2012 Şubat Anneleri

durduğunda uyanıyorsa eyvah ki alışmış sallanmaya keşke hiç alıştırmasaydın cnm işte yapamazsın öyle yaa off benmkide kucak delisi ama ara ara kaçıyorum ben yatırıp..

cnm kalkan hiç kullanmadım bilmiyorum ama bende banyodan önce sürüp 10 dk sonra yıkanırken falan siliyorum kremi...ama kalkanla işe yaramı bilmem bişey olmaz sanırsam yaa silceksin yine sonuçtaa allah korusun kız öyle deme zaten çok korkuyorum 2 ciye bakamam valla aldırmakta günah...spiralmidir nedir kanamayı çok arttırıyormuş kayarsa zaten ondada hamile kalma şansın yüksek...yengem bnm kaydı hamile kaldı onda....iğnelrde sanırsam kanamda adet dönemi sorun yaratıyo ben eşim korunsun istiyorum ama oda yanaşmıyo gibi....off napıcm bilmiyorum...5 sene yapmadım bebek ama korkum yoktu varsın olsun diyodum ama şimdi yusuf yusufum valla :18:

Aynen yaa ozellikle esimin tarafi:))) ay ne fena bi duygu halbuki hep dua ediyodum sevimli bi yavrum olsun diye

kızlar eşleriniz yardımcı oluyomu size ???
bazen edıyor bazen etmıyor yorgunum dıyor
bazen ben cok bunalıp basına bırakıp baska odaya gecınce mecbur bakıyor ama
msela aksam ayagında salladı hıc bakmadım 2 den snra
her aglayısında o baktı salladı cunku ac deıl gazı yok vce altı temız oyun ıstıyordu
aksam benımde basım felakettı sesını bıle cekemedım yavrumun
kızlar, gece bebeğiniz nerde yatıyor? eşinizle sizin yatağınızda mı yoksa beşiğinde mi? annemler gitti bu gece yatak odasına dönecez biz oğlumla da nerde yatırsak karar veremedik.
besıgınde:) benım ufak besıgım var her odaya tasıyorum mutfaga bıle:)
yanına alıstırma cnm ya zor olur esınle bıle senı ayırır demedı deme cnm

bolbol dua et bana:)): benımde cok ısımı goruyor:)

ben aldım ama hala kullanmadım cıvılden aldım ben
gorunumu guzel ama sımdı kıyamıyorum kaburgaları falan batar dıye

2. cocukmu

annesı yesın onun pıpısını bayagıdır anmadık pıpısını damadımın hahahahah aklıma geldı bırden
masallah hanımına yatısıyor kg sı :13:

dun gece basımın agrısından hep esım baktı nıhleye
ama uyumadım sadece gozlerımı karanlık tuttum oda yettı
ve dun gece kusmasından ve ıshalınden dolayı cok zor bı geceydı

balım ıgne vurulma kısırklık yapıyormus ben dgum kontrol hapı kullanacam dr tavsıyesı ıle
sımdı nısanın 7sınde kontrolum var kadın dogum druna orda konusacaz.

ferayım dün yazmışın sanırsam bugün 15 günlüksün bende 21 günlüğüm ...dikiş ağrıların geçmedimi benim ara ara olursa ağrıyo bazen elinden geldiğince üzerine oturma hem iyileşmesi uzun sürermiş bide bacaklarını gece yatarken kapalı tut ki dikişler kaynasın....bnmde düşmedi daha dikişlerim zaten az değil 14 tane iç dış senin kaçtane bilmiyorum ama inş eski halimize döneriz komşularım normal doğum yapanlar eskisi gibi oluyo iyileşiyo diyor ama işte sabrımız kalmadı bizim napalım....bazen sezeryanmı olsaydım parçalandım diyorum eşime falan saçmalama diyo 20 günde geçermi ameliyat gibi oda diyo sağ olsun moral veriyo..elinden geldiğince tendirdiyot sür ben ara ara sürüyorum geçti sızım benim çünkü....çok üzerine oturunca acıyo biraz...feray sana bişey sorcm bu yazımı görürsen bana özel msj at ben gece yatarken bişey fark ettim o bölgemde bacaklarım yapalı yan yatarken belimi ileri geri yapınca çekilme varmış gibi bi his oluyor sanki içerde bişey çekilirmiş gibi anlatması güç ama sendede varmı bi bak derim normal doğum seninde çünkü...inş geçici bi durumdur bu anlayamadım ne olduğunu... eski günlerimize döneriz inş yaa çok zorr

Kiz cidden sen bir yila kalmaz hamile kalirsin benden demesi bu kadar kasma.bide bizimde dilimizde yaniii boyle cok konusanlar en ketum olanlardir bakma sen:))

balım ıgne vurulma kısırklık yapıyormus ben dgum kontrol hapı kullanacam dr tavsıyesı ıle

Kİz emzirelere dogum kontrol hapi iyi deil.cok uzun ara vermeyi dusunmuyosan kendin korun hapta uzun surede yumurtlama tembelligi yapiyo

olmadı öyle yapıcm artık onlarıda unutmamak lazım amannn yaa kadın olmak ne zorr keşke erkek olaydımmmm ...oğlum uyandı kızlar ben kaçarım şimdi.... dünürüm sorma pipide kesilcek mayıs gibi işim zor inş iyi olur hemen...gelinim niye ishal oldu acaba üşütme dikkat et gelinime geçmiş olsnn

Kiz cidden sen bir yila kalmaz hamile kalirsin benden demesi bu kadar kasma.bide bizimde dilimizde yaniii boyle cok konusanlar en ketum olanlardir bakma sen:))

sus kız öyle deme allahhhhhhh korusunn amannn naim hala unutamadım doğum yaptığım anı....beynime yer etti..adamla söylemesi ayıp hep kardeş kalcaz ondan korkuyorum.....

Kİz emzirelere dogum kontrol hapi iyi deil.cok uzun ara vermeyi dusunmuyosan kendin korun hapta uzun surede yumurtlama tembelligi yapiyo
aa nıye benım cevre hep oyle yapıyor
bakalım dr ne dıcek amelıyattan 1 hafta snra kontrole gıttıgımde 2,5 ay snra gel dogum kntrolu konusacaz dedı
püfss

sorma aksam bende keske baba ben olsaydım dedım esıme ınsafa geldı aksam o ılgılendı butun gece emdırmeden emdırmeye kalktım.
tm cnm opuyorum ac bırakma damadımı
ohh tam erkek oluyo desene hadı hayırlısı uzun bı donem senı beklıyor
hatta tum erkek bebegı oılanlar
sunnetıne dayanması zor olsa gerek...
ya usuttu gelının yada mama mıdesıne dokunuyor anlamıs deıgılım her mamada boyle yapıyor.

ohh izin olayı falan işiniz iyi sizin valla:)) ya tek kalınca kendini pacalı tavuk gibi hissediyorsun :)) herşeyi hallediyorsun.. meraklanma halledersinn

bencede bakıcı olsun madem biraz kıl arkadaş , ugrasma ...

aynen ben kıskanmıyorum da sanki bir tek bana ihtiyacı varmış başkası bakamazmış ,tutamazmış,incitirmiş gibi geliyor :))

bu arada kk nın yeni ozelligi icin hamiş kalasım geldi ,kıskandım ne güzel gordunuz mu tickerları ? ((

bolbol dua et bana:)): benımde cok ısımı goruyor:)

ı

nihlecim onun bir de tekerleklisini getirdi arkadasım bana ,onu salonda gezdiriyorum mutfaga falan peşimde senin tavsiye ettigin yatak odasında..bebegimin odasında da büyük karyola beşigi ama şuan koltukta kendileri.. ediyorum valla bir sana bir de diger beşigi getiren arkadasıma :))

a ıyıymıs oda ben bulamadım oylesını tasırken esım tasıyor oyle gıdıyor.
bazen uyuyorum ben gotuturum dıyorum ama pısman oluyorum esek olusu gıbı battanıyelerı ıcıne doldurunca.
senın ufaklıgın resımlerını yukle bakalım mınık canavarı facede bı bakayım su pamuga:)

Ben de ılk yıllar yusuf yusuftum kocama hıc guvewnmıyordum o cok ıstıyordu cunkı cocuk ...dıkkat et bence sen korun yıne de guvenmıyorsan..sen nıye taktın bıu kadar..ılk gunden berı tek baktıgın ıcın zorlugunu daha ıyı mı gördun kı???Bu arada mmasallah bebegını şişirmıssın kız,senın kılo ne durumda???

Aynen yaa ozellikle esimin tarafi:))) ay ne fena bi duygu halbuki hep dua ediyodum sevimli bi yavrum olsun diye

ben kendı akrabalarım dahılınde herkesten fecı kısknıyorum hatta gecen akrabamız kuzenım kalmıstı bana yardım olsun dıye gece bbegı aldı salona war yaa uyuyamadım hemen gıdıp ben bı emzııryım dıye aldım::)))

VİVA eşiniz yardım edıyormu demıstın ya ,senınkı edıyor mu???bır de neden salladınız kı kucagına alıp keske sırtını sıvazlasaydın en azından sallamazdın..Bacakta sallanan tanıdıklarım war 8 yasında cocuk hala sallanarak uyuyor..

Kizlar calisan aneler ne yapmayi dusunuyor yaa ben kuzumdan ayrilamam onun bunalimina girdim iznimin bitmesine iki ay var ev hanimligi sultanlikis yavv iyice alistim:))

hemşire bu çalışma olayı benide mahvediyo nasıl bırakıcam ben bebeğimi efkar yapıyorum valla..haziran1de iş başı yapmam gerekiyo ama bakalım..

canım bebeklere bakan kreşler mi var hiç duymamıştım:44:

Çok teşekkür ederim kızlar...Pompa ve kalkan konusunda çok kararsızdım ama şimdi kesin almaya karar verdim.

ev hanımı yada çalışan hiç farketmez pompa şart bence ara sıra nefes almak isteyebilirsin sağıp eşine falan bırakabilirsin.. şimdiden hayırlı doğumlar

ılk gunlerı dusunuorum da mememden ben ıstemeden kendısı sut sızıyordu
artık bardaga koyup gul fıdanının dıbıne dokerdım cok fazla gelıyordıye
sımdı sut artırıcı besınlerı arastırıyorum aman ya sıkıldım ıyıce!!!!!!!!!!!!!

aynen yaaaa ben de herkesin sut muhabbetlerine sikildim, ay bunu ye sunu ic die. yaramayana yaramio iste( ama benim masallah bugun cok iyi daha mama vermedim. hic ogun atlamadim ama ondan heralde:S

Kizlar dun kontrolde dr ile sohbet ettikdogum kontrol yont konustuk bana dedi gebe kalmasi sikintili zor veya gec duren yine dusuk hiayesi olan dis gebelik v.s hikayesi olan bayanlarda asla her hangi bir dogum kontrol yontemi onermem kendiniz korunun derim.yine cok ara onermem kimseye dedi.ayrica ria taktiracaklara soylim doktorum dedi ikincil kisirlikta gelen cogu hastamin hikayesi ria taktirmis olmasi dedi.ayrica bu docent doktor.bilginize kendiniz korunun bence.

Bence 12 mayista baslamam lazim oy oyyy

valla öyle cnm yaa korkuyorum çünki çok dikişim oldu normal doğumda 14 tane bi daha bebek olursa eşim aldırmak istemez bilirim krdeşi olsun der bu seferde aynı şeyi bi daha yaşamak bana çok koyar aynen öyle hep ben bakıyorum oğluma...annem falan gündüz gelip sevip gidiyorlar gece hep ben varım oğlumun başında..eşimde pek anlamıyo bebek bakmaktan marifetli değil yni....öyle olsa yine gözüm bu kadar korkmazdı bide peş peşe çocuğu var dayımın kızının onuda förünce hepten korktum hemde ona annesi yardım ettiği halde hiç işi bitmiyo allah yardımcısı olsun millet nasıl 3 4 çocuğu bi büyütüyo ben çok merak ediyorum ayşebaharı tebrik etcem ilk gördüğüm anda....allah korusun diyorum hep valla.....sağol cnm sütüm yaramış oğluma bide sarılığı var diye çok baktım çok emzirdim ondanda kilo aldı inş böyle gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…