2012 Şubat Anneleri

normal prima pişik yaptı bize,bidaha careden şaşmıcam

ben de care yi begenmedim, her bezle birlikte ust bas degistiriyoduk, hep tasiyordu. molfix yenidogan iyiydi, hem ince hem de sizma yapmadi bacak arasi da inceydi tam cocuga gore. simdi prima yeni bebek kullaniyorum cok memnunum ben

ben de care yi begenmedim, her bezle birlikte ust bas degistiriyoduk, hep tasiyordu. molfix yenidogan iyiydi, hem ince hem de sizma yapmadi bacak arasi da inceydi tam cocuga gore. simdi prima yeni bebek kullaniyorum cok memnunum ben

demekki bebekten bebege degişiyo, carede çık çıkmadı bizimde

benımkı de sonradan kusmaya basladı artık hep kusuyo..(dktor normal dedı yenıdogan bebeklerde reflu olurmus...yedıkten sonra 15dk dık tutmak gerekırmıs..yaa gec kahvaltıdan mı giitti sütler kızzz((

bız de bı kereden bısey olmaz dıyenlerdenız,ama bu zilli oluwerdi:=)))walla gecer heralde bu tawrım bebegım azcık büyüsün de...hava kötüuken cıkmayı sewmıyorum zaten yaa..

nası stres yapmayalım onu söle kızzzz

bende molfix kullanıyorum oğluma çok kaka yapınca belinden çıkıyo 3 gündür bezden değil bence tabi bağlama hatasından....care dediğiniz bezi ilkkez duydum sizden yaa o ne oluyo benmi cahil kaldım acaba...:44:

kızlar pişik olmaması için hem bezi sık sık değiştirin çok fazla bekletmeyin hemde zeytinyağı ile pamukla ıslak mendille sildikten sonra sürün hiç pişik olmaz bebek....ben doğduğundan beri öyle yapıyorum bi kapta has zeytinyağı ile pamuk hep hazır bekliyo..

valla cikin gezin bence. ben geziyorum ve moralim cok yukseldi, sutum artti artik. insan arasina karismak lazim. hem bebek arabasinda uyuyor ki bebisler bi zahmetleri de olmuyor ayrica da cok zevkli bisi:))

Selam annıslerrrr bebıslerrr

Bugun asımız vardı gıttı yaptrıdık oğlum ne cok agladı ömrumden ömur gıttı ne kdar farklı bı duygu sankı benı kestıler canlı canlı
oğlum 4800 olmus teyzeleri55 cm boyumuz p.tesı doktor randevuzmu var baklaım orda nedıcek su kalça cıkıklıgı testı ne cıkıcak allahım işllah bısey yoktr arkdasım yaprtı kızlar ıhmal etmeyın sakın bebkte sorun cıktı allah korusun yaptırn bu testı bana dedılerkı normal dogumlarda önmelı gerek yok yaptrıma ıyı dedım bende ne cahılım arkdasım aradı uyardı saolsunn allh yardımcısı olsun onunda.

Bez konusunda bende yenı doğandan cok memnunen ıyısı dıye bu yenı cıkan beyaz paket almıstık ama her alt almada boydan asagı cocukgun usutu basını degıstrdık

Bennebılyım bende senı anlıyorum arkdasımm sabır dıyoruz naplaım bızm ıyı olmamız lasım bebeıslerın bıze ıhtıyacı var goguslerımızde gecıcek psıkoljımızde duzelıcek işşllahhh

yani iğnelı kısım olmuycak dı mı??bır de damla damla mı wercem..tek weremem dı mı elı ayagı durmuyo

valla cikin gezin bence. ben geziyorum ve moralim cok yukseldi, sutum artti artik. insan arasina karismak lazim. hem bebek arabasinda uyuyor ki bebisler bi zahmetleri de olmuyor ayrica da cok zevkli bisi:))

bencede gezilmeli en azından bi komşuya falan gidin hava almak insanlarla konuşmak çok iyi geliyo .....

dogru dıyorsun cnm var olan sutumu kacırıyorum yok yok dıyerek
ılk baslarda damar damar cıkmasına alıstım
sımdı olmuyo oyle ondan dıoyorum yokyok dıye oysakı sıkınca dunya cıkıyo bnm kız doymuyo.
normalı ben bı kez aldım oda dogumdan once ve 85 lımı ne kullan kullan bıtmıyo:)
ıkısıde ıyı gelıyo bana

kezınlıkle ogun atlamamk lazımmıs sutun arttması ıcın ve bolbol su ben bı zmanlar oyle yapıyordum (esım evde oldugu zmnlar)
sımdı ıs basa dusunce gecıkıyor yemek yeme cunku yerını uyku alıyo:)

canım care prımanın beyaz paket olan varya o
normal prımaya gore bıraz pahalı
bende zeytın yagı ıle ara sıra suruyorum popoya
bazende el yapımı eczaneden krem aldık oda copk ıyı geldı
ınanırmısın nıveanınkını daha sıftah yapmadım pısık kremını.
aman pısık olmasında kullanmayayım
damadım nasıl nabıyo ayınızı doldurup asınızı vuruldunuzmuu

prima premium care canim:))

ben de pisik olmamasi icin pamuk ve suyla temizleyip sonra bezle kuruluyorum valla islak mendilden cok daha rahat pamuk

bız dısarı cıktıgımızda eve geldıgımızde asırı kusma ve ıshal oluyo
o yuzden havalarınb ısınmasını beklıyorum

85 li hala bitmedimi kız biz 3 paket 50 li molfixi bitirdik 22 günlük bugün oğlum aşısı 26 martta bu ayın 23 ü bi aylık olck damadın... sorma oğlum doğduğundan beri işten gelince eşim hazırlıyo kendi yemeğini yetim gibi garibimm

Benim-olan canim qece ozelden msj attim sana dikisler hakkinda bilqin olsun balim..

Nihlemm qecmis olsun bebeqim napio benim burnu havada ciddiyet abidesi aSlim

sorma dünürüm havallar bi ısınsada alıp alıp pikniğe falan gitsek bebelerle kırlarda koşsak sıcakta gezsek.... ahha hhhh denizede gitcem inş bu sene samsuna tatile....o günler bi gelsin..o zamanda dönmeye başlicaklar vede diş çıkrmaya o zamanda onla uğraşcaz ek gıdalarada başlarlar ohh ohh emzirmek bu kadar sıkıntı olmaz o zaman inşş

siz her öğünde tek göğüs mu emzırıyorsunuz,ikisini de werıyor musunuz ...ben eskıden tek gögustu ama artık ıkısını de werdıgım halde hem kusup hem kakasını yapıyor we yıne ıstıyor anında ,ben de mamayı da 90 wermeye basladım cogu öğunde...ne yapacagımı sasırdım..siz nasıl hem emzırıp hem sagıyorsunuz..göğsüm de kocamamn damar damar dolu gıbı duruyor ama cocuk 10 dk emınce hemen emzık moduna gecıyor..neden kı???
Nihle benım de damarlı ama sıkınca war,emerken aç kalkıyor cocuk cıldırıyorumm..bir de benım bır gögsum büyük,bir göğsüm ufak kaldı ..birinin ucu kocaman,öbürü küçük..ne yapmam gerek,sızde yok mu böle seyler yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…