- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.661
aynen yaaaa ben de herkesin sut muhabbetlerine sikildim, ay bunu ye sunu ic die. yaramayana yaramio iste( ama benim masallah bugun cok iyi daha mama vermedim. hic ogun atlamadim ama ondan heralde:S
Kizlar dun kontrolde dr ile sohbet ettikdogum kontrol yont konustuk bana dedi gebe kalmasi sikintili zor veya gec duren yine dusuk hiayesi olan dis gebelik v.s hikayesi olan bayanlarda asla her hangi bir dogum kontrol yontemi onermem kendiniz korunun derim.yine cok ara onermem kimseye dedi.ayrica ria taktiracaklara soylim doktorum dedi ikincil kisirlikta gelen cogu hastamin hikayesi ria taktirmis olmasi dedi.ayrica bu docent doktor.bilginize kendiniz korunun bence.
valla öyle cnm yaa korkuyorum çünki çok dikişim oldu normal doğumda 14 tane bi daha bebek olursa eşim aldırmak istemez bilirim krdeşi olsun der bu seferde aynı şeyi bi daha yaşamak bana çok koyar aynen öyle hep ben bakıyorum oğluma...annem falan gündüz gelip sevip gidiyorlar gece hep ben varım oğlumun başında..eşimde pek anlamıyo bebek bakmaktan marifetli değil yni....öyle olsa yine gözüm bu kadar korkmazdı bide peş peşe çocuğu var dayımın kızının onuda förünce hepten korktum hemde ona annesi yardım ettiği halde hiç işi bitmiyo allah yardımcısı olsun millet nasıl 3 4 çocuğu bi büyütüyo ben çok merak ediyorum ayşebaharı tebrik etcem ilk gördüğüm anda....allah korusun diyorum hep valla.....sağol cnm sütüm yaramış oğluma bide sarılığı var diye çok baktım çok emzirdim ondanda kilo aldı inş böyle gider...
selam kızlar kızım ve teyzeleriyle bugün çarşıya gittik gezdik
şimdi teyzesi uyutmaya çalışıyo,ben sadece inek gibi süt veriyorum artık
nihlee ablam kesinlikle hap kullanma dedi bana ben kullandım sütüm kesildi dedi,dikkat et dokrotuna iyice sor
eşim hadi ikincisinide yapalım ikisi beraber büyüün diyor,pek hevesli çıktı bizimkisi,ama sagolsun yardımda ediyor,gece agladıgını duydugu anda kalkıyor,oyunlar oynatıyor,bizim kız babasını seviyorda beni inek gibi görüyor sadece pek gülmüyo bana
grsz cnm dıkkat et damadımakızlar ben kçar oğlum çok acıktı uyandı yine gelirim inş byyy
hıc kullanmadım nasıldır ne yapılır bılmembırakın kocalarınız korunsun ya herşeyi üstlenmeyin bizim bünyelerede yazık
saglık ocagında hemşire bana eşin korunsun sen sakın hap kullanma dedi
aie planlaması geregi saglık ocaklarında kondom ücretsizmiş,heray gelip alabilirsin dedi,
banane eşim alsın artık marketten falan ben gidemem ama eşiniz almıyorsa üzretsiz saglık ocaklarından siz alın
vayyy bu ne kalabalık
sasırdım valla
ayagımda sallıyorum oglumu suan
ama durunca uyanıyo hemen
bacaklarım kopuyo hergun
ıs guc yalan oldu
kendınden sallanan bı anakucagı falanmı alsam acaba
ala ala bı hal olduk
evde alıpta kullanmadıgımız o kadar cok sey varkı
belkıde asıl almam gereken sey anakucagı
ayaga alıştımı zor bırakıyor çocuklar ama çaresiz kalıncada herşeye başvuruyor insan,ama anakucagı olabilir,hacer sallanan beşik alacaktı acaba memnunmu ona sorup bende almak istiyorum bizimkide kucaga acayip alıştıvayyy bu ne kalabalık
sasırdım valla
ayagımda sallıyorum oglumu suan
ama durunca uyanıyo hemen
bacaklarım kopuyo hergun
ıs guc yalan oldu
kendınden sallanan bı anakucagı falanmı alsam acaba
ala ala bı hal olduk
evde alıpta kullanmadıgımız o kadar cok sey varkı
belkıde asıl almam gereken sey anakucagı
tabi doktorun en iyisini bilir canım,ablam kesinlikle kullanma dedi banada o yüzden söyledim bendevallahı ne dıcek belırsız dr evlendıgım gunden berı ona gıdıyorum.
herseyı bılıyor ne zmn hangı ılacı kullanım onları dahı bılıyor.
o yuzden bılemıyorum ne dıcek
kız ınak mıay ne guldum
ee ne dusunuyorsun sen ıkıncı cocuk ıcın?
bız hala kardesız yorumlara- baslamadık esımle
sorma.. zorla yemek yıyorum resmen..
ne dıyorsunnn!!!
benım hem dusugum var hemde zor hamıle kalıyorum
adet duzensızlıgı var bende
ve bu nedenle yumurtlama sonuru var olsa gerekkı nedensız olarak
evlılıgımın ılk altı ayı korunduk sonrasında 1 sene bebek ıstedık olmadı
olanda 2,5 aylıkken dusurdum.
dogum kontrol hapına aslında mecburum cunku adet olmam gerek
adet olmadıkca kg alıyordum bebek oncesı kontrol hapıda kullanamadım bebek olsun dıye
anlıcagın dombalak gıbı oldum 2 yılda tam 30 35 kg aldım kolay bı durum deıl bakalım bnm dr bana ne onerecek..
cnm bence ıkıncı cocugu ya pespese yapmalı ( kı bırden delırmelı)
yada cooook sonra..
Kiz sendede ne cesaret varmis korkmuomusun sonadan ya olmazsa diye.benimde dusugum var baya sikintilarim oldu o yuzden yllardirgittigim dr bana kendin korun dedi riske atmamak icin.cokta ara verme ne olur ne olmaz dedi.gencken herseyin cozumu lur dedi yasin gecer yumurtalarin bile tazesi kalmazsa yapacak bisey olmaz dedi
canım kendin nasıl korunacaksın ki,uzun süre çocuk istemiyorsan enaz 5 sene gibi spiral diyorlar yoksa eşinin kounması en mantıklısı
valla cocuk sesini ozlenince yapilmali bence:)) tabi yasta onemli ama ben daha gencimzaten benim oglum balayi cocugu, bi daha kaza yapamam. esime soyledim spiral taktirmadan hic bisi yok dedim. o da ben de yapmam zaten sakata geliyoruz sonra dedi p 27 sinde spirali taktircam, dogumdan tam 2 ay sonra olcak:)) normal dogum oldugu icin cok tirsiyorum ya aciycak die:S
yaşı geçirmeden yapmak lazım dogru diyosun canım ben 27 yaşındayım 30 omadan istiyorum bitane daha,sizin kocalarda pekbi sabırlıymış canım
yaşı geçirmeden yapmak lazım dogru diyosun canım ben 27 yaşındayım 30 omadan istiyorum bitane daha,sizin kocalarda pekbi sabırlıymış canım
ayaga alıştımı zor bırakıyor çocuklar ama çaresiz kalıncada herşeye başvuruyor insan,ama anakucagı olabilir,hacer sallanan beşik alacaktı acaba memnunmu ona sorup bende almak istiyorum bizimkide kucaga acayip alıştı
tabi doktorun en iyisini bilir canım,ablam kesinlikle kullanma dedi banada o yüzden söyledim bende
valla canım cocuk beni öyle görüyo artık,eşimde sütçü çocuk açıkmış deyip duruyo,sabahları bagıtıyor sütçü kalk diye
bende düşünüyorum ikinciyi ama şöyle 2 sene geçsinde ondan sonra
kaynanamda dua ediyor inşallah ikiz olur diyee
Kiz sendede ne cesaret varmis korkmuomusun sonadan ya olmazsa diye.benimde dusugum var baya sikintilarim oldu o yuzden yllardirgittigim dr bana kendin korun dedi riske atmamak icin.cokta ara verme ne olur ne olmaz dedi.gencken herseyin cozumu lur dedi yasin gecer yumurtalarin bile tazesi kalmazsa yapacak bisey olmaz dedi
valla cocuk sesini ozlenince yapilmali bence:)) tabi yasta onemli ama ben daha gencimzaten benim oglum balayi cocugu, bi daha kaza yapamam. esime soyledim spiral taktirmadan hic bisi yok dedim. o da ben de yapmam zaten sakata geliyoruz sonra dedi p 27 sinde spirali taktircam, dogumdan tam 2 ay sonra olcak:)) normal dogum oldugu icin cok tirsiyorum ya aciycak die:S
merhaba taze annişler.. oncelıkle hepınızın bebişlerini Allah analı babalı buyutsun..
genel olarak konuya baktımda herkeste lohusalık depresyonu almıs basını gıtmıs.. Allah yardımcınız olsun..
o kadar zor bır hamılelık gecırıyorumkı ıc sıkıntılarım bıtmıyor..dogsunda uykusuz kalmaya raıyım dıyorum o derece sıkılıyorum bunaldım..ve artık bebekten bıle soguyorum bazen ıstemıyorum kafayı yıcem bu yuzden..doguncada sevmıcekmıyım ıstemıcekmıyım dıyorum dusunmekten aglama krızlerıne gırıyorum...
annelık dogumlamı baslar tecrubelı anneler..benım gıbı hısseden varmıydı hamıleyken bende mı sorun var
herkesın bahsettıgı o muthıs bağ kucagına aldıgın andamı baslıyor.bende cok sevıcem dogunca bebegımı degılmısımdı neden boyle oluyorrr offffffff offfffffffffffff
Niye 2,5 ay dedı kı 1,5 ay sıonra gıdılmıyor mu 40 kontrolune???Size nıye 2,5 ay ceza werılmıs:)))ben de kocama ne zaman keske baba olsam desem o zaman hıc yatmıyor hep bakıyor :))aa nıye benım cevre hep oyle yapıyor
bakalım dr ne dıcek amelıyattan 1 hafta snra kontrole gıttıgımde 2,5 ay snra gel dogum kntrolu konusacaz dedı
püfss
sorma aksam bende keske baba ben olsaydım dedım esıme ınsafa geldı aksam o ılgılendı butun gece emdırmeden emdırmeye kalktım.
tm cnm opuyorum ac erkek oluyo desene hadı hayırlısı uzun bı donem senı beklıyor
hatta tum erkek bebegı oılanlar
sunnetıne dayanması zor olsa gerek...
ya usuttu gelının yada mama mıdesıne dokunuyor anlamıs deıgılım her mamada boyle yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?