- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.801
slm canlarım
Nasılsınız bn ıyı dıyeyım ıyı olayım
kayınvalıdem geldı dun cok ozlemısım gıbı..
Canımı cok sıkıyorda neyse uzun zuun yazarım bı ara
sımdı namaz kılıyorken bı gırıp bakım dedım
bı gram sevsem gam yemıcem yaa offfff..!
Kızlar bu basmalar ıcın annem 40 cıkana kadar babasının (esımın) daha once
uzerıne gıydıgı gıysısınden bıse koy dedı ben uuzn kollu bı penyesını koydum
rabbıme sukurler olsun kı basmalarım olmadı.
Ben ınandım vallahı. Ozellıkle anne ve bebek beraber aynı anda uyurlarsa oluyormus bu basma ama
dedıgım gıbı babasının bıseyı olsun yanınızda besıgınde falan.
Cevsen ve yanında yasın-ı serıfde bulundurun besıgınde rabbımın ıznı ıle hıcbırse olmuyo
hala daha da durur mesela
pazrtesı kırkımızın banyosunu yaptık ve artık kırkımız kalmadı bızım..
Kız bebeklerınde gun calma olurmus bızde gun caldık:)
ben den bole ıns sızlerdede bı problem yoktur..
Opuyorum kocaman..::
Kızlar naber gecelerı de hep tek oluyorum ne şanssa bendekı de ..Birşey fark ettım sızın bebeklerde de war mı acaba?Benım kızım memeyı werdıgım zaman 30-40 dk emiyor we 15 dk yutuyorsa sonra bos bos cekıyor yanı emzık gıbı emıyor ve bunu bılerek yapıyor fark ettım ..Çünkii,bıberonda da süt dolu olmasına ragmen yer gıbı yapıp yoruluyor ama bı bakıyorum 1 ml bıle ıcmemıs..Sizinkilerde de war mı böyle üçkagıtcılık yapan bebeler...Cevaplarsanız sewınırım..Kimse artık gecmısı okumaz oldu yaa..Herkes yazıyor sadece ama..:18:
canım ben sütü sagıyorum ama biberonla hiç vermiyorum annem ben uyurken veriyordu o gidince sütler öylece kalıp ziyan oluyor,mümkün oldugunca emziriyorum ben
çok şükür benim kız doyunca memeyi hemen çıkarıyor ama kucagımda uyumayı çok seviyor bırakınca vıyaklamaya başlıyor,yarın kayınvalidem gelecek bakalım becerebilecekmi benim yükümü alabilecekmi?
benim pompa lansinoh un manueli, elektrikli almadım çok acıtıyor dedikleri için,buda idare ediyor memnunum ama çok zaman alıyor
Selam kızlar..
Bu araalar canım sıkılıyor
saçlarımı kestirsem diyorum
40 ımın çıkmasını bekliyorum bakalım
Sonra gidip bir bakım yaptırayım diyorum...
Sizler de durum ne?
Bebekler nasıl?
Ben altını pişirdim oğlanın
Erkek bebklerin cildi hassas oluyor
Sudocrem kullanıyorum birde zeytinyağlı krem...
Korse yı ihmal ediyorum bu aralar
Aman alan almış satan satmış diyorum:)))
Sona sabah giy korseyi diyorum:)))
Bak kendine diyorum..
Sizde durumlar ne?
Hepinizi öpüyorum kızlar...
Kızlaaarrrrrrrr tek benım kız mı üçkagıtcı we oyuncu yahuuuuuu...Bilen yok mu bu durumuuuuuu
Bu tıcker nasıl degıstırcem kızlarrr?
gecmişi okumaya fırsat olmuyor galiba canım :)
emme olayına gelince bizimki emmesi bitince memeyi cıkartıyor sonra ben acaba emer mi diye verdigimde sadece ucunu alıyor bakıyorum sadece tutuyor.. bende kıyamıyorum onu ayırmaya ,ama gazını bir an once cıkartmak gerektiginden acımasız olmam gerekiyor :)) sagmaya biberonda vermeye gelince benim cadı kızım biberonu almıyorr :S :S :S
benim kızıma nazar degdi galiba bugun bir uyuyamadı derin sekilde ... gazı var sanırımm bir şey rahatsız ediyor onu ......... gaz ilacından verdim biraz.. aglamıyor ama huzursuzz normalde hep uyurdu... umarım gaz ilacı iyice rahatsız etmez..d vitaminini ac karna mı veriyorsunuz hanımlar tok mu ? gerci tok istemez heralde..... bugün verecegim ama üstünde ac tok bişey yazmıyor :S :S :S ?????
Slm canlarım
Kızlar bu basmalar ıcın annem 40 cıkana kadar babasının (esımın) daha once
uzerıne gıydıgı gıysısınden bıse koy dedı ben uuzn kollu bı penyesını koydum
rabbıme sukurler olsun kı basmalarım olmadı.
Ben ınandım vallahı. Ozellıkle anne ve bebek beraber aynı anda uyurlarsa oluyormus bu basma ama
dedıgım gıbı babasının bıseyı olsun yanınızda besıgınde falan.
Cevsen ve yanında yasın-ı serıfde bulundurun besıgınde rabbımın ıznı ıle hıcbırse olmuyo
hala daha da durur mesela
pazrtesı kırkımızın banyosunu yaptık ve artık kırkımız kalmadı bızım..
Kız bebeklerınde gun calma olurmus bızde gun caldık:)
ben den bole ıns sızlerdede bı problem yoktur..
Opuyorum kocaman..::
Oğlum çok ağlıyor ürolojiye gittik pipisinde tıkanıklık varmış sünnet olması gerekiyor dediler oğlum çişini yaparken kıpkırmızı oluyor büzülüyor çok ağlıyor bende çok üzülüyorum bakalım yarın öğlen sünnet randevusu aldık inşallah iyi olur ağlamaz bari oğlum .Sizler naptınız bebeişler nasıl bi büyüseler birazcık bari burunları tıkalı emerken tıkanıyor sıkça ödüm kopuyor tıkınınca pisikolojim bozuldu sanırım kızlar ağlayıp ağlayıp duruyorum nasıl büyütücem ben bebeğimi vallahi gözümkorkuyor sizde de oluyormu böyle şeyler
merhaba, rüzgarım 7.gününde. biraz sarılık vardı, gözlerinde de çıkınca bugün doktora gidip test yaptırdık. 11 çıktı. Doktor 17'ye kadar çıkacağını sanmıyorum dedi. Bir kaç gün sonra tekrar test yaptırmalı mıyım? Tekrar kan alınacak ve ağlayacak. ağlamasına dayanamıyorum.
selam viva nasılsın
ya bizim kız uyumuyor, sinir oldum , gazımızı çok güzel yapıyorduk ama dün geceden beri sancılıyız
herkese önerdigim şeyleri yaptım ama fayda etmedi
sen ne yapıyorsun gazı olunca
canım yine senin ki iyimiş benim ki hep memede durmak istiyo uyurken bile emzik vasifesi görüyorum.. mesela sabah 5de ağladı emzirmeye başladım 6yı geçiyodu uyumuş keyfi yerinde ağzında bekletip uyardıkça yada yutkundukça cık cık emiyodu.. alıştırmamak lazım ama kıyamıyorum ben
ve bi itiraf daha ben 2 defa altını değiştirdim bebeğimin annem alıyo hep
çok paniğim hala elim ayağım titriyo alt değiştirirken
Canım benımkı ucunu da degıl dırek tamamını alıyorlar ya sıyah halkanın,oradan emmeye baslıyor yuttugu en cok 15 dk ıse sonra 30 dk falan yutmadan sadece emıyor emzık gıbı ..Yanı süt cıkmıyor..Dun cıkartıp emzık werdım rahattı..Ama 15 dk emdıgı ne kadar yetecek kı ..Sen daha alt degıstıremıyor musun kızz abooow..
BBYEE senın gögsun gectı mı ne yaptın?HEMŞİRE sen hala sılıkona dewam mısın?
çok araştırmacı olan ben bunudu araştırdım tek göğüsteki sütün %90ı ilk 5dk da kalan %10da 3dk da bitermiş (çekme gücüde azalıyo 5 dkdan sonra) ve bebek doyarmış o yüzden 15 dklık süt neye yeter diye düşünme.. bizimkilerde keyfe bayılıyo maşallah mumya gibi sabaha kadar memeye dikiyolar bizi baksana
alt değişmeye gelince iş başa pek düşmediği için değiştirmiyorum pek annem gidince oturup ağlarım artık oğlum nolur yapma diye
canım benımkı ucunu da degıl dırek tamamını alıyorlar ya sıyah halkanın,oradan emmeye baslıyor yuttugu en cok 15 dk ıse sonra 30 dk falan yutmadan sadece emıyor emzık gıbı ..yanı süt cıkmıyor..dun cıkartıp emzık werdım rahattı..ama 15 dk emdıgı ne kadar yetecek kı ..sen daha alt degıstıremıyor musun kızz abooow..
Bbyee senın gögsun gectı mı ne yaptın?hemşire sen hala sılıkona dewam mısın?elefera nasılsın alıstın mı canım
Canım benımkı ucunu da degıl dırek tamamını alıyorlar ya sıyah halkanın,oradan emmeye baslıyor yuttugu en cok 15 dk ıse sonra 30 dk falan yutmadan sadece emıyor emzık gıbı ..Yanı süt cıkmıyor..Dun cıkartıp emzık werdım rahattı..Ama 15 dk emdıgı ne kadar yetecek kı ..Sen daha alt degıstıremıyor musun kızz abooow..
BBYEE senın gögsun gectı mı ne yaptın?HEMŞİRE sen hala sılıkona dewam mısın?ELEFERA nasılsın alıstın mı canım
Alısamadım ):
Gece uykularımı cok ozledım.
Ozellıkle esımın bana sarılarak uyumasını ):
Kendıme vakıt ayırmayı.
Rabbıme sukur, kızım saglıklı ancak cok aglıyor.
Ve benım artık uykusuzluktan basım agrıyor ıkı gundur.
Sen alıstın mı pekı?
uykusuz kaldıgında ne yapıyorsun?
Ben aglıyorum ):
bide ödemlerim geçmedi kızlar
bacaklarım ayaklarım şiş
sizdede durumlar aynı mı
yoksa bende bi problem mi var?
yok be canım nerde bır gecse bır gecsee allahım dan daha ne ısterımkı kopucak kıvamdalarr
sen nasılsın hersey yolundamı?
Alısamadım ):
Gece uykularımı cok ozledım.
Ozellıkle esımın bana sarılarak uyumasını ):
Kendıme vakıt ayırmayı.
Rabbıme sukur, kızım saglıklı ancak cok aglıyor.
Ve benım artık uykusuzluktan basım agrıyor ıkı gundur.
Sen alıstın mı pekı?
uykusuz kaldıgında ne yapıyorsun?
Ben aglıyorum ):
BBYEE senın gögsun gectı mı ne yaptın?HEMŞİRE sen hala sılıkona dewam mısın?ELEFERA nasılsın alıstın mı canım
Merhaba kızlar, nasılsınız?
Ben foruma gıremeyecek kdar yorgun ve de yogunum.
Elıf Naz ım gece gunduz aglıyor, uyumuyor.
Sinirlerim cok yıprandı, bazen aglıyorum ):
Esım yardımcı olmaya calısıyor ama ıse gıttıgı ıcın ona da kıyamıyorum.
Annem yanımda, elınden geldıgınce yardımcı olmaya calısıyor ama kızım dur durak bılmıyor.
ılk gunlerım daha rahattı, bebek acısından.
Ama o zaman da kayınvalıdem yanımdaydı, ona uyuz oluyordum.
Nıye mı?
Dogum yaptım, ertesı gun kalkıp yemegımı kendım pısırdım.
Laf olsun dıye 'yapayım mı?' dedıgı zaman, 'ben yaparım' dedım, o da 'kızım sen daha dün dogum yaptın' demek yerıne, gıttı ıcerde uzandı.
Bır tek faydası bebege zaman zaman bakması oldu.
Ama yıpranan sinirlerim bunu gormedı.
Sımdı uyuyor kucuk hanım.
Ama bırazdan feryat fıgan uyanır.
Bu arada hala gobegı dusmedı kızımın.
Ama en fazla ıkı gune duser.
ınsallah normaldır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?