün bile kanaman olmaya bilir normal demişti

bebeğinede geçmiş olsun canım
kardeşlerini sevmek istiyolardır o yüzden çok normal
inş çabucak geçer canım

Nbr neler yapıyonuz kızlar ,resmne sac bas dagılmıs sekıldeyım ..Korseyı bıle takmaya zor wakıt buluyorum artık..Yarın kayınvalıdem gıdecek ne yapacagım dıye kara kara düşünüyorum...Bir de şu bebegı 1 saat emzırdıkten sonra bırının gelıp 5 dk bıle gecmeden ''annesı emzır bu bebek acıkmıss yazııık ''demesı benı lohusa katıl yapacak dıye korkmaya basladım ...İnadına emzırmeyesım gelıyor ıyıce bunalttılar benı..Sizlerden naber?

kızlar yarın kanal 7 de saat 9 9-30 gıbı bı program varmıs sanırım drum gıbı bıse.
bebekler ve bebek saglıgından bahsedeceklermıs musaıt olanlar baksın belkı ıse yarar bılgıler vardır
saolsun haknur soyledı banada formada yaz dedı..

sızler nabıyonuz nevar ne yok hersey yolundadır umarım.. :)
bızım gaz sorunumuz arttı
sanırım kakalarıda azaldı 5 bez deısırdım gunduz sımdı 2 3 e ındı :)
normal mı anormalmı bılemedım alısmısım altını deısmeye agladıkca altına bakasım var:)

kızlar ben hala doğurmadım
bugün doktordaydım muayne ettı hıç açılmam yok...şuan 40+4..
doktorum bu gıbı durumlarda 41 ın dolmasını beklıyoruz dedı eğer sancım gelmezse 2 gün daha çarşamba günü sunı sancı ıle doğuma alacaklar.
çok korkuyorum sunı sancı nasıl bırşeydır?
hıç açılmam yokken sunı sancı verdılermı açılırmı?
sezeryana alsalar daha ıyı değıl mı ?
off kafam allak bullak:18:

duşa giriyorum annem sesleniyo kızım meme aranıyo bu diye resmen durulandım mı durulanmadım mı bilemeden paldır küldür atıyorum kendimi banyodan herkeste aynı problemler anlayacağın

uzman tv de dinledim ben bebekler ilk 1 ay çok fazla kaka yaparlarmış sonra azalırmış.. normal yani

canım Allah kolaylık versin ne diyim
suni sancı dedi mi ağlayasım geliyo ama gözün korkmasın belkide benim acım sinirim o kadar sancıya rağmen normal doğuramamış olmamdandır
en az 1-2 cm açılman olsa daha iyi olurdu
aklında bulunsun suni sancı almaya başladıktan sonra sık sık açılma var mı diye kontrol edeekler alttan eğer 10 saati geçti hala açılman yoksa ısrarcı olma( nacizane tavsiyem tabi )

Ayyy bitek bende bu sorun var saniyodum buyukler bi acikma tahmininde bulunuyolar saolsunlar bide galiba sutun yetmiyo diyoar mama hazlayalim diyen bie var

Canim onmli olan aciklik suni sanciyi verirler ama aciklik yoksa hic bosuna cekme aciyi olmayinca olmuyo ( tecrube:))

kizlar selam
benim minik prensesimde 22.02.2012de dunyaya geldi hemde bizim evlilik yildonumumuzde :):):) son bikac haftadir gelisimi nerdeyse durmustu kilo almiyordu ama yinede sagligi yerinde oldugu icin kendi gelmesini beklediler allahtan oda 39+0da geldi. 2450gr ama hic kilo vermeden 4 gunde 2600gr oldu simdi dahada aldi ara ara gaz kaka sancimiz oluyor ama genel olarak iyiyiz. 3yasinda bi kizim daha var biliyorsunuz oda hic kiskanclik yapmadi coksukur sadece surekli kucagina alip ilgilenmek istiyor yoruyor bizi biraz ama seviyor opuyor abla oldum ADa benim kardesim diyor :) dilerim herkes ve bebisler iyidir ben haliyle iki bebeyle pek giremiyorum.. ara ara bakmaya calisacagim

Canim onmli olan aciklik suni sanciyi verirler ama aciklik yoksa hic bosuna cekme aciyi olmayinca olmuyo ( tecrube:))

mutlaka öyle canım...
dün hıç yoktu açıklık bekleyelım dıyorum kendı kendıme vaktı zamanı gelmedı demek kı dıyorum ama 41 hafta oldu bebeğe bışey olur dıye korkuyorum.
kızlar bana dua edın yarın büyük gün

Canım Allah yardımcın olsun ama sakın endişe yapma
hepimiz doğurduk bi sorun yaşamadan
bide herşeyin bi alternatifi var kafanı yorma, zaten doktorun seni yönlendirecektir.
tavsiyede bulunacaktır, senin yapman gereken bu eşsiz anların tadını çıkarmaya çalışmak :)))

selam kızlar bende doğum yaptım 23 02 2012 de normal doğum doğumum şükü kolay oldu ama farkında olmadan 12 saat sancıyı evde çekmişim hastaneye gidince dünyaya geldi suyumda doğumda patlatıldı güzel bi doğumdu ama tabi zordu allahım henüz bekleyenlere yardım etsin size tavsiyem sancınız gelince bol bol evde yada hastanede tur atın yürümek çok iyi geliyo ben 12 saat byunca hiç uyumadan evde tur attım zaten sancı ara ara geldiği için uykuda tutmuyor allah yardımcınız olsun normal doğum yapcakların 14 dikişim var bugün daha iyiyiz ilk zaman oturmak çok zor olmuştu ama şükür geçiyo dün oğlumu kontrole götürdüm sarılığı sınırda çıktı şimdi bol bol emziriyorum anca öyle geçermiş bizde ne çok uyuyo diye seviniyoduk meğer sarılıktanmış...dua edin bana nolurda geçsin yoksa ışın tedavisi görcekmiş ilerler ise..sizde dikkat edin bebelere.....şimdi uyuyo gözlerinde çapak oluyo sarı sarı onu araştırmaya girdim kkya kimi çay sür diyo kimi sütünden kararsız kaldım denicem ama bakalım inş geçer....anne olmak çok zormuş herşeye ağlar oldum lohusalıkta ama geçicek bugünler inş.....allah yardımcımız olsunnöpüyorum beni merak eden soran herkesi....

canım Allah analı babalı büyütsün.. sarılığı kaç bizimki 12ydi memeden ayırmadım geçmiş çok şükür esadınki kaçta? bende hep ağlıyorum canım ve hep eşime çatasım var geçecek ama ..bende ikinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…