2012 Şubat Anneleri

Ben de yaa baskası beceremezmıs gıbı gelıyor hatta esıme bıle zor guwenıyorum ..bakıcı tutun ama kamera da yerlestırın gızlıce hersey görunsun..neler neler yapıyor bakıcılar..senın aılen sehır dısında mı kı??Bu kullandıgınız ürün nedır kızlar bana da lazım mutfaaga falan tasımalıyım kızımı yemek yapmayı ögretcem:)))"

çok üzüldüm ya senın neden sutun azalmıstır kı canım?fıkrın war mı...ben de bunaldım artık mamayı dayıycam napıyım nerdeyse dogurdugum kıloya gerı döndum tık yok(((,

aynen yaaaa ben de herkesin sut muhabbetlerine sikildim, ay bunu ye sunu ic die. yaramayana yaramio iste( ama benim masallah bugun cok iyi daha mama vermedim. hic ogun atlamadim ama ondan heralde:S

hayırlı olsun cnm ne guzel yaa darısı basıma inşallah...ben de hergun bunu yapmaya ugrasıyorum ama mamasız ac zawallım

Benım de yaa tek görevım emzırmek ...Mıllet gelıyor,kucaklarında sessızce dınlıyor..Babasına desen bayılıyor..Bana gelınce baslıyor aglayıp saga sola kafa sallamaya dırek meme olarak göruyor ben sütüm sadece..kıskanıyorummmmmmm..

Valla benim arkadasim 6 yildir esi korunuyo bi kizi var daa tik demedi:)) onlarda cok etum gerci bizim adam o kadar kabul etmez:)) baska bi yol olsunder

ben sahsen kondomla korunmak ıstemıyorum ve guwenılır de bulmuyorum ..aslında bana kalsa su anda hıc korunmak ıstemıyorum ama bakcez artık..Hap asla kullanmam ..sonucta herkes spıral kullanıyor uzun zaman çocuk ıstemeyenler..kondom dısında da kocam nasıl korunur bılemıyorum ..

bu doktorlarda kocaları hiç düşünyor yaww,bizimki hiçbişey demedi,40 gün bekledik sadece,
seninde çok erken olmuş bebişin kız, daha beraber keyfini bile sürememişsin kocanın
ben balayına çok tedbirli gitmiştim,riske atmadım kendimi
canım 2.düşünüyorsan çok geciktirmiceksin bence,sonra daha zor olur
bende spiral falan taktırmam şimdilik eşim korunsun,6 aydan sonrada ben hap kullanırım
zaten adet düzensizligide var
bende kıskanıyorum yaaaa, nezaman benim için aglıcak(süt dışında tabii)

kız desene sana danışalım ozaman bişeyler
sen rota virüsü aşısı yaptıracakmısın

Canim o saglik bakaliginin asi rutininde yok alip yapabilirsin ama yaptirma taraftari deilim esimde yok diyo yani sonucta ona bakarsan her viruse asilamak lazim kac bin virus var biraz bebegin bunyesi savassin bence insallah yakalnmazl ama nadir olan bisi zaten.bazi yerlerde salgin felan olursa yaptiriliyo salla yaa

Slm kızlar napıyorsunuz?
Ben bu gıdısle bırkatıgm sıgarayı tekrar baslıcam bu memelerım yuzunden ve ıkıncı cocugu keısnlıkle duusnmuyorummm ben cok agrı cekıyorum gun gectı coğalıyor bunalıma gırdım ice herkese ters davranıyorum cevdekılere evde sıkıldım cok halım perısan stresten hala amelıyat yerım sızlıyorr dıkıslerımm sankıı

hıım bizim doktor yapalım dedi,tam biz ordaykende bi bebek geldii çok kötü ishaldi rota dediler gözüm korktu ya,ben yaptırmayı düşünüyorum,bişey olursa kendimi çoksuçlu hissederim

canım allah yadımcın olsun,artık sana hiç bişey diyemiyorum
ama çıkgez biraz eve kapanıp kalma çok iyi geliyor gezmek

İshalin agir hali belki salgin felandir sen bilirsin yaptir istersen.

kızlarrr yaa bebek ıcın sıgara bırakan war mı aranızdaaaaaaaa

ben bıraktım cnm suanda bı ısteklık yok vıvanın demesı gıbı olsada vakıt yok ıcmeye:)

bndede var adet duzensızlıgı bılmıyorum ne olacak püfss
kadın olmanın ıkıncı zorlugu

sanırım bu dusuncene bıraz katılıyorum burcucum..

İshalin agir hali belki salgin felandir sen bilirsin yaptir istersen.

bnm esımde saglık memuru ve sınır oluyorum
adam alısmıs agır hastalara benım sorunlarım fısss ona..
cerrahı bolumunde o
rota asısı onada gereksız gelıyor ve bu benı delırtıyor neymıs 450 tl bosuna gıdermıs.
sımdıde aslı dunden berı ıshal eger bu ıshal 1 2 gun daha devam ederse beynını yerım onun haberı yok..
bu rota asısı bnmde canımı cok sıkıyo
acaba gercekten gereklımı
bızım cocuk dru da vurulun cok oenmlı saglık bakanlıgı tarafından maddıyatı yuksek dıye karsılamıyormus
ama bebek olumlerının ve bebek yatıslarının cogu zehırlı ıshaldenmı
pekı bız bu zehırlı ıshalı nerden anlarız..
hemsıre sen hangı bolumde hemsıresın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…