- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.741
canım Allah analı babalı büyütsün.. sarılığı kaç bizimki 12ydi memeden ayırmadım geçmiş çok şükür esadınki kaçta? bende hep ağlıyorum canım ve hep eşime çatasım var geçecek ama ..bende ikinizi öpüyorum
tatlım ne güzel moral verdın sağol vallahı..ama ınsan düşünmeden edemıyor ışte sunı sancı nasıl bışı hastanede gezdırmıyorlarda ayakta benımolan demış ama yattığın yerde çekeceksın sancını...Canım Allah yardımcın olsun ama sakın endişe yapma
hepimiz doğurduk bi sorun yaşamadan
bide herşeyin bi alternatifi var kafanı yorma, zaten doktorun seni yönlendirecektir.
tavsiyede bulunacaktır, senin yapman gereken bu eşsiz anların tadını çıkarmaya çalışmak :)))
bende öyle 16 çıktı cnm tam sınırmış 25 olursa ışın tedavisine alıyorlarmış..bende eşime kızıyorum bazen herşeyi batıo sonra pişman oluyorum kendime kızıyorum napıyosun diye..bide gelen giden çok sıkıldım evde bi büyüselerdi... offf offf çok zor...ama çokta güzel bi duygu işte napalım...idare etcez...göğüslerimde azcık yara oldu bu lansinohmudur nedir hiç işe yaramıyo yaa karbonatlu su ile siliyorum bazen ama inş daha kötü olmaz....cnm yanıyo emerken...
şimdi uyuyo gözlerinde çapak oluyo sarı sarı onu araştırmaya girdim kkya kimi çay sür diyo kimi sütünden kararsız kaldım denicem ama bakalım inş geçer....anne olmak çok zormuş herşeye ağlar oldum lohusalıkta ama geçicek bugünler inş.....allah yardımcımız olsunnöpüyorum beni merak eden soran herkesi....
tatlım ne güzel moral verdın sağol vallahı..ama ınsan düşünmeden edemıyor ışte sunı sancı nasıl bışı hastanede gezdırmıyorlarda ayakta benımolan demış ama yattığın yerde çekeceksın sancını...
evde normal sancım tutsa son ana kadar evde çekebılırım.
dua edın bana çok korkuyorum .
bıde yarın olursa kızım 29 şubat olacak yavrucağım 4 yılda bı doğum günü kutlayacak
benim olan Allah analı babalı büyütsün canım yavrunu. bizim de ilk hafta çok çapak oldu gözünde, doktor antibiyotikli bir göz damlası yazmıştı. ben onu kullandım, iki günde geçti. arada bir-iki kere çayla da sildim.
bizim sıkıntımız da gaz. çok gazlı bebeğim, sab simplex kullanıyorum sürekli, onu rahatlatıyor.
asla yattığın yerde çekme cnm hem zaten yatamıyosunki sancıdan çok zor oluyo yatmak bnm gece oldu yatamadım yürüdüm am oda çok işime yaradı hastaneye gidince hemen ıkınma hissim geldi ve doğdu...yatma....
tatlım ne güzel moral verdın sağol vallahı..ama ınsan düşünmeden edemıyor ışte sunı sancı nasıl bışı hastanede gezdırmıyorlarda ayakta benımolan demış ama yattığın yerde çekeceksın sancını...
evde normal sancım tutsa son ana kadar evde çekebılırım.
dua edın bana çok korkuyorum .
bıde yarın olursa kızım 29 şubat olacak yavrucağım 4 yılda bı doğum günü kutlayacak
allah kolaylık versin cnm sorma gazda zor benmki sarılıktan hep uyumak istediği için şi,mdilik gazı çıkıyo inş olmaz....çayı denimde olmazsa sağlık ocağına sorcam topuk kanı için gidince ilaç alcam inş geçer..öptüm kızlar ben kaçar babamız dışarı çıktı bebek yanlız kaldı odada ben işleri yapayım yavaş yavaş...seviyorum sizi..kırmızım allah kolay doğum nasip etsin sancın gelince hep dua et ve yürü sakın evde yatma doğumun zor olur cnm benm beni dinle sen yaşadım çünkü ahhh ahhh çeken bilir...korkma hiç
bende öyle 16 çıktı cnm tam sınırmış 25 olursa ışın tedavisine alıyorlarmış..bende eşime kızıyorum bazen herşeyi batıo sonra pişman oluyorum kendime kızıyorum napıyosun diye..bide gelen giden çok sıkıldım evde bi büyüselerdi... offf offf çok zor...ama çokta güzel bi duygu işte napalım...idare etcez...göğüslerimde azcık yara oldu bu lansinohmudur nedir hiç işe yaramıyo yaa karbonatlu su ile siliyorum bazen ama inş daha kötü olmaz....cnm yanıyo emerken...
canım zaten yatışını yaparlarsa odaya alcaklar, valla bizim hastanede istediğin gibi geziyodun ama bilemiyorum sizin hastanede mi var öyle bi kural
inan korkmana hiç gerek yok
ben suyum patladığında nasıl korktum biliyomusun, ellerim bacaklarım nasıl titriyodu
çenemin titremesinden konuşamıyodum
panikten herşeyi evde unutup gittik
ama hastaneye gidipte doktoru görünce bütün paniğim geçti
en geç yarına kadar bebeğim elimde olcak dedim
inan o his herşeyi sildi götürdü
diş doktorunda bile daha kötü oluyorum düşün
ne bılım bırı öyle demıştı orada doğum yapan arkadaşım...
özel hastane omadığı ıçın belkı öyle yapıyorlardır kadın doğum hastanesınde doğum yapacağım ben...
bence onda bi yanlışlık olabilir
sen hiç sıkma kendini
bebişi düşün :)))
bebış hıç aklımızdan çıkmıyor...
çok sağol canım benım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?