- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.621
Kizlar calisan aneler ne yapmayi dusunuyor yaa ben kuzumdan ayrilamam onun bunalimina girdim iznimin bitmesine iki ay var ev hanimligi sultanlikis yavv iyice alistim:))
günaydın kızlar nasılsınız?Gecmısı okuyunca herkes gıdıyor,ben de yazayım dedım..Göğüslerım ve emzırme sorunum aynen dewam..Bir öğünde basarıyorsak dıgerınde beceremıyoruz..Ben 1 saat kızımla yalnız kalınca bıle aglarsa elım ayagıma dolanıyor ,siz nasıl basarıyorsunuz tek bakan kızlar;????Kucagıma alsam panıklıyorum ıs yaparken bır anda sadece onun yanına gıdıyourm ..Hiçbir iş yapmadan duruyorum ..Bu arada izin konusunda da ben ucretsız ıznımı de alacagım o zaman bı yaza kadar rahatım..Zaten öğretmenım o zaman da yaz tatılıne denk getırırsem değmeyın keyfıme:))
Kizlar gaz icin nurse harveys diye bitkisel bi ilac varmis duyanvarmi
canım zor bir sürec olacak ama alışırsınız.. ben 10 aylıkken işe başlamayı düşünüyorum,ayrılamam gibime geliyor,istda mı yaşıyorsun bebegini kreşe mi yoksa birine mi baktırcan ??
ben bu konuda kararsızım da.. şimdiden yontem düşünüyorum
doktorda bize zinko diye bitkisel ilaç verdi yavrum ishal oldu çok az kilo aldı
başka doktora götürdük ishali için ilaç verdi ama biz anladık neden olduğunu ilacı kestik şimdi kakası normale döndü kilo alımı başladı
çok dikkat etmek gerek
günaydın kızlar nasılsınız?Gecmısı okuyunca herkes gıdıyor,ben de yazayım dedım..Göğüslerım ve emzırme sorunum aynen dewam..Bir öğünde basarıyorsak dıgerınde beceremıyoruz..Ben 1 saat kızımla yalnız kalınca bıle aglarsa elım ayagıma dolanıyor ,siz nasıl basarıyorsunuz tek bakan kızlar;????Kucagıma alsam panıklıyorum ıs yaparken bır anda sadece onun yanına gıdıyourm ..Hiçbir iş yapmadan duruyorum ..Bu arada izin konusunda da ben ucretsız ıznımı de alacagım o zaman bı yaza kadar rahatım..Zaten öğretmenım o zaman da yaz tatılıne denk getırırsem değmeyın keyfıme:))
canım benimde emzirme sorunum vardı hatta hemşireler ememez bu memeyi dediler çok üzüldüm
meme uçlarım içe kaçıktı ne yapsak çıkmıyodu
eşim elelktrikli süt sağma pompası aldı bari sağıp verelim dedik
kullandım göğüslerimi uyardı ve uçları çıktı
ama tutamıyodu kaçırıyodu hemen
meğer başını tutamıyomuş yavrum ondan bırakıyomuş memeyi
annem kafasını tutunca tuttıu memeyi
şimdi ben tutuyorum kafasını destekliyorum hiç sorunumuz yok
Kizlar gaz icin nurse harveys diye bitkisel bi ilac varmis duyanvarmi
Merhaba kızlar...
Bebişleriniz hayırlı olsun,güle güle büyütün.
Allah izin verirse mayıs annesi olacağım ben de..
Alışverişe başlamadan sormak istediğim ev hanımı için iyi kötü bi göğüs pompası gereklimidir ?
Birde göğüs ucu yaralarını önlemek için göğüs kalkanı almalımıyız ?
benimkiside alışmadı istemiyor
aslında alışmaması daha iyi
ileride zorlanıcaz
benim kızımda aynı senin gibi
içiyor sürekli içmesede ağzında tutuyor memesiz uyumuyor
bu rahat zamanımız olamaz ya
Aslında boş emzik emmesindense meme daha iyi, az da olsa süt alıyor, şu an bile kucağımda tatlı tatlı emior.Trajikomik bir durumdayım, göğüsler hep meydanda:)) Kızım 25 Ocakta 3 hafta erken doğdu.2500 gr dı.Şimdi 4 kilo, hiç kıyamıyorum.Eylüle kadar evdeyim emsin dursun:) Gece de yanımızda yatıyor, yatak odasına da yatak almıştık ama daha yatırmadım. Vallahi havalar bir düzelse de dışarı çıksak bir yürüsek.
Bu arada kanguru ya da babasiling kullanan arkadaş var mı? Hangi ürün taviye edersiniz?
Kizz ucretsiz izinler bosa gitmesin bi tane aha yapiverelim Allah in izniyle tabi ikisi buyuyunce bi kereden bakiciya verelim sonucta para vermee vericez ( ozguvene bakarmisin dun gece uykusuzluktan aglayan kadin deil sankii:))))
valla ben hergün dua ediyorum allahım kaza ile falan bi daha çocuk verme bana ben istersem olsun 2 ci bebeğimde diyorum bu oğlumu 5 sene sonra isteyerek yaptım ama keşke biraz daha bekleseydim diyorum tecrübeli olduğum halde kardeşlerimden kendin bakması çok başkaymış....Kizz ucretsiz izinler bosa gitmesin bi tane aha yapiverelim Allah in izniyle tabi ikisi buyuyunce bi kereden bakiciya verelim sonucta para vermee vericez ( ozguvene bakarmisin dun gece uykusuzluktan aglayan kadin deil sankii:))))
Merhaba kızlar...
Bebişleriniz hayırlı olsun,güle güle büyütün.
Allah izin verirse mayıs annesi olacağım ben de..
Alışverişe başlamadan sormak istediğim ev hanımı için iyi kötü bi göğüs pompası gereklimidir ?
Birde göğüs ucu yaralarını önlemek için göğüs kalkanı almalımıyız ?
ben artik iyice alistim oglusuma. bugun ilk kes tek basima banyo yaptirdim simdi de misil misil uyuyor minnos:)) kendine guven bisi olmaz, aglamadan cocuk buyu mu de kendi kendine hatta doktorun soyledigine gore aglamasi iyiymis. ole dusun ve rahat ol:)
kızz yok yaa ben ıstıyom da benım koca wazgectı bunu görunce:)))Gecelerı uykusuzluga dayanamıyor,hata dun gece şok seklınde duruyordu kımıldamadan oturmustu:)Adam ıyı degıl artık:)))Kız bır de ben acayıp kısknıyorum bebegımı bırı kucagına alınca..Sende de oluyor mu
valla ben hergün dua ediyorum allahım kaza ile falan bi daha çocuk verme bana ben istersem olsun 2 ci bebeğimde diyorum bu oğlumu 5 sene sonra isteyerek yaptım ama keşke biraz daha bekleseydim diyorum tecrübeli olduğum halde kardeşlerimden kendin bakması çok başkaymış....
bennebileyim cnm panik yapma niye panik oluyosun gerçi yapın panik yapmaya müsait ise çok normal ama bebek senin bebeğin elinden geldiğince onunla yanlız kalmaya ve tanımaya çalış o hergün bizi tanıyorlar herşeyi biz farkında olmasakta öğreniyorlar benmki ben kızınca bile anlıyo valla seninkide panik olduğunu anlar rahat ol zamanla alışırsın merak etme..ben ilk bi hafta çok sıkıntı çektim bebeğime alışmakta şimdi şimdi toparlandım artık ne istediğini neye tepki verdiğini anlıyorum 21 günlük olduğu halde....
cnm göğüs pompası muhakkak al eğer bebek doğduktan sonra dışarı çıkmak ve bebeği birine bırakmak zorunda kalırsan ki süt bırakman lazım pompa şart bende almadım ama yaza almam gerek kalkanda göğüslerin yara olursa krem sürüp koymak için çok iyi oluyo ama bunu yaşamadan bilemezsin tabi ama yinede al bence her halukarda yara olmasa bile çamaşırının içine koyarsın rahat olur göğüslerin..yada doğumdan sonra gerekirse alırsın bide muhakkak göğüs için krem al bepanthen çok iyi geldi bana ilk bebeğinse kesin yara oluyo göğüsler çünkü bi hafta çok çektim ben diğer arkadaşlar gibi....hemde göğüs ucum olduğu halde....çok zor....inş olmasın ama
.
cnm göğüs pompası muhakkak al eğer bebek doğduktan sonra dışarı çıkmak ve bebeği birine bırakmak zorunda kalırsan ki süt bırakman lazım pompa şart bende almadım ama yaza almam gerek kalkanda göğüslerin yara olursa krem sürüp koymak için çok iyi oluyo ama bunu yaşamadan bilemezsin tabi ama yinede al bence her halukarda yara olmasa bile çamaşırının içine koyarsın rahat olur göğüslerin..yada doğumdan sonra gerekirse alırsın bide muhakkak göğüs için krem al bepanthen çok iyi geldi bana ilk bebeğinse kesin yara oluyo göğüsler çünkü bi hafta çok çektim ben diğer arkadaşlar gibi....hemde göğüs ucum olduğu halde....çok zor....inş olmasın ama
Bir el pompası alsan fena olmaz cunkı bebegın gögsunun tamamını bitirmeyınce rahatsızlık yapabılıyor..Buradakı bırcok arkadasta bu sorun oldu ..Bazen bır gögsunle doyarsa dıger emzırmedıgını de sagabılırsın ..Sen bılırsın ucuz bır el pompası ısını görebılır..Göğüs ucuna da yara olmaması ıcın 6.aydan ıtıbaren hergun lansınoh sür bence..Benım arkadasım hamıle kaldıgı gunden ıtıbaren sürmüş ve hıc gögus ucu yarası çekmedı..Bense hala cekıyorum(Haa bir de bol bol uyu bır daha uyuyamayacaksın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?