2012 Şubat Anneleri

gerçekten insanlar hiç anlayışlı değil
açıkca söyleyin emziremiyorum başkalarının yanında diye
nazarada gelebilirsiniz

benim kızım en başından kusuyor içtikten hemen sonra
bazen su şeklinde fışkırtıyor bazen de yoğurt gibi atıyor ağzından
gazını çıkaramadığında yada gaz çıkarmaya çalışırken ıkınmaktan kusuyor
endişe etmene gerek yok
bugün için de Allah kolaylık versin

buklemmm başın sağ olsun bende tam tersi biri oğlanı alsada rahat etsem diyorum pk gelenim olmadı komşular falan geldi gördüler ilerde gelirler şimdi rahat bırakıyolar allahtan.... sende yanlız kalmak için can atıyosun demek inş cnm alış annen hep bakarsa sen sıkıntı yaşarsın huyunu suyunu anlamada....inş rahat bırakırlar seni idare et bigüncük cnm benm....

benim de biraz once basima geldi ilk kes, emzirirken su gibi burnundan ve agzindan kustu. bi de emmeye devam etmek istedi ama korktum vermedim. kustuktan sonra tekrar emziriyor musunuz??

slm kızlar
benım kız 3gundur kakasını yapmıyor.
aynı durumda olan varmı
dr a mı gıtmelıyım acaba?

slm kızlar
aynı durumda olan varmı

ben 4-5 gune kadar normal biliyorum canim... doktora gitmene gerek yok, bebek yagi ile makatini ovala ise yaramazsa termometrenin ucu ile yaptir. bizim ilk gun basimiza geldi, acile gittik cocuk cok zorlanio die normal aslinda ama gelmisken yaptirtalim dediler ve termometrenin ucu ile yaptirdilar:)))

benim de biraz once basima geldi ilk kes, emzirirken su gibi burnundan ve agzindan kustu. bi de emmeye devam etmek istedi ama korktum vermedim. kustuktan sonra tekrar emziriyor musunuz??
çok ağlayınca meme için veriyorum yine
bizimkisine kalsa sabah akşam meme ağzında olcak

slm kızlar
aynı durumda olan varmı

3 baya uzun sancılanmıyo mu peki
benim kızım 1 gece yapmadı sabaha kadar kıyameti kopardı sancıdan
doktora gıtmesenizde arayıp söyleyin bence

selam kızlar artık pek uğrayamıyorum laptop alsam rahat etçem ama :))
dikişleri ağrayan arkadaşlar için çok üzüldüm valla sezeryan yaptım ve inanılmaz rahatım hiç ama hiç yatmadım ağrım falan da olmadı maaşallah hele ikinci doğumlar çok kolay geçiyor ilkinden daha da kolay
ben ve bebişler iyiyiz allaha şükür ama yorucu tabi ki :)
benim kanamam 5 gün sürdü kızlar biraz az sanki ama birde onunla uğraşamazdım
kendinize iyi bakın

QUOTE=hemsire63;23408846]Feray ayni bei anlatiyo gibisin bir hafta sutum yoktu yine senin var gogus ucum yoktu herkes bu emmez dedi on gun mama verdim sagacak sut bile yoktu chicco nun silikon meme ucuyla tutttu simdide sutum az yine mamayladestekliyorum silikonla emdikce ucu biraz cikti ara ara deniyorum kiiii 20 gundur mucadelem devam ediyo sen daha yolun basindasin saat basi emzirmeyi dene silikon ucuda al ordan emmeyi ogreniyo gogus ucu cikiyocektikce sutunude sag ver sut yoksa mama ver ac birakma sana tavsiyelerim yinede tercihler senin Allah kolay getirsin yani herkes yasadi bunlari hatta fazlasini icini ferah tut[/QUOTE]

yazdiklarimin hicbiri qelmemis yaaaa!
Cok tsk ederim cevapsiz bramadgnz icin kizlar
allah razi olsun
hem dikis agrilari hemde memeyi tutmayan bebegim konusunda inanilmaz aydinlandim.
Iyiki varsiniz
rabbim hepimize sifalar versin

oyelken sanada masallah kuzum
benim halimi gorenler normal olduguna inanmiolar zaten
gelin acayim bakin dikislerim nerde diorum guluolar :))))

merhaba taze annişler..ohh ne güzel bebişlere kavustunuz..darısı bana:))
zaman durdu geçmek bilmiyor..

ben kustuktan sonra vermiyorum canım zaten çok emdigini gösteriyor bence,bizim kız da çok kusuyor yaa
slm kızlar
aynı durumda olan varmı

nihlemm kulak temizleme çubugunu zeytin yagına battır kuzunun popişine yavaşça sok uyar :))

ben kustuktan sonra vermiyorum canım zaten çok emdigini gösteriyor bence,bizim kız da çok kusuyor yaa

nihlemm kulak temizleme çubugunu zeytin yagına battır kuzunun popişine yavaşça sok uyar :))

deneyeyım bakayım ben bı ya tskler kızlar.

feray bi türlü yazamadım sana ama bende kızlarla aynı şeyleri söyliycektim zaten.
ah bide bikaç güne kadar gaz sancıları başlarsa sakin ol, benim gibi delirme sakın :)))

sizin bebekleriniz günde kaç saat uyuyor arkadaşlar?
benimkisi sabah beşte kalktı şimdi daha gözünü yumdu
gaz sancısı var dıye o esra erolun tarifinden yapıp verdim kimyon tarifi
bi kere vermiştim gazını cok rahat çıkarmıştı ama ishal yapmıştı ağrı yapmıştı
salaklığıma geldi yine verdim saatlerce sancı çekti bebeğim

Kabizlik yasayan cocuklar gelisir der annem ishal iyi deil kabiz osunlar der :))) canim makatina zeytinyagiyla hafif baskili masaj yap ovala iyice yapar.o ise yaramazsa kimyon yap

sımdı kararsız kaldım sabah esıme kımyon aldırmıstım
xzgıyı gorunce vazgectım kımyon agrımı yapıyor..
ben kabızlıgı ve gazı ıcın verecektım esım bıse olursa tepkım agır olur deyınce vazgecmıstım ama aklımda hala
napsam yaaaa...

zeytın yagı ıle kulak copunu denedım ıkı kez ıkıncısınde bıraz yaptı ve eskısınden bıraz katıytı (tas gıbı de deıl)
of cok zorlanıyorum ben yaa bazen saka maka bı yana.. sanslısınız cogunuz annenız yanınınızda cogunun.
keske annem saglıklı olsada yanımda olsa
kayınvalıdemse arada gelıyor ve ben hızmet edıyorum ona
onuda ıstemıyorum yoruldum artık yaram dahı acıldı
40 gun doldu ben hala lohusa sendromundayım ben yaa..

Son düzenleme:

ben verme derim çörekotu kaynatıp veriyordum o daha iyi geliyordu
şimdi sadece neo baby surubunu veriyorum artık ne kadar iyi gelirse
doktorun söylediği kadarıyla bazı bebeklerde şuruplar işe yaramıyomuş
artık 3.ayın dolmasını beklicez rahata ermek için
gaz sancısı bence en fenası
Allah kolaylık versin tek başına olmak çok zor ama en azından kafanı dinliyosundur
ben daha rahat ediyorum tek başıma
en başından beri geceleri tek bakıyorum zorlanıyorum ama daha huzurluym
kayınvalıdene hizmet yapma kendini düşün birazcık
40 gündür yoruluyoruz yeni bir döneme alışıyoruz çıkamaman çok normal kafana takma

Canım dun ben de cok korktum ama acıkmıstır dıye tekrar werdım ,bgn agzından kustu hep ama her yedıgınde kusup kusup tekrar ıstıyor ve bu benı cok yoruyor ..Zaten sütüm de çok gelmıyor,her damlası degerlı kızım cıkartma dıyorum ama takmıyor..
slm kızlar
aynı durumda olan varmı

Canım doktorunu arayıp bir sor
istersen saf zeytınyagı sür poposuna dene we olmazsa da doktoru ara ,önemlı olabılır..Fıtıl werır belkı de..gecmıs olsun.

Gercekten herkes cok anlayıssız artık gögsumu görmeyen kalmadı ülkede dıyecegım yanı..Amaan dıger odaya gıdıyorum herkes oraya damlıyor bu kez de ..Gercekten cıldırdım bgn yıne..Benım kızım da dedıgın gıbı yogurt gıbı de kusuyo bu ara ..Bu neden renk degıstırdı anlamadım ama fıkır werdıgın ıcın cok tşk..

tekrarlıyorum cevap gelmemıssss...repead...

şu an ne yapıyorummmm...kızım park yatakta..müzik ve tıtresımı actım...emzıgını dayadım...bılgısayarı yatagıma aldıımmm...gözlerı faltası gıbı,ama ılgılenmemeye we o sekılde uyumasını öğretmeye ugrasıyorum..bakalım deneyım nasıl sonuc werecek..kobayım emzık düşünce gıcık sesler cıkartıyor ama henuz aglamadı:)))))Bgn herkes kızımı cok begenıp maasallah demedı ...böyle seyler çok korkutuyor beni..Ve hep fotolarını cektıler göturduler gıcıkkk olduummm.....ben bu kız büyüyünce nasıl el oğluyla paylascam yaw...
Eskisi gibi;
1.Kafama esınce cıkıp ıstedııgım yere gıtmeyı
2.Kendıme bakım yapmayı
3.Kuaförume gıtmeyı
4.Pilates yapmayı
5.İş arkadaslarımla dolanmayı
6.Uyumayı
7.Kocamla sarılarak uyumayı
8.Saatlerce alıswerıs yapmayı
9.Fazla kımsenın gelmedigı
ewımı
10.Bir özelım olmasını çooookkk özlediiiimmmmmm

Ama yıne de bu zilliye deger herhalde..Onun ıcın bır gunluk tutup hayatımda onunla baslayan degısımlerı yazacagım kı anne olmadan anlasın degerımı..Ama su anda onun bır gülüşü benım için herrşeye deger..Ne kadar zor da olsa şükredelım we alısalım ..Onu çooooookkk sewıyorum we en sewdıgım sey o oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…