2012 Şubat Anneleri

Canım bılmem kı koca duruyor ama adamın pili bitti sanırım gay falan olur artık aldatmadıysa hıc bana saldırmaya da kalkmıyor artık teklıf bılem yok Walla benım kaynana ıyıydı ama senınkı kötuyse de ne demısler gulu sewen dıkenıne katlanır işte bu laf sıze göre

çok biliyorlar ya canım,herşeye karışıyorlar,en güzeli valla bidaha söylerse öyle diyeyim bende
annemde kızım çok emziriyosun diyordu, demek annem haklıymış ahhh anam ahhhh
valla ana gibisi yok

En bahtsız da benım ,benım annem her lafımın tersını yapıyor we de doktor benden ıyı mı bılecek ben 4 cocuk büyüttüm diyor yaaaaa çıldırıyorum..Hatta ne zaman bırseyı yapma desem we arkamı dönsem yaparken yakalıyorum çıldırmamam mumkun olmayacak gıbı duruyor ..Ufffffffffff

Ne yalan söliim canım ben de gecelerı hıc cıkartmıyorum cunkı zaten emerken uyuyakalıyr we gece tek bakıyorum tekrar uyanmasını göze alamıyorum ama rahatsız olunca zatewn cıglıkla aglıyor gecenın ortasında o zaman cıkartıyorum..BABA olmak ısterdım ya en azından gece uyuma hakkı wermeye calısıyorum kıyamıyorum pek..

Off canim cok sikkin kizlar ya
normal doqum yapanlar varsa bisi desinler neolur yoksa kendimi aqlamaya vericem onuda yapmak istmyrm.
Dikislerim inanilmaz aqrio
ilac merhem vs. Kullaniorum ama nedense inanilmz aqrio
bu daha kac qun surer boyle
benmi qec iyilessiorum yoksa normalmi sizce
buqun doqum yapali 3qun oldu.
Elbette daha iyiyim ama vajinamin tam ortasi inanilmaz sizlior hatta 1ped tamami kanamamda oluor..

Bunun disinda bebisim buaksam inanilmaz huysuzlandi
memeyi tutmadi
bas bas baqirdi sanki etinden et kopuor napicamizi sasirdik
doqru duzqun emmedi karni ac suan
ve annem kundakladi havlularla sicak destek yapti 2saat oldu deliksiz uyuyor ama karni ac (
ya uyaninca yine ayni yayqarayi yaparsa
allahm dikislerimin acisi
yawrumun huysuzlanmasi beni mahvedior
qucumu kaybediorum neolur bisi diyin ya
memeyimi veremiorum dicemde hic tutmuyorki
bazende bi tutuyo nasil mutlu olorum korkuorum emmicek die
Derdimide anlatamiorum
salak salak yazmisim ya
cildiricammmmmmmmm (((

Sabah oldu ve ben meleqimin acliqini izlemekten hala uyuyamadm
Gogsumu vermek istediqimde az once aksam yemeqinde farketqm seyi tekrar qordum
aqiz kenarlari kurumus
ben onlari süt kurusu saniordum
cektim hafifce pamukcuk seklinde koparak qeldi hemen biraktm cani acimasin die :s
Sanirim pamukcuk olmus benim meleqim
kasiqa sutumu saqarak aqzina aktardim epey yedi
aqzinida pamukcukla sildim
bakalim sandiqimiz qibimi durum.
Annem cocuqun aqzi yara yoksa tutan bebek simdi nie tutmasinki dedi.
Hala tutmazsa slikon basliklardan alayim diorum faydasi olurmu sizce?
Off dikislerimde cildirdi
bu arada benim dudaklarimda sisti havaya kalkti sanki kizim acimi hissediyor ya
allahim yuce rabbim feraha kavustur hepimizi neolursun.

canım öncelikle hayırlı olsun yeni bebişin,sen şimdi lohusasın diye böyle hassassın,öncelikle camı açıp şöyle derin bir nefes al,herkes bunları yaşıyor nasıl olsa diye düşün,hepimiz yaşadık bunları,hemde daha beterinibebişin için sen çok önemlisin buyüzden kendini bırakma bence,önce karbonatlı suya pamuğu batırıp bebişinin ağzını silebilirsin belirli aralıklarla,bebek memeyi tutamıyorsa büyük enjektörlerden alıp ucuyla memenin başını çekebilirsin,ben denedim,çok işe yarıyor,ve ne kadar zorlansanda memeyi bebişinin ağzına yapıştır,önce dirense de sonra mecbur emiyor,emmediği sürece sütte gelmez,bukonularda çok inat etmek lazım canımşimdiden kolay gelsin

Canim kanaman cok normal acilarinda cabuk gecer benim yirmigun oldu hala agriyo normal dogumboyle deil cabuk toparlanirsin karnimizi yedi kat diktiler sanslisin boyle dusun.bide benim dustugum hataya dusme ac birakma mama ver once emzirmeye calis iyice ugras sonra mamayi daya sariligi artar cocugun bide gelismez hic ben kizimi oyle ac acina biraktim hic kilo almadi yavrucak on gun emmedi kizim senin daha uc gun olmus zamanla ogrenir rahatol

selam canim ben de normal dogum yaptim ve bugun 37. gunumdeyim ve dikisim cok yorulunca hafiften hala sizliyor. merak etme bikac gune biraz azalir agrilarin ama ben dogum sonrasi 1 hafta hergun agladim agridan. ama agrimasi iyi biseymis bana doktorum ole dedi, rahim kendini toparladikca agri yapiomus ozellikle emzirirken dikkat et daha cok agriyor. bunu dusun ve moralini yuksek tut. hatta ben 5. gun kontrole goturdum bebegi agridan kivraniyordum, geri kalan herkes sezeryandi kimsede tik yoktu. koca hastanede o gun tek ben normal dogum yaptim ve tek benim agrim vardi. kontrolde resmen yikildim sezeryanlilar fildir fildirdi ben oturamiodum bile:))) ama geciyor merak etme sadece yorma kendini ve buyuk tuvletini korkmadan yap goruceksin o daha da rahatlatacak agrilarini

Feray ayni bei anlatiyo gibisin bir hafta sutum yoktu yine senin var gogus ucum yoktu herkes bu emmez dedi on gun mama verdim sagacak sut bile yoktu chicco nun silikon meme ucuyla tutttu simdide sutum az yine mamayladestekliyorum silikonla emdikce ucu biraz cikti ara ara deniyorum kiiii 20 gundur mucadelem devam ediyo sen daha yolun basindasin saat basi emzirmeyi dene silikon ucuda al ordan emmeyi ogreniyo gogus ucu cikiyocektikce sutunude sag ver sut yoksa mama ver ac birakma sana tavsiyelerim yinede tercihler senin Allah kolay getirsin yani herkes yasadi bunlari hatta fazlasini icini ferah tut

feraycım daha çok yenisin,ben sezeryan oldum agrılarını bilemem ama geçer 3 günde normal agrın olması,sonrasında taş gibi olacaksınbizim gibi yarım insan degilsin yani(annem öyle diyorda yarım oldun artık) bebeginde düzelir ama eger pamukcuksa ve ilerlemişse hemen doktora dötür çünkü memeyi tutan çocuk artık tutmuyorsa bu ya pamukçuktur yada dil bagı vardır,dilinin altını bi kontrol edin

ferayx hiç meraklanma zamanla hafifliyor o dikiş ağrıları bnde normal doğum yaptım bugün 20. günümüz,ilk 10 gün 3 tane olmasına rağmen dikişlerim çok ağrıdı kaynanam var yanımda hiç böle bişey görmedim ben falan diydu daha çok cnm sıkılıyodu hep öyle kalıcam sandım ama inan geçti hala düşmedi dikişler ama ağrımıyor artık oturabiliyorum,10.günümde kabızlık problemlerimin çözülmemesi dolayısıyla makatta çatlak oldu inan dikişlerden daha çok ağrı sızı yaptı moralim sıfıra indi hemen bir genel cerraha gittim normal doğumdan sonra olur bu çatlak iyi bakarsan geçer dedi kremler yazdı daha yeni yeni ağrılarım azaldı tamamen iyileşmiş değil çatlağım inş geçicek die umut ediyorum dikişlerden daha kötüydü ağrısı çünkü...size önerim mutlaka sıvı bişeyler yiyin normal doğum yapmış olanlar için kabızlık berbat bişey ben dikkat edemedim hayatımda hiç kabız olmadığım için olmam zannettim

evet tuvalete cikmak cok onemli. ben korkudan 3 gun gitmedim ve benim sadece kesi dikisim vardi tirnak kadar bile degildi. normalde kabizlik problemim oldugu icin nasil yapcam die kara kara dusunuodum ama sanirim lavmandan dolayi 3. gun hala kabiz degildim sorun su ki tuvaletim geliodu ama tutuyodum korkudan. 3. gun nerdeyse butun gun kuru incir ardindan su, kuru incir ardindan su:))) nerdeyse ishal yapcaktim kendimi. tuvalete gidince bosa korktugumu anladim ve hem psikolojik hem de bedensel olarak muthis rahatliosun:))

selam kızlar
canım çok sıkkın
babaannem vefat etmiş bu sabah çok çok yaşlıydı ve uzun zamandır yatalaktı
babam ısrarla anneme gelme hava çok soğuk köyede gidilcek defin için bebeği bırakmanı istemiyorum daha 40ları çıkmadı dedi(ben istanbuldayım annemle,babannem ankaradaydı bu arada annemler ankarada oturuyo çünkü)
benim çok bilen kayınbabam elalem ne der ben gelip seni alayım birlikte gidelim diye ısrar etti
kayınvalidemi buraya bırakacakmışş
sanki çok biliyo çocuk bakmayı ya ve de eltimin 6 yaşınsaki kızıda gelicek onunla annesi çalışıyo diye
burda benim canımı sıkan hem o çocuğa bakıcam hem kayınvalideme bakıcam yaşlı ve kilolu
hemde ilk defa bebeğimle tek kalıcam
büyük düşüncesizlik inş patlama yaşamam
eşime çatmaya yer arıyorum zaten
yarın annem hemen geri gelicek ama nasıl yarın olcak düşünemiyorum
uffffff işi gücü yemek zaten bide ona hizmet edicem

Son düzenleme:

basin saolsun canim, mekani cennet olsun...
millete hizmet edicem die dusunme sadece bebeginle ilgilen eger kayinvalden yemek yapmazsa da disardan soyle ben de daha 2 gunlukken annem banka isi icin bikac saatligine disari cikti, kayinvaldem yanimda nasil olsa die. ama kayinvaldeme gerek kalmadi ben cok guzel bi sekilde baktim, altini degistirirken bi de butun ustunu islatti oglusum ve ustunu daha degistirdim:)) o an ne olcak die dusunmuosun hem bak boylelikle cesaretin gelir korkmadan becerirsin, firsat bu firsat bebeginle tek basina ilgilenmen icin emin ol cok buyuk bi haz:)))

başın sagolsun canım,neden sıkıyosun ki canını 1 gün neki gelir geçer,oram buram agrıyor de bebeginide al yat yemek falanda yapma hizmette etme,bigünden bişey olmaz
hem annenin gitmesi iyi olmuş sanada deneyim olur zorda kaldınmı yapabilecekmisin onu görürsün,
eşler bir tuhaf oldu zaten,bende sinir oldum dün amannn dedim ne ugraşacam bunla,aldım bebegimi kucagıma hiçbişeyi düşünmedim sinirimde geçti,sende öyle yap belki ummadık taş başyarar iyi bakar kayınvalidende seni utandırır

Başın sagolsun canım ..Üzülme demek ne kadar kar eder bılmıyorum ama takmamaya calıs sütünü etkıler bılıyorsun bızım durumumuzu ..Hem bır gun ne kı annen dun yemek yaptıysa onları wer gıtsın ..Ufak cocuga da kaynanan baksın cnaım boswersene ..Bebegımle tek kalmak ıcın can atıyorum rahat yok..Sen bunu degerlendır...

bgn sorunlu bir gün demek kızlar ben de cok kötüyüm..birincisi pazar bekledıgım mısafırler bgn gelecekmıs annem yenı söyledı 2-3 aıle coluk cocuk war yanı sinirden kuduruyorum ..üstelık kımse warken de cocuk emzıremıyorum ne yapacagımı bılmıyorum sınır oluyorum odaya gııdınce de oraya gelıyorlar ..kımse anlayıslı degıl ..
Daha kötusu dun bebegım yedıkce kusuyordu hep artık alısmıstım ama burnundan kusmukları cıktıgını fark ettım 2-3 gundur bu böyle cocuk kusarken kusmukları agzından da burnundan da fıskırıyor..bu durumu yasayan war mı?bgn gözumu kırpmadım onu ızlemekten uyuyamadım cok mutsuzum ..

selam kızlar fazla kalamicam annem oğlumun yanında uyuyo ama aklım onda...dün eniceye demiştim alışamadım ben anneliğe diye internetten baktım meğer lohusa sendromu olmuşum bütün belirtileri var ağlama iştahsızlık zorla yemek yiyorum süt olsun diye uyurken bebek uyuyamama...hepsi var 2 hafta süre içinde geçmezse dr gidin demişler inş geçer bugün daha iyiyim oğlumla baş başayken daha iyi onu tanıma fırsatım oluyo daha rahat oluyorum bennebileyim ağzından kusması fazlasını çıkarıyo derler ama burnundan çıkarmasını bende bilmiyorum cnm çok emzirme istersen belki sütün çoksa fazla emiyodur bilemedim şimdi benmki çok emince genelede çıkarıyo...sarılığı bi insa içim rahat etcek cuma haftaya dr gitcez eşimle..bide benm oğlumun gözlerinde çapak oluyo gözyaşı kanalı tıkalı olabilir miş cuma göze götürcem sizdede varmı çapak sinir bozucu bişey hergün pamuklu su ile siliyorum...cumaya kadar idare edicem artık çünkü eşim o gün izinli onla gitcez dr a....damlasıda var ama işe yaramadı bakalım..ooffff bu sorunlarımız bitcekmi acaba...bazen korkuyorum ömür boyu çekicekmişiz gibi geliyo..bide şimdi ya bi daha hemen hamile kalırsam korkum başladı 9 günlük olduk bugün ama korkuyorum işte 40 çıkınca napcam bilmiyorum yaaa

selam kızlar fazla kalamicam annem oğlumun yanında uyuyo ama aklım onda...dün eniceye demiştim alışamadım ben anneliğe diye internetten baktım meğer lohusa sendromu olmuşum bütün belirtileri var ağlama iştahsızlık zorla yemek yiyorum süt olsun diye uyurken bebek uyuyamama...hepsi var 2 hafta süre içinde geçmezse dr gidin demişler inş geçer bugün daha iyiyim oğlumla baş başayken daha iyi onu tanıma fırsatım oluyo daha rahat oluyorum bennebileyim ağzından kusması fazlasını çıkarıyo derler ama burnundan çıkarmasını bende bilmiyorum cnm çok emzirme istersen belki sütün çoksa fazla emiyodur bilemedim şimdi benmki çok emince genelede çıkarıyo...sarılığı bi insa içim rahat etcek cuma haftaya dr gitcez eşimle..bide benm oğlumun gözlerinde çapak oluyo gözyaşı kanalı tıkalı olabilir miş cuma göze götürcem sizdede varmı çapak sinir bozucu bişey hergün pamuklu su ile siliyorum...cumaya kadar idare edicem artık çünkü eşim o gün izinli onla gitcez dr a....damlasıda var ama işe yaramadı bakalım..ooffff bu sorunlarımız bitcekmi acaba...bazen korkuyorum ömür boyu çekicekmişiz gibi geliyo..bide şimdi ya bi daha hemen hamile kalırsam korkum başladı 9 günlük olduk bugün ama korkuyorum işte 40 çıkınca napcam bilmiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…