2012 Şubat Anneleri

saol teyzesii:)öptuk senı

canım benım ne gusel hava almısnız bızd eıcktık ama soguktu cok durmadık ası olup geldık sabır canım gecıcek bugunler ben böle telkın edıyorum kendımııı senı cok öptum gorusruuuzz

KIZLARRR gorusururzzz ben cıkıyorum kocısım geldııı öptummm

aaa nıhlenın son reısmlerını gormedım koyda bakyım cnm bebek bu kız hepsı melek hepsı aynı :)

bı fotonda yorum yapmıstım hatta cnm kucagındaydı senın eymen.
Felaket benzıyor.
Telden pc ye attıgım gıbı eklıcem cnm.

merhaba kızlar eskidende muhabbetlere pek ortak olamasamda arada bir karışıyordum sohbetlere amadoğum yaptığımdan beri imkansız oldu artık bizim başımıza pek güzel şeyler gelmedi bu süre içinde kızım daha 23 günlükken mikrop kapıp hastahaneler düştük ciğerleri iltihaplanmıştı hastahane günleri korkunçtu serumlar şuruplar hele bebeğime serum takmak için damar yolu açmaya çalışmaları neler neler ömrümden ömür gitti herseferinde o bir hafta çok ağladım geçen pazartesi çıktık çok şükür iyileşti şimdide evde üşütmesin hasta olmasın diye çocuğa isilik çıkarttırmak üzereyim doktorda mikroptan olmuş diyince herkese vebalı gibi davrnmaya başladım misafir kabul etmiyorum aman diyeyim kızlar dikkat edin bişey olmaz diye düşünmeyin insanlara çok yaklaştırmayın bizimle beraber hastanede yatan çok bebek vardı aynı sebepten dolayı

SEVSİM nasılsın ben senı cok mrk ettım cok gecmıs olsun bebgın olmus sanırım nasıl oldu nezman oldu?ıyımsınızzz?resmı varmı ?

canım meraba. evet doğurdum cok şükür ikimiz de iyiz çok şükür. ben daha yeni yeni yim aslında. doğumdan sonra biraz bunalıma girdim sanırım şimdi şimdi normale dönüyorum. Bu arada günüm geçtiği halde oğlum doğmadı, serpil teyzesi de kandırdı bizi sezeryan oldum. 4 kilo dediği çocuk da 3260 doğdu. Neyse geçti o günler çok şükür.

sen nasılsın oğlun pek güzel maşallah, göğüslerin yara olmuş sanırım, benim de oldu ama geçti şükür. Göğsümün birini alamadı oğlum daha yeni yeni almaya başladı. Hep sağıp verdim o göğsümü. 2 gündür tutuyo ama o da yara olacak gibi. Bu yaralara çare yok galiba kendiliğinden geçmesini beklicez. Sana özelden mesaj attım. bakarsın canım.

kıyamam yazık, çok geçmiş olsun.

üstünde herhangi birşey yazmıyor marka falan ama tekerlekli olması cok iyi yahu :)) kameralı telsiz geldi ama ben hala taşıyorum dibimde

kızımın fotografını yükledim sonunda gecen gün ,görmedin mi ? ilkten yüklemicem nazar deger dedim :)) ama şimdi lohusa sendromum gecti allaha emanet diyorum..önceden kotunun kotusunu düsünüyordum da :))

evet canım var 0 yaş :)) biraz tuzlu..

canım cok gecmiş olsun,allahım bir daha üzmesin sizi ,bebişinin sıhhati hic bozulmasın..hakikaten zor günler gecirmişsin,allah bir daha göstermesin..

ben hasta olmayanlar bile kucagına alınca icim kopuyor , öpen olunca kızıyorum ya agzında cürük diş falan varsa kücücük bebek mikrop kaparsa... normalde cıngar değilimdir ama fırcalamanın yolunu buldum,ben annesi oldugum halde öpmüyorum lütfen öpmeyin diyorumm :O

geçmiş olsun arkadaşım seni çok ıyı anlıyorum aynı şeyler bizim başımızda geldi 1 hafta bizde hastanede geçirdik hemde kuvezde doğru dürüst göremedim bile günde 2 sefer süt götürmek için hastaneye gittim aynen virüs bulaşmıs çok kötü oldu çok şükür şimdi iyiyiz.bende senıın gibi karantinaya aldım oğlumu kımseye elletmıyorum odasına kımseyı almıyorumm gercekten dikkat etmek gerek tekrar geçmiş olsun.

canım belki hızlı emiyordur 10 dk da bitiriyordur sonra emzik moduna giriyordur.. sen emdikten sonra sık bakalım gögsünü süt gelecek mi bir bak.. belki vardır ama azar azar geldiği icin ve sıpan doydugu icin emzik moduna geciyordur..

bizim öyle oluyor bakıyorum emmiyor agzında tutuyor ..bakıyorum süt hala geliyor edepsizlik yapıyor yani :))

kıyamam yazık, çok geçmiş olsun.

sağolun kızlar allah kimsenin başına vermesin

kızlar oğlum 5 kg falan. evde prima 4-9 kg arası bez var onu kullanmaya başlayım mı sizce? 3-6 kg olanlardan mı alsam yine. sanki biraz bebeği sıkıyor gibi geldi.

arkadaşlar kalça çıkıklığı için röntgen çektirdiniz mi ? ne zaman yaptırmamız gerekiyor?
bi de her ay doktora götürcek misiniz bebeğinizi yoksa sağlık ocağına mı götürceksiniz? ben ikisine de götürmeyi düşünüyorum.

ben çektirdim sevsim. geçtiğimiz p.tesi günü. yani 1,5 aylıkken. ücreti de özel hastanede, sigortalıya 60 tl. birşey çıkmadı şükür. biz de eşimle ikisine de götürmeyi düşünüyoruz.

nihlee cim senin kızın bbye ın oğluna mı benziyo yaNİ şimdi :)))

playdoh çok geçmişolsun Allah bi daha yaşatmasın

kızlar bişey sorcam ben bunu son 3 gündür falan yaşıyorum
oğlum eskidende sürekli ağlıyodu ama bu ara durup dururken bi çığlık atar gibi kendini yırtar gibi ağlıyo
aniden uykudan kalkıp sanki ateşe atmışın gibi
sizin bebeler dede oluyomu hiç böyle bişey ??

kızlar oğlum 5 kg falan. evde prima 4-9 kg arası bez var onu kullanmaya başlayım mı sizce? 3-6 kg olanlardan mı alsam yine. sanki biraz bebeği sıkıyor gibi geldi.
4-9 kullan bence cnm bnde anlamıyom ama :)
kalca cıkıgımı
rontgen mı neden cocukları radrosyona sokuyonuzkı?

facden bı baksana ya andırıyo sankı ama sadece bı resımde

karnı agrıyor olmasın.
usuttunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…