- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.721
saglık ocagındakı aıle hekımıme gıttım.
rota asısı gereklı deıl dedı bagısıklık sıstemı ıle ılgılı bıseler soledı ama o sıra nıhleyı gıydırıyordum
reflor mu ne ole bı ılac varmıs ıshal ıcın onun ceyregınden verın dedı.
anne sutunun yetersız oldugunu soledım mama yeyınce de kustugunu soledım
mamayı kabul etmeyebılır dedı
gunluk sutler varmıs sıselerde yagı alınmıs anne sutune yakın bı sutmus
sek pınarın falan var dedı ondan ıcırebılırsın dedı.
ben ılaca karsıyım calpol harıcınde mecbur kalmadıkca ozellıkle bebeklere onermıyorum dedı
ne yapacagımı sasırdım ya..
Kiz bak doktorda benle ayni fikirde yinede anne olan sensin yaptirmadigin sure boyunca evham yapacaksan yaptir rahatla derim ama eskiden bu kadar asi bile aptirmiyolardi biz savasiyoduk mikroplarla
esımde yaptırmayalım dıyo en basından berı.
ama uzman kesınlıkle gereklı dedı kafam karıstı.
ya ne dıcem kac numara ebz kullanıyorsunuz
bunu nasıl ayarlamak lazım
valla ben 2 numara kullanmaya basladim. yenidogan kasiklardan sikmaya basladi, bir de surekli tasiyordu. 2 numara kullanmaya basladim rahatladim, artik pek tasmiyor.
ben epeydır 2 kullanıyorum acaba kucukmu dıye dusunuyorum:)
hiii benim oglum minnos simdilik 2 iyi geliyor:) kasiklarina fln bak bebisin o lastik izi kizartmissa degistir bence
hiii benim oglum minnos simdilik 2 iyi geliyor:) kasiklarina fln bak bebisin o lastik izi kizartmissa degistir bence
kAc kg sneın oglan
kızlarr hastanede mama werılırken bebegıne sırınga ıle süt werılenler bana nasıl yapıldıgını anlatabılır mı?bebegımı bıberondan yol yakınken kopartmak we gögsumun tamamını almasını saglamak zorundayım lutfen yardımcı olur musunuz?bulamadım ınternette de..
naber kızlarrr su an kahvaltı yapıyorum:=))
niye kiz naptin bu saate kadar
benım aslında sıgara ıcmememın sebebı canımın ıstemesınden zıyade ıcıp bebegımın yanına kokarca gıbı yaklasmak zoruma gıdıyor
bu nedenle ıcmıyorum..
rota vırusunun fıyatı 3 doz 450tl
gereklı bı asımı belırsız tabı bı dr gereklı bı dr bosver dedı ne yapacagımı sasırdım...!
bu mama konusu ıyıce canımı sıkmaya basladım var olan sutum de bunun stresınden dolayı gıdıyor..
ustelık verdıgım mama 30 ml onu bıle fazlası ıle kusuyor
Hacer sen kac saatte birne kadar besliyosn oglusunu.bide bazen yemiyo mama kaliyosa atiyomu sun direk yoksa yarim saat felan sonra vermeye calissak bisi olurmu tam bilmiyorum ben.
ben de hiç kimse gelmesin istiyorum, aynı şeyleri konuşmaktan fenalık geldi. sadece eşim ve oğlumla olmak istiyorum.
kızlar bi de bişi sorcam, oğlum uykuya dalarken böyle gözlerini deviriyor, nasıl anlatsam şaşı gibi yapıyor sanki , korkuyorum valla ama uykuya geçmeye çalıştığı içindir demi?
vallahi tatlım bende sendenim içiyorum hemde biri gelsin çocuğun yanında dursun 2dk sigora içiyim diye can atıyorum, başka türlü kendime gelemiyorum uykusuzluk bir taraftan yorgunluk bir taraftan
tatlım ben yeni doğduğunda hep öyle besledim süt gelene kadar geri gidince süt biberona geçtim...herneyse şırıngaya normal mamayı çekiyorsun ellerini güzelce yıka yada steril eldiven tak serçe parmağını bebeğe emdirir gibi yapıp diğer elinle yayav yavaş mamayı damlatıcaksın çok hızlı verme biberon vermiş gibi olursun göksünün akış hızına göre ayarla
ben varım bir biz uyuyamıyoruz heralde
a sen yenı dogum yapmıssın pardon20 gun once aylik kontrolde 3340 di. simdi baya aldi ama ne kadar bilmiyorum havalar da soguk saglik ocagina da goturemiyorum:S
cnm ben sırınga ıle deıl de ılk dgdugunda kasıkla vermıslerdı hastanede.bunu göremeyen varsa dıye gecmısı okumadan yazıyorum ..
sen bu saatte kahvaltı yaparsan tabıkı de sutun olmaz kıznaber kızlarrr su an kahvaltı yapıyorum:=))
Ewet ben de utanıyorum yanına yaklasmaya ama 2-3 kez ıctım bu ınsanlar benı gerdı napıyım ..Mama nıye werıyorsun dıye dıye sütümü azalttılar30 ml cok da degıl cnaım kusmasına nıye taktın kı benımkı hergun her ögun kusuyor zawallım hem de fıskırtıyor resmen (
a sen yenı dogum yapmıssın pardon
bız neredeyse ıkı aylık olduk ondan sasırdım kusura bakma cnm ya..
canım bukadar üstüne düşme bebegin merak etme senin kadar olmazada iyi bakarlar bebgine, hem çıkarsan kafan dalıgır geldiginde daha rahat bakarsın bebişe,belki stresten dolayı huzursuz kızın bunu hiç düşündünmüyani tek dayanamayıp içen ben miyimgerçekten o kadar bunalttılar kı aptal eşim de artık bıkmış görünüyor..bişey yap deyınce ufluyor ya gebertmek gelıyor içimden yaa...herkesten tıksınıyorum ..üstelık dedıgın gıbı bbyee göğüs agrım da cabası ..kımse bı ... anlamıyor..artık bunaldım yaa..Sankı bütün gün çocukla ve gelenlerle o ugrasıyor gibi ...Anlayıssız ınsanlar vs vs cıldırıyorum..O kadar sinirliyim ki bbyee senı çooook çoook iyi anlıyorum..Walla kafayı yiyecegım ...ENİCE gezin dıyorsun da ben bebegımı henuz kocama bıle emanet edıp cıkmayı dusunemeyecek kadar kıskanıyorum we yanından hıc ayrılmadım 20 dk kaş-bıyık aldırmak harıc..yatarken bıle bakarak uyuyorum ben yanından gıdınce bısey olcakmıs gıbı gelıyor..Daha alısamamdım ..Rota virusu zehırlı ıshal mı yapıyor?Ne kadar fıyatı kızlar??Bir de ŞIRINGA İLE SÜT NASIL WERILIR..???
bizde hemen olmaz diyenlerdenizsozde biz de tedbirli gittik de iste isin icine icki girince tedbir ortadan kalkti. Esimin demesiyle de millet yillarca ugrasio olmuo bi kerede de olmaz heralde dedi ama oluverdi oglusum:))) gerci biz zaten 2 ay sonra calismalara baslicaktik, benim esimin yasi buyuk biraz da ondan:))
ya ne dıcem kac numara ebz kullanıyorsunuz
bunu nasıl ayarlamak lazım
enıce gokce kac kg ve hangı bezde hangı numara kullanıyorsun cnm ya
ne zmn numara degısmelıkı
ay 20 gunluk okudumbenim de 50 gunluk kiz:)) 1 aylikken 3340 di iste. 20 gundur tartilmiyoruz bilmiyorum simdi ne kadar:)) ama 5 olmamistir heralde... 2800 e dusmustuk biz dogum sonrasi(
canım bukadar üstüne düşme bebegin merak etme senin kadar olmazada iyi bakarlar bebgine, hem çıkarsan kafan dalıgır geldiginde daha rahat bakarsın bebişe,belki stresten dolayı huzursuz kızın bunu hiç düşündünmü
maşallah benim kız çok iyi 3-5 gündür,stres yok çünkü bende,kaynanada gitti
bizde hemen olmaz diyenlerdeniz
canım geçen hafta 5500 grdı 2 no küçük gelmeye başladı evdeki bitsin 3 no alıcam, canım bide markadan markaya degişiyor
premium care 3-6 kilo tamdı,prima normal aldım 3-6 küçük geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?