2012 Şubat Anneleri

canim cok saol
zarar var hemde nasil
zaten ona uzuntmden qece basladi vajina aqrilarim sonrada bu tutamadiqim az az su qelmeye basladi iste zaten nisanimida qordum pembemsi bi sivi seklinde qeldi bembeyaz parca vardi aramda qayet netti.
Dua edin ne olur cok canim yanmasin belliki suni sanciyla olacak doqumum allahim yardim etsin elimden tutsun ins

canım benim yaaa
kıyamam sana

yani korktuğum konu bebek susuz kalmasın
değilse evde beklersin sancım gelsin falan diye ama
işte o suyun gelmesi meselesi olunca hastaneyi geciktirmemek gerekiyor

suni sancı korkutucu bişey gibi gözüküyor ama sancıdan 2 saat sonra doğuranda var
bence tamamen bünyeye ve şansa kalmış bi iş bu doğum meselesi
hiç korkma canım benim
nasılsa çıkıyo, hepimizin ki çıktı bak
hem çıkarda artık bebişlerimizden konuşalım :)))

ben korseyi takmıyorum ya hiç aklıma bile gelmiyor,zaten çamaşırcı kadınlar gibiyim ne zaman bitecek bu bunalım haliiiii yaa
galiba normal canım sen daha deneyimlisin bizde senden öğrenecegiz, bende agladıgında meme almazsa hemen altına bakıyorum aman bişik olmasın diye
allah hayırlı dogum versin canım,inşallah bir avazda kurtulursun,suni sancı yada sancıhiç yaşamadım blmiyorum
gözün aydıncanım allah analı babalı büyütsün

kız dogurdun sonunda hadi gözün aydın,sendemi normal sancı çekip sonra sezeryana alınanlardanmısın?bizimde gaz sorunumuz var dün ben rezene çayı içerken kızımada yarım kaşık verdim bide bacaklarının altına sıcak su torbası koydum mis gibi uyudu maşallah kızıma benim

feyaycım allah hayırlı dogum versin ama git doktora muhtemelen suyun gelmiştir

enice naapıyon orda bakiim sessizce :)))

kız şimdi bende sana yazacaktım geçmişi bi okuyayım dedim,
kızcagızım iyide ben pek iyi degilim, karnımda şırı agrı var ve dün yine kemiklerim sızlıyordu sag gögsüm agrıyordu
agrıdan aglıyorum artık,kızım emiyor bende arkasından sagıyorum ama yeterince sagmıyormuşum demekki
yarım saat ugraştım hiç süt bırakmadım içinde rahatladım
şimdi korkudan devamlı sagıyorum arkadanda emziriyorum,
ne kötü bi agrıydı galiba sende çektin gögüs agrısı anlarsın beni

juweline tebrikler !!!
yirim senin asabi oğluşunu bennnnn

sağol canım benim kaşları bir çatıyor sorma eşime diyorum çok kızgın korkuyorum benbundan:)

sağol canım evet sonunda dogurdum ama ben normal sancı cekmedım gunum gectıgı ıcın sunı sancı cektım sabah 9dan aksam 6ya kadar açılmam tam oldu bu arada 5cm acılmaya ulaşınca epidural istedim hıcbıseye yaramıyor sadece 1 saat suruyor etkısı gecınce yıne doz verıldı tekrar ıstedıgımde acılman tamamlandı artık dogumda ıkınman ıcın veremeyız dedıler cok zordu o anlar neyse catalada oturdum elımden geldıgınde ıkındım ama o sancı cekılır bısey degıl oglumun kafasına dokunuyorlardı ha geldı gelecek derken dogum kanalına kafasının sıkıstıgını soyledıler catım darmıs kemıklerın uygun degıl dedı cok korktum bebegıme bısey olur dıye acılen sezeryana alındım uff hatırlamak ıstemıyorum sagsaglım eve gelmekharıka kızlar bu ıs sans sanırım zaten karnım hıc asagı ınmemıstı benım kızgın oglum hala orda duracaktı yanı bırde kılosunu 3500 hesaplarken dogum kılosu 3800 çıktı bende 3300 falan olur dıyordum benden bu cocuk cıkmazmıs yanı gorunce anladım:) herseyın hayırlısı artık bebek sorunlarımızı konusalım bızde:)

herkese selam nasılsınız bebıslerr nasıll

ben bunalımdayım allahım yardım etsın dıye dualr edıyorum goguslerım cok kotu yara oldu oğlum emmek ısıtyor vremöıyorum öluyorum acısında hemde yavrumsun bana öle baksından ne yaptımsa gecmedı artık neler denedım hala cok kotu halde sutum varken oglum meme tutarken ben emzremıyorum varmı buna bı care bılen varmı?

canım bebek ağlayınca yazamadım o ara gitmişsin kusura bakma
yazsamda göremeyeceksin tühhh destek veremedim üzüldüm canım ya

Hayirli olsun bende nerelerde bu kiz diyordum Allah anali babali buyutsun.rezenecayini bebegemi icir dedi canim benim kizda cok gazli

canım meme ucu kremlerinden sür ilk başlarda yara olması normal
sıkma canını benim bebeğimde boğuşarak tutuyo memeyi kaç hafta oldu düşün senin bebeğin emmek istiyo en azından baksana

canım meme ucu kremlerinden sür ilk başlarda yara olması normal
sıkma canını benim bebeğimde boğuşarak tutuyo memeyi kaç hafta oldu düşün senin bebeğin emmek istiyo en azından baksana

surdum canım neler surdummm ama yok azcık etkısı olsa bazen dayanmayıp verıyorum ayak nıçegım catlamsı o kdr canım acıyorkı koltuklara ayaklarımı vuruyorum meme verdgım zaman dusunn bırde karbonatlı su ıle sıl dedıler sıldım o da daha azdırdı sakın sılmeyın benden önerı ılk basta bısey olmuyor ama sonra cıkıyor acısıı

ENİCE sen sicak suyu tam olark nasil ve nereye koyuyon cocuga kaynar sumu normal bildgimiz su torbasimi nasil bir etki yapiyo benim kiz gazdan agla agla sesi kisildi

karbonat meme yarası için değil pamukcuk için canım keşke sürmeseydin.. meme ucunu ıslak bırakmamaya çalış çabuk iyileşir..

canım aynısı banada oldu, yaralar geçene kadar bi süre sağarak verebilirsin. meme uçların düzelince yine memeden verirsin. ama eğer sağacaksan bebeği memeden kesmeyecek bi biberon kullanman lazım. ben philips avent biberon kullandım. memnunum , bide elektrikli göğüs pompasıda acı veriyomuş ben elle sağılan kullanıyorum

karbonat meme yarası için değil pamukcuk için canım keşke sürmeseydin.. meme ucunu ıslak bırakmamaya çalış çabuk iyileşir..

işte hem pamukcuk ıcın ıyı gelrı hemde meme uclarına dedıler ama yaktılar benı bundan daha ktu bı duygu omaz karsımda a bı bebek ve akan sutler ben beslyemıyorum allahım hıcbırnıze yasatmasın bu duyguyu işllahh

saol ardkasım gectı pekı nekdar usre sonra gectı benım 10 gunde oldu hala aynı hatta dah arttı ben mamada verıyorum mecbur gece cunku kalkıyor sagmamaı beklemıyor sabırsız cok oğlum mecbur mama da verıyorum doktorda ac kalırsa sarılık olur deyınce neyapıcagımı sasırdım wee nın bıbırnun kullnıyorum ama unutmurmu meme yı unutmazmı bılemıyorum gercı hıc vermıyor degılım

canım üzülme geçer hepimizde oldu göğüs ucu yarası sende biraz süreç uzun olmuş ama geçicektir emin ol gergin olma bebeğinde hissetmesin annesi..

hazır rüzgar uyuyoken azcık uyuyayım bari kızlar görüşürüz yine

canım benim 3 haftada falan geçti. ama bu sürede hiç emzirmedim tekrarlamasın diye. şimdi iyiyim çok şükür. normal biberon kullanırsan memeyi emmez. dikkat et. ucunun deliği incecik olcakki ilerde anne memesinin sütü az diye bırakmasın. ben o yüzden avent marka aldım, onu tavsiye ettiler. deliği incecik, biberondan şırıl şırıl akmıyo süt.

ben de 26.01 de dogum yaptim. gogsumun teki baya bi yara oldu, ilk baslarda aglaya aglaya verdim. daha sonra doktor kontrolunde emzirmemin yanlis oldugunu anladik, sakin sadece ucunu verme kemirip o hale getiriyor bebek. gogus cevresinden tuttur memeni. ben de neler surdum neler hic biri fayda etmedi hatta hepsi iyice yumusatip iltahapi arttirdi. simdi gunde sadece 1-2 kes krem suruyorum, ona ragmen artik gecmek uzere. ama dedigim gibi gogus cevrenle birlikte ver memeni bak goruceksin yaralarin o kadar da acimicak. sagipda vermen tavsiye etmem ben ilk baslarda ole yaptim ama pompa daha cok tahris ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…