- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.741
ay 20 gunluk okudum
olsun benmkıde kılo vermıstı odemlerı dusuyormus ole olunca.
evet prıma benımkınede tam hatta cok hafıf bol dıyebılırım
ama dıgerı tam oluyo cırt cırtlarını ayarlamıyorum ız oluyo ayaklarında.
ben prıma duz olanını gunduz care yı gece kullanıyorum
normal prima pişik yaptı bize,bidaha careden şaşmıcam
ben de care yi begenmedim, her bezle birlikte ust bas degistiriyoduk, hep tasiyordu. molfix yenidogan iyiydi, hem ince hem de sizma yapmadi bacak arasi da inceydi tam cocuga gore. simdi prima yeni bebek kullaniyorum cok memnunum ben
a sen yenı dogum yapmıssın pardon
bız neredeyse ıkı aylık olduk ondan sasırdım kusura bakma cnm ya..
Bnm kız on gun once 5 kg ıdı ne zmn bez degıscem bılemıyorum
cnm ben sırınga ıle deıl de ılk dgdugunda kasıkla vermıslerdı hastanede.
Sen bu saatte kahvaltı yaparsan tabıkı de sutun olmaz kız
bende senın gıbı duzenlı yemedıgım ıcın sutum gıdıyo
kız aslı hıc kusmas normalde ondan tedırgın oluyorum
Bugunde verdım sut bırıksın dıye 30ml bakalım kusacakmı
canım bukadar üstüne düşme bebegin merak etme senin kadar olmazada iyi bakarlar bebgine, hem çıkarsan kafan dalıgır geldiginde daha rahat bakarsın bebişe,belki stresten dolayı huzursuz kızın bunu hiç düşündünmü
maşallah benim kız çok iyi 3-5 gündür,stres yok çünkü bende,kaynanada gitti
bizde hemen olmaz diyenlerdeniz
canım biz şırıngaya mamayı çekip yavaş yavaş agzına sıkmıştık,özel bi teknigi yok benim bildigim
nihlee sende olan sütünü bitireceksin haa,stres yaptıgınız için olmuyo süt bence başka hiçbi naden yok
kaynana burdayken çocuga anca yetiyordu süt,şimdi sagıp dolaba koyuyorum
mamayla kendine işkence edersin
bende molfix kullanıyorum oğluma çok kaka yapınca belinden çıkıyo 3 gündür bezden değil bence tabi bağlama hatasından....care dediğiniz bezi ilkkez duydum sizden yaa o ne oluyo benmi cahil kaldım acaba...:44:ben de care yi begenmedim, her bezle birlikte ust bas degistiriyoduk, hep tasiyordu. molfix yenidogan iyiydi, hem ince hem de sizma yapmadi bacak arasi da inceydi tam cocuga gore. simdi prima yeni bebek kullaniyorum cok memnunum ben
normal prima pişik yaptı bize,bidaha careden şaşmıcam
canım biz şırıngaya mamayı çekip yavaş yavaş agzına sıkmıştık,özel bi teknigi yok benim bildigim
nihlee sende olan sütünü bitireceksin haa,stres yaptıgınız için olmuyo süt bence başka hiçbi naden yok
valla cikin gezin bence. ben geziyorum ve moralim cok yukseldi, sutum artti artik. insan arasina karismak lazim. hem bebek arabasinda uyuyor ki bebisler bi zahmetleri de olmuyor ayrica da cok zevkli bisi:))
dogru dıyorsun cnm var olan sutumu kacırıyorum yok yok dıyerekcanım biz şırıngaya mamayı çekip yavaş yavaş agzına sıkmıştık,özel bi teknigi yok benim bildigim
NİHLEE SENDE OLAN SÜTÜNÜ bitireceksin haa,stres yaptıgınız için olmuyo süt bence başka hiçbi naden yok
normalı ben bı kez aldım oda dogumdan once ve 85 lımı ne kullan kullan bıtmıyo:)normal prima pişik yaptı bize,bidaha careden şaşmıcam
kezınlıkle ogun atlamamk lazımmıs sutun arttması ıcın ve bolbol su ben bı zmanlar oyle yapıyordum (esım evde oldugu zmnlar)benımkı de sonradan kusmaya basladı artık hep kusuyo..(dktor normal dedı yenıdogan bebeklerde reflu olurmus...yedıkten sonra 15dk dık tutmak gerekırmıs..yaa gec kahvaltıdan mı giitti sütler kızzz ((
bız de bı kereden bısey olmaz dıyenlerdenız,ama bu zilli oluwerdi:=)))walla gecer heralde bu tawrım bebegım azcık büyüsün de...hava kötüuken cıkmayı sewmıyorum zaten yaa..
nası stres yapmayalım onu söle kızzzz
bende molfix kullanıyorum oğluma çok kaka yapınca belinden çıkıyo 3 gündür bezden değil bence tabi bağlama hatasından....care dediğiniz bezi ilkkez duydum sizden yaa o ne oluyo benmi cahil kaldım acaba...:44:
kızlar pişik olmaması için hem bezi sık sık değiştirin çok fazla bekletmeyin hemde zeytinyağı ile pamukla ıslak mendille sildikten sonra sürün hiç pişik olmaz bebek....ben doğduğundan beri öyle yapıyorum bi kapta has zeytinyağı ile pamuk hep hazır bekliyo..
bende molfix kullanıyorum oğluma çok kaka yapınca belinden çıkıyo 3 gündür bezden değil bence tabi bağlama hatasından....care dediğiniz bezi ilkkez duydum sizden yaa o ne oluyo benmi cahil kaldım acaba...:44:
kızlar pişik olmaması için hem bezi sık sık değiştirin çok fazla bekletmeyin hemde zeytinyağı ile pamukla ıslak mendille sildikten sonra sürün hiç pişik olmaz bebek....ben doğduğundan beri öyle yapıyorum bi kapta has zeytinyağı ile pamuk hep hazır bekliyo..
valla cikin gezin bence. ben geziyorum ve moralim cok yukseldi, sutum artti artik. insan arasina karismak lazim. hem bebek arabasinda uyuyor ki bebisler bi zahmetleri de olmuyor ayrica da cok zevkli bisi:))
dogru dıyorsun cnm var olan sutumu kacırıyorum yok yok dıyerek
ılk baslarda damar damar cıkmasına alıstım
sımdı olmuyo oyle ondan dıoyorum yokyok dıye oysakı sıkınca dunya cıkıyo bnm kız doymuyo.
normalı ben bı kez aldım oda dogumdan once ve 85 lımı ne kullan kullan bıtmıyo:)
ıkısıde ıyı gelıyo bana
kezınlıkle ogun atlamamk lazımmıs sutun arttması ıcın ve bolbol su ben bı zmanlar oyle yapıyordum (esım evde oldugu zmnlar)
sımdı ıs basa dusunce gecıkıyor yemek yeme cunku yerını uyku alıyo:)
canım care prımanın beyaz paket olan varya o
normal prımaya gore bıraz pahalı
bende zeytın yagı ıle ara sıra suruyorum popoya
bazende el yapımı eczaneden krem aldık oda copk ıyı geldı
ınanırmısın nıveanınkını daha sıftah yapmadım pısık kremını.
aman pısık olmasında kullanmayayım
damadım nasıl nabıyo ayınızı doldurup asınızı vuruldunuzmuu
Selam kelam
hayirli cumalar yavrular
nabionuz
Selam kelam
hayirli cumalar yavrular
nabionuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?