- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.961
minik sıpam uyandı kızlar mıyıklanıyo
görüşürüz yine öpüldünüz
Selam kizlar uyuttum kizimi qeldim
ölüyorum yorqunluktan yahu
elime kalem kaqit alip su yazdiklarinizi not almak istiorum amaaaaaaa ne mumkun bu kraliceden!
Gobeqi icin bi ilac aldik ama neyin nesi anlamadim hala
mendile fisfislayim gobusunemi dokundurcam yoksa ilaci doqrudanmi gobegine uygulayip mendille silicem?
Ilkini yapiorum ama umarim doqrudur uzerinde yazmior :s
ne basit sorunlarim var dimi
ayy keske boyle qitse
kakasini yapio
cabuk yorulsada emiyor
bakalim neler qorcez not alayim sikintilarinizi ve onerilerinizi :)
buarada herkese dualari icin tsk ederim
iyiki varsiniz
rabbim hepimizi saq salim kawusturdu kalanlarida kurtarsin ins
benim kaynana geldi sonunda 8 saati 15 saat yapmış,yazık pek yorgun bugün işe yaramadı bakalım yarın napcak,bende ultrason resmine bakıyorum aynı yavrum ya,hala inanamıyorum karnımda taşımış olduguma
açıkca şunu söylim bugün hamile kalacaksın deseler yine yaparım çocuk,bunun tadını aldım ikinci uzun sürmez bende,yani İKİNCİ KUZUYA VARIM BEN
bendede uyku düzeni falan yok gece ne zaman uyanırsa ozaman meme veriyor altını degiştiriyorum buda 2.5-3 saati buluyor gündüzde aynı ama sabaha karşı saat başı uyanıyor yani uykunun en tatlı yerinde deli oluyorum 5-9 arası işkence gibi geliyor bana
hemşireeeeeeeeeee biz gün sayıyoz, acı varmı yok mu zaman gösterecek
bulansa da ic bebişin icin..caylardan iç..ay ben o cayların tadını cok sevdim canım cekiyor valla,,cok korkmustum sütüm olmaz diye doguma gitmeden bir gün onceden başlamıştım 2. günü bırakmak zorunda kaldım :)) ama şimdilik rezene anasona devammm
bana bu bile depresyon yapacak :)) ama sonra bir bakıyor eriyorumm :))
eşim sabah kalkıyor altını alıyor hadi kalk emzir diyor ben banane sen emzir diyorum :))) her sabahımız boyle ...
daha 18 günlügüz ama ben cok ozledim,rüyalarıma giriyor,eşimin telefonda sesini duymaya bile gelemiyorum..... bu catlak kızım ayırdı bizi... umarım kırkımızdan sonra herseyimiz düzene girer de eşlerle ilişkilerimizi etkilemezzz...
bu arada korunmak icin ne yapacaksınız?? ben kondomla korunurken her ay strese girerdim yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum acaba igne mi yaptırsam ? siz ne düşünüyorsunuz ??
benim de sadce memelerımı gecırsın ölüyorumkızlar yapmadgım ilaç kalmadı kopucaklar resmen herseyı bırakın karsımda oğlum emmek ıstıyor duduklarını nasıl yapıyor gorsenı sutum akıyor ama ben cogu zamn o memeyı veremıyorum Allahım yardım etsın herkesın işi zor ama ben sucluluk duygusunla ölucem piskolajım ıce bozuldu saatlerce aglıyorum benım için bu mubarek gunde dua edın ne olur su masumum sagıp verıyorum sutumu olmadı mama verıyorum ama yıne yavrum kokumu ısıtyor herhalde ıllkı meme ıstıyorr neyapacagımı sasırdım
Hayırlı olsun şekerım kavustun kaynananaBen de ıkıncıye bır warım bır yokum yahu kocmaın tavra göre degısıyor fıkırlerım benım de ,sonucta buyuk görew bız analara düşüyor ..:44: Ben de resmen tırsıyorum 40 dolunca napacagız dıye cunkı bız benım sat tarıhımden berı yapmıyoruzzz.... Kardes olduk resmeennnn...
İçiyorum canım merak etme..Tüplerı de baglatma bence sen ya ılerde tekrar ıstersen ..Bu arada yaşın kac canım esın senden cok mu buyuk??Ayy ne guzel özluyorsun eşini..Ben cok dengesızım kız adam uyurken seyretmeye doyamıyorum,ama uyanıkken kıl oluyorum yuzune bakasım gelmıyor bazen ..Ne oldu bana yaa..
yok kız ne kırkı daha 1 aylık olduk ama bizimki hergün soruyor bugün kaçgün kaldı diye, kaç ay oldu yazık adamada
kız yoksa korkuyormusun, ilk güne dönüyo gibi bişey olacak, ben heycanlıyım valla
selam hepinize kızlar dün dolgulu dişim kırıldı yarısını çektiler üstüne kaplama yapılacak sanırım 2 saat hiçbişey yiyip içmedim sütüm azaldı biliyormusunuz,zaten farketmiştim annem gitti gideli az yiyorum sütümde az oluyor,bogazınıza bakın valla yemezseniz sütte olmaz ona göre,
kaynanama sinir oluyorum ya bişey yapmasada sevmiyorum işte, sabah uyuyordum kız uyandı kardeşim getirdiemzirdim verdim kıza, hemen gelip kızın kucagından aldı, sinir oldum ya, niye bişey demedin diyorum aman şimdi küser diyor,küserse küssün canım ay çok basit bişey belki ama gıcık oldum uyku falan kalmadı,emziriyorum 15 dk sonra annesi acıkmış bu, yok ya daha yeni emzirdim diyorum al al diyor, alıyorum emziriyorum veriyorum kucagına,hepsini çıkarıyor,al işte aç nasıl aç çıcuksa hepsini çıkardı ddedim sustu,gıcık oluyom gıcııııııııııııııııııııık
şimdi verdim kucagında altını degiştiriyo habire pırt yapsa kızım altına yaptı deyim açıyo,sanki para basıyoz offfffffffffffffffffffffffff
siz nasılsınız sormayı unuttum
ayyy enice şu emzirme ve alt değiştirme konularında resmen duygularıma tercüman olmuşsun, aynı şeyler var ya hep aynııı.. yarım saattte 1 değişen o bezlerin parasına mı sinir olayım, ağız dolusu kusan bebeğime mi giden sütlere mibenim kaynanam ve teyzem yanımda ama teyzem bile aynı şeyi yapıyo, büyükler böyle işte.
herseyi onlar biliyorlar.
yalnız bişi söyleyeyim çok sık aralıklarla emzirmek sütü azaltıyor, ayrıca da bebekte hazımsızlık ve gaz
sancısına yol açıyor. sen dr.ların böyle söyledigini kaynana da söyle,
benimkiler dr. dedi deyince biraz rahat bırakıyorlar beni.
selam kızlar sizi çok özlüyorum valla pc başına oturup yazmaya bile vaktim yok oğlum allaha şükür sağ sağlim doğdu hep nasıl olcak diyoduk çoğumuz gibi ama ben pek iyi değilim şöyleki sarılığı 16 çıkmıştı ışın tedavşs görcek deyip dr bizi panik etti ben ağla ağla neyseki araştırdık ve sık sık emzirme ile azalacağınızı öğrendik her bebek zaten sarılık olurmuş çoğunlukla..şimdi 14 küsüre düştü ama ben gece kendim uyandırıyorum veledi...yoksa uykusu var ama kalk emzir gazını al altını değiş iyice psikolojim bozuldu bazen keşke biraz dahamı çocuk yapmasaydım diyorum..eski günlerimi özledim wc ye bile dakikalık gidiyorum yemek yapmak desen eziyet zaman bulursam..sağ olsun annem arada geliyo gidiyo allahtan aynı binadayız ama ben alışamadım hala oğluma..korkuyorum lohusa sendromuna gircem diye yaaa herşeyede ağlar oldum...sulu göz oldum hiç böyle değildim..akıl verin biraz dşarıda çıkamamk sanırım sinirlerimi bozdu inş geçer şu günler yaa sanki hiç büyümüyo gibi geliyo şuan....off offf annelik çok zor.....ben 5 sene bebek yapmadım hala diyorum biraz dahamı bekleseydim diye valla
canım gözün aydın, devamlı giremedigin için bizim sohbetleri kaçırdın sana kısaca özetleyeyim ben
1-%95 mizin bebegi sarılık geçirdi ve yarımızın bebegi hastanede yattı sarılıktan çok şükür sarılıgı atlattık bizler sende atlatırsın sakın canını sıkma çok normal bi süreç bu,sarılıktan dolayı benim kızı gece hep ben uyandırdım yedirdim içirdim alt degiştim uyuttum 2-3 hafta böyle geçti şükür şimdi kendi 2 ssaate bir kalkıyor
2-sarılıgı atlatınca gaz problemi başlıcak,onun içinde bol bol kimyon kaynat iç hatta bebege bile 1-2 kaşık ver sakın panik yapma hepimiz geçirdik çünkü
neden bu kadar bunaldın ki ver annene bebişi eşinle çık azcık gez gel rahatlarsın
galiba gögüs uçlarında sorun olmadı çok şanslısın biz çok çektik
rahat ol bebek gibisi varmı ben kızımın yüzünü görünce herşeyi unutuyorum, bikaçgüne sende öyle olursun,ben ikinciyi bile düşünüyorum
desene bide gazla uğraşıcam sonra ilmiyorum yaa çok bunaldım annem geliyo kardeşim falan oyalıyolar ama ben hep diken üstündeyim eşimde işe başladı evdeydi doğum iznine çıkmıştı oda daha alışamadı hiç tutamıyo oğlanı..göğüslerim yara oldu olmazmı hergün bir kez bepanthen diye krem aldı eşim sürüp bekletip siliyorum oğlum uyanana kadar...hep kendim bakıyorum ya gece belkide ondan bende kendim uyandırıyorum sonra 2 saat uyumuyo bakıyo çört çört ben desen telefim uykusuzluktan sonra yatıyoruz ama dediğim gibi sarılık olduğu için diken üstündeyim az fazla uyusa ondanmı diyorum..inş geçer eşimle dışarı çıkma şansım hiç yok bu ara 40 çıkana kadar napıcam böyle bilmiyorum inş geçer şu günler yaaa off offf valla zor işimiz..gelemiyorum da sohbete ama aklım hep sizde..
şu lilpie yide yanlış yapmışım tickerı nerden yaptım enice ben bulamadım kaç günlük yapma kısmını yaaa:44:
kızlar bişey sorcam
bebeğim emerken uyuyakalıyo veya geceleri ben halsizlikten gazını çıkartmak için uyandırmıyorum
çünkü uyanırsa hemen ağlıyo ve susturmam baya bi zaman alıyo
siz her emzirdiğinizde veya mama verdiğinizde gazını çıkartıyomusunuz ??
kızlar bişey sorcam
bebeğim emerken uyuyakalıyo veya geceleri ben halsizlikten gazını çıkartmak için uyandırmıyorum
çünkü uyanırsa hemen ağlıyo ve susturmam baya bi zaman alıyo
siz her emzirdiğinizde veya mama verdiğinizde gazını çıkartıyomusunuz ??
ben her emzirmemde gazını çıkartıyorum canım yoksa ıkınmaktan uyuyamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?