2012 Şubat Anneleri

Ahh bitanem neler cekiorum ya
aqrilarim delirtiyor beni yawrumla bile ilqilenemiorum aqrimdan deliriorum resmen.
9dikisim var benim.
Henuz 17qun oldu elbette ilerleme var ama cok aqir iyilesior ve cok daraldim
ne qiyinebiliorum ne bir makyaj yapabiliorum ne oturup iki lokma yiyebiliorum.
Umarim qecer qider buqunler rabbim beterinden saklasin ne diyim.
Normal hayatina donmene cok sewindim. Darisi basima artik.
Baticonu kullaniorum sikca surduqumde bi kremim var umarim en kisa surede toparlicam canim.

hepimizin azcık ilgiye ve de bıraz uykuyla bakıma ıhtıyacımız war sanırım...Ben 24 saattir uyumadım we su anda da kızım hala uyumadı((Artık eşime fecı sarar oldum,sen de derdını dök..Neden kendısıyle ılgılenıyor kı böyle bır zamanda ..Tayın olmasanız neyse,hem baska sehırdesın hem eşin tek mı bırakıyor ..Benım eşim de 2 hafta önce bana haber wermeden arabayı sattı ve hala alamadı ÇILDIRIYORUM...Satacagı gun bızı gezdır dedım hıc oralı olmadı ve içimde kaldı uhte..Arabasız ne yapacaksak o kadar gereksız atılımlar yapıyor kı ..BABA olmak kolay degıl herkes beceremıyor işte..adamların bir gunu bır gunu tutmuyor ..Senınkı de betermıs yalnız..Tawır koy bence..Sabır da nereye kadar ya??

VİVA ne güzeldı hava tam gezmelıktı cok ıyı yapmıssın ...Kanguruyla yuruyus yapsam erken degıl mı 2 aylık bebek ıcın kanguru??
FERAY geçmiş olsun zor olmalı ..Gercı hepsı zor ...Gercekten kendımıze 1 saat bıle ayırsak mutlu olacagız ..
Zombie gibiyim 24 saat oldu bana mısın demedım 5 Türk kahvesı ıctım resmen ....
Bu arada CİNSEL İLİŞKİYE dönen arkadaslar gercekten 1,5 ay geçmelıydı neden acele ettınız kı??Rahım gercekten yerlesmıyor kı o sürede..Acı cekmenız dogaldır..Ben aynı yataga yatmak bıle ıstmıyorum artık bezdim..Zaten oturma odasında ben yatakta,eşim cekyatta,kızım da besıkteyız..Herkes ayrı telden calıyor..Artık hıcbırsey eskısı gıbı olmayacak kızlarrrrr.......

kızlar agda yaptıranlar oldu mu sezeryan dıkıs yerınızdekı tüyler alınırken canınız cok yanıyor mu nasıl oluyor??bir de düşük bel kılot veya kot falan gıymeyı denedınız mı?yoksa artık gıyemeyecek mıyız((

gunaydin bayanlar:)

feray baya dikisin varmis ama cok az kaldi sabret biraz daha. tuvalet sonrasi bakimini iyi yap, kurula iyice. bana doktorum temizlemek icin bir krem fln vermedi sadece kesi dikisim var diye heralde... agrilarin gelince dogum anini, cocugunu ilk gordugun ani hatirla biraz daha motive eder seni.

valla ilk iliskiden cok tirsiyorum benim 52 gun oldu ama hala yapmadik. esim aksam sirnasti ama spiral taktirmadan yaklasamazsin dedim, simdilik kurtuldum:)))

bu arada rezene ve anosan karisimi cay onerdiler sut arttirici icin ve aksam ilk kes ictim gece super sutum vardi normalde bebegim 2 gogsumu icip uzerine mama iciyordu valla aksam tek gogusle doydu Allahim insallah iyi gelir artik bu bana ya

deneyemedim korkumdan ben tüy dökücü krem kullandım şimdilik normalde hep ağda yaptırıyodum aslında.. düşük bel kilot giyiyorum artık kotlarımıda denedim ama olmadı

bnde ağda yapıcam ama normal doğum yaptım dikişlerim tam olarak düşmedi ama hissetmiyorumda artık korkuyorum acır mı die?sezeryanda uyuşuk oluyormuş göbek pek hissetmiyorsun die biliyorum ama yine de yapanlara sormak lazım

cnm ben evde yapıyorum amelıyatımdan 20 gun snra agda deılde bu dr eldıvenlerı yokmu onunla aldım
canım acıdı ama yavas yavas yaptm.
normalde epılasyon kullanıyorum cunku cesaret edemedım ona
bırde amelıyat yerlere dgru bende yok tek tuk var ama onlarıda oylece bıraktım cesaret edememıstım.
daha snra almıstım
ben hala kocakarı kılodu gıyıyorum dusukbel gıymedım belkı yaram acılmıstıya benım ondan olsa gerek.
pantolonlarıma gıremıyorum ne yazıkkı eskı kıloma ındım ama sanırım gobek yaptım kendıme yumurta gıbı..

Canm rezene ile anasonumu karistiriosun yoksa kendinden karistirillmis bi caymi ne die alabilirim onu aktardan ?
Bu arada sutune masallah faydasini qormene ayrica sewindim.
Belki mantiksiz bulucaksiniz bilmiorum ama
ben bebeqime memeyi tutturmayi quc bela oqretmeme raq,en simdide ben emzirmiorum.
Inanilmaz sizlio 10dakikadan fazla dayanamiorum
bu yuzden yara olur kabuk baqlar tikanir kanlanir vs. sagmada sagamam die emzirmiorum vallahi
cok sik araliklarla sagip iciriorum.
Ins bu cay banada fayda qosterir sutumden doymadiqi zamanlarda mama vermemede qerek kalmaz.

cnm ben hala yastık ıle emdırıyorum cokda rahat dene bence.
bıldıgımız yatak dosek yattıgımız yastıklardan koltuk yastıkları deıl ama

Kızlar doktor beni doğum sonrası kontrole gittiğimde kırkın çıksın gel doğum kontrolünü konuşalı diye çağırmıştı ama gitsem mi bilmiyorum.Biz prezarvatifle korunuyoruz, başka yöntem düşünmüyorum. Giden var mı? Muayene ediyor mu acaba? Gitmek mi lazım?

Bir de süt için ben her gün 2 tane rezene çayı hazır paketlilerden), bir de milupanın emziren anneler için bir çayı var ondan bir tane içiyorum. Sütüm çok iyi ondan mı bilmem. denemekte fayda var. rezeneyi tohum da alıp denedim öyle de çok iyi. marketlerde satılıyor. cezveye koyup üzerine kaynamış suyla 5 dakika demliyorsunuz. zaten üzerinde yazıyor. ben tatlıymış helvaymış hiçbirini yemedim, orun da olmadı. zayıfım diye senin sütün light olur diye dalga geçiyorlardı:))

SELAM KIZLAARRR BGN 40.GÜNÜMÜZ BIRAZDAN YIKIYCAZ COCUGUUUU ...COK HEYECANLIYIM HAYIRLI OLSUN HEPIMIZE:))) EŞİM DE BU SABAH UYUYUM DIYE BENI 13.30A KADAR UYANDIRMAMIS..BIR DE YATAGIMA BIR GUZEL KAHVALTI GETIRDI BUTUN BUZLARI ERITTI SAGOLSUN BEBEGE BAKMIS UYUYUM DIYE..RAHATLADIM..

canım dikkatli yapınca hiç bişey olmuyor bizzat denendi,canında çok yanmıyor her zamnk, gibi yani
düşük bellere başlayamadım zaten daha hiçbişeyim olmuyor ama bence sorun olmaz,bikaç aya daha rahat giyeriz

işe yaradıgına sevindim canım,bende kimyon ve rezene taneleri aldım onu kaynatıp içiyorum ayrıyeten poşet rezenede içiyorum,benimde sütüm iyi tek memeyl doyuyor sipa
canım aktardan alacaksa tane rezene kimyon al karıştır kaynat iç
ama ugraşmıyım diyorsan dogadan markanın rezene anasonu var çok iyi onu al
canım çagırdıysa git, korunma yolun belliyse bile kontrol eder
ben herşeyi yedim içtim neyin iyi geldigini bilmiyorum ama sütüm iyi maşallah
oohhh biz daha kahvaltı yüzü göremedik,inşallah ileriki günlerde
artık senin bebişte büyüdü gözün aydın

selam tazecik anneler.Allah sizlere bağışlasın yavrularınızı...soralım bakalım hamileyken şunu da yapsaydım veya yapmasaydım dediğiniz bişey var mı? tavsiyelerinizi alalım tecrübe konuşsun

selam tazecik anneler.Allah sizlere bağışlasın yavrularınızı...soralım bakalım hamileyken şunu da yapsaydım veya yapmasaydım dediğiniz bişey var mı? tavsiyelerinizi alalım tecrübe konuşsun

aslmm..
tskler sanada kolay dogumlar sımdıden..
bolbol uyu gez soguk su ıc bolbol dus al ne bıleım
aklıma en cok gelen uyku :)

aktardan aldim ben dun, tane rezene ve anason. 1 er cay kasigi cezveye koy 1 bardak su ile bi tasim kaynatip iciosun. bir de aktar bana kaynar die bisi satti. mersin dolaylarinda lohusalara iciriyorlarmis. burda hazir kup seker gibi sikistirmislar, paketlemisler. ona da basladim. aktar cok iyi geldigini soyledi. ben de yemek programlarinin birinde duymustur kaynar die. icinde ne ararsan var. onu da yapiyorum bakalim ne olcak. benim kuzumun masallahi var cunku doyuramiyorum adami:))

bir de bugun dolastik, guneslendi oglusum:))

canım kaynarı bilirim bende dogumdan sonra çok içtim,kesinlikle bol süt yapıyor

cnm ben hala yastık ıle emdırıyorum cokda rahat dene bence.
bıldıgımız yatak dosek yattıgımız yastıklardan koltuk yastıkları deıl ama

yastikla nasil emzirion nihlem tarif edermisin
asliyi uzerine falanmi yatiriosun bilemedimki

masallah aman aman :)
benm kizda cok istahli ya kendini yicek yabeni
eldivenlerini battaniyesini kemirio her firsatta , sut 30 - 50 artik kac ml qelliosa sagip sagip veriorum aranmaya dewam ediosa 1saat falan oyalayip az bisi mama veriorum.
Mutlaka denicem bu cayi ins faydasi olur :)

canım nıhle aslıyı uzerıne yatırıyorum kucagımda zor oluyo tutması bırde yastıkta hafıf meyıllı dık tutuyorum
boylece hava yutmamıs oluyor. gaz sorunuda kalmıyor
amelıyatlıyım dıye ablam oyle alıstırdı oyle gıdıyorum. rahat oluyor.

sen neden sagarak verıyorsun.

ya kızlar meme ucları yara olmadıgı surece neden sagıyorsunuz bu yenımı cıktı sagarak verme
ben hıc sagıp vermedım
neden mememde hıssetmek varken bıberonu dayayayım kızıma kı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…