2012 Şubat Anneleri

gaz için bildiğiniz doğal yöntemleri neler lütfen paylaşın.içim gidiyor kıvranırken,muskat iyi gelir dediler ama ondan da emin değilim.kimyonu hiç duymamıştım.nasıl kullanılıyor yazar mısınız.teşekkürler şimdiden...

Oğlum çok ağlıyor ürolojiye gittik pipisinde tıkanıklık varmış sünnet olması gerekiyor dediler oğlum çişini yaparken kıpkırmızı oluyor büzülüyor çok ağlıyor bende çok üzülüyorum bakalım yarın öğlen sünnet randevusu aldık inşallah iyi olur ağlamaz bari oğlum .Sizler naptınız bebeişler nasıl bi büyüseler birazcık bari burunları tıkalı emerken tıkanıyor sıkça ödüm kopuyor tıkınınca pisikolojim bozuldu sanırım kızlar ağlayıp ağlayıp duruyorum nasıl büyütücem ben bebeğimi vallahi gözümkorkuyor sizde de oluyormu böyle şeyler

merhaba, rüzgarım 7.gününde. biraz sarılık vardı, gözlerinde de çıkınca bugün doktora gidip test yaptırdık. 11 çıktı. Doktor 17'ye kadar çıkacağını sanmıyorum dedi. Bir kaç gün sonra tekrar test yaptırmalı mıyım? Tekrar kan alınacak ve ağlayacak. ağlamasına dayanamıyorum.

Naber kızlar nasılsınız ..Doguracak olanlara bol şans ,doguranlara da bol sabır dılıyorum..Kaynanam gıttı bgn annem wardı..Ben uyuyordum sabah kızımla we ruyamda karabasan gördum korkudan aklım cıktı yaa meger eşim de gece karabasan görmus ..Lohusa kadın tek kalmamalı felan derlerdı karabasan derlerdı hıc ınanmıyordum ruyamda gördum korkudan yatamadım bgn bır daha..Bir de kızlar bebegım süt emerken sankı gögsumde hortum war da wakumla cekıyor gıbı bır hıs oluyor sızce normal mı sıze de oluyor mu??Yemek yapmak ,temızlık ws hıc ıstemıyorum yaa ..Allah'tan annemler war ya şükür..Ben 3.ay hamılelıkten berı ne yemek ne temızlık yapmadım keyfım yerındeydı yaw..40ından sonra nasıl olur bılmıyortum yemek cocuk ws anaammm ...

slm yeni anneler zorlu ama bir o kadar da güzel günler başlamış olmalı bende 2011 şubat annesiyim 11 şubatta 1 yaşımıza girdik çok şükür ve rahatladık da bireçok konuda
mesjlarınızı okudum çoğunuz gaz prblm yaşıyorsunuz bu sıkıntıyı son safhada yaşayan bir anne olarak çok iyi anlıyorum sizleri gerçekten çok zor bebek ağladıkça içiniz parçalanır ama elinizden bişey gelmez otorur ağlarsınız sizde onunla beraber. biz biogaia diye bir damlayla rahatladık ogüne kadar denemediğimiz bişey kalmadı kimyonundan acı elma yağınna bitkisel damlalardan metsile kadar en son bu damlayla rahatladık ve ilk defa o gece kesintisiz 3 saat uyuduk her bebekte aynı olmayabilir tabii ama denemn,zde yarar var bitkisel bir damla inşlhhh işinize yarar

ah canım ne sıkıntılar çekmişsin sende,ama sag saglim aldın kucaına yavrunu çok şükür,şimdi diyorum kiiyiki beklememişim ben, yoksa aynı senin gibi çekerdim bende
anlamadıgım bişey var çatım dar demişsin, doktorun çatı muayenesi yapmadımı sana nasıl olduda anlmadı şaşırdım
maşallah kilosuda çok iyi dikkat et bolbol emzirkki sarılık olmasın
canım geçmiş olsun zor bi süreçtesin,allah yardımcın olsun,tahinin üste çıkan yagını bi dene istersen,ayva çekirdegini denedinmi??
ENİCE sen sicak suyu tam olark nasil ve nereye koyuyon cocuga kaynar sumu normal bildgimiz su torbasimi nasil bir etki yapiyo benim kiz gazdan agla agla sesi kisildi
canım sıcak su torbasına sıcak su koy ve bi beze sarki çok sıcak gelmesin bebege,bacaklarının altına koyuyorum,bi süre sonrada çkip ayaklarının altına koyuyorum, pırtlatmaya başlıyor:)
bide duydum ama denemedim bi deneyin isterseniz,tülbentin içine biraz kimyon kuyup üzerine sütünüzü sagın,sonra iyice sıkıp 2-3 damla onun suyunu bebege verin faydasını gören var
canm geçmiş osun, bu sorun bi çok bebekte oluyor sıkma canını, sünnet olup kurtulacak,allah kimseye dermansız dert vermesin
canım doktorun çagırmadımı seni,11 çok degil sütüde sık sık içiyorsa gitmene gerek yok

canım karabasan banada gedi eşimsiz yatamıyorum ben,annem yanında erkek lursa gelmez dedi,nekadar dogru bilmiyorum ama ogünden sonra gelmedi:18:
canım gögsünde agrıda oluyormu?bendede içinden sanki bişey çekiliyormuş gibi oldu sonra sertlikler oldu,süt birikmesindenmiş,hiç süt bırakmadan devamlı sagıyorum artık,agrı geçti

Hayırlı olsun canım normal dedın dedın başardın brawo ..Allah annelı babalı büyütsün..

Canım sen neden bunalımdasın ,annen gıdınce mı oldu bu??Ben de aynaya bakmak bıle ıstemıyorum darmadagın haldeyım yaa dewamlı bırılerı emzır sunu yap bunu yap derken bakıyorum aksam olmus wcye bıle gıtmemısım.. Benım de kayınwalıdem gıttı bugun ılk kez kocam ben bebegımız ewdeyız aksam we aglamasını durdurmayı beceremıyoıruz pek hos olmuyor..40ına kadar sabredelım canım ,Allah yardımcımız olur ınsallah ..Sabır werır bıze de..Senın pompan hangı marka ,elektrıklı mı?

Ben de sehbaya dayıyorum ayagımı acıdan sorma canım..Göğüs kalkanı almanı önerırım hem göğsünün ucuna krem surunce camasırına degmıyor kuru kalıyor,hem de sütün madem akıyor o zaman bıberona koyarsın fazlaları da..

Ben de 40ına kadar eşimle yatıyorum da ıkı gundur aynı odada o yerde yatak serdı yatıyor ..Ama rüyaydı ,korkmak da ıstemıyorum ..Süt bende de bırıktı sanırım bebegım emzık olarak kullanıyor benı sonra da 20 dk gecmeden tekrar aglıyor we emmek ıstıyor cıldırdım ..

Kızlar naber gecelerı de hep tek oluyorum ne şanssa bendekı de ..Birşey fark ettım sızın bebeklerde de war mı acaba?Benım kızım memeyı werdıgım zaman 30-40 dk emiyor we 15 dk yutuyorsa sonra bos bos cekıyor yanı emzık gıbı emıyor ve bunu bılerek yapıyor fark ettım ..Çünkii,bıberonda da süt dolu olmasına ragmen yer gıbı yapıp yoruluyor ama bı bakıyorum 1 ml bıle ıcmemıs..Sizinkilerde de war mı böyle üçkagıtcılık yapan bebeler...Cevaplarsanız sewınırım..Kimse artık gecmısı okumaz oldu yaa..Herkes yazıyor sadece ama..:18:

Sağol canım benim..Sabahlaı alıyorum yoklama canım
Oğlanı okula
kızı kreşe göndeiyorum
ben kızım ve minnak oğlum evdeyiz
kızla oyunlar oynuyoruz
tuvalet eğitimi de aldı oyunlar oynuyoruz
oğlan gazlı malesef
pişikte oldu işte
grpte
offffffffffffff of

Sağol evet canım eşim hakikaten çok düşünceli
Ne olur bana dua et canım
Et ki tayinimiz çıksun bu sene...
senin ki sevmiş banyoyu
benimki sevmedi yaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım annen vr ya ondan öyle davranıyor
kafana takma emi...
Geçiçi bir durum bence
amin canım inş çabuk geçer...

Selam kızlar..
NAsılsınız bakayım?
Ferayım doğurmuşsun sanırım..
Kırmızı çilek hala doğumadı sanırım...
Allah hepinizi kutarsın kızlar..

Gün içinde giemiyorum
İnanın çok çok yoğunum...

Sabah kalkıyoum oğlanı kızı hazırla
gönder deken
diğeri uyanıyor
sonra oğlan uyanıyor
sormayın

Bu araalar canım sıkılıyor
saçlarımı kestirsem diyorum
40 ımın çıkmasını bekliyorum bakalım
Sonra gidip bir bakım yaptırayım diyorum...
Sizler de durum ne?

Bebekler nasıl?
Ben altını pişirdim oğlanın
Erkek bebklerin cildi hassas oluyor
Sudocrem kullanıyorum birde zeytinyağlı krem...

Kızlar spora başlamayacağım henüz
Doktorum 3 ay sonra başla dedi..
Tamam dedim..
Gel bi kontrol edeyim sonra başla dedi..
Dikişleri kontrol edecek...

Korse yı ihmal ediyorum bu aralar
Aman alan almış satan satmış diyorum:)))
Sona sabah giy korseyi diyorum:)))
Bak kendine diyorum..

Bu aralar boyaya da başlayacağız galiba
Çocuklar duvarları boyadılar da:)
YAzılar resimler her yerde duvarlarda....

Sizde durumlar ne?
Hepinizi öpüyorum kızlar...

canım ben sütü sagıyorum ama biberonla hiç vermiyorum annem ben uyurken veriyordu o gidince sütler öylece kalıp ziyan oluyor,mümkün oldugunca emziriyorum ben
çok şükür benim kız doyunca memeyi hemen çıkarıyor ama kucagımda uyumayı çok seviyor bırakınca vıyaklamaya başlıyor,yarın kayınvalidem gelecek bakalım becerebilecekmi benim yükümü alabilecekmi?
benim pompa lansinoh un manueli, elektrikli almadım çok acıtıyor dedikleri için,buda idare ediyor memnunum ama çok zaman alıyor

ayşebaharcım geçmş olsun bebiş astaymış, bizim kızda bugün hiç uyutmadı beni her saat başı ayaktayız,ıkınıp duruyor çk fena gazı var çıkaramıyorda herşeyi denedim ama bu sefer çaresiz kaldım,dün bezelye yemiştim galiba ondan aman kızlar siz yemeyin dikkat edin

selam viva nasılsın
ya bizim kız uyumuyor, sinir oldum , gazımızı çok güzel yapıyorduk ama dün geceden beri sancılıyız
herkese önerdigim şeyleri yaptım ama fayda etmedi
sen ne yapıyorsun gazı olunca

gecmişi okumaya fırsat olmuyor galiba canım :)

emme olayına gelince bizimki emmesi bitince memeyi cıkartıyor sonra ben acaba emer mi diye verdigimde sadece ucunu alıyor bakıyorum sadece tutuyor.. bende kıyamıyorum onu ayırmaya ,ama gazını bir an once cıkartmak gerektiginden acımasız olmam gerekiyor :)) sagmaya biberonda vermeye gelince benim cadı kızım biberonu almıyorr :S :S :S

benim kızıma nazar degdi galiba bugun bir uyuyamadı derin sekilde ... gazı var sanırımm bir şey rahatsız ediyor onu ......... gaz ilacından verdim biraz.. aglamıyor ama huzursuzz normalde hep uyurdu... umarım gaz ilacı iyice rahatsız etmez..d vitaminini ac karna mı veriyorsunuz hanımlar tok mu ? gerci tok istemez heralde..... bugün verecegim ama üstünde ac tok bişey yazmıyor :S :S :S ?????

Ben kafadan veriyorum sabahlari cok fark etmez tok ac.bide zaten toktur aglamiyosa.hepimizde ayni sorun varkizlar benim kizim gece boyu dalamadi ikinmaktan kipkirmizi oldu derin dalamadi bir turlu iki kasik rezene cayi verdim zinco verdim zeytinyagiyla masaj yaptim tik yok bu sabah metsil verdim cok caresizim yaa kivraniyo yavrucak.aksam kimyon yapicam belki gece uyur

Slm canlarım
Nasılsınız bn ıyı dıyeyım ıyı olayım
kayınvalıdem geldı dun cok ozlemısım gıbı..
Canımı cok sıkıyorda neyse uzun zuun yazarım bı ara
sımdı namaz kılıyorken bı gırıp bakım dedım
bı gram sevsem gam yemıcem yaa offfff..!

Kızlar bu basmalar ıcın annem 40 cıkana kadar babasının (esımın) daha once
uzerıne gıydıgı gıysısınden bıse koy dedı ben uuzn kollu bı penyesını koydum
rabbıme sukurler olsun kı basmalarım olmadı.
Ben ınandım vallahı. Ozellıkle anne ve bebek beraber aynı anda uyurlarsa oluyormus bu basma ama
dedıgım gıbı babasının bıseyı olsun yanınızda besıgınde falan.
Cevsen ve yanında yasın-ı serıfde bulundurun besıgınde rabbımın ıznı ıle hıcbırse olmuyo
hala daha da durur mesela
pazrtesı kırkımızın banyosunu yaptık ve artık kırkımız kalmadı bızım..
Kız bebeklerınde gun calma olurmus bızde gun caldık:)
ben den bole ıns sızlerdede bı problem yoktur..
Opuyorum kocaman..::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…