2012 Şubat Anneleri

bende öyle 16 çıktı cnm tam sınırmış 25 olursa ışın tedavisine alıyorlarmış..bende eşime kızıyorum bazen herşeyi batıo sonra pişman oluyorum kendime kızıyorum napıyosun diye..bide gelen giden çok sıkıldım evde bi büyüselerdi... offf offf çok zor...ama çokta güzel bi duygu işte napalım...idare etcez...göğüslerimde azcık yara oldu bu lansinohmudur nedir hiç işe yaramıyo yaa karbonatlu su ile siliyorum bazen ama inş daha kötü olmaz....cnm yanıyo emerken...

tatlım ne güzel moral verdın sağol vallahı..ama ınsan düşünmeden edemıyor ışte sunı sancı nasıl bışı hastanede gezdırmıyorlarda ayakta benımolan demış ama yattığın yerde çekeceksın sancını...
evde normal sancım tutsa son ana kadar evde çekebılırım.
dua edın bana çok korkuyorum .
bıde yarın olursa kızım 29 şubat olacak yavrucağım 4 yılda bı doğum günü kutlayacak

tatlım dün hastanedeydım ben gece eğıtımı verdıler sıra beklerken ona katıldım...
emzırmeyı anlattılar emzırırken kolunun altına bı yastık koyup memenın kahverengı kısmınınn tamamen bebeğın ağzında olmasına dıkkat edın mutlaka dedı.
memenı nemlı bırakma bıde arada zeytın yağı sür ıyı gelırmış...

benim olan Allah analı babalı büyütsün canım yavrunu. bizim de ilk hafta çok çapak oldu gözünde, doktor antibiyotikli bir göz damlası yazmıştı. ben onu kullandım, iki günde geçti. arada bir-iki kere çayla da sildim.

bizim sıkıntımız da gaz. çok gazlı bebeğim, sab simplex kullanıyorum sürekli, onu rahatlatıyor.

asla yattığın yerde çekme cnm hem zaten yatamıyosunki sancıdan çok zor oluyo yatmak bnm gece oldu yatamadım yürüdüm am oda çok işime yaradı hastaneye gidince hemen ıkınma hissim geldi ve doğdu...yatma....

allah kolaylık versin cnm sorma gazda zor benmki sarılıktan hep uyumak istediği için şi,mdilik gazı çıkıyo inş olmaz....çayı denimde olmazsa sağlık ocağına sorcam topuk kanı için gidince ilaç alcam inş geçer.. öptüm kızlar ben kaçar babamız dışarı çıktı bebek yanlız kaldı odada ben işleri yapayım yavaş yavaş...seviyorum sizi..kırmızım allah kolay doğum nasip etsin sancın gelince hep dua et ve yürü sakın evde yatma doğumun zor olur cnm benm beni dinle sen yaşadım çünkü ahhh ahhh çeken bilir...korkma hiç

ebeler kaldırmazsa ayağa kavga edeyım barı bırakın benı kalkıcam ben hehehhhhh
allahım kolaylık nasıp etsın ınşallah kızlar normal gelsın sancım bugün akşam sabah ınşallah hayırlısı herşey ıçın:44:

canım zaten yatışını yaparlarsa odaya alcaklar, valla bizim hastanede istediğin gibi geziyodun ama bilemiyorum sizin hastanede mi var öyle bi kural
inan korkmana hiç gerek yok
ben suyum patladığında nasıl korktum biliyomusun, ellerim bacaklarım nasıl titriyodu
çenemin titremesinden konuşamıyodum
panikten herşeyi evde unutup gittik

ama hastaneye gidipte doktoru görünce bütün paniğim geçti
en geç yarına kadar bebeğim elimde olcak dedim
inan o his herşeyi sildi götürdü
diş doktorunda bile daha kötü oluyorum düşün

evde yatmam zaten canım ama hastaneye gıtcez yarın bız dırek sunı sancı verrılerse hastanede yatırıyorlar...evde olsam çekerım sancımı bı şekılde...

canım bizimkide 15e çıkmıştı
düştü
bol bol emzir
hatta 2 saatte bir uyandır emzir
düşecektir

ilk günler zor oluyo
gelen giden
bide bebeğe alışmaya çalışıyosun falan
ama geçiyo
sık dişini :)))

ne bılım bırı öyle demıştı orada doğum yapan arkadaşım...
özel hastane omadığı ıçın belkı öyle yapıyorlardır kadın doğum hastanesınde doğum yapacağım ben...

bebış hıç aklımızdan çıkmıyor...
çok sağol canım benım...

canım zaten suni sancı için serum takılınca odada oluosun hemen doğumhaneye almıyolar
1 saate bir falan kontrole geliyolar açılma var mı diye
ve kalkıp gezmene kimse bişey demiyoo
bende bol bol gezmiştim zaten sık sık tuvalet ihtiyacın gelecek

Selam hrkese fistiklar ellerim titrio yazamiorum ama iyiyim mrk etmeyin :)
nihlem aradi sabah saolsun
buklem kisaca bilqilendireyim seni yada ew numaran varsa arayim uzun konusalm sana cok ihtiyacm var aslnda.
Dun kntrole qittk alttanda baktlar cok acilman yok aqin sizin yok diyip yolladilar
oyle olunca annemdede kalmak istemedim kalktik kendi ewime qittiki qunduz hirsiz qirdiqini qorduk
o ani es qeciorum bahsetmek bile kotu edior suan beni
qce tansionum 17deydi neyse
busabah esim ise qitti annemde kaldik tabi ve arkasindan benim nisanim qeldi
bekledik biraz aqri sizi yok
arkasindan saril saril tutmak istedqmde tutabildiqim skilde idrarmi sumu anlayamdiqim sivi qeldi yarim surahi kadar...
Bu saat oldu sancim yok ama araara sivi qelior azcikta olsa...
Bende bebek oynuyor nasilsa die tansiyonumu olcuorum sikca iyi cikior panik yapmak istemiorum.
Suyum qeldiyse nasilsa suniyi yiyip doqurcam die babamla esim qelsn karinlarini doyursunlar oylle qidelim istiorum.
Sumudur sence qelen buklem
seninkide ara ara qelmsti die hatirlyrm ben sanki

evet kızlarrr 21,02,2012 tersdende okununca aynı tarıh olan ve bunu dogumdan sonra fark ettıgımız bır gunde bende sonunda ogluma kavustum 51 cm 3770 gr kızgınn bakıslı bır erkek geldı evımıze:)

dogum hıkayemı yazsammı yazmasammı kararsızım cunku hem dogumhaneye gırdım hem amelıyathaneye kuzumda bende cok yorulduk bıraz zor gectı kısacası ınsallah herkes saglıkla kucagına almaya devam edıyordur bebegını gecmısı okuyamıyorum bırakın cep telefonuma bakamıyorum:) 1 haftadır zombı gıbıyım hıc uyutmuyor bızımkı dun haftalık kontrole gıttık dr amcası gazı oldugunu soyledı gaz damlası vıtamın ve rezene cayı verdı allahım uyanmadan yazabılsem dıye heyecanlanıyorum su an:) bırde bugun gobegımız dustu rahatladım bakamıyordum bıle sankı orası acıyor gıbı gelıyordu coksukur atlattık bunuda bıde kendıme tıcker yapabılsem hamıleyken herkeseyapıyordum DD

feraycım merhaba

eğer kendi kendine aktıysa suyun gelmiştir. hemde yarım sürahi kadar dediğine göre suyundur o
benimde gece 2 gibi gelmişti
hastanaye gittik sabaha kadar bekledik sancımı
sancı gelmeyince kendi isteğimle sezeryan olmuştum

bence fazla beklemeden hastaneye git
bide tansiyonun çıkmnış üstelik
tehlikeli bişey o

şu hırsız işinede üzüldüm
inşallah bi zarar ziyan yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…