2012 Şubat Anneleri

selam kızlar oğlum kuş uykusunda şuan ama yinede geldim başka türlü sizle hiç konuşamicam çünkü gecede yazdım ama oğlum uyandı yine okuyamadım geçmişi...çamaşırlarını astım ya bu dalinin yumuşatıcısından aldım bugün bebeklere özel çok güzel bi kokusu var iyiki almışım harika koktu cicileri....astım geldim bayılıyorum zaten onun şeylerini yıkamaya asmaya minik minik..oğlum çok şükür iyi gelişimide iyi gidiyo zaten her mızmızlanmasında emziriyorum göğüslerim ilk haftalara göre daha iyi bide bebekler büyüdükçe emmeleride daha iyi oluyo ilk zamanlar malum ağızları ufak zor tutuyorlardı....ama banyodan sonra göğüslerim çok sızlıyo havluyu bile zor örtüyorum bilmiyorum o neden...hala dikişlerimde düşmedi dün banyoda baktım ipler kalkmış yerinden çekmedim kendi düşsün diye..normal doğumunda bu yönü kötü..kızlar bide söylemesi ayıp ben doğum yaptığımdan beri sürekli kabız oluyorum wc ye çıkıncada 3 4 gün sonra totomun üzerine zor oturuyorum sonra acıyo yaa korkuyorum basur olcm hiç böyle olmazdım bide pek beslenmeme dikkat etmiyorum ondan sanırsam yarın kocam evde ona söylimde bana kuru kayısı alsında kompostu yapim inş geçer bu durum zaten dikişimde varken wc bi ızdırap oluyor valla....onun dışında oğluma alıştım artık ne istiyo neye ağlıyo ilk zamanlara göre daha iyi tanıyorum en büyük sıkıntımsa eşimin işten gelince hiçbişeye yardım etmemesi yorgunluğunu bahane etmesi daha bi kez altını almadı öğren diyorum hasta olurum diyorum tamam diyo yine yapmıyo akşam gelsin konuşmicam zaten çocuk gece geç yattı hiç bakmadı döndü gitti yatmaya....sinir oluyorum zaten o horul horul uyurken ben nöbetteyim..bide çocuk olsun bi daha, kardeşsiz olmaz diyo boğacam valla....sanki kendi bakıyoda ben uğraşcam bi daha....yok öyle yama...

selam cnm nasılsın senin oğlan ne kadarlık oldu benmki bu cuma bir aylık olcak aynı benmkide öyle buraya hasret kaldım ...kızlar kanguru şartmı yoksa arabamı alsak yaa bilemedim ben banada lazım aslında....civilde uygun evet dünürüm....selam balımm

canım banyoya girmeden önce gögsüne gögüs kremi sür.. su ile direkt teması gidince acı gidiyor daha sonra da geciyor.. bana da banyodan sonrası ölüm geliyordu,kremleyip hallettim,son banyomda krem sürmeyi unuttum anamm bi baktım acımadı gecti heralde suya girince de sızlaması..

bu arada acaba eşlerin yardım etmemesi acaba kadınlardan mı kaynaklı ? eleştirilmekten mi korkuyorlar , bebegi kucaklarına aldıgında cok müdahale ediyor musunuz ? yoksa bir baba ilk cocugunun aşkına bir cok seyi yapmak istemez mi ? yani böyle birşey de yoksa sizden kaynaklı degilse erkeklerin takozlugundandır,deyip geciyorum :))

aynı durumdayız horlaması taaa salona geliyo annemle çıldırıyoruz bide baba olmak zor demez mi? kafayı yedirirler valla bide kızımız olsun diyoo ... canım kabızlık doğumdan beri bendede devam anlamadım nedendir..

cnm kabızlık ıcın kompostosunu yapmana gerek yok acken kuru kayısı ye faydasını gorursun zaten
anam duzenle yoksa damadımada gecer vallaaaa

araba sart cnm kangurudan daha onemlı vallla
kanguru evde var ama ıcıne koyunca bnm kız kayboluyo buyukmu aldım ne.
ama arabayı kullandım faceye yenı resımler koydum goırdunmuuuuu

damadım nasıl buyudumu baya yaramazlık yapıyormu

canım cmt. 2.ayımız bitecek iyice sıpa oldu artık konuşunca gülüyor... birde uyusa tadından yenmicek

canım cmt. 2.ayımız bitecek iyice sıpa oldu artık konuşunca gülüyor... birde uyusa tadından yenmicek

benimkide gülüyo bilinçli olarak artık seninki gibide uyumuyo uff...
canım ankaraya geliyoruz biz 1 ayyyyyyyyyyy baba evinde olucam
müsait olurda planyabilirsek görüşelim bebişleri tanıştıralım
şimdi rüzgar ağlıyo kızlar görüşürüz yine öpüldünüz

o kadar komık sekılde omuzuma yattıkı ben guldukce nıhlede guluyo tek elle yazıyorum cıkasım gelmıyo burdan
bu kadar kalabalıgı nerde bulcam bıdaha
kıscemle yazıyoruz sızeee

tmm ne zaman geliceğini haber ver görüşelim mutlaka çok sevinirim

bende cıkamıyorum yanına bıse almıyonmu bez falan onları nasıl alıyon bırde pusetlemı cıkıyon

ben herşeyiyiyorum ama artık iştahsız yiyorum,canım istemiyor sırf süt olsun diye yiyorum 5 kilom kaldı ama hedefim 8 kilo 1 ay sonra bebaber zayıflayalım canım şimdi diyete falan girmem ben
korse aldım ama kullanmıyorum 3 aydan sonra mekige başlıcam gittigi kadar artık
rezene kimyon kesinlikle için,ben dün içmedim kızım gece uyutmadı,oysa uykumuz acayip düzene girmişti,emdikten sonra gazını çıkarıyor,çiş kaka yapıyor alt degiştiriyoruz uyuyordu,ama dün gece öldürdü beni
selam kızlar
oğluma nazar değdi resmen uyumuyo geceleri
gözlerimi açamıyorum hep uyuklar vaziyetteyim
gündüzde zorla uyandırıyorum nasıl düzene soksam acaba?
kesin nazardır canım dışarı çıkardıysan
bol bol dua okuyun
canım sen adet olmuşsun,bende hiç belirti yok daha ne güzelll
canım cok abartmışsın sen bizim ev 22-23 derece,kısa kollu çıtçıtlı ve 1 penye giydiriyorum üstüne,kısa çorap bide

canım bizdede var hala sarılık idrar yolları enfeksiyonu olmuş kızım ondan uzun sürüyormuş bizde antibiyotik kullanıyoruz

vivacım yaa bebişle tek başınızamı çıkıyorsunuz benim hiç cesaretim yok

canım korktukça hiç çıkamazsınız koy bebegi beşige havada iyiyse çık gez hemen uyuyorlar beşikte zaten
hacercim sen sallanan sandalye almıştın sanırım nasıl kullanışlımı

bızım ev25-26 derece 3 kat ınce gydryrum cokmu szce ama gıydrmeyınce hmn hapsryo
hatta kucaga alınca yelk gydrym ::26::26::26:

bızım ev25-26 derece 3 kat ınce gydryrum cokmu szce ama gıydrmeyınce hmn hapsryo
hatta kucaga alınca yelk gydrym ::26::26::26:

canım bence bukadar çok giydirme,biz 1 kat fazla giydirdikmi yüzüne vücudunda kızarıklıklar oluyor sizde olmuyormu
doktorumuz çok sıcak tutmayın dedi
zaten kızlar sıcagısevmezmiş

canım bence bukadar çok giydirme,biz 1 kat fazla giydirdikmi yüzüne vücudunda kızarıklıklar oluyor sizde olmuyormu
doktorumuz çok sıcak tutmayın dedi
zaten kızlar sıcagısevmezmiş

evet oluyor ama gıydırmeyıncede buz gıbı oluyor:26:

canım korktukça hiç çıkamazsınız koy bebegi beşige havada iyiyse çık gez hemen uyuyorlar beşikte zaten
hacercim sen sallanan sandalye almıştın sanırım nasıl kullanışlımı

evet canım yemeği felan hep o sayede yapıyorum geçen evi bile süpürdüm ama gece yatmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…