- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.761
kız sen hayattamısın
arıyom acmıyon kustum
selam balım normal doğum arkadaşım nasılsın bugün bende oğlan uyurken kaçtım geldimm
Anaaa benim bi cep telimmi var hec habarim yoh vallaha qulom
eleemi feleemi samsirtti bu zilli benim
yoksa hep aklimdasin inanki(((
selam bitanesi
iyi cok sukur
aqri sizi buqunude aksam ettik topallaya topallaya :)
anammmmmm erkeqe bak beeeee ( Nehir )
Kizimin qozleri acildi teyzosu
ehuheuhePpPpP
masallah buyutmussunz valla hepiniz
biz hala 2800deyiz
oylede bi istah var beni yiCek nerdeySe
okadar sut nere qidio bilmiom nie kilo almio benim zllim hii ne zaman tosbaa qibi olcak((
Bbye resim nasil ekliosun bitanewm tarif edermisin bi
belki becerirsem cepten bende koyaymm fistiqimi.
siz her öğünde tek göğüs mu emzırıyorsunuz,ikisini de werıyor musunuz ...ben eskıden tek gögustu ama artık ıkısını de werdıgım halde hem kusup hem kakasını yapıyor we yıne ıstıyor anında ,ben de mamayı da 90 wermeye basladım cogu öğunde...ne yapacagımı sasırdım..siz nasıl hem emzırıp hem sagıyorsunuz..göğsüm de kocamamn damar damar dolu gıbı duruyor ama cocuk 10 dk emınce hemen emzık moduna gecıyor..neden kı???
Nihle benım de damarlı ama sıkınca war,emerken aç kalkıyor cocuk cıldırıyorumm..bir de benım bır gögsum büyük,bir göğsüm ufak kaldı ..birinin ucu kocaman,öbürü küçük..ne yapmam gerek,sızde yok mu böle seyler yaaa...
bbye bebişin çok tatlı maşaaallah. Allah ömrünü uzun etsin. kızlar eşimin bir arkadaşı anason ve rezene tohumu getirmiş, sütümü arttırması için. bunlaar süt arttırması için mi yoksa gaz giderici mi ve nasıl kullanacağım bilgilendirirseniz sevinirim.
canım yorum yazdgımız sayfaya gel bıraz asgıda EKLENTİ EKLE yazıyor oraya tıkla gözat dıye bır secenek var ona tıkla bılgısarındakıler reısmler cıkıyorrr yukle dıyorsun oluyor canımm
bbye bebişin çok tatlı maşaaallah. Allah ömrünü uzun etsin. kızlar eşimin bir arkadaşı anason ve rezene tohumu getirmiş, sütümü arttırması için. bunlaar süt arttırması için mi yoksa gaz giderici mi ve nasıl kullanacağım bilgilendirirseniz sevinirim.
mAAŞALLAH NAZAR DEGMEZ INSALLAH ...CANIM BENCE RESMI BURDAN CIKART NAZAR DEGER FACEBOOKA KOY..
teyzeleriiiii maslalh der oğlumaaa sızlerden degmez canım benımm
masallah minik adama, cok da asabiyiz yalniz:)))
valla cikin gezin bence. ben geziyorum ve moralim cok yukseldi, sutum artti artik. insan arasina karismak lazim. hem bebek arabasinda uyuyor ki bebisler bi zahmetleri de olmuyor ayrica da cok zevkli bisi:))
aaaaa kımse takmadı bizipipimi yiyin siz benimm
canım bu kadar mı benzer bırbırıne bebek ya
aslıya ınanılmaz benzıyor..
şimdi aynı şeyleri ben yazacaktım :))
bugün sabahtan beri katıla katıla ağlıyodu oğlum
artık dedim yapcak bişey yok giydirdim kanguruma koydum dışarı çıktık.
biraz önce geldik mışıl mışıl uyuyo
derdi sokakmış
bebişlerde haklı bunaldılar evde
bundan sonra hergün sürterim ben kızlar
ve aynen arkadaşım moralim düzeldi ve inan sütüm arttı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?