2012 Şubat Anneleri

walla denemedıgım sekıl semal kalmadı yanı söyledıgındde koltuk altımda burnu dı mı yan duruyo kafası

bebek bakmak annelik gerçekten çok zor iş
sabır gerektiriyor elbet geçicek düzene girecek
üzmeyin kendinizi tadını çıkarmaya çalışın
benim kızım sabah 7 yada 8 de yatıyor
bütün gece ayaktayım
eşim erken kalktığıı için uyuyor onu rahatsız etmemek için salondayız
akşamlarıda dinleniyor çoğu zaman sadece kucağına sevmek için alıyor
bozuluyorum öyle yaptığı zaman
ben yatıyorum derken mahcup en azından
güzel sözler söylüyor motive etmeye çalışıyor
yada sevdiğim şeyleri alıp mutlu etmeye çalışıyor

buarada adet görüyomusunuz?
benım adet sancısı gibi hafif sancım var ve lekem geldi
ilişkiye girmiştik ertesi gün geldi acaba ondan mı

walla denemedıgım sekıl semal kalmadı yanı söyledıgındde koltuk altımda burnu dı mı yan duruyo kafası

Benim de kalmadi valla memeler yara icinde kaldi bebek sinirkendi, en son bunu bulduk iste.
Evet bebekle sen karin karina oluyorsun tam yan yatiyor biraz bacaklar asagida belki sonra genizine almasin diye. kolunu da asagiya aldirirsan sag gogsun altina, sarilsin sana baya yani, daha rahat aliyor memeyi. hadi bol sans :)

adet benim için erken sanırım ama dün eşimle birazcık oynaştık gibi diyeyim, ben istesem de ilişkiye giremedik çünkü canım acıdı hemen ben de durdurdum. bugun o karın ağrısı bende de var ne hikmetse.

kızlar merhaba,uzun süredir sadee okuyabiliyorum,yazamıyordum bugün bi merhaba diyeyim dedim.kızımı emzirirken hep okuyorum ama elim dolu olduğu için yazamıyorum.biz iyiyiz çok şükür.pazartesi kontrolümüz var bakalım ne kadar almış nehir hanım.o gün ayrıca kalça çıkığı filmimiz de var.sarılığı hafifledi ama tam geçmedi .bu sırala fazla emiyor ve çok kusuyor.ben doyduğunu anlıyorum vermek istemiyorum ama mızırdanıyor.dur son bi kez emzireyişm derken hoppp hepsini kusuyor.tekrar başa dön.

dün itibariylede diyetisyene gidip rejime başladım.zaten kiloluydum bi de doğum kiloları derken baktım başka çare yok.bende başladım.hepinizi çok öpüyorum.emziremeyenlere inanın çok dua ediyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.

bizde ilk denemede yapamadık canım çok acıdı
şimdide acıdı gerçi bide benim takıntım oldu
hemsire hastanede acılmama bakmak için canımı öyle bir yaktı ki
kasılıyorum artık ister istemez :26:

merhaba kızlar hamileleigin son donemlerinden beri ara ara giriyorum ama yazmıyorum velet uyumusken giriyim dedim cok dertliyim kimsede anlamıyo malum damdan dusenin halınden damdan dusen anlarmıs bende size geldim :) bizimkinin uyku sorunu var gece 4ten sonra zırt pırt kalkıyo aglıyo bı turlu dalamıyo. normaldede ayagımda sallamadan uyumuyo deli gibi uykusu geliyo biliyorum aglıyo aglıyo her seklı deniyoruz uyumuyo ayagıma alınca uyuyo napcam ben yaa evin icinde bebek arabasıyla bile gezdirmeyi denedim yine durmadı... dısarı cıkıncada durmicak aglicak diye korkumdan cıkamıyorum cokta bunaldım off annelik gercekten cok zormus gerci bi gülücügü herseye degiyo...

Allahim yaa yeter artik ya yeter yeterrrrrr
Kicimin uzerine oturamiorum mal qbi yuruorum icimde bi tomar ip var aqridan duramiorum 17qun oldu
kendimi kesicem yemin ederim daraldim artik nefret ediorum normal doqudan birdaha aslaaaaaa normal doqurmammmmmmmm
bana bunu yazdiran o qerizekali beyin ozurlu allahin haywani doktorlar utansin
mahvettiler beni kan aqliorum qunlerdir qozumun yasi dinmedi ya
allah belalarini versin hayatimin acisini yasiorum..

Canım sen neden böyle bunaldın? Bak ben de normal doğurdum, 25inde iki ay olacak. Hiç bir sıkıntım kalmadı, sabret sen de çok yakında rahatlarsın. sanırım zor bir doğum olmuş seninki ama evlatlarımız için herşeye değer. bunaldıkça yarım saat de olsa çık bir hava al inan çok iyi geliyor.

bennebileyim kangurudan memnunum çünkü kanguruya koyduğum an hemencik uyuyo
fakat ayaküstü işlerin varsa iyi kanguru yoksa bi kafeye falan gideceksen olmaz çünkü oturtamazsın bebek arabası olması lazım

canım ortalama 2 saat içinde tekrar tekrar emzirirsen midedeki işlenmiş sütle yeni süt birbirine karıştığı için bebekte kusma yaparmış. o yüzden tam besleyip 2 saatte bir beslemekte fayda var diyorlar. birde ne kadar dik tutup emzirirsen o kadar iyi oluyo.

Feraycım çok geçmişolsun canım üzüldüm şimdi yaa
sözüm ona normal doğum diyolar, ama bence doktor veya ekibin ihmali sözkonusu olabilir çünkü bu kadar canının yanması hiç normal gelmedi bana ((

kızlar bugün ilk defa bebek arabamızla gezmeye çıkalım dedik. iyiki eşim yanımdaymış. bizimki dışarı çıkar çıkmaz ciyak ciyak ağlamaya başladımı
allahım susturamıyoruz nasıl katılıyor
baya bi ağladı, sonra benim sinirlerim bozuldu bende başladım ağlamaya
eşim sen manyakmısın diyo
bıktım artık dedim bişeyide normal yapalım
sürekli ağlıyo dedim
sakinleştirdi beni saolsun

kızlar oğlum 1 aylıkken tayin sebebiyle taşınmıştık ve ben çok bunaldım evden dışarı çıkamadığım için. hamileliğimizden beri sürekli kar yağıyor. (dün bile yağdı) gebeliğimin son gününe kadar dışarı çıkmıştık ancak şimdi hiç çıkamıyrum. vivaleste gezmeye başlamış ne güzel. eşim yoğun çalışıyor bazen geceleri bile işe gitmek zorunda kalıyor, bu hafta sonu 2 gün eğitimde olduğundan biz yalnızız. yeni bir hyere taşınmamıza rağmen kendine halı saha ekibi bulmakta hiç zorlanmadı sağolsun. haftada 2 gün halı sahaya gidiyor, neymiş başka eğlencesi yokmuş beyin. fenerbahçe maçlerını da izlemeye gidiyor. efendinin hayatında değişen hiç bişey olmadı. lig tv alalım eve diyorum kabul etmiyor. dışarı çıkıp izleyecekmiş, kendisine değişiklik oluyormuş. kendini düşünüyor ama beni düşünmüyor. ben 45 gündür evden kafamı bile çıkarmadım. sabret yakında çıkarsın diyor. bebeğe yalnız baktığım için kime bırakayım ki bakkala bile gidemiyorum. haftada 1 gün akşam 10 da falan yatıyorum. oğlanı ona bırakıp o gece mama yediriyor, altını değiştiriyor ben de 2 ye kadar uyuyorum o kadar iyi geliyorki. bir an önce havalar düzelsin dışarı çıkabilirim inşaallah. bu gün alt kattaki komşu zilime bastı ve bende toplanacağız gel dedi ben de tanımama rağmen hemen atladım gelirim diye. o kadar güzel oldu ki insan gördüm günler sonra, mutlu oldum. bi çeneme vurdu. konuş konuş kimseye fırsat vermedim. günlerdir konuşmayınca:)
bu arada 1,5-2 ay cinsel ilişkiye girmemek gerekiyor, rahim kendini yenilediği için. ayrıca kadın da çok fazla ağrı yapar ve enfeksiyona sebep olabilir. hamilelikte serbestti cinsel ilişki ancak bu dönem beklemek gerekli.

senfatcım kıyamam sana

bende bunalıma giriyorum valla evde
zaten ufacık ev eşya dolu tıkış tıkış
heryer apartman
daracık sokaklar
üstüme üstüme geliyo

dayan diyorum az kaldı
inşallah yazımız çok güzel geççek hepimizin :)))

kızlar ya ilk nezaman adet oldunuz bir de bnm dikişlerim hala düşmedi 35 gün oldu normal doğum yaptım dikişlerin acısı hiç kalmadı ama ipler görünüyor:26:
özel olacak ama normal doğum yapanlar nekadar süre sonra eşleriyle birlikte olabildiler korkuyorum bnde sanki çok zor olucakmış gbi geliyor

dikişlerinin sayısı çok mu cnm ya?bnde normal doğum yaptım 3 dikişim var başlarda hiç oturamadım 35 gün oldu hala da düşmedi ama ağrısı sancısı yok,sen bakımını nasıl yapıyorsun ben baticonlu suyla temizliyorum her tuvalet sonrası ve mutlaka kuruluyorum yoksa dikişler iltihaplanır kuruyup düşmez dediler,sende sabret inan geçicek bir arkadaşımın 30 dikişi varmış onun ki bile iyileşmiş bizimkilerde geçer geçicek inş

Canım ben de normal doğum yaptım ama dikiş yoktu bende. Biz kırk gün bekledik ilişki için. Biraz tedirgin oldum başta ama acı olmadı. Psikolojik olarak hazırlnamak lazım. Bir de doktor kasılma egzersizi vermişti. Onu yaptım hergün 40-50 defa. Vajinayı kasıp bırakma egzersizi çok kolay. Bir an önce normal yaşantımıza dönmek lazım. Cinsellik oluyor olmasına da insanlıktan çıktık vallahi. tipim kaydı benim duşa girmek bile lüks oldu. Saçlarım uzun, bir de kurudu doğumdan sonra açılmıyor bir türlü. Kızım da bizimle uyuyor, eşimle yakınaşmakzor:)) 3 aydan sonra yatağına alıştırıcam.

selam kızlar bebeişten çok giremiyorum
gaz sorunumuz vardı ben hergün yarım çay kaşığı kimyonu suyla yutuyorum 1 bardakta rezene içiyorum hiç sıkıntımız olmuyo rahat çıkarıyo
kimyon kullanmadığımda gaz sancısı oluyo ağlıyo oğlum

selam canım bebişin nasıl allah sağlık versin bizde de aynı problem var. ben milupanın rezene çayını aldım bebeğime içiriyorum doktorda gaz ilacı verdi ama hala tam olarak rahatlayamadık ağlamaya devam uyuyor ya çığlıkla uyanıyor bebeğim ilk günler daha kötüydü şimdi daha iyi şükür ama diyorlar 4 ay çekiceksiniz senin kinide deniyeyim umarım çözüm olur tekrar sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…