- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.921
canım ben cıvılden aldım..
slm herkese bu sıpa beni mahvetti sabahtan beri kaçıncı gelişim uyudu diyorum 2dk ben gelip bir iki bişey okuyorum başlıyor ağlamaya... herkes iyi sanırım kızlar ne sorcam kanguru hangisini aldınız hangi marka?
selam kızlar oğlum kuş uykusunda şuan ama yinede geldim başka türlü sizle hiç konuşamicam çünkü gecede yazdım ama oğlum uyandı yine okuyamadım geçmişi...çamaşırlarını astım ya bu dalinin yumuşatıcısından aldım bugün bebeklere özel çok güzel bi kokusu var iyiki almışım harika koktu cicileri....astım geldim bayılıyorum zaten onun şeylerini yıkamaya asmaya minik minik..oğlum çok şükür iyi gelişimide iyi gidiyo zaten her mızmızlanmasında emziriyorum göğüslerim ilk haftalara göre daha iyi bide bebekler büyüdükçe emmeleride daha iyi oluyo ilk zamanlar malum ağızları ufak zor tutuyorlardı....ama banyodan sonra göğüslerim çok sızlıyo havluyu bile zor örtüyorum bilmiyorum o neden...hala dikişlerimde düşmedi dün banyoda baktım ipler kalkmış yerinden çekmedim kendi düşsün diye..normal doğumunda bu yönü kötü..kızlar bide söylemesi ayıp ben doğum yaptığımdan beri sürekli kabız oluyorum wc ye çıkıncada 3 4 gün sonra totomun üzerine zor oturuyorum sonra acıyo yaa korkuyorum basur olcm hiç böyle olmazdım bide pek beslenmeme dikkat etmiyorum ondan sanırsam yarın kocam evde ona söylimde bana kuru kayısı alsında kompostu yapim inş geçer bu durum zaten dikişimde varken wc bi ızdırap oluyor valla....onun dışında oğluma alıştım artık ne istiyo neye ağlıyo ilk zamanlara göre daha iyi tanıyorum en büyük sıkıntımsa eşimin işten gelince hiçbişeye yardım etmemesi yorgunluğunu bahane etmesi daha bi kez altını almadı öğren diyorum hasta olurum diyorum tamam diyo yine yapmıyo akşam gelsin konuşmicam zaten çocuk gece geç yattı hiç bakmadı döndü gitti yatmaya....sinir oluyorum zaten o horul horul uyurken ben nöbetteyim..bide çocuk olsun bi daha, kardeşsiz olmaz diyo boğacam valla.... sanki kendi bakıyoda ben uğraşcam bi daha....yok öyle yama...
hangisinden aldın memnunmusun
selam kızlar oğlum kuş uykusunda şuan ama yinede geldim başka türlü sizle hiç konuşamicam çünkü gecede yazdım ama oğlum uyandı yine okuyamadım geçmişi...çamaşırlarını astım ya bu dalinin yumuşatıcısından aldım bugün bebeklere özel çok güzel bi kokusu var iyiki almışım harika koktu cicileri....astım geldim bayılıyorum zaten onun şeylerini yıkamaya asmaya minik minik..oğlum çok şükür iyi gelişimide iyi gidiyo zaten her mızmızlanmasında emziriyorum göğüslerim ilk haftalara göre daha iyi bide bebekler büyüdükçe emmeleride daha iyi oluyo ilk zamanlar malum ağızları ufak zor tutuyorlardı....ama banyodan sonra göğüslerim çok sızlıyo havluyu bile zor örtüyorum bilmiyorum o neden...hala dikişlerimde düşmedi dün banyoda baktım ipler kalkmış yerinden çekmedim kendi düşsün diye..normal doğumunda bu yönü kötü..kızlar bide söylemesi ayıp ben doğum yaptığımdan beri sürekli kabız oluyorum wc ye çıkıncada 3 4 gün sonra totomun üzerine zor oturuyorum sonra acıyo yaa korkuyorum basur olcm hiç böyle olmazdım bide pek beslenmeme dikkat etmiyorum ondan sanırsam yarın kocam evde ona söylimde bana kuru kayısı alsında kompostu yapim inş geçer bu durum zaten dikişimde varken wc bi ızdırap oluyor valla....onun dışında oğluma alıştım artık ne istiyo neye ağlıyo ilk zamanlara göre daha iyi tanıyorum en büyük sıkıntımsa eşimin işten gelince hiçbişeye yardım etmemesi yorgunluğunu bahane etmesi daha bi kez altını almadı öğren diyorum hasta olurum diyorum tamam diyo yine yapmıyo akşam gelsin konuşmicam zaten çocuk gece geç yattı hiç bakmadı döndü gitti yatmaya....sinir oluyorum zaten o horul horul uyurken ben nöbetteyim..bide çocuk olsun bi daha, kardeşsiz olmaz diyo boğacam valla.... sanki kendi bakıyoda ben uğraşcam bi daha....yok öyle yama...
selam cnm nasılsın senin oğlan ne kadarlık oldu benmki bu cuma bir aylık olcak aynı benmkide öyle buraya hasret kaldım ...kızlar kanguru şartmı yoksa arabamı alsak yaa bilemedim ben banada lazım aslında....civilde uygun evet dünürüm....selam balımm
selam cnm nasılsın senin oğlan ne kadarlık oldu benmki bu cuma bir aylık olcak aynı benmkide öyle buraya hasret kaldım ...kızlar kanguru şartmı yoksa arabamı alsak yaa bilemedim ben banada lazım aslında....civilde uygun evet dünürüm....selam balımm
canım cmt. 2.ayımız bitecek iyice sıpa oldu artık konuşunca gülüyor... birde uyusa tadından yenmicek
gecmıs olsun hugocuk...leenn cewap yazsanıza mesajımaaaaaa:26::26::26::26::26::26:
benimkide gülüyo bilinçli olarak artık seninki gibide uyumuyo uff...
canım ankaraya geliyoruz biz 1 ayyyyyyyyyyy baba evinde olucam
müsait olurda planyabilirsek görüşelim bebişleri tanıştıralım
şimdi rüzgar ağlıyo kızlar görüşürüz yine öpüldünüz
ben herşeyiyiyorum ama artık iştahsız yiyorum,canım istemiyor sırf süt olsun diye yiyorum 5 kilom kaldı ama hedefim 8 kilo 1 ay sonra bebaber zayıflayalım canım şimdi diyete falan girmem benkızlar selam nasılsınızzz gene kacırdım sızlerı bgn kırkı ucurduk sonunda bız de:))oh be herkes 40ı cıkmadan yapma olmaz deyıp duruyordu rahatladım walla:))Bu arada sıze bır sorum yıne war..gögsunuz sızın de adet dönemındekı gıbı agrılı bır şişlik oluyor mu?Benımkı 2 gundur adet öncesı agrısı gıbı agrıyor ve anlayamadım ..Ya da süt warken weya doluyken mı agrır??Bir de bebegım emerken uyumaya basladı kısa zamanda uyuyor we gögsum şiş kalıyor ..sagıyorum ama 20 ml falan kalmıs oluyor şaka gıbı ama çok buyuk duruyor içi boş ...sizinkiler nasıl???süt dolunca mı şişiyor sadece..benımkı neden böle kı sızlıyor da cok...ohhh yarasın kızıma şimdi alttan gaz cıkardı saskınca bakıyor:)))
canım adet olmuşsun sanırım gögüs agrın ondan kaynaklanıyor olabilir,birde süt biriktigi zaman sızlama oluyor,ilk günler benimde gögüslerim taş gibiydi,şimdi vıcı vıcık,ama içi sütdolu,galiba kanallar falan genişledi,ilk günler kadar rahatsız degilim
Kızlar rezeneye hala baslayamadım ama bence rezene ve anasonun sakınlestırıcı etkısınden öturu süt bollasıyor cunkı stresı azaltıyor bunlar..Yarın baslayacagım ınsallah..
YENİ PLANLARIM WAR: kızlar ben bır karar werdım artık helva falan yerıne hergun bır tabaga kıvırcıklar,hıyar,maydonoz tarz yesıllerı doldurup her mutfaga gırısımde bıraz agzıma atıp atıp 2 bardak da su ıcıyom ustlerıne ..Sankı sütüm artmıs gıbıme geldıTavsıye ederım hem ac kalıp yemeklere saldırmamıs da oldum bu fazla kılolarım ıcın de dewlet hastanesınde dıyetısyen warsa ona baslayacagım ınsallah nısan mayıs gıbı dusunuyorum cunkı kendıme 16 kg werme hedefı koydum her ay 5 kg wermek ıstıyourm ..bgn sade sodanın da sütü arttırdıgını anlattı ıkı cocuklu bı arkadasım deneyelım kızlar..:=)))
bır de unnado sitesınde form easy dıye korseler satılıyor 25 tl falan ben onlardan alcam en azından hamıle kılotu gıbı dırek gıyıp cıkarım dısarıda da kullanırım yanı forma sokuyormus gebe korselerıymıs..linki wereyım bazı gunler ındırım oluyordu su anda war..
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü
burdan bakabılırsınız sonucta yaz öncesıne aldık kıloları ve karınlar kılolu sarkık olmasın yahu bıkını nasıl gıyecegız ..bu dogum cızgısıyle ben hıcbıryere de gıdemem..
ya bır de kızlar bebek ter kokmasın dıye tuzlama 40ı cıkmadan mı yapılıyordu yahu ..o nasıl bırsey??
kesin nazardır canım dışarı çıkardıysanselam kızlar
oğluma nazar değdi resmen uyumuyo geceleri
gözlerimi açamıyorum hep uyuklar vaziyetteyim
gündüzde zorla uyandırıyorum nasıl düzene soksam acaba?
canım sen adet olmuşsun,bende hiç belirti yok daha ne güzelllkızlar pazartesi 40 ımdı benim.tam ondan 1 gün önce kanamam bitti.taaki cumaya kadar hiç ped falan koymadım bile,hiç bişey gelmedi.cuma günü ne oldduysa bi başladı hala devam ediyor,ped değiştirecek kadar geliyor.
korkmaya başladım ama doktora gitsemmi.
40 çıkınca gel demişti,gitmedim.
eşimle yakınlaşmamızda olmadı henüz.
canım cok abartmışsın sen bizim ev 22-23 derece,kısa kollu çıtçıtlı ve 1 penye giydiriyorum üstüne,kısa çorap bidecanım sen istanbulda mısın? ben bu havada çıkarmaya cesaret edemiyorum.doktora bile paket yapıp koştura koştura arabaya bindirerek götürüyoruz. ben mi abartıyorum acaba? evde bile nasıl giydirsem şaşırıyorum. evimiz merkezi sistem 27-28 derece ortalama, altına kısa kollu bir badi, üstüne uzu kollu bir badi giydiriyorum. altına da külotlu çorap üstüne ayaklı alt bir de patik:))
canım bizdede var hala sarılık idrar yolları enfeksiyonu olmuş kızım ondan uzun sürüyormuş bizde antibiyotik kullanıyoruzoff off bebişimin sarılığı geçmedi hala
1 aylık oldukk 2 haftalıkken fototerapi gördük 12 ye düştü yolladılar eve
1 gece kalmıştıkk zaten
2 hafta sonra geçmedi diye götürdük 12 çıktı yine
doktor uzayan sarılık dedi karaciğer tahlili filan istedi baktı limunatten diye ilaç verdi sabah akşam yarım içiriyorumm bugün 1 hafta oldu ilaca başlayalı gözlerinde var azda olsaa
çok üzülüyorum ne zaman geçecek
emziriyorumm güzelde emiyo ilave mamada veriyorum sarılığı geçene kadar ama hala geçmedi
netten baktım 3-4 ay bile sürenler oluyomuş
doktor beyni zarar görmez amma sarılığa bağlı kansızlık olur dedii
kızlar dua edin bize kurtulalım çarçabuk bu illetten
benim gibi başka bu durumda olan varmıı
2 saatte bir emziriyorum gece gündüz yok uyku zaten yok kafayı yicem
vivacım yaa bebişle tek başınızamı çıkıyorsunuz benim hiç cesaretim yok
ben herşeyiyiyorum ama artık iştahsız yiyorum,canım istemiyor sırf süt olsun diye yiyorum 5 kilom kaldı ama hedefim 8 kilo 1 ay sonra bebaber zayıflayalım canım şimdi diyete falan girmem ben
korse aldım ama kullanmıyorum 3 aydan sonra mekige başlıcam gittigi kadar artık
rezene kimyon kesinlikle için,ben dün içmedim kızım gece uyutmadı,oysa uykumuz acayip düzene girmişti,emdikten sonra gazını çıkarıyor,çiş kaka yapıyor alt degiştiriyoruz uyuyordu,ama dün gece öldürdü beni
kesin nazardır canım dışarı çıkardıysan
bol bol dua okuyun
canım sen adet olmuşsun,bende hiç belirti yok daha ne güzelll
canım cok abartmışsın sen bizim ev 22-23 derece,kısa kollu çıtçıtlı ve 1 penye giydiriyorum üstüne,kısa çorap bide
canım bizdede var hala sarılık idrar yolları enfeksiyonu olmuş kızım ondan uzun sürüyormuş bizde antibiyotik kullanıyoruz
bızım ev25-26 derece 3 kat ınce gydryrum cokmu szce ama gıydrmeyınce hmn hapsryo
hatta kucaga alınca yelk gydrym ::26::26::26:
canım bence bukadar çok giydirme,biz 1 kat fazla giydirdikmi yüzüne vücudunda kızarıklıklar oluyor sizde olmuyormu
doktorumuz çok sıcak tutmayın dedi
zaten kızlar sıcagısevmezmiş
canım korktukça hiç çıkamazsınız koy bebegi beşige havada iyiyse çık gez hemen uyuyorlar beşikte zaten
hacercim sen sallanan sandalye almıştın sanırım nasıl kullanışlımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?