- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.781
Kizlar kizim gazdan kivraniyo esra erolun kimyon tarifini uygulicam umarim ise yarar sizlerde uygularsiniz
canım nasıl bişeymiş o
bizimkide çok gazlı
hele ki geceleri
gaz için bildiğiniz doğal yöntemleri neler lütfen paylaşın.içim gidiyor kıvranırken,muskat iyi gelir dediler ama ondan da emin değilim.kimyonu hiç duymamıştım.nasıl kullanılıyor yazar mısınız.teşekkürler şimdiden...
Oğlum çok ağlıyor ürolojiye gittik pipisinde tıkanıklık varmış sünnet olması gerekiyor dediler oğlum çişini yaparken kıpkırmızı oluyor büzülüyor çok ağlıyor bende çok üzülüyorum bakalım yarın öğlen sünnet randevusu aldık inşallah iyi olur ağlamaz bari oğlum .Sizler naptınız bebeişler nasıl bi büyüseler birazcık bari burunları tıkalı emerken tıkanıyor sıkça ödüm kopuyor tıkınınca pisikolojim bozuldu sanırım kızlar ağlayıp ağlayıp duruyorum nasıl büyütücem ben bebeğimi vallahi gözümkorkuyor sizde de oluyormu böyle şeyler[/QUOTE
Sünnet'in erken olması iyi oluryor diyorlar. Ben de erken yaptırmayı düşünüyorum. inşallah sünnet ile tıkanık geçer ve rahatlar bebeğin.
ah canım ne sıkıntılar çekmişsin sende,ama sag saglim aldın kucaına yavrunu çok şükür,şimdi diyorum kiiyiki beklememişim ben, yoksa aynı senin gibi çekerdim bendesağol canım benim kaşları bir çatıyor sorma eşime diyorum çok kızgın korkuyorum benbundan:)
sağol canım evet sonunda dogurdum ama ben normal sancı cekmedım gunum gectıgı ıcın sunı sancı cektım sabah 9dan aksam 6ya kadar açılmam tam oldu bu arada 5cm acılmaya ulaşınca epidural istedim hıcbıseye yaramıyor sadece 1 saat suruyor etkısı gecınce yıne doz verıldı tekrar ıstedıgımde acılman tamamlandı artık dogumda ıkınman ıcın veremeyız dedıler cok zordu o anlar neyse catalada oturdum elımden geldıgınde ıkındım ama o sancı cekılır bısey degıl oglumun kafasına dokunuyorlardı ha geldı gelecek derken dogum kanalına kafasının sıkıstıgını soyledıler catım darmıs kemıklerın uygun degıl dedı cok korktum bebegıme bısey olur dıye acılen sezeryana alındım uff hatırlamak ıstemıyorum sagsaglım eve gelmekharıka kızlar bu ıs sans sanırım zaten karnım hıc asagı ınmemıstı benım kızgın oglum hala orda duracaktı yanı bırde kılosunu 3500 hesaplarken dogum kılosu 3800 çıktı bende 3300 falan olur dıyordum benden bu cocuk cıkmazmıs yanı gorunce anladım:) herseyın hayırlısı artık bebek sorunlarımızı konusalım bızde:)
canım geçmiş olsun zor bi süreçtesin,allah yardımcın olsun,tahinin üste çıkan yagını bi dene istersen,ayva çekirdegini denedinmi??herkese selam nasılsınız bebıslerr nasıll
ben bunalımdayım allahım yardım etsın dıye dualr edıyorum goguslerım cok kotu yara oldu oğlum emmek ısıtyor vremöıyorum öluyorum acısında hemde yavrumsun bana öle baksından ne yaptımsa gecmedı artık neler denedım hala cok kotu halde sutum varken oglum meme tutarken ben emzremıyorumvarmı buna bı care bılen varmı?
canım sıcak su torbasına sıcak su koy ve bi beze sarki çok sıcak gelmesin bebege,bacaklarının altına koyuyorum,bi süre sonrada çkip ayaklarının altına koyuyorum, pırtlatmaya başlıyor:)ENİCE sen sicak suyu tam olark nasil ve nereye koyuyon cocuga kaynar sumu normal bildgimiz su torbasimi nasil bir etki yapiyo benim kiz gazdan agla agla sesi kisildi
canm geçmiş osun, bu sorun bi çok bebekte oluyor sıkma canını, sünnet olup kurtulacak,allah kimseye dermansız dert vermesinOğlum çok ağlıyor ürolojiye gittik pipisinde tıkanıklık varmış sünnet olması gerekiyor dediler oğlum çişini yaparken kıpkırmızı oluyor büzülüyor çok ağlıyor bende çok üzülüyorum bakalım yarın öğlen sünnet randevusu aldık inşallah iyi olur ağlamaz bari oğlum .Sizler naptınız bebeişler nasıl bi büyüseler birazcık bari burunları tıkalı emerken tıkanıyor sıkça ödüm kopuyor tıkınınca pisikolojim bozuldu sanırım kızlar ağlayıp ağlayıp duruyorum nasıl büyütücem ben bebeğimi vallahi gözümkorkuyor sizde de oluyormu böyle şeyler
canım doktorun çagırmadımı seni,11 çok degil sütüde sık sık içiyorsa gitmene gerek yokmerhaba, rüzgarım 7.gününde. biraz sarılık vardı, gözlerinde de çıkınca bugün doktora gidip test yaptırdık. 11 çıktı. Doktor 17'ye kadar çıkacağını sanmıyorum dedi. Bir kaç gün sonra tekrar test yaptırmalı mıyım? Tekrar kan alınacak ve ağlayacak. ağlamasına dayanamıyorum.
canım karabasan banada gedi eşimsiz yatamıyorum ben,annem yanında erkek lursa gelmez dedi,nekadar dogru bilmiyorum ama ogünden sonra gelmedi:18:Naber kızlar nasılsınız ..Doguracak olanlara bol şans ,doguranlara da bol sabır dılıyorum..Kaynanam gıttı bgn annem wardı..Ben uyuyordum sabah kızımla we ruyamda karabasan gördum korkudan aklım cıktı yaa meger eşim de gece karabasan görmus ..Lohusa kadın tek kalmamalı felan derlerdı karabasan derlerdı hıc ınanmıyordum ruyamda gördum korkudan yatamadım bgn bır daha..Bir de kızlar bebegım süt emerken sankı gögsumde hortum war da wakumla cekıyor gıbı bır hıs oluyor sızce normal mı sıze de oluyor mu??Yemek yapmak ,temızlık ws hıc ıstemıyorum yaa ..Allah'tan annemler war ya şükür..Ben 3.ay hamılelıkten berı ne yemek ne temızlık yapmadım keyfım yerındeydı yaw..40ından sonra nasıl olur bılmıyortum yemek cocuk ws anaammm ...
allah kolaylık versin cnm sorma gazda zor benmki sarılıktan hep uyumak istediği için şi,mdilik gazı çıkıyo inş olmaz....çayı denimde olmazsa sağlık ocağına sorcam topuk kanı için gidince ilaç alcam inş geçer..öptüm kızlar ben kaçar babamız dışarı çıktı bebek yanlız kaldı odada ben işleri yapayım yavaş yavaş...seviyorum sizi..kırmızım allah kolay doğum nasip etsin sancın gelince hep dua et ve yürü sakın evde yatma doğumun zor olur cnm benm beni dinle sen yaşadım çünkü ahhh ahhh çeken bilir...korkma hiç
ben korseyi takmıyorum ya hiç aklıma bile gelmiyor,zaten çamaşırcı kadınlar gibiyim ne zaman bitecek bu bunalım haliiiii yaa
galiba normal canım sen daha deneyimlisin bizde senden öğrenecegiz, bende agladıgında meme almazsa hemen altına bakıyorum aman bişik olmasın diye
canım karabasan banada gedi eşimsiz yatamıyorum ben,annem yanında erkek lursa gelmez dedi,nekadar dogru bilmiyorum ama ogünden sonra gelmedi:18:
canım gögsünde agrıda oluyormu?bendede içinden sanki bişey çekiliyormuş gibi oldu sonra sertlikler oldu,süt birikmesindenmiş,hiç süt bırakmadan devamlı sagıyorum artık,agrı geçti
hclc
canım çok çok üzüldüm geçmişolsun inşallah en kısa zamanda düzelir yavrun. misafirine de kızdım açıkçası madem hastasın bebek görmeye niye gidiyosun, düzel öyle git tövbe yaaaaa !!!!
pomak
seni o kadar iyi anlıyorum ki, eltim alıyo eline susuyo, kayınvalidem alıyo susuyo, kocam alıyo susuyo, ben alıyom susmuyo kardeşimmmmm :)))
yaaa diyorum ben senin annenim ama nafile
belki de nazları bizedir he
feray
sen şimdi bizi kandırdın mı yani bakiimmm
aysebahar
kıyamam ben senin yavruşlarına
insanlar artık komşuluktu nezaketti falan unuttular, onu geçtim insanlıklarını unuttular
altta yeni doğum yapmış kadın var, mikrop görmemiş bebek var
ama silkelesin bakalım pisliklerini
bebişim çok gazlı teyzesi
bi sancı girdimmi kıpkırmızı olup ciyak ciyak ağlıyor
onun haricinde herşey yolunda
senin oğluşun nasıl
sabahları yoklama alıyo musun artık
malum ev kalabalık saymak lazım :)))
gecmiş olsun oglusunaa..kıyamam ben ona kucucuk bedeni ne cok yoruluyordur.. kakaya gelince acaba bacakları yukarı kalkıyor o yüzden mi oyle yapıyor... cılgın kızımm bir de eski bezi aldıgım gibi yenisini gecirene kadar alt acma bezine yapmayı becerebiliyor2 3 tane var biri kurumadan digerine geciyoruz hani bir tek bana yapsa kendime beceriksiz dicem ama eltime de hep oyle yaptı burdayken.. şimdi gitti.. bu arada gobusumuz sana yazdıgım gün düştü çok şükür...
şimdi bıcı bıcı yaptık sızdıkbu arada artık kızımla bşbaşayız :))
ayy maşallahne hoş ne düşünceli eşin varmış :))) allah sevginize sevgi katsın.. deger veren eşlerden , tabi herşey karsılıklı eminim ki sen de ona fazlasıyla deger veriyorsundur.....
canım annem burda diye hiç bişeye yardım etmiyo
işten gelip oğlanı seviyo sonra yatıyo
annem gidince böyle olursa yandım
hamileyken yardım ediyodu da o yüzden değişti diye düşünüyorum
kanamam ilk günden beri devam ediyo canım
bi gün şidddetli bigün az druma sordum bazen 20gün bile kanaman olmaya bilir normal demişti
bebeğinede geçmiş olsun canım
kardeşlerini sevmek istiyolardır o yüzden çok normal
inş çabucak geçer canım
Hayırlı olsun canım normal dedın dedın başardın brawo ..Allah annelı babalı büyütsün..
Canım sen neden bunalımdasın ,annen gıdınce mı oldu bu??Ben de aynaya bakmak bıle ıstemıyorum darmadagın haldeyım yaa dewamlı bırılerı emzır sunu yap bunu yap derken bakıyorum aksam olmus wcye bıle gıtmemısım..Benım de kayınwalıdem gıttı bugun ılk kez kocam ben bebegımız ewdeyız aksam we aglamasını durdurmayı beceremıyoıruz pek hos olmuyor..40ına kadar sabredelım canım ,Allah yardımcımız olur ınsallah ..Sabır werır bıze de..Senın pompan hangı marka ,elektrıklı mı?
Ben de sehbaya dayıyorum ayagımı acıdan sorma canım..Göğüs kalkanı almanı önerırım hem göğsünün ucuna krem surunce camasırına degmıyor kuru kalıyor,hem de sütün madem akıyor o zaman bıberona koyarsın fazlaları da..
Ben de 40ına kadar eşimle yatıyorum da ıkı gundur aynı odada o yerde yatak serdı yatıyor ..Ama rüyaydı ,korkmak da ıstemıyorum ..Süt bende de bırıktı sanırım bebegım emzık olarak kullanıyor benı sonra da 20 dk gecmeden tekrar aglıyor we emmek ıstıyor cıldırdım ..
canım ben sütü sagıyorum ama biberonla hiç vermiyorum annem ben uyurken veriyordu o gidince sütler öylece kalıp ziyan oluyor,mümkün oldugunca emziriyorum benKızlar naber gecelerı de hep tek oluyorum ne şanssa bendekı de ..Birşey fark ettım sızın bebeklerde de war mı acaba?Benım kızım memeyı werdıgım zaman 30-40 dk emiyor we 15 dk yutuyorsa sonra bos bos cekıyor yanı emzık gıbı emıyor ve bunu bılerek yapıyor fark ettım ..Çünkii,bıberonda da süt dolu olmasına ragmen yer gıbı yapıp yoruluyor ama bı bakıyorum 1 ml bıle ıcmemıs..Sizinkilerde de war mı böyle üçkagıtcılık yapan bebeler...Cevaplarsanız sewınırım..Kimse artık gecmısı okumaz oldu yaa..Herkes yazıyor sadece ama..:18:
Selam kızlar..
NAsılsınız bakayım?
Ferayım doğurmuşsun sanırım..
Kırmızı çilek hala doğumadı sanırım...
Allah hepinizi kutarsın kızlar..
Gün içinde giemiyorum
İnanın çok çok yoğunum...
Sabah kalkıyoum oğlanı kızı hazırla
gönder deken
diğeri uyanıyor
sonra oğlan uyanıyor
sormayın
Bu araalar canım sıkılıyor
saçlarımı kestirsem diyorum
40 ımın çıkmasını bekliyorum bakalım
Sonra gidip bir bakım yaptırayım diyorum...
Sizler de durum ne?
Bebekler nasıl?
Ben altını pişirdim oğlanın
Erkek bebklerin cildi hassas oluyor
Sudocrem kullanıyorum birde zeytinyağlı krem...
Kızlar spora başlamayacağım henüz
Doktorum 3 ay sonra başla dedi..
Tamam dedim..
Gel bi kontrol edeyim sonra başla dedi..
Dikişleri kontrol edecek...
Korse yı ihmal ediyorum bu aralar
Aman alan almış satan satmış diyorum:)))
Sona sabah giy korseyi diyorum:)))
Bak kendine diyorum..
Bu aralar boyaya da başlayacağız galiba
Çocuklar duvarları boyadılar da:)
YAzılar resimler her yerde duvarlarda....
Sizde durumlar ne?
Hepinizi öpüyorum kızlar...
Kızlar naber gecelerı de hep tek oluyorum ne şanssa bendekı de ..Birşey fark ettım sızın bebeklerde de war mı acaba?Benım kızım memeyı werdıgım zaman 30-40 dk emiyor we 15 dk yutuyorsa sonra bos bos cekıyor yanı emzık gıbı emıyor ve bunu bılerek yapıyor fark ettım ..Çünkii,bıberonda da süt dolu olmasına ragmen yer gıbı yapıp yoruluyor ama bı bakıyorum 1 ml bıle ıcmemıs..Sizinkilerde de war mı böyle üçkagıtcılık yapan bebeler...Cevaplarsanız sewınırım..Kimse artık gecmısı okumaz oldu yaa..Herkes yazıyor sadece ama..:18:
gecmişi okumaya fırsat olmuyor galiba canım :)
emme olayına gelince bizimki emmesi bitince memeyi cıkartıyor sonra ben acaba emer mi diye verdigimde sadece ucunu alıyor bakıyorum sadece tutuyor.. bende kıyamıyorum onu ayırmaya ,ama gazını bir an once cıkartmak gerektiginden acımasız olmam gerekiyor :)) sagmaya biberonda vermeye gelince benim cadı kızım biberonu almıyorr :S :S :S
benim kızıma nazar degdi galiba bugun bir uyuyamadı derin sekilde ... gazı var sanırımm bir şey rahatsız ediyor onu ......... gaz ilacından verdim biraz.. aglamıyor ama huzursuzz normalde hep uyurdu... umarım gaz ilacı iyice rahatsız etmez..d vitaminini ac karna mı veriyorsunuz hanımlar tok mu ? gerci tok istemez heralde..... bugün verecegim ama üstünde ac tok bişey yazmıyor :S :S :S ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?