- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.681
ohh izin olayı falan işiniz iyi sizin valla:)) ya tek kalınca kendini pacalı tavuk gibi hissediyorsun :)) herşeyi hallediyorsun.. meraklanma halledersinn
...
aynen ben kıskanmıyorum da sanki bir tek bana ihtiyacı varmış başkası bakamazmış ,tutamazmış,incitirmiş gibi geliyor :))
bu arada kk nın yeni ozelligi icin hamiş kalasım geldi ,kıskandım ne güzel gordunuz mu tickerları ?((
nihlecim onun bir de tekerleklisini getirdi arkadasım bana ,onu salonda gezdiriyorum mutfaga falan peşimde senin tavsiye ettigin yatak odasında..bebegimin odasında da büyük karyola beşigiama şuan koltukta kendileri.. ediyorum valla bir sana bir de diger beşigi getiren arkadasıma :))
ılk gunlerı dusunuorum da mememden ben ıstemeden kendısı sut sızıyordu
artık bardaga koyup gul fıdanının dıbıne dokerdım cok fazla gelıyordıye
sımdı sut artırıcı besınlerı arastırıyorum aman ya sıkıldım ıyıce!!!!!!!!!!!!!
aynen yaaaa ben de herkesin sut muhabbetlerine sikildim, ay bunu ye sunu ic die. yaramayana yaramio iste( ama benim masallah bugun cok iyi daha mama vermedim. hic ogun atlamadim ama ondan heralde:S
selam kızlar kızım ve teyzeleriyle bugün çarşıya gittik gezdik
şimdi teyzesi uyutmaya çalışıyo,ben sadece inek gibi süt veriyorum artık
nihlee ablam kesinlikle hap kullanma dedi bana ben kullandım sütüm kesildi dedi,dikkat et dokrotuna iyice sor
eşim hadi ikincisinide yapalım ikisi beraber büyüün diyor,pek hevesli çıktı bizimkisi,ama sagolsun yardımda ediyor,gece agladıgını duydugu anda kalkıyor,oyunlar oynatıyor,bizim kız babasını seviyorda beni inek gibi görüyor sadece pek gülmüyo bana
Valla benim arkadasim 6 yildir esi korunuyo bi kizi var daa tik demedi:)) onlarda cok etum gerci bizim adam o kadar kabul etmez:)) baska bi yol olsunder
bu doktorlarda kocaları hiç düşünyor yaww,bizimki hiçbişey demedi,40 gün bekledik sadece,ehehhe ben de 26 aynen ben de 30 da istiyorum bi de, Allah verirse. kocam sabirli ama napsin alisti adam, dusun balayinda yaptik (ultra hersey dahil otele gittik de:)))) ondan sonra kanamam oldu fln doktor yasakladi bi sure e sonra tamam normal hayatiniza donun dedi de sonra biz de korktuk pek yapmadik hamilelik boyunca. ayda 2-3 kes ancak. simdi de doktorum 55-56 gunde dikisler anca iyilesir dedi eee yapcak bisi yok beklicekp
canım 2.düşünüyorsan çok geciktirmiceksin bence,sonra daha zor olursaol cnm tsk ederım aklımda bulunsun yınede.
espırı yaklasımı guzelmıs yahuuuama dokunur arada ınsana
kız madem ole yakın zmnda beklıyorsun hemen kal drun kontrolunde
tam duzeldım derken bırdaha uykusuz gecelere ne gerek var
ıkızmı
olmazsa hayırlısı..
napayım cnm kg aldı basımı gıdıyor bı hemsıre olarak kılolu amelıyatları az cok tahmın edıyorsundur
spınal oldum ve spınalde belımden omurılıgı bulana kadar tam 8 10 tane ıgne yedım.
cok zor bı amelıyattı o yuzden korkuyorum.
amelıyat snrası da yanımda sadece 2 gun kalan oldu snrasında hep yanlızdım
ve bu daha cok yordu benı
ya oda dgru ama ne bıleyım
hahahha cok guldum balayı cocugumu
bırde tehlıke olsaydı da ılıskıyı dr engelleseydı vah o adamın halıne heeesımı dusunemıyorum
ay ben spıral taktırmaya cesaret edemem yav
bende kıskanıyorum yaaaa, nezaman benim için aglıcak(süt dışında tabii)Benım de yaa tek görevım emzırmek ...Mıllet gelıyor,kucaklarında sessızce dınlıyor..Babasına desen bayılıyor..Bana gelınce baslıyor aglayıp saga sola kafa sallamaya dırek meme olarak göruyor ben sütüm sadece..kıskanıyorummmmmmm..
hemşire sen gerçekten hemşiremisinnnn
Evet canim orjinalll
kız desene sana danışalım ozaman bişeyler
sen rota virüsü aşısı yaptıracakmısın
Evet canim orjinalll
hıım bizim doktor yapalım dedi,tam biz ordaykende bi bebek geldii çok kötü ishaldi rota dediler gözüm korktu ya,ben yaptırmayı düşünüyorum,bişey olursa kendimi çoksuçlu hissederimCanim o saglik bakaliginin asi rutininde yok alip yapabilirsin ama yaptirma taraftari deilim esimde yok diyo yani sonucta ona bakarsan her viruse asilamak lazim kac bin virus var biraz bebegin bunyesi savassin bence insallah yakalnmazl ama nadir olan bisi zaten.bazi yerlerde salgin felan olursa yaptiriliyo salla yaa
Slm kızlar napıyorsunuz?
Ben bu gıdısle bırkatıgm sıgarayı tekrar baslıcam bu memelerım yuzunden ve ıkıncı cocugu keısnlıkle duusnmuyorummm ben cok agrı cekıyorum gun gectı coğalıyor bunalıma gırdım ice herkese ters davranıyorum cevdekılere evde sıkıldım cok halım perısan stresten hala amelıyat yerım sızlıyorr dıkıslerımm sankıı
hıım bizim doktor yapalım dedi,tam biz ordaykende bi bebek geldii çok kötü ishaldi rota dediler gözüm korktu ya,ben yaptırmayı düşünüyorum,bişey olursa kendimi çoksuçlu hissederim
canım allah yadımcın olsun,artık sana hiç bişey diyemiyorum
ama çıkgez biraz eve kapanıp kalma çok iyi geliyor gezmek
kızlarrr yaa bebek ıcın sıgara bırakan war mı aranızdaaaaaaaa
bu doktorlarda kocaları hiç düşünyor yaww,bizimki hiçbişey demedi,40 gün bekledik sadece,
seninde çok erken olmuş bebişin kız, daha beraber keyfini bile sürememişsin kocanın
ben balayına çok tedbirli gitmiştim,riske atmadım kendimi
canım 2.düşünüyorsan çok geciktirmiceksin bence,sonra daha zor olur
bende spiral falan taktırmam şimdilik eşim korunsun,6 aydan sonrada ben hap kullanırım
zaten adet düzensizligide var
bende kıskanıyorum yaaaa, nezaman benim için aglıcak(süt dışında tabii)
Slm kızlar napıyorsunuz?
Ben bu gıdısle bırkatıgm sıgarayı tekrar baslıcam bu memelerım yuzunden ve ıkıncı cocugu keısnlıkle duusnmuyorummm ben cok agrı cekıyorum gun gectı coğalıyor bunalıma gırdım ice herkese ters davranıyorum cevdekılere evde sıkıldım cok halım perısan stresten hala amelıyat yerım sızlıyorr dıkıslerımm sankıı
Canim o saglik bakaliginin asi rutininde yok alip yapabilirsin ama yaptirma taraftari deilim esimde yok diyo yani sonucta ona bakarsan her viruse asilamak lazim kac bin virus var biraz bebegin bunyesi savassin bence insallah yakalnmazl ama nadir olan bisi zaten.bazi yerlerde salgin felan olursa yaptiriliyo salla yaa
hıım bizim doktor yapalım dedi,tam biz ordaykende bi bebek geldii çok kötü ishaldi rota dediler gözüm korktu ya,ben yaptırmayı düşünüyorum,bişey olursa kendimi çoksuçlu hissederim
canım allah yadımcın olsun,artık sana hiç bişey diyemiyorum
ama çıkgez biraz eve kapanıp kalma çok iyi geliyor gezmek
İshalin agir hali belki salgin felandir sen bilirsin yaptir istersen.
Hugocuk kac kilo dogurdun simdi kac kilo bebisko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?