2012 Şubat Anneleri

kız sen hayattamısın
arıyom acmıyon kustum

Anaaa benim bi cep telimmi var hec habarim yoh vallaha qulom
eleemi feleemi samsirtti bu zilli benim
yoksa hep aklimdasin inanki (((

selam balım normal doğum arkadaşım nasılsın bugün bende oğlan uyurken kaçtım geldimm

selam bitanesi
iyi cok sukur
aqri sizi buqunude aksam ettik topallaya topallaya :)

aaaaa kımse takmadı biziEki Görüntüle 369193 pipimi yiyin siz benimm

anammmmmm erkeqe bak beeeee ( Nehir )
Kizimin qozleri acildi teyzosu
ehuheuhe PpPpP
masallah buyutmussunz valla hepiniz
biz hala 2800deyiz
oylede bi istah var beni yiCek nerdeySe
okadar sut nere qidio bilmiom nie kilo almio benim zllim hii ne zaman tosbaa qibi olcak ((

saol teyzesiiikızlar formunu koruyorrr

Bbye resim nasil ekliosun bitanewm tarif edermisin bi
belki becerirsem cepten bende koyaymm fistiqimi.

Bbye resim nasil ekliosun bitanewm tarif edermisin bi
belki becerirsem cepten bende koyaymm fistiqimi.

canım yorum yazdgımız sayfaya gel bıraz asgıda EKLENTİ EKLE yazıyor oraya tıkla gözat dıye bır secenek var ona tıkla bılgısarındakıler reısmler cıkıyorrr yukle dıyorsun oluyor canımm

SEVSİM nasılsın ben senı cok mrk ettım cok gecmıs olsun bebgın olmus sanırım nasıl oldu nezman oldu?ıyımsınızzz?resmı varmı ?

bbye bebişin çok tatlı maşaaallah. Allah ömrünü uzun etsin. kızlar eşimin bir arkadaşı anason ve rezene tohumu getirmiş, sütümü arttırması için. bunlaar süt arttırması için mi yoksa gaz giderici mi ve nasıl kullanacağım bilgilendirirseniz sevinirim.

aynen benim de sikinca geliyor ama oglum deliriyor memede 15 dakkadan sonra. eviriyor ceviriyor memeyi sonra sikiyorum sut geliyor. ama sanirsam ilk sikmada geliyor sonra duruyor haliyle de bebisler cildiriyor, ben boyle yorumladim. ogunlerde bazen birini bazen ikisini veriyorum o anki sutume ve cocuga bagli. yetmiyorsa mamayi da bazen 60 bazen 90 yapiyorum bazen de 30. aglama siddetine gore ayarlamaya calisiyorum ama cok mama dokuyorum sonra hala tam oturmadi

benim normalde de bi gogsum digerinden cok farkli. dusunun gelinligim fln dikilirken 2 gogsumun olculerini farkli aldi modacim:))))

ben de bugun alicam bana da gecen gun bi arkadasim onerdi. sut arttiriyormus ve ayni zamanda gaza da iyi geliyormus. valla ikisinden de birer tatli kasigi koy kaynat dedi, sonra cay gibi iciliyormus

saol teyzesıı:)amın hepımıznkını:)rezen cayı gaz ıcın ve rahatlatıcı sut le alaksı yok beım bıldıgm kadarıyla ben hem bebege hem kendım ıcıyorumm cnmm ben fıncana 2 3 kez batırıp cıkartıyorum ayırıp bebege verıyorum sonra poset tekrar fıncanıma koyuyuorum dmelrnıyorum ıcıyorumm bebge gunde yarım cay bardagı verıyorum hergun degıl cok agladgında huzursuz oldgun de verıyorum sakınlesrıyorr:)

Benım kız felaket gunduz uykusuna alıstı bugunden berı uyuyor
acaba normalmı bu emıyor yatıyor emıyor yatıyor anlam veremedım
az ocne uyandı doyurdum gazda atmadı yırttı ortalıgı besıgıne koydugum gıbı gozlerını kapadı
(bızede yarananıyor bebekler)

VİVACIM nasıl bıtanemm goguslerım bıraz daha ıyı sana söylemek ıstedım:)sen nasıslın morlaın nasıl bebesın nasılll bıtanemm

valla cikin gezin bence. ben geziyorum ve moralim cok yukseldi, sutum artti artik. insan arasina karismak lazim. hem bebek arabasinda uyuyor ki bebisler bi zahmetleri de olmuyor ayrica da cok zevkli bisi:))

şimdi aynı şeyleri ben yazacaktım :))
bugün sabahtan beri katıla katıla ağlıyodu oğlum
artık dedim yapcak bişey yok giydirdim kanguruma koydum dışarı çıktık.
biraz önce geldik mışıl mışıl uyuyo
derdi sokakmış
bebişlerde haklı bunaldılar evde
bundan sonra hergün sürterim ben kızlar

ve aynen arkadaşım moralim düzeldi ve inan sütüm arttı :)))

aaaaa kımse takmadı bizipipimi yiyin siz benimm

yerim senin cingöz bakışlı yavruşunu bennnn :)))

bbye cım iyiyim çok şükür
az önce kahvaltı yapabildim ama olsun dışardaydık hava çok güzeldi :)))
sağlık ocağına uğradık bebeğim hiç susmuyo dedim ama doktor baktı bişeyi yok dedi
şansınıza bebeğiniz böyle dedi ((

hehhe disarinin havasini alinca direk uyuyorlar. ben anneme gidiyorum cocuk orda butun gun uyuyor:))) alti ustu 10 dakikada gidiyorum arabayla ama o hava bile yetiyor cocuga:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…