2012 Şubat Anneleri

Selam kızlar nasılsınız okudguma gore gaz ve pişik sorunu olanlar var cok bende basıma geldiği için yazıyorum
gaz problemi için günde iki kasık öğütülmüş çörek otu yıyıyorum cok sukur sorunumuz kalmadı ve rezene cayı hem bana hem oğluma verıyorumm denyın derım
pişik içinde bepanten merhem ınan bı gunde gectı cok sukurrr

tek sorunum memelerımgecmıyorr gecmıyor gecmıyorrr

canım gorusemıyoruzzz nasısın kıscen nasıll ?bızde senı optukk

Kızlaaarrrrrrrr tek benım kız mı üçkagıtcı we oyuncu yahuuuuuu...Bilen yok mu bu durumuuuuuu

Benımkı artık hıc cekmıyor doyunca kendını emzık gıbı dewam edıyor weya da gerneşecekken bır cekıyor gögus ucumu fönlu gıbı duzlestırıyor..Senın annen gıttı kaynana gelıyor he,benım de kaynanam gıttı annem dewam edıyor..O da bırak uyusun cocuk dıyor ayy cıldırcam ..Gece sankı kendı susturuyor yahu..

Aynıyız canım ben de aynalara küstüm karnımda hala dogum çizgim,kapkara göbegım..Korse desen ben de hıc rahat edemıyorum keske daha önceden taksaydım..Dikişlerım de acıyor gıbı hala..Bebegın grıp olmus gecmıs olsun canım..Allah sana bızım 4 katımız kolaylık wersın ınsallah ,çok zor ısın gercekten..40ı cıkınca boyayabılırmıyız sacları canım ya ben de hemen bastan sona kendımı değiştirmek istiyorum resmen kılo da weremez oldum ıyıce cıldırcam ..Kuaföre bı gıtsem rahatlarım kesın..Canım sana bısey sorcaktım sen sezeryansın ya cocukların arasında kac yas war en az?Ben ara wermeden kardes yapmak ıstıyordum da sezeryanda olmuyordu ya?Bır de contratubex kremı dıkısının ustune mı sürüyorsun ?

Kızlaaarrrrrrrr tek benım kız mı üçkagıtcı we oyuncu yahuuuuuu...Bilen yok mu bu durumuuuuuu

canım yine senin ki iyimiş benim ki hep memede durmak istiyo uyurken bile emzik vasifesi görüyorum.. mesela sabah 5de ağladı emzirmeye başladım 6yı geçiyodu uyumuş keyfi yerinde ağzında bekletip uyardıkça yada yutkundukça cık cık emiyodu.. alıştırmamak lazım ama kıyamıyorum ben

Bu tıcker nasıl degıstırcem kızlarrr?

haknur yaptı benimkini ..

canım altını sık sık aç bebeğinin hassas ya tenleri pişmeye müsait şimdi..

ve bi itiraf daha ben 2 defa altını değiştirdim bebeğimin annem alıyo hep
çok paniğim hala elim ayağım titriyo alt değiştirirken

Geçmişolsun canım benımkıde dun gece ıkındıkca agladı yazık yaa ben bısey de yapamıyorum ,bana sunu yap bunu yap dıye akıl werecek tip de yok..D vitamını ben süt sagıp öglen werıyorum ona damlatıyorum agzına damlatmıyorum ..Ama ac tok fark etmıyor heralde..

Yaa iyi kı söyledın cnaım ben dun ruyamdan berı kızımla tek uyumamak ıcın yatamadım bgn yahu..Kaynanan ne kadar kalcak ,Allah sabır wersın sekerım ..kırkı oldu mu kı erken degıl mı banyosu ıcın??Biz de yarı kırkı yaptık sekerım 20 taas koydular suya heheeBiz de hıc ınanmıyoruz esımle böle seylere..

üzülme canım bence erken sünnetin daha iyi olduğunu duymuştum araştırdım nedenlerinden biri ağrı aralığının küçükken fazla olmasından dolayı acıyı fazla hissetmemesiymiş böyle düşün rahatla bence çok geçmiş olsun şimdiden

merhaba, sarılık gözden atılırmış 11 yüksek bi değer değil bol bol emzirin geçer bişeyi kalmaz oğlumun adaşının

enicem valla gün geçtikçe bu bebeklerin huylarıda değişiyo
bizimkide bu gece gaz sancısında uyutmadı
havluyu ütüyle ısıtıp ayaklarına koyunca rahatladı yavrucum

Canım benımkı ucunu da degıl dırek tamamını alıyorlar ya sıyah halkanın,oradan emmeye baslıyor yuttugu en cok 15 dk ıse sonra 30 dk falan yutmadan sadece emıyor emzık gıbı ..Yanı süt cıkmıyor..Dun cıkartıp emzık werdım rahattı..Ama 15 dk emdıgı ne kadar yetecek kı ..Sen daha alt degıstıremıyor musun kızz abooow..

BBYEE senın gögsun gectı mı ne yaptın?HEMŞİRE sen hala sılıkona dewam mısın?ELEFERA nasılsın alıstın mı canım

Son düzenleme:

çok araştırmacı olan ben bunudu araştırdım tek göğüsteki sütün %90ı ilk 5dk da kalan %10da 3dk da bitermiş (çekme gücüde azalıyo 5 dkdan sonra) ve bebek doyarmış o yüzden 15 dklık süt neye yeter diye düşünme.. bizimkilerde keyfe bayılıyo maşallah mumya gibi sabaha kadar memeye dikiyolar bizi baksana

alt değişmeye gelince iş başa pek düşmediği için değiştirmiyorum pek annem gidince oturup ağlarım artık oğlum nolur yapma diye

Yazık kız ben de gece dgıstırmıyorum cunkı uyanıyor hemen degıstırınce ee gece de tek ugrasıyorum ,eşim sagolsun yatmak ıcın can atıyor kıyamıyorum..Ben de pis kokusuyla kızımı basbasa bıraKıyorum ...Arastırman ıcın saol cnaım ıcım rahatladı walla yaw..Ben de kaynanam warken ew ısı yapmamak ıcın altı faqlan yaptım ögrendım walla yemek yapmaktansa pokunu temızlerım kızımın

yok be canım nerde bır gecse bır gecsee allahım dan daha ne ısterımkı kopucak kıvamdalarr

sen nasılsın hersey yolundamı?

Merhaba kızlar, nasılsınız?
Ben foruma gıremeyecek kdar yorgun ve de yogunum.
Elıf Naz ım gece gunduz aglıyor, uyumuyor.
Sinirlerim cok yıprandı, bazen aglıyorum ):
Esım yardımcı olmaya calısıyor ama ıse gıttıgı ıcın ona da kıyamıyorum.
Annem yanımda, elınden geldıgınce yardımcı olmaya calısıyor ama kızım dur durak bılmıyor.

ılk gunlerım daha rahattı, bebek acısından.
Ama o zaman da kayınvalıdem yanımdaydı, ona uyuz oluyordum.
Nıye mı?
Dogum yaptım, ertesı gun kalkıp yemegımı kendım pısırdım.
Laf olsun dıye 'yapayım mı?' dedıgı zaman, 'ben yaparım' dedım, o da 'kızım sen daha dün dogum yaptın' demek yerıne, gıttı ıcerde uzandı.
Bır tek faydası bebege zaman zaman bakması oldu.
Ama yıpranan sinirlerim bunu gormedı.

Sımdı uyuyor kucuk hanım.
Ama bırazdan feryat fıgan uyanır.
Bu arada hala gobegı dusmedı kızımın.
Ama en fazla ıkı gune duser.
ınsallah normaldır.

Alısamadım ):
Gece uykularımı cok ozledım.
Ozellıkle esımın bana sarılarak uyumasını ):
Kendıme vakıt ayırmayı.

Rabbıme sukur, kızım saglıklı ancak cok aglıyor.
Ve benım artık uykusuzluktan basım agrıyor ıkı gundur.

Sen alıstın mı pekı?
uykusuz kaldıgında ne yapıyorsun?
Ben aglıyorum ):

gece uykusu mu
sanki çok çok eskiden geceleri uyuyodum
bi daha da ne zaman uyurum bilmiyorum
bende ağlıyorum

bide ödemlerim geçmedi kızlar
bacaklarım ayaklarım şiş
sizdede durumlar aynı mı
yoksa bende bi problem mi var?

cANIM BEN DE hamıleyken aldıgım cızmelerı denedım ama olmadılar cok sınir oldum ama hıc şiş de durmuyor bacagım ayagım..Yanı anlamadım tam olarak ödem mı war hala yoksa buyuk hata mı yaptım bu alıswerısle bılemedım..
yok be canım nerde bır gecse bır gecsee allahım dan daha ne ısterımkı kopucak kıvamdalarr

sen nasılsın hersey yolundamı?

Ben de uykuuyu özluyorum we göguslerım cok acıyo sana dun yazmıstım bılmem okudunmu gögus kalkanı ıyı olabılır canım..

Ewet ben de alısmadım ki ben uykuya bayılan bırıyımdır hafta sonlar aksam 4te bıle kalktıgım olmustur ,o kladar uykucu bırı olarak ve asla da öglen uyuyamayarak kafayı yememe az kaldı son uzatmaları oynuyorum aglamamak ıcın sanırım ..

Silikonsuz tutuyo sukur ama yoruluyo henuz bide oncesinde baya bogusuyo tamdoysun diye sonradan silikonlada veriyorum oyle tutunca cok acitiyomus kiz silikon o yonden rahat:))

Aaa kaynananda amma yapmis yanii ne diye geldiki madem sende ay ay of ofdeyip uzansaydin kiz kendini agirdan al madem topluca ac kalin yanii senin ayibin deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…