2012 Şubat Anneleri

valla ben 2 numara kullanmaya basladim. yenidogan kasiklardan sikmaya basladi, bir de surekli tasiyordu. 2 numara kullanmaya basladim rahatladim, artik pek tasmiyor.

ben epeydır 2 kullanıyorum acaba kucukmu dıye dusunuyorum:)

..................................................

Son düzenleme:

bunu göremeyen varsa dıye gecmısı okumadan yazıyorum ..

niye kiz naptin bu saate kadar

Ayy sorma ya tam 12de yatmak ıcın 10da uyandırıp emzıriyorum sonra zaten uyumuyor..2de uyuttum 3te kalktı,8den 11e kadar yıne uyumadı ..Ikınıyo anıden aglamaya baslıyor mahvettı benı bu kız yahu...kabız da degıl gaz mı anlamadım nası aglıyor..12de de yıne kalktı artık onu emzırıp kendım kahvaltıya gectım napıyım gece yasayamadım geceyı:)

Ewet ben de utanıyorum yanına yaklasmaya ama 2-3 kez ıctım bu ınsanlar benı gerdı napıyım ..hatta bu gece uyuyamadım onu ızlemekten üzülmekten vicdanım rahat etmedı..Mama nıye werıyorsun dıye dıye sütümü azalttılar 30 ml cok da degıl cnaım kusmasına nıye taktın kı benımkı hergun her ögun kusuyor zawallım hem de fıskırtıyor resmen(

Son düzenleme:
Hacer sen kac saatte birne kadar besliyosn oglusunu.bide bazen yemiyo mama kaliyosa atiyomu sun direk yoksa yarim saat felan sonra vermeye calissak bisi olurmu tam bilmiyorum ben.

Sen gunde tek 30 mu werıyorsun hemsıre??Ben içmeyınce hemen atıyorum kızlar yazık bırsey olmasın bebeklerımıze...

normaldır heralde cunkı benım bebısım de öyle kayıyo gözlerı bazen beyazı görunuyor sadece korkuyorum:)Ayy gelenlerı bırakın annem bıle yok sen bakamayacaksın bu cocuga,yok yıkayamıyorsun,elıne hıc yakısmıyor dıye dıye kafamı ütüledi..annelıkten reddedecegım yakında onu ben ..

hacer süpersın yaa hep kötu alıskanlıklarımızda bıle ortagız hehe:))sewınıyorum sen ''ben de kahve ıcıyorum ,sigara ıctım ''fALAN deyınce ..Şırınga ıcın sagol ama tek basıma deneyemem dı mı,bu kızın elı ayagı ayrı oynar oldu artık ..Zaptedemem kı ...ıyı gelenler dırdır etmıyorsa ıyıymıs..Ben zaten 2 kere ıctım onda da banyoya gırecekken parfumler,tütsüler neler neler sıktım banyoya kokacak dıye dıken üstünde ıctım ama bgn de canım cekıyor..umarım bagımlı olmam..gercı 1,5 paket ıcerdım eskıden yaa ..bu cok az..tebrık ederım kendımı

20 gun once aylik kontrolde 3340 di. simdi baya aldi ama ne kadar bilmiyorum havalar da soguk saglik ocagina da goturemiyorum:S
a sen yenı dogum yapmıssın pardon
bız neredeyse ıkı aylık olduk ondan sasırdım kusura bakma cnm ya..
bnm kız on gun once 5 kg ıdı ne zmn bez degıscem bılemıyorum
bunu göremeyen varsa dıye gecmısı okumadan yazıyorum ..
cnm ben sırınga ıle deıl de ılk dgdugunda kasıkla vermıslerdı hastanede.
naber kızlarrr su an kahvaltı yapıyorum:=))
sen bu saatte kahvaltı yaparsan tabıkı de sutun olmaz kız
bende senın gıbı duzenlı yemedıgım ıcın sutum gıdıyo

kız aslı hıc kusmas normalde ondan tedırgın oluyorum
bugunde verdım sut bırıksın dıye 30ml bakalım kusacakmı

enıce gokce kac kg ve hangı bezde hangı numara kullanıyorsun cnm ya
ne zmn numara degısmelıkı

canım bukadar üstüne düşme bebegin merak etme senin kadar olmazada iyi bakarlar bebgine, hem çıkarsan kafan dalıgır geldiginde daha rahat bakarsın bebişe,belki stresten dolayı huzursuz kızın bunu hiç düşündünmü
maşallah benim kız çok iyi 3-5 gündür,stres yok çünkü bende,kaynanada gitti
bizde hemen olmaz diyenlerdeniz

ya ne dıcem kac numara ebz kullanıyorsunuz
bunu nasıl ayarlamak lazım

enıce gokce kac kg ve hangı bezde hangı numara kullanıyorsun cnm ya
ne zmn numara degısmelıkı

canım geçen hafta 5500 grdı 2 no küçük gelmeye başladı evdeki bitsin 3 no alıcam, canım bide markadan markaya degişiyor
premium care 3-6 kilo tamdı,prima normal aldım 3-6 küçük geliyor

benim de 50 gunluk kiz:)) 1 aylikken 3340 di iste. 20 gundur tartilmiyoruz bilmiyorum simdi ne kadar:)) ama 5 olmamistir heralde... 2800 e dusmustuk biz dogum sonrasi(
ay 20 gunluk okudum
olsun benmkıde kılo vermıstı odemlerı dusuyormus ole olunca.

evet prıma benımkınede tam hatta cok hafıf bol dıyebılırım
ama dıgerı tam oluyo cırt cırtlarını ayarlamıyorum ız oluyo ayaklarında.
ben prıma duz olanını gunduz care yı gece kullanıyorum

canım biz şırıngaya mamayı çekip yavaş yavaş agzına sıkmıştık,özel bi teknigi yok benim bildigim
NİHLEE SENDE OLAN SÜTÜNÜ bitireceksin haa,stres yaptıgınız için olmuyo süt bence başka hiçbi naden yok
kaynana burdayken çocuga anca yetiyordu süt,şimdi sagıp dolaba koyuyorum
mamayla kendine işkence edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…