- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.761
feraycım merhaba
eğer kendi kendine aktıysa suyun gelmiştir. hemde yarım sürahi kadar dediğine göre suyundur o
benimde gece 2 gibi gelmişti
hastanaye gittik sabaha kadar bekledik sancımı
sancı gelmeyince kendi isteğimle sezeryan olmuştum
bence fazla beklemeden hastaneye git
bide tansiyonun çıkmnış üstelik
tehlikeli bişey o
şu hırsız işinede üzüldüm
inşallah bi zarar ziyan yoktur
canim cok saol
zarar var hemde nasil
zaten ona uzuntmden qece basladi vajina aqrilarim sonrada bu tutamadiqim az az su qelmeye basladi iste zaten nisanimida qordum pembemsi bi sivi seklinde qeldi bembeyaz parca vardi aramda qayet netti.
Dua edin ne olur cok canim yanmasin belliki suni sanciyla olacak doqumum allahim yardim etsin elimden tutsun ins
ben korseyi takmıyorum ya hiç aklıma bile gelmiyor,zaten çamaşırcı kadınlar gibiyim ne zaman bitecek bu bunalım haliiiii yaaNbr neler yapıyonuz kızlar ,resmne sac bas dagılmıs sekıldeyım ..Korseyı bıle takmaya zor wakıt buluyorum artık..Yarın kayınvalıdem gıdecek ne yapacagım dıye kara kara düşünüyorum...Bir de şu bebegı 1 saat emzırdıkten sonra bırının gelıp 5 dk bıle gecmeden ''annesı emzır bu bebek acıkmıss yazııık ''demesı benı lohusa katıl yapacak dıye korkmaya basladım ...İnadına emzırmeyesım gelıyor ıyıce bunalttılar benı.. Sizlerden naber?
galiba normal canım sen daha deneyimlisin bizde senden öğrenecegiz, bende agladıgında meme almazsa hemen altına bakıyorum aman bişik olmasın diyekızlar yarın kanal 7 de saat 9 9-30 gıbı bı program varmıs sanırım drum gıbı bıse.
bebekler ve bebek saglıgından bahsedeceklermıs musaıt olanlar baksın belkı ıse yarar bılgıler vardır
saolsun haknur soyledı banada formada yaz dedı..
sızler nabıyonuz nevar ne yok hersey yolundadır umarım.. :)
bızım gaz sorunumuz arttı
sanırım kakalarıda azaldı 5 bez deısırdım gunduz sımdı 2 3 e ındı :)
normal mı anormalmı bılemedım alısmısım altını deısmeye agladıkca altına bakasım var:)
allah hayırlı dogum versin canım,inşallah bir avazda kurtulursun,suni sancı yada sancıhiç yaşamadım blmiyorumkızlar ben hala doğurmadım
bugün doktordaydım muayne ettı hıç açılmam yok...şuan 40+4..
doktorum bu gıbı durumlarda 41 ın dolmasını beklıyoruz dedı eğer sancım gelmezse 2 gün daha çarşamba günü sunı sancı ıle doğuma alacaklar.
çok korkuyorum sunı sancı nasıl bırşeydır?
hıç açılmam yokken sunı sancı verdılermı açılırmı?
sezeryana alsalar daha ıyı değıl mı ?
off kafam allak bullak:18:
gözün aydıncanım allah analı babalı büyütsünkizlar selam
benim minik prensesimde 22.02.2012de dunyaya geldi hemde bizim evlilik yildonumumuzde :):):) son bikac haftadir gelisimi nerdeyse durmustu kilo almiyordu ama yinede sagligi yerinde oldugu icin kendi gelmesini beklediler allahtan oda 39+0da geldi. 2450gr ama hic kilo vermeden 4 gunde 2600gr oldu simdi dahada aldi ara ara gaz kaka sancimiz oluyor ama genel olarak iyiyiz. 3yasinda bi kizim daha var biliyorsunuz oda hic kiskanclik yapmadi coksukur sadece surekli kucagina alip ilgilenmek istiyor yoruyor bizi biraz ama seviyor opuyor abla oldum ADa benim kardesim diyor :) dilerim herkes ve bebisler iyidir ben haliyle iki bebeyle pek giremiyorum.. ara ara bakmaya calisacagim
evet kızlarrr 21,02,2012 tersdende okununca aynı tarıh olan ve bunu dogumdan sonra fark ettıgımız bır gunde bende sonunda ogluma kavustum 51 cm 3770 gr kızgınn bakıslı bır erkek geldı evımıze:)
dogum hıkayemı yazsammı yazmasammı kararsızım cunku hem dogumhaneye gırdım hem amelıyathaneye kuzumda bende cok yorulduk bıraz zor gectı kısacası ınsallah herkes saglıkla kucagına almaya devam edıyordur bebegını gecmısı okuyamıyorum bırakın cep telefonuma bakamıyorum:) 1 haftadır zombı gıbıyım hıc uyutmuyor bızımkı dun haftalık kontrole gıttık dr amcası gazı oldugunu soyledı gaz damlası vıtamın ve rezene cayı verdı allahım uyanmadan yazabılsem dıye heyecanlanıyorum su an:) bırde bugun gobegımız dustu rahatladım bakamıyordum bıle sankı orası acıyor gıbı gelıyordu coksukur atlattık bunuda bıde kendıme tıcker yapabılsem hamıleyken herkeseyapıyordumDD
canim cok saol
zarar var hemde nasil
zaten ona uzuntmden qece basladi vajina aqrilarim sonrada bu tutamadiqim az az su qelmeye basladi iste zaten nisanimida qordum pembemsi bi sivi seklinde qeldi bembeyaz parca vardi aramda qayet netti.
Dua edin ne olur cok canim yanmasin belliki suni sanciyla olacak doqumum allahim yardim etsin elimden tutsun ins
enice naapıyon orda bakiim sessizce :)))
juweline tebrikler !!!
yirim senin asabi oğluşunu bennnnn
ben korseyi takmıyorum ya hiç aklıma bile gelmiyor,zaten çamaşırcı kadınlar gibiyim ne zaman bitecek bu bunalım haliiiii yaa
galiba normal canım sen daha deneyimlisin bizde senden öğrenecegiz, bende agladıgında meme almazsa hemen altına bakıyorum aman bişik olmasın diye
allah hayırlı dogum versin canım,inşallah bir avazda kurtulursun,suni sancı yada sancıhiç yaşamadım blmiyorum
gözün aydıncanım allah analı babalı büyütsün
kız dogurdun sonundahadi gözün aydın,sendemi normal sancı çekip sonra sezeryana alınanlardanmısın?bizimde gaz sorunumuz var dün ben rezene çayı içerken kızımada yarım kaşık verdim bide bacaklarının altına sıcak su torbası koydum mis gibi uyudu maşallah kızıma benim
Selam hrkese fistiklar ellerim titrio yazamiorum ama iyiyim mrk etmeyin :)
nihlem aradi sabah saolsun
buklem kisaca bilqilendireyim seni yada ew numaran varsa arayim uzun konusalm sana cok ihtiyacm var aslnda.
Dun kntrole qittk alttanda baktlar cok acilman yok aqin sizin yok diyip yolladilar
oyle olunca annemdede kalmak istemedim kalktik kendi ewime qittiki qunduz hirsiz qirdiqini qorduk
o ani es qeciorum bahsetmek bile kotu edior suan beni
qce tansionum 17deydi neyse
busabah esim ise qitti annemde kaldik tabi ve arkasindan benim nisanim qeldi
bekledik biraz aqri sizi yok
arkasindan saril saril tutmak istedqmde tutabildiqim skilde idrarmi sumu anlayamdiqim sivi qeldi yarim surahi kadar...
Bu saat oldu sancim yok ama araara sivi qelior azcikta olsa...
Bende bebek oynuyor nasilsa die tansiyonumu olcuorum sikca iyi cikior panik yapmak istemiorum.
Suyum qeldiyse nasilsa suniyi yiyip doqurcam die babamla esim qelsn karinlarini doyursunlar oylle qidelim istiorum.
Sumudur sence qelen buklem
seninkide ara ara qelmsti die hatirlyrm ben sanki
evet kızlarrr 21,02,2012 tersdende okununca aynı tarıh olan ve bunu dogumdan sonra fark ettıgımız bır gunde bende sonunda ogluma kavustum 51 cm 3770 gr kızgınn bakıslı bır erkek geldı evımıze:)
dogum hıkayemı yazsammı yazmasammı kararsızım cunku hem dogumhaneye gırdım hem amelıyathaneye kuzumda bende cok yorulduk bıraz zor gectı kısacası ınsallah herkes saglıkla kucagına almaya devam edıyordur bebegını gecmısı okuyamıyorum bırakın cep telefonuma bakamıyorum:) 1 haftadır zombı gıbıyım hıc uyutmuyor bızımkı dun haftalık kontrole gıttık dr amcası gazı oldugunu soyledı gaz damlası vıtamın ve rezene cayı verdı allahım uyanmadan yazabılsem dıye heyecanlanıyorum su an:) bırde bugun gobegımız dustu rahatladım bakamıyordum bıle sankı orası acıyor gıbı gelıyordu coksukur atlattık bunuda bıde kendıme tıcker yapabılsem hamıleyken herkeseyapıyordumDD
herkese selam nasılsınız bebıslerr nasıll
ben bunalımdayım allahım yardım etsın dıye dualr edıyorum goguslerım cok kotu yara oldu oğlum emmek ısıtyor vremöıyorum öluyorum acısında hemde yavrumsun bana öle baksından ne yaptımsa gecmedı artık neler denedım hala cok kotu halde sutum varken oglum meme tutarken ben emzremıyorumvarmı buna bı care bılen varmı?
canım meme ucu kremlerinden sür ilk başlarda yara olması normal
sıkma canını benim bebeğimde boğuşarak tutuyo memeyi kaç hafta oldu düşün senin bebeğin emmek istiyo en azından baksana
surdum canım neler surdummm ama yok azcık etkısı olsa bazen dayanmayıp verıyorum ayak nıçegım catlamsı o kdr canım acıyorkı koltuklara ayaklarımı vuruyorum meme verdgım zaman dusunn bırde karbonatlı su ıle sıl dedıler sıldım o da daha azdırdı sakın sılmeyın benden önerı ılk basta bısey olmuyor ama sonra cıkıyor acısıı
surdum canım neler surdummm ama yok azcık etkısı olsa bazen dayanmayıp verıyorum ayak nıçegım catlamsı o kdr canım acıyorkı koltuklara ayaklarımı vuruyorum meme verdgım zaman dusunn bırde karbonatlı su ıle sıl dedıler sıldım o da daha azdırdı sakın sılmeyın benden önerı ılk basta bısey olmuyor ama sonra cıkıyor acısıı
karbonat meme yarası için değil pamukcuk için canım keşke sürmeseydin.. meme ucunu ıslak bırakmamaya çalış çabuk iyileşir..
canım aynısı banada oldu, yaralar geçene kadar bi süre sağarak verebilirsin. meme uçların düzelince yine memeden verirsin. ama eğer sağacaksan bebeği memeden kesmeyecek bi biberon kullanman lazım. ben philips avent biberon kullandım. memnunum , bide elektrikli göğüs pompasıda acı veriyomuş ben elle sağılan kullanıyorum
işte hem pamukcuk ıcın ıyı gelrı hemde meme uclarına dedıler ama yaktılar benı bundan daha ktu bı duygu omaz karsımda a bı bebek ve akan sutler ben beslyemıyorum allahım hıcbırnıze yasatmasın bu duyguyu işllahh
saol ardkasım gectı pekı nekdar usre sonra gectı benım 10 gunde oldu hala aynı hatta dah arttı ben mamada verıyorum mecbur gece cunku kalkıyor sagmamaı beklemıyor sabırsız cok oğlum mecbur mama da verıyorum doktorda ac kalırsa sarılık olur deyınce neyapıcagımı sasırdım wee nın bıbırnun kullnıyorum ama unutmurmu meme yı unutmazmı bılemıyorum gercı hıc vermıyor degılım
herkese selam nasılsınız bebıslerr nasıll
ben bunalımdayım allahım yardım etsın dıye dualr edıyorum goguslerım cok kotu yara oldu oğlum emmek ısıtyor vremöıyorum öluyorum acısında hemde yavrumsun bana öle baksından ne yaptımsa gecmedı artık neler denedım hala cok kotu halde sutum varken oglum meme tutarken ben emzremıyorumvarmı buna bı care bılen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?