2012 Şubat Anneleri

kızlar merhaba bebişler nasıl?
yarı kırk ve kırk hakkında bilgisi olan varmı?

cnm yarı kırkta bebekte bnde yıkandık. bebek odassına gırerken kızımın altından gectım:)
banyo suyundan da bıraz alıp odalara serptık uykusu olsun dıye( koca karı ısı ıste) :)
sonra bı yere oturmaya gıttık ucurduk yanı

kırkındada 40 tas topladık herbırıne ıhlas okuduk bı tulbnte sardık yıkanma suyuna koyduk once bebegı yıkadık
sonra ben yıkandım bebek suyundan yyanı taslı sudan kalan suyu en son uztume doktum sutumu cagırdım cıktım banyodan
yıne bebegın altından gecerek odaya gırdım tekrar kalan sudan odalara serptık
bu kadar:)

komedı bıraz ama ınanmak lazım galıba:)

benim de sadce memelerımı gecırsın ölüyorum kızlar yapmadgım ilaç kalmadı kopucaklar resmen herseyı bırakın karsımda oğlum emmek ıstıyor duduklarını nasıl yapıyor gorsenı sutum akıyor ama ben cogu zamn o memeyı veremıyorum Allahım yardım etsın herkesın işi zor ama ben sucluluk duygusunla ölucem piskolajım ıce bozuldu saatlerce aglıyorum benım için bu mubarek gunde dua edın ne olur su masumum sagıp verıyorum sutumu olmadı mama verıyorum ama yıne yavrum kokumu ısıtyor herhalde ıllkı meme ıstıyorr neyapacagımı sasırdım

Selam kızlar nasılsınız sırf herkes burda dıye gecmısı okumadan yazayım dedım gercekten hep kacırıyorum cok sanssızım kızım yanımda uyuyo ama mızıldanıyor sanırım uyanacak..Neler yaptınız ?NİHLE bence kaka yapmamasını doktora felan bır sorsan ıyı olur gıbıme geldı ..Nasıl gidiyo hayat bebısler ne alemde?Benımkı gecelerı uyku uyutmamaya basladı sagolsunn...Dün aksam 10da sızdım esım nöbeti dewraldı we gece 2ydı hala benı kaldırmamıstı cok guzel geldı bu 4 saat uyku kızlar yaa bazen sız de nöbetı eşinize werın bence.Dogum guzellestırdı dıyonuz da ben neden çirkinlestım kı..:26:

bizimde 40ımız çıksında ankaraya gidelim artık sıkıldım evde

canım daha geçmedi demek çok zordur eminim Allah yardımcın olsun

canım güzelleştik aslında ama saçımızı bile tarayamadığımız için farkında değiliz bence

Kiz sakin ha o igneler cok agir hep hormon gencsin daha dogal yontemle korun olursada oluversin:))

riske atmak istemiyorum :))) offs offss geliyor bas dondurucu gunlerr

ohh kardesi getirir emzirir,kaynanası kucaklar :)) ne iyiymişşş .. ben yalnız yalnız acemi acemi geziniyorumm ortalıkta

canım emzirdikten sonra sütün damlıyor ya onları etrafına ucuna dogru yedir.. kendi sütün daha iyi geliyorr... ben lansinoh ve kendi sütümle hallettim bir de emzirirken hep bak bebegine onu gorunce kendini aslan gibi hissediyorsun gucleniyorsunnnn... zamanla geciyor biz 4 5 günde aştık...

ikinci günü silikon meme ucu aldım ama benimki kavga etti onunla ve emziriyormus gibi gelmedi bana onu hissetmeyince uzuldum canım yana yana emzirdim gecti... duşa hergün gir ve girmeden once lansınoh sür..su gelince daha cok acıyor krem tamponluyor..goguse su iyi geliyor gerginligi azaltıyorr

cnm alllah yardımcın olsun cok zordur yaa
cnm 40ından snrası olurmus bole annem ole dıyo

ohhhh safak kac :)

saol canım ama benım 15 gun oldu hala gecmedı sütümü denedim lansıon denedım yok banamıasn dmeıyor haklısın dus a gırınce cok acıyor ama krem surup grıyım bundan sonra

saol canım hemde cok zorrr
cnm bende koca karı tarıfı var ama yaparmısın bılmem
ben denemedım deneyen soledı
vazelın surup ucuna cevız kabugunun yarısını guzelce temızlemıs meme ucuna o kabukla kapamıs
sanırım buhar yaptı vazelın
yaralarını ole gıdermıs.
emdırırken de bı guzel ucu temızleyıp ole emdırmıs sonra yıne yapmıs. aklında bulunsun ıstersen

denerim valla canım belkı banda ıyı gerlı saol cok cnm

Selam kizlar uyuttum kizimi qeldim
ölüyorum yorqunluktan yahu
elime kalem kaqit alip su yazdiklarinizi not almak istiorum amaaaaaaa ne mumkun bu kraliceden!
Gobeqi icin bi ilac aldik ama neyin nesi anlamadim hala
mendile fisfislayim gobusunemi dokundurcam yoksa ilaci doqrudanmi gobegine uygulayip mendille silicem?
Ilkini yapiorum ama umarim doqrudur uzerinde yazmior :s

ne basit sorunlarim var dimi
ayy keske boyle qitse
kakasini yapio
cabuk yorulsada emiyor
bakalim neler qorcez not alayim sikintilarinizi ve onerilerinizi :)

buarada herkese dualari icin tsk ederim
iyiki varsiniz
rabbim hepimizi saq salim kawusturdu kalanlarida kurtarsin ins

kıskandım ne guzel

emdırırken ıyıce yıka ama bak

kıskanma kuzum al kızını sende gel annem ikimizede bakar

göbeği düşsün diye mi verdi ilacı anlamadım ben:44:
bize vermemişti dr çünkü

inş sorunsuz gider canım ilk günler fazla uyuyup sonra azıverdi benimki
umarım seninki öyle olmaz

Son düzenleme:
babusonmu ne tam adını da hatırlamıyorum omu? fısfıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…