2012 Şubat Anneleri

aynen yaaaa ben de herkesin sut muhabbetlerine sikildim, ay bunu ye sunu ic die. yaramayana yaramio iste( ama benim masallah bugun cok iyi daha mama vermedim. hic ogun atlamadim ama ondan heralde:S

sorma.. zorla yemek yıyorum resmen..

ne dıyorsunnn!!!
benım hem dusugum var hemde zor hamıle kalıyorum
adet duzensızlıgı var bende
ve bu nedenle yumurtlama sonuru var olsa gerekkı nedensız olarak
evlılıgımın ılk altı ayı korunduk sonrasında 1 sene bebek ıstedık olmadı
olanda 2,5 aylıkken dusurdum.

dogum kontrol hapına aslında mecburum cunku adet olmam gerek
adet olmadıkca kg alıyordum bebek oncesı kontrol hapıda kullanamadım bebek olsun dıye
anlıcagın dombalak gıbı oldum 2 yılda tam 30 35 kg aldım kolay bı durum deıl bakalım bnm dr bana ne onerecek..

selam kızlar kızım ve teyzeleriyle bugün çarşıya gittik gezdik
şimdi teyzesi uyutmaya çalışıyo,ben sadece inek gibi süt veriyorum artık
nihlee ablam kesinlikle hap kullanma dedi bana ben kullandım sütüm kesildi dedi,dikkat et dokrotuna iyice sor
eşim hadi ikincisinide yapalım ikisi beraber büyüün diyor,pek hevesli çıktı bizimkisi,ama sagolsun yardımda ediyor,gece agladıgını duydugu anda kalkıyor,oyunlar oynatıyor,bizim kız babasını seviyorda beni inek gibi görüyor sadece pek gülmüyo bana

cnm bence ıkıncı cocugu ya pespese yapmalı ( kı bırden delırmelı )
yada cooook sonra..

bırakın kocalarınız korunsun ya herşeyi üstlenmeyin bizim bünyelerede yazık
saglık ocagında hemşire bana eşin korunsun sen sakın hap kullanma dedi
aie planlaması geregi saglık ocaklarında kondom ücretsizmiş,heray gelip alabilirsin dedi,
banane eşim alsın artık marketten falan ben gidemem ama eşiniz almıyorsa üzretsiz saglık ocaklarından siz alın

vayyy bu ne kalabalık
sasırdım valla

ayagımda sallıyorum oglumu suan
ama durunca uyanıyo hemen
bacaklarım kopuyo hergun
ıs guc yalan oldu
kendınden sallanan bı anakucagı falanmı alsam acaba

ala ala bı hal olduk
evde alıpta kullanmadıgımız o kadar cok sey varkı
belkıde asıl almam gereken sey anakucagı

vallahı ne dıcek belırsız dr evlendıgım gunden berı ona gıdıyorum.
herseyı bılıyor ne zmn hangı ılacı kullanım onları dahı bılıyor.
o yuzden bılemıyorum ne dıcek
kız ınak mı ay ne guldum
ee ne dusunuyorsun sen ıkıncı cocuk ıcın?

bız hala kardesız yorumlara- baslamadık esımle

kızlar ben kçar oğlum çok acıktı uyandı yine gelirim inş byyy
grsz cnm dıkkat et damadımaac bırakma
hıc kullanmadım nasıldır ne yapılır bılmem
hayatta almam ben gıtsın kendısı alsın hehehe

cnm ya cıvılde kendınden sallanan mama sandalyesı gordum
gecen baktım aynı anda besıkte oluyor ve sallanıyor
yanlıs hatırlamıyorsam muzıkte calıyordu emın deılım bundan ama
ıstersen al ya ısıne yarar bence rahat edersın
bıraz tuzlu ama canından onemlı deıl.

ayaga alıştımı zor bırakıyor çocuklar ama çaresiz kalıncada herşeye başvuruyor insan,ama anakucagı olabilir,hacer sallanan beşik alacaktı acaba memnunmu ona sorup bende almak istiyorum bizimkide kucaga acayip alıştı
tabi doktorun en iyisini bilir canım,ablam kesinlikle kullanma dedi banada o yüzden söyledim bende
valla canım cocuk beni öyle görüyo artık,eşimde sütçü çocuk açıkmış deyip duruyo,sabahları bagıtıyor sütçü kalk diye
bende düşünüyorum ikinciyi ama şöyle 2 sene geçsinde ondan sonra
kaynanamda dua ediyor inşallah ikiz olur diyee

Kiz sendede ne cesaret varmis korkmuomusun sonadan ya olmazsa diye.benimde dusugum var baya sikintilarim oldu o yuzden yllardirgittigim dr bana kendin korun dedi riske atmamak icin.cokta ara verme ne olur ne olmaz dedi.gencken herseyin cozumu lur dedi yasin gecer yumurtalarin bile tazesi kalmazsa yapacak bisey olmaz dedi

cnm bence ıkıncı cocugu ya pespese yapmalı ( kı bırden delırmelı )
yada cooook sonra..

valla cocuk sesini ozlenince yapilmali bence:)) tabi yasta onemli ama ben daha gencim zaten benim oglum balayi cocugu, bi daha kaza yapamam. esime soyledim spiral taktirmadan hic bisi yok dedim. o da ben de yapmam zaten sakata geliyoruz sonra dedip 27 sinde spirali taktircam, dogumdan tam 2 ay sonra olcak:)) normal dogum oldugu icin cok tirsiyorum ya aciycak die:S

canım kendin nasıl korunacaksın ki,uzun süre çocuk istemiyorsan enaz 5 sene gibi spiral diyorlar yoksa eşinin kounması en mantıklısı

yaşı geçirmeden yapmak lazım dogru diyosun canım ben 27 yaşındayım 30 omadan istiyorum bitane daha,sizin kocalarda pekbi sabırlıymış canım

merhaba taze annişler.. oncelıkle hepınızın bebişlerini Allah analı babalı buyutsun..
genel olarak konuya baktımda herkeste lohusalık depresyonu almıs basını gıtmıs.. Allah yardımcınız olsun..
o kadar zor bır hamılelık gecırıyorumkı ıc sıkıntılarım bıtmıyor..dogsunda uykusuz kalmaya raıyım dıyorum o derece sıkılıyorum bunaldım..ve artık bebekten bıle soguyorum bazen ıstemıyorum kafayı yıcem bu yuzden..doguncada sevmıcekmıyım ıstemıcekmıyım dıyorum dusunmekten aglama krızlerıne gırıyorum...
annelık dogumlamı baslar tecrubelı anneler..benım gıbı hısseden varmıydı hamıleyken bende mı sorun var
herkesın bahsettıgı o muthıs bağ kucagına aldıgın andamı baslıyor.bende cok sevıcem dogunca bebegımı degılmı sımdı neden boyle oluyorrr offffffff offfffffffffffff

yaşı geçirmeden yapmak lazım dogru diyosun canım ben 27 yaşındayım 30 omadan istiyorum bitane daha,sizin kocalarda pekbi sabırlıymış canım

ehehhe ben de 26 aynen ben de 30 da istiyorum bi de, Allah verirse. kocam sabirli ama napsin alisti adam, dusun balayinda yaptik (ultra hersey dahil otele gittik de:)))) ondan sonra kanamam oldu fln doktor yasakladi bi sure e sonra tamam normal hayatiniza donun dedi de sonra biz de korktuk pek yapmadik hamilelik boyunca. ayda 2-3 kes ancak. simdi de doktorum 55-56 gunde dikisler anca iyilesir dedi eee yapcak bisi yok beklicekp

ehehhe ben de 26 aynen ben de 30 da istiyorum bi de, Allah verirse. kocam sabirli ama napsin alisti adam, dusun balayinda yaptik (ultra hersey dahil otele gittik de:)))) ondan sonra kanamam oldu fln doktor yasakladi bi sure e sonra tamam normal hayatiniza donun dedi de sonra biz de korktuk pek yapmadik hamilelik boyunca. ayda 2-3 kes ancak. simdi de doktorum 55-56 gunde dikisler anca iyilesir dedi eee yapcak bisi yok beklicekp

saol cnm tsk ederım aklımda bulunsun yınede.
espırı yaklasımı guzelmıs yahuuu ama dokunur arada ınsana
kız madem ole yakın zmnda beklıyorsun hemen kal drun kontrolunde
tam duzeldım derken bırdaha uykusuz gecelere ne gerek var
ıkızmı

olmazsa hayırlısı..
napayım cnm kg aldı basımı gıdıyor bı hemsıre olarak kılolu amelıyatları az cok tahmın edıyorsundur
spınal oldum ve spınalde belımden omurılıgı bulana kadar tam 8 10 tane ıgne yedım.
cok zor bı amelıyattı o yuzden korkuyorum.
amelıyat snrası da yanımda sadece 2 gun kalan oldu snrasında hep yanlızdım
ve bu daha cok yordu benı
ya oda dgru ama ne bıleyım

hahahha cok guldum balayı cocugumu
bırde tehlıke olsaydı da ılıskıyı dr engelleseydı vah o adamın halıne hee esımı dusunemıyorum
ay ben spıral taktırmaya cesaret edemem yav

mrb cnm
evet bı depresyondur gıdyor :)
saol darısı basına ıns:)
cnm benım hamılelıgımde cok zor gectı ılacıydı ıgnesıydı jelıydı fıtılıydı
sureklı yatmalar vs vs vs..
aynı bende dıyordum dgsun dıye ama cok yorucu bı donem
dogunca sevmıyecekmısın mı?
ıcıne sokasın gelecek o kadar farklı bı duygu kı anlatılmaz gozunun ıcıne bakacaksın
helekı o gulumsemesı gozlerını boncuk boncuk bakması yokmu..
emmek ısterkenn zır zır aglarken memeyı bırden tutması yokmu
helekı memeyı alırken kafasını delı gıbı ote berı cevırmesı yokmu....
ve bırcok sey
bunlar cok farklı bıse ıstemezlık mumkunn deıl olmaz
korkma!
dogurduktan snra daha bı farklı moda gıreceksın bence bunları sımdı hıc dusunme ve gelecegı gunu sabırsızlıkla bekle...
belkıde sen bızden daha cok baglı olacaksın bebegıne..
bence senın baska bırseye moralın bozuldu ve bunu dusunerek kendını yoruyorsun..
boyle dusunme bebegınle sureklı konus karnındayken.
daha fazla baglanırsın bu sekılde ve sureklı hareketlerını hıssetmeye calıs
ınan bebegımın karnımdakı atıslarını ozledım..
uslu bı bebek olur ınsallah.. saglıklı dogumlar..

Niye 2,5 ay dedı kı 1,5 ay sıonra gıdılmıyor mu 40 kontrolune???Size nıye 2,5 ay ceza werılmıs:)))ben de kocama ne zaman keske baba olsam desem o zaman hıc yatmıyor hep bakıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…