2012 Şubat Anneleri

ferayx ben de kullandım o fısfıstan. alkol o. bezi alkolle ıslatıyorsun ve göbeğine sürüyorsun. göbek çevresine getirmemeye dikkat etmek gerekiyormuş, cildi kurutuyormuş. ayrıca o bezle en son göbek mandalını da silmelisin. bizim tam 10. gün düşmüştü göbeğimiz.

selm canım gorusemedık bır turlu benım bu meme sorunum oldgundan glemıyorum bebegını gule gule buyut feryaım o gobke fıs fısını ben dırek sıktım hıc galı bezlerı kullnamdım sıktım az bekledım sıktıktan sonra kapadım bır hafta dustu gobısımız cok sukur

benımkı azönce yıne uyandı emnımkı burda olan dua ettı sankı daha az canım yandı allah razı olsun ınanın emzırmek kadr gusel bısey yok sütü olnlar için sütü olupta emzırerememk cok kotu bır duygu öe bır bakıyorkı bebegım bana sankı suclar gıbı işte o an öluyorum bende bagıra bgaıra aglaya aglaya verıyorum memeyı ve ınanın bana sonra bakısları degısıyorr alahım yardım etsın tum anneleree

off kızlar bgn ne zaman bılgısayara gırsem bıseyler yazsam hepsıyle bırlıkte ınternet de gıttı yıne bomboş foruma geldım yahu kadere bakın ...Bu haftasonu mısafırlerımız olacakmıs annem ewı temızledı ws derken ınternet düştü dewamlı we bırsey yapamadım ..FERAY o göbek solusyonunu gazlı bezsız kullanmayacaksın..Göbek cewresıne bezı dola sonra da o mandala alkolu sıkıyorsun we bezı çözuyorsun..Sakın göbege sıkma..

Hayırlı olsun şekerım kavustun kaynanana Ben de ıkıncıye bır warım bır yokum yahu kocmaın tavra göre degısıyor fıkırlerım benım de ,sonucta buyuk görew bız analara düşüyor ..:44: Ben de resmen tırsıyorum 40 dolunca napacagız dıye cunkı bız benım sat tarıhımden berı yapmıyoruzzz....Kardes olduk resmeennnn...

İçiyorum canım merak etme..Tüplerı de baglatma bence sen ya ılerde tekrar ıstersen ..Bu arada yaşın kac canım esın senden cok mu buyuk??Ayy ne guzel özluyorsun eşini..Ben cok dengesızım kız adam uyurken seyretmeye doyamıyorum,ama uyanıkken kıl oluyorum yuzune bakasım gelmıyor bazen ..Ne oldu bana yaa..

canım silikon meme uçlarını denedin mi

Selam kızlar nasılsınız?

Herkes almıs yavrusunu kucagına sagsalim cok sukur..

Allah hepinizinkini analı babalı buyutmeyi nasip etsin insallah..

aman sagol canım geldi tadım kaçtı herşeyi batıyor 2 hafta kalmayı planlıyo bakalım nolcak kavga etmezsek iyi,
kız sende çok zalimmişsin sattan beri adamı nasıl yanında tuttun,iyi adammışta kalmış
bende eşim için ölüyorum nerdeyse ya, anası olmazsa dah iyi ama
biz bu kocaların kıymetini bilmiyoruz ben bunu anladım

ayyy enice şu emzirme ve alt değiştirme konularında resmen duygularıma tercüman olmuşsun, aynı şeyler var ya hep aynııı.. yarım saattte 1 değişen o bezlerin parasına mı sinir olayım, ağız dolusu kusan bebeğime mi giden sütlere mi benim kaynanam ve teyzem yanımda ama teyzem bile aynı şeyi yapıyo, büyükler böyle işte.
herseyi onlar biliyorlar.

yalnız bişi söyleyeyim çok sık aralıklarla emzirmek sütü azaltıyor, ayrıca da bebekte hazımsızlık ve gaz
sancısına yol açıyor. sen dr.ların böyle söyledigini kaynana da söyle,
benimkiler dr. dedi deyince biraz rahat bırakıyorlar beni.

çok biliyorlar ya canım,herşeye karışıyorlar,en güzeli valla bidaha söylerse öyle diyeyim bende
annemde kızım çok emziriyosun diyordu, demek annem haklıymış ahhh anam ahhhh
valla ana gibisi yok

selam kızlar sizi çok özlüyorum valla pc başına oturup yazmaya bile vaktim yok oğlum allaha şükür sağ sağlim doğdu hep nasıl olcak diyoduk çoğumuz gibi ama ben pek iyi değilim şöyleki sarılığı 16 çıkmıştı ışın tedavşs görcek deyip dr bizi panik etti ben ağla ağla neyseki araştırdık ve sık sık emzirme ile azalacağınızı öğrendik her bebek zaten sarılık olurmuş çoğunlukla..şimdi 14 küsüre düştü ama ben gece kendim uyandırıyorum veledi...yoksa uykusu var ama kalk emzir gazını al altını değiş iyice psikolojim bozuldu bazen keşke biraz dahamı çocuk yapmasaydım diyorum..eski günlerimi özledim wc ye bile dakikalık gidiyorum yemek yapmak desen eziyet zaman bulursam..sağ olsun annem arada geliyo gidiyo allahtan aynı binadayız ama ben alışamadım hala oğluma..korkuyorum lohusa sendromuna gircem diye yaaa herşeyede ağlar oldum...sulu göz oldum hiç böyle değildim..akıl verin biraz dşarıda çıkamamk sanırım sinirlerimi bozdu inş geçer şu günler yaa sanki hiç büyümüyo gibi geliyo şuan....off offf annelik çok zor.....ben 5 sene bebek yapmadım hala diyorum biraz dahamı bekleseydim diye valla

canım gözün aydın, devamlı giremedigin için bizim sohbetleri kaçırdın sana kısaca özetleyeyim ben
1-%95 mizin bebegi sarılık geçirdi ve yarımızın bebegi hastanede yattı sarılıktan çok şükür sarılıgı atlattık bizler sende atlatırsın sakın canını sıkma çok normal bi süreç bu,sarılıktan dolayı benim kızı gece hep ben uyandırdım yedirdim içirdim alt degiştim uyuttum 2-3 hafta böyle geçti şükür şimdi kendi 2 ssaate bir kalkıyor
2-sarılıgı atlatınca gaz problemi başlıcak,onun içinde bol bol kimyon kaynat iç hatta bebege bile 1-2 kaşık ver sakın panik yapma hepimiz geçirdik çünkü
neden bu kadar bunaldın ki ver annene bebişi eşinle çık azcık gez gel rahatlarsın
galiba gögüs uçlarında sorun olmadı çok şanslısın biz çok çektik
rahat ol bebek gibisi varmı ben kızımın yüzünü görünce herşeyi unutuyorum, bikaçgüne sende öyle olursun,ben ikinciyi bile düşünüyorum

desene bide gazla uğraşıcam sonra ilmiyorum yaa çok bunaldım annem geliyo kardeşim falan oyalıyolar ama ben hep diken üstündeyim eşimde işe başladı evdeydi doğum iznine çıkmıştı oda daha alışamadı hiç tutamıyo oğlanı..göğüslerim yara oldu olmazmı hergün bir kez bepanthen diye krem aldı eşim sürüp bekletip siliyorum oğlum uyanana kadar...hep kendim bakıyorum ya gece belkide ondan bende kendim uyandırıyorum sonra 2 saat uyumuyo bakıyo çört çört ben desen telefim uykusuzluktan sonra yatıyoruz ama dediğim gibi sarılık olduğu için diken üstündeyim az fazla uyusa ondanmı diyorum..inş geçer eşimle dışarı çıkma şansım hiç yok bu ara 40 çıkana kadar napıcam böyle bilmiyorum inş geçer şu günler yaaa off offf valla zor işimiz..gelemiyorum da sohbete ama aklım hep sizde..

şu lilpie yide yanlış yapmışım tickerı nerden yaptım enice ben bulamadım kaç günlük yapma kısmını yaaa:44:

canım tickeri ben yapmadım ya nihle yapmıştı yanılmıyorsam
canım gögüs yarasına tahinin üstüne çıkan yagı sür silmenede gerek kalmıyo ben faydasını gördüm dene istersen
canım sık sık emzir gerisini dert etme merak etme geçiyor,
canım eşinle çıkamasanda kendin çık dolan inan çok iyi geliyor niye kırkını bekliyorsun ki
buarada ne çok canım kullanmışımmmm

kızlar bişey sorcam
bebeğim emerken uyuyakalıyo veya geceleri ben halsizlikten gazını çıkartmak için uyandırmıyorum
çünkü uyanırsa hemen ağlıyo ve susturmam baya bi zaman alıyo

siz her emzirdiğinizde veya mama verdiğinizde gazını çıkartıyomusunuz ??

canım ben her emzirmemde çıkartıyorum,yoksa ıkınmaktan ve kusmaktan uyuyamıyor

ben her emzirmemde gazını çıkartıyorum canım yoksa ıkınmaktan uyuyamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…