- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.841
Burun havada kaliyor soyle ki; diyelim sag gogsunu emziriyorsun, sol elinle bebegin ensesinden tut, sag alinle sag memeni burnuna hizala o agzini acinca da yapistir memeyi, sonra memeyi tam alinca ensesinden cekebilirsin elini ama boynu kisilmiycak sen gorebil yani boynunu kafa geride kalsin, ne biliyim oyle gosterdiler bizimki memnun hayatindan
walla denemedıgım sekıl semal kalmadı yanı söyledıgındde koltuk altımda burnu dı mı yan duruyo kafası
bebek bakmak annelik gerçekten çok zor iş
sabır gerektiriyor elbet geçicek düzene girecek
üzmeyin kendinizi tadını çıkarmaya çalışın
benim kızım sabah 7 yada 8 de yatıyor
bütün gece ayaktayım
eşim erken kalktığıı için uyuyor onu rahatsız etmemek için salondayız
akşamlarıda dinleniyor çoğu zaman sadece kucağına sevmek için alıyor
bozuluyorum öyle yaptığı zaman
ben yatıyorum derken mahcup en azından
güzel sözler söylüyor motive etmeye çalışıyor
yada sevdiğim şeyleri alıp mutlu etmeye çalışıyor
buarada adet görüyomusunuz?
benım adet sancısı gibi hafif sancım var ve lekem geldi
ilişkiye girmiştik ertesi gün geldi acaba ondan mı
adet benim için erken sanırım ama dün eşimle birazcık oynaştık gibi diyeyim, ben istesem de ilişkiye giremedik çünkü canım acıdı hemen ben de durdurdum. bugun o karın ağrısı bende de var ne hikmetse.
bende öyle biliyorum ama laf anlatamadım ne halleri varsa görsünler dedim başka yerde yıkanmasıda sorun değil bizim ev merkezi sistemli çok sıcak, dün sadece bi odayı yakmış eşimin annesi diğer odalar buz kapı açıldı mı resmen buz kesiyodu.. beni üzen düşüncesizlik bu çocuk senin torunun neyin kompleksi bu ,ısrarla burda yıkanacak diye tutturmak[/QUOTE
benim nefretlik görimcemde su cicekli veledini getirdi bebegimin yanına acaba su cicegimi diye kalktı gitti 2 gun sonra alerjidir alerji diye cıktı geldi duramadı ıkı gun ortalıgı karıstırmadan sonra ogrendikki su cicegiymiş bu yigenini sevmek işte. allahın cezası kadın. kırkım cıkana kadar her aksam burdalardı. gorumce hastalıklı veletleri ve kaynana... esimdende onlardanda nefret gelmişti. sutum gidiyodu artık neyseki cıktı kırkımızda kurtulduk 40 sayısını duymak istemiyorum
bebek bakmak annelik gerçekten çok zor iş
sabır gerektiriyor elbet geçicek düzene girecek
üzmeyin kendinizi tadını çıkarmaya çalışın
benim kızım sabah 7 yada 8 de yatıyor
bütün gece ayaktayım
eşim erken kalktığıı için uyuyor onu rahatsız etmemek için salondayız
akşamlarıda dinleniyor çoğu zaman sadece kucağına sevmek için alıyor
bozuluyorum öyle yaptığı zaman
ben yatıyorum derken mahcup en azından
güzel sözler söylüyor motive etmeye çalışıyor
yada sevdiğim şeyleri alıp mutlu etmeye çalışıyor
buarada adet görüyomusunuz?
benım adet sancısı gibi hafif sancım var ve lekem geldi
ilişkiye girmiştik ertesi gün geldi acaba ondan mı
ben hiç sancı cekmedim ama adet oldum bitti bile dogum sonrası o kanamalr yeni yeni bitiyodu adet gördüm
Allahim yaa yeter artik ya yeter yeterrrrrr
Kicimin uzerine oturamiorum mal qbi yuruorum icimde bi tomar ip var aqridan duramiorum 17qun oldu
kendimi kesicem yemin ederim daraldim artik nefret ediorum normal doqudan birdaha aslaaaaaa normal doqurmammmmmmmm
bana bunu yazdiran o qerizekali beyin ozurlu allahin haywani doktorlar utansin
mahvettiler beni kan aqliorum qunlerdir qozumun yasi dinmedi ya
allah belalarini versin hayatimin acisini yasiorum..
kızlar merhaba,uzun süredir sadee okuyabiliyorum,yazamıyordum bugün bi merhaba diyeyim dedim.kızımı emzirirken hep okuyorum ama elim dolu olduğu için yazamıyorum.biz iyiyiz çok şükür.pazartesi kontrolümüz var bakalım ne kadar almış nehir hanım.o gün ayrıca kalça çıkığı filmimiz de var.sarılığı hafifledi ama tam geçmedi .bu sırala fazla emiyor ve çok kusuyor.ben doyduğunu anlıyorum vermek istemiyorum ama mızırdanıyor.dur son bi kez emzireyişm derken hoppp hepsini kusuyor.tekrar başa dön.
dün itibariylede diyetisyene gidip rejime başladım.zaten kiloluydum bi de doğum kiloları derken baktım başka çare yok.bende başladım.hepinizi çok öpüyorum.emziremeyenlere inanın çok dua ediyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kicimin uzerine oturamiorum mal qbi yuruorum icimde bi tomar ip var aqridan duramiorum 17qun oldu
kendimi kesicem yemin ederim daraldim artik nefret ediorum normal doqudan birdaha aslaaaaaa normal doqurmammmmmmmm
kızlar ya ilk nezaman adet oldunuz bir de bnm dikişlerim hala düşmedi 35 gün oldu normal doğum yaptım dikişlerin acısı hiç kalmadı ama ipler görünüyor:26:
özel olacak ama normal doğum yapanlar nekadar süre sonra eşleriyle birlikte olabildiler korkuyorum bnde sanki çok zor olucakmış gbi geliyor
selam kızlar bebeişten çok giremiyorum
gaz sorunumuz vardı ben hergün yarım çay kaşığı kimyonu suyla yutuyorum 1 bardakta rezene içiyorum hiç sıkıntımız olmuyo rahat çıkarıyo
kimyon kullanmadığımda gaz sancısı oluyo ağlıyo oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?