- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.941
kızlar merhaba bebişler nasıl?
yarı kırk ve kırk hakkında bilgisi olan varmı?
cnm yarı kırkta bebekte bnde yıkandık. bebek odassına gırerken kızımın altından gectım:)
banyo suyundan da bıraz alıp odalara serptık uykusu olsun dıye( koca karı ısı ıste) :)
sonra bı yere oturmaya gıttık ucurduk yanı
kırkındada 40 tas topladık herbırıne ıhlas okuduk bı tulbnte sardık yıkanma suyuna koyduk once bebegı yıkadık
sonra ben yıkandım bebek suyundan yyanı taslı sudan kalan suyu en son uztume doktum sutumu cagırdım cıktım banyodan
yıne bebegın altından gecerek odaya gırdım tekrar kalan sudan odalara serptık
bu kadar:)
komedı bıraz ama ınanmak lazım galıba:)
benim de sadce memelerımı gecırsın ölüyorumkızlar yapmadgım ilaç kalmadı kopucaklar resmen herseyı bırakın karsımda oğlum emmek ıstıyor duduklarını nasıl yapıyor gorsenı sutum akıyor ama ben cogu zamn o memeyı veremıyorum Allahım yardım etsın herkesın işi zor ama ben sucluluk duygusunla ölucem piskolajım ıce bozuldu saatlerce aglıyorum benım için bu mubarek gunde dua edın ne olur su masumum sagıp verıyorum sutumu olmadı mama verıyorum ama yıne yavrum kokumu ısıtyor herhalde ıllkı meme ıstıyorr neyapacagımı sasırdım
Selam kızlar nasılsınız sırf herkes burda dıye gecmısı okumadan yazayım dedım gercekten hep kacırıyorum cok sanssızım kızım yanımda uyuyo ama mızıldanıyor sanırım uyanacak..Neler yaptınız ?NİHLE bence kaka yapmamasını doktora felan bır sorsan ıyı olur gıbıme geldı ..Nasıl gidiyo hayat bebısler ne alemde?Benımkı gecelerı uyku uyutmamaya basladı sagolsunn...Dün aksam 10da sızdım esım nöbeti dewraldı we gece 2ydı hala benı kaldırmamıstı cok guzel geldı bu 4 saat uyku kızlar yaa bazen sız de nöbetı eşinize werın bence.Dogum guzellestırdı dıyonuz da ben neden çirkinlestım kı..:26:
Kiz sakin ha o igneler cok agir hep hormon gencsin daha dogal yontemle korun olursada oluversin:))
yok kız ne kırkı daha 1 aylık olduk ama bizimki hergün soruyor bugün kaçgün kaldı diye, kaç ay oldu yazık adamada
kız yoksa korkuyormusun, ilk güne dönüyo gibi bişey olacak, ben heycanlıyım valla
selam hepinize kızlar dün dolgulu dişim kırıldı yarısını çektiler üstüne kaplama yapılacak sanırım 2 saat hiçbişey yiyip içmedim sütüm azaldı biliyormusunuz,zaten farketmiştim annem gitti gideli az yiyorum sütümde az oluyor,bogazınıza bakın valla yemezseniz sütte olmaz ona göre,
kaynanama sinir oluyorum ya bişey yapmasada sevmiyorum işte, sabah uyuyordum kız uyandı kardeşim getirdiemzirdim verdim kıza, hemen gelip kızın kucagından aldı, sinir oldum ya, niye bişey demedin diyorum aman şimdi küser diyor,küserse küssün canım ay çok basit bişey belki ama gıcık oldum uyku falan kalmadı,emziriyorum 15 dk sonra annesi acıkmış bu, yok ya daha yeni emzirdim diyorum al al diyor, alıyorum emziriyorum veriyorum kucagına,hepsini çıkarıyor,al işte aç nasıl aç çıcuksa hepsini çıkardı ddedim sustu,gıcık oluyom gıcııııııııııııııııııııık
şimdi verdim kucagında altını degiştiriyo habire pırt yapsa kızım altına yaptı deyim açıyo,sanki para basıyoz offfffffffffffffffffffffffff
siz nasılsınız sormayı unuttum
benim de sadce memelerımı gecırsın ölüyorumkızlar yapmadgım ilaç kalmadı kopucaklar resmen herseyı bırakın karsımda oğlum emmek ıstıyor duduklarını nasıl yapıyor gorsenı sutum akıyor ama ben cogu zamn o memeyı veremıyorum Allahım yardım etsın herkesın işi zor ama ben sucluluk duygusunla ölucem piskolajım ıce bozuldu saatlerce aglıyorum benım için bu mubarek gunde dua edın ne olur su masumum sagıp verıyorum sutumu olmadı mama verıyorum ama yıne yavrum kokumu ısıtyor herhalde ıllkı meme ıstıyorr neyapacagımı sasırdım
cnm alllah yardımcın olsun cok zordur yaabenim de sadce memelerımı gecırsın ölüyorumkızlar yapmadgım ilaç kalmadı kopucaklar resmen herseyı bırakın karsımda oğlum emmek ıstıyor duduklarını nasıl yapıyor gorsenı sutum akıyor ama ben cogu zamn o memeyı veremıyorum Allahım yardım etsın herkesın işi zor ama ben sucluluk duygusunla ölucem piskolajım ıce bozuldu saatlerce aglıyorum benım için bu mubarek gunde dua edın ne olur su masumum sagıp verıyorum sutumu olmadı mama verıyorum ama yıne yavrum kokumu ısıtyor herhalde ıllkı meme ıstıyorr neyapacagımı sasırdım
cnm 40ından snrası olurmus bole annem ole dıyoSelam kızlar nasılsınız sırf herkes burda dıye gecmısı okumadan yazayım dedım gercekten hep kacırıyorum cok sanssızım kızım yanımda uyuyo ama mızıldanıyor sanırım uyanacak..Neler yaptınız ?NİHLE bence kaka yapmamasını doktora felan bır sorsan ıyı olur gıbıme geldı ..Nasıl gidiyo hayat bebısler ne alemde?Benımkı gecelerı uyku uyutmamaya basladı sagolsunn...Dün aksam 10da sızdım esım nöbeti dewraldı we gece 2ydı hala benı kaldırmamıstı cok guzel geldı bu 4 saat uyku kızlar yaa bazen sız de nöbetı eşinize werın bence.Dogum guzellestırdı dıyonuz da ben neden çirkinlestım kı..:26:
bizimde 40ımız çıksında ankaraya gidelim artık sıkıldım evde
canım daha geçmedi demek çok zordur eminim Allah yardımcın olsun
canım güzelleştik aslında ama saçımızı bile tarayamadığımız için farkında değiliz bence
riske atmak istemiyorum :))) offs offss geliyor bas dondurucu gunlerr
ohh kardesi getirir emzirir,kaynanası kucaklar :)) ne iyiymişşş .. ben yalnız yalnız acemi acemi geziniyorumm ortalıkta
canım emzirdikten sonra sütün damlıyor ya onları etrafına ucuna dogru yedir.. kendi sütün daha iyi geliyorr... ben lansinoh ve kendi sütümle hallettim bir de emzirirken hep bak bebegine onu gorunce kendini aslan gibi hissediyorsun gucleniyorsunnnn... zamanla geciyor biz 4 5 günde aştık...
ikinci günü silikon meme ucu aldım ama benimki kavga etti onunla ve emziriyormus gibi gelmedi bana onu hissetmeyince uzuldum canım yana yana emzirdim gecti... duşa hergün gir ve girmeden once lansınoh sür..su gelince daha cok acıyor krem tamponluyor..goguse su iyi geliyor gerginligi azaltıyorr
bizimde 40ımız çıksında ankaraya gidelim artık sıkıldım evde
canım daha geçmedi demek çok zordur eminim Allah yardımcın olsun
saol canım yok gecmedı 15 gun oldu delırıcemsaol cnm
cnm alllah yardımcın olsun cok zordur yaa
cnm 40ından snrası olurmus bole annem ole dıyo
ohhhh safak kac :)
cnm bende koca karı tarıfı var ama yaparmısın bılmemsaol canım hemde cok zorrr
cnm alllah yardımcın olsun cok zordur yaa
cnm 40ından snrası olurmus bole annem ole dıyo
ohhhh safak kac :)
şafak 14 canım ama nisan gibi gidicem annemle 1 ay kadar kalıcam inş çok bunaldım babamda çok özlemiş torununu hasret gidersinler
o zmana kadar yanında olcak demı cnm annen
cnm bende koca karı tarıfı var ama yaparmısın bılmem
ben denemedım deneyen soledı
vazelın surup ucuna cevız kabugunun yarısını guzelce temızlemıs meme ucuna o kabukla kapamıs
sanırım buhar yaptı vazelın
yaralarını ole gıdermıs.
emdırırken de bı guzel ucu temızleyıp ole emdırmıs sonra yıne yapmıs. aklında bulunsun ıstersen
kıskandımevet cnım bi aksilik çıkmazsa kalıcak birlikte gidicez torununa kıyamıyo bırakamam diyo
denerim valla canım belkı banda ıyı gerlı saol cok cnm
kıskandımne guzel
emdırırken ıyıce yıka ama bak
Selam kizlar uyuttum kizimi qeldim
ölüyorum yorqunluktan yahu
elime kalem kaqit alip su yazdiklarinizi not almak istiorum amaaaaaaa ne mumkun bu kraliceden!
Gobeqi icin bi ilac aldik ama neyin nesi anlamadim hala
mendile fisfislayim gobusunemi dokundurcam yoksa ilaci doqrudanmi gobegine uygulayip mendille silicem?
Ilkini yapiorum ama umarim doqrudur uzerinde yazmior :s
ne basit sorunlarim var dimi
ayy keske boyle qitse
kakasini yapio
cabuk yorulsada emiyor
bakalim neler qorcez not alayim sikintilarinizi ve onerilerinizi :)
buarada herkese dualari icin tsk ederim
iyiki varsiniz
rabbim hepimizi saq salim kawusturdu kalanlarida kurtarsin ins
babusonmu ne tam adını da hatırlamıyorum omu? fısfısSelam kizlar uyuttum kizimi qeldim
ölüyorum yorqunluktan yahu
elime kalem kaqit alip su yazdiklarinizi not almak istiorum amaaaaaaa ne mumkun bu kraliceden!
Gobeqi icin bi ilac aldik ama neyin nesi anlamadim hala
mendile fisfislayim gobusunemi dokundurcam yoksa ilaci doqrudanmi gobegine uygulayip mendille silicem?
Ilkini yapiorum ama umarim doqrudur uzerinde yazmior :s
ne basit sorunlarim var dimi
ayy keske boyle qitse
kakasini yapio
cabuk yorulsada emiyor
bakalim neler qorcez not alayim sikintilarinizi ve onerilerinizi :)
buarada herkese dualari icin tsk ederim
iyiki varsiniz
rabbim hepimizi saq salim kawusturdu kalanlarida kurtarsin ins
kıskanma kuzum al kızını sende gel annem ikimizede bakar
ay ınsanın varlıgı bıle yetıyo balım ya evde koskos oturuyorm
göbeği düşsün diye mi verdi ilacı anlamadım ben:44:
bize vermemişti dr çünkü
inş sorunsuz gider canım ilk günler fazla uyuyup sonra azıverdi benimki
umarım seninki öyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?