2012 Şubat Anneleri

bende öyle biliyorum ama laf anlatamadım ne halleri varsa görsünler dedim başka yerde yıkanmasıda sorun değil bizim ev merkezi sistemli çok sıcak, dün sadece bi odayı yakmış eşimin annesi diğer odalar buz kapı açıldı mı resmen buz kesiyodu.. beni üzen düşüncesizlik bu çocuk senin torunun neyin kompleksi bu ,ısrarla burda yıkanacak diye tutturmak

ee madem burda yikancak diye tutturuyor petekleri de acmayi bilecek. valla benim annem de normalde her yeri acmiyor 2 kisi bize yeter die ama ben gitmeden 1 gece once her yeri aciyor usumesin cocuk diye. anneanneler daha farkli yaklasiyor ya kim ne derse desin:)

kızlar dogumdan sonra koltuk altında kararma olan war mı aranızda??We dogum cızgısı gecmeyen??

doğum çizgim duruyo ama merak etme tüm lekeler geççek öyle kalmıyomuş :)))

yalnız değilsin arkadaşım, hergün aynı derdi çekiyoruz bizde ((

Pazar gunu allah ızın werırse 40 gunumuz dolacak da,40ı cıkanlar neler yaptınız anlatırmısınız??

valla ben hiçbişey yapmadım evde söm söm oturmuştum ..

kaynananı yolabilir miyim canım ??

gunaydın kızlaarrdün gece kızım ağlayınca kocamla kavga yaptık ,ikimiz de kendımızı haklı buluyoruz ve cıldırdık...ben de aglama krızıne girdim..zaten dolmusum surda koskoca 39 gundur içime ata ata,mıllete alttan alarak bunalmısım ..Inat ettım hiiiiç uyumadım salonda kös kös oturdum bebegı susturup zıbardı ..Banane yaa tek ben mı yaptım kardeşimmm...Ama şunu diyim kızlar hiç uyumadıgım halde sabah süt wardı gögsumde..Demek kı uykudan degıl dolması göğsün..Neyse,KALÇA ultrasonu konusunda ben de 1.ay dıye bılıyordum ama herkes erken cektırmıssın dedı ,3.ayda sonuc net olurmus..Su an kalca gelısım asamasındaymıs ve net olarak cıkmazmıs cıkık olup olmadıgı ..CEKTIRMEYENLERE TAVSIYEM 3.AYI BEKLEYIN..BUKLE ben de sen gıbı kocamdan nefret etmeye baslıyorum ..tek yapması gereken 2 guzel laf etmek ama nerdeee bebegın gazını cıkartıp aksam ılgılenınce görevını yaptıgına ınanıyor salak..offf..kaynanaya gelınce;bazen bazı seylerı planlamamak gerekıyor..bazı ınsanlar bu planın ve hayalın ıcıne cok guzel edebılıyor..

BRGL86 neden alyans we bugday koyulurmus bılıyor musun??40 kasık su cok az nasıl yıkanılıyor anlayamaıdm ben ..kuvete mı koymak lazım..Yarın da bızım ınsallh..

VİVA sen kanguruya basladın mı ??HaVA süper ama o kadar uykusuzum kı bgn cıkamıycam(Sen kanguruyla rahat ettın mı gezerken.
yahu elefera aysebaha oyelken nerelerdeler..haber alan yok muuuu.

Son düzenleme:

DDDD benim oğlan da öyle..ilk anneme saldırmıştı,taa ilk yıkadığımızda!direk göğsüne annemin!açtı zaten!sonra topuk kanı için gittiğimizde hemşirenin göğsüne saldırdı!hemşire bi utandı eşimde vardı yaımda!bide kız kardeşime ..ee neyapsın anasını göğüssleri küçük,bide sütü az olunca çocuk neyapsın!

kızlar bişey sorucam mama verenler ben günde 3 e çıkardım mama sayısını!ama cc olarak kaç vericem bilemedim!zaten şuan en az 60 lık veriyorum!3 kere 90 cc yapsam çok gelirmiki!
birde biyere çıkarken yanıma az miktarda mama almak istiyorum kutuyu taşımak istemiyorum,nasıl bir kabın içine koyabilirim mamayı,hava almaması lazım!!

Senın bebegın kac haftalık ??Ben de artık ıkı gögsumu aldıgım zaman hala saga sola atlıyorsa mutlaka werıyorum eger emdıyse 60lık,eger emzırmedense 90lık werıyorum...ben dısarı cıktıgımda bıberona koymustum kapatmıstım..sonra orda sıcak su ısteyıp hemen onu katmıstık ..istersen oyle yap..

kalça ultrasonunu bizde tam 1.ayımızda çektirdik.bize hasteneden öyle söylemişlerdi.zaten kontrolümüz vardı,gitmişken onuda hallettik.
önceki akşam eşimle bizimde tartışmamız oldu.iyiki çalışıyo,erken kalkıyor ya!o erken kalkıyor ama yeri geliyor ben geceyi uykusuz geçiriyorum!
biz fincanla 40 fincen su koyduk tabi az ama üzerine de ilave ettik su!yoksa okadar suyla yıkanamaz bebiş!bide alyansımı attım kovaya!

bendede oluyo canım..hatta öyle bi çığlık ki oan başka bi odada yada mutfakta falansam koşup geliyorumibş bakıyorum sanki çığlık atan o değimiş gibi uyuyo bazen.bazende susturamıyorum tabi.ben gaz sancısı diyorum ama bilemiyorum tam olarak..

BRGL86 neden alyans we bugday koyulurmus bılıyor musun??40 kasık su cok az nasıl yıkanılıyor anlayamaıdm ben ..kuvete mı koymak lazım..Yarın da bızım ınsallh..

yok kirk kasik koyuyorsun sonra ilave ediyorsun yoksa kime yeter o kadar su:))

birde biyere çıkarken yanıma az miktarda mama almak istiyorum kutuyu taşımak istemiyorum,nasıl bir kabın içine koyabilirim mamayı,hava almaması lazım!!

canim ben biberonun icine koymustum benimki max 120 iciyor, o yuzden 4 olcek koyup kapatiyorum agzini. daha hic kullanmadim disardayken ama bi yerden kaynar su bulup direk biberona bosaltirsin

bu ara bende de oluyor bakiyorum ya kusmus oluyor ya da uyumaya devam ediyor. gazdan dolayi oluyor bence de

bugün itibariyle tam 45 gün lük yani 1.5 aylık molmuşuz bile.
ende şu mama işini bi düzene koyıyım artık.

ben yanımada kaynatılmış
suyundan alımıştım,cezvesinide aldım ,o suyu hemen ısıtırım diye..

Ewet ya benım esım de of puf yaptı ben de ınadına cıktım odadan bebek agladı ben agladım ama bakmadım bebege o baktı ugrastı susturup uyuttu banane yanı ..Anneysek de destege ıhtıyacımız war dogustan anne mı dogduk..Hiç empatı yapamıyor ..Sinirimi bozuyorr..Belkı de sütümüz bundan azalıyorduır...ufff yanı..Benım kızım da aniden ıhlamaya baslıyor bacaklarını kaldırıp ıkınıyor we aglayıp kızarmaya baslıyor,yalvarır gıbı bakıyor acı cekerek ((((( cok uzuluyorum...Bir de 2 gundur cok fazla uyuyor bu normal mı kızlar???Bu gece ben hıc uyumadım ya ınat eder gıbı 9a kadar kalkmadı yaa uyusam super uyurmusum ..

saka gibi ya nasil uyumus o oyle:))) babasi da diyodur simdi ne var cocuk bakmaya uyuyor iste cocuk:)
ben de gecen gece esime dedim al salla uyut biras uykusu yok cocugun benim de karnim agriyor. cocugun gozler cin gibi bakiyor babasi diyo ki uyur o cocuk koy besigine kendisi dalar. ayy dedim cocuk 18 yasinda ya uyu dersen uyur, kalk dersen kalkar. baba olmaya ne var gonder spremleri ol:))

bugün itibariyle tam 45 gün lük yani 1.5 aylık molmuşuz bile.
ende şu mama işini bi düzene koyıyım artık.

Mama ısı pek duzene gırmıyor kı canım,o ne zaman ısterse wermek zorunda kalıyoruz süt yetmeyınce yazıkk...

benim eşimde bana geçenlerde çok uykusuz ve yorgunum deyince duygu sömürüsü yapma demezmi.okadar zoruma gittiki.sonra özür dilyo falan..

bu arada yün örgü yelek giydiriyormusunuz.ben pazartesi başladım giydirmeye ama çok tüylü ya korkuyorum yutucak diye..

vivacım benim kaynananım 2 tel saçı var Allah aşkına yolda bende kurtulayım

eşim konusuna gelince annesinin yanında iyi eş ''aşkım hayatım bitanem'' benim annemin yanında bi terslenmeler bi inatlaşmalar paralarım ama annem alınır burdayken kavga etmem doğru olmaz sıkıyorum kendimi ama ben kendimi çok iyi tanıyorum dönüşüm muhteşem olur eşimde çok iyi bilir halbuki ama bilinç altına itiyo sanırım hayırlısı fırtına öncesi sessizliğim diyelim

Burun havada kaliyor soyle ki; diyelim sag gogsunu emziriyorsun, sol elinle bebegin ensesinden tut, sag alinle sag memeni burnuna hizala o agzini acinca da yapistir memeyi, sonra memeyi tam alinca ensesinden cekebilirsin elini ama boynu kisilmiycak sen gorebil yani boynunu kafa geride kalsin, ne biliyim oyle gosterdiler bizimki memnun hayatindan

ewet ben de salona alınca gıydırıyorum ama tahrıs ettıgını dusunuyorum..

:=)))))aynen kızzz cok da zor degıl ..o yuzden ıkıncıyı yapmamız ıcın bızı bu cocuklara bakarak ıkna etmelerı sart bence..

benım salak esım de annemlerın yanında bagırmıstı kıl olmustum ama ben yapmadım aynısını..Cok saygısızlık bu yaptıkları her tür fırcayı hak edıyor kız at fırcasını öyle gıt:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…