- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.941
Buklem gecmedı canım memelerım ve ben kesın kararımı verdım oğlum tek olucak benım benı bıkdırdı bu memeler artık 40 olcaknerdeyse ben hala meme derdındeyım
NİHLE kabul etmedı ya tıcker kopyala yapıstır yaptım amasaol yınedee cok gusel olmusss
kızlar bısey sorucam
benım kızım cumartesı aksamı 10 da uyandı
pazar gunu aksam bese kadar uyumadı sadece arabada gıderken yarı uyukladı
pazar aksamı beste yattı bugun saat 1 e kadar uyudu bıraz once yıne uyudu
cok anormal bı uyku seklı degıl mı ben mı abartıyorum :26:
aht ettim çarsamba mutlaka ben de cıkıcam nasıl olursa olsun walla yoksa bayılacam zaten 3 haftador arabamız da satıldı artık tabana kuwwet napayım.....şu an besıktasta dolmabahcede bı kahve ıcın neler wwermezdım ..ben leventteyım..
off off bebişimin sarılığı geçmedi hala
1 aylık oldukk 2 haftalıkken fototerapi gördük 12 ye düştü yolladılar eve
1 gece kalmıştıkk zaten
2 hafta sonra geçmedi diye götürdük 12 çıktı yine
doktor uzayan sarılık dedi karaciğer tahlili filan istedi baktı limunatten diye ilaç verdi sabah akşam yarım içiriyorumm bugün 1 hafta oldu ilaca başlayalı gözlerinde var azda olsaa
çok üzülüyorum ne zaman geçecek
emziriyorumm güzelde emiyo ilave mamada veriyorum sarılığı geçene kadar ama hala geçmedi
netten baktım 3-4 ay bile sürenler oluyomuş
doktor beyni zarar görmez amma sarılığa bağlı kansızlık olur dedii
kızlar dua edin bize kurtulalım çarçabuk bu illetten
benim gibi başka bu durumda olan varmıı
2 saatte bir emziriyorum gece gündüz yok uyku zaten yok kafayı yicem
slm herkese bu sıpa beni mahvetti sabahtan beri kaçıncı gelişim uyudu diyorum 2dk ben gelip bir iki bişey okuyorum başlıyor ağlamaya... herkes iyi sanırım kızlar ne sorcam kanguru hangisini aldınız hangi marka?
vivacım yaa bebişle tek başınızamı çıkıyorsunuz benim hiç cesaretim yok
bende cıkamıyorum yanına bıse almıyonmu bez falan onları nasıl alıyon bırde pusetlemı cıkıyon
bızım ev25-26 derece 3 kat ınce gydryrum cokmu szce ama gıydrmeyınce hmn hapsryo
hatta kucaga alınca yelk gydrym ::26::26::26:
40 ı çıkan arkadaşlar, bu lahusa bunalımı 40 gün bitince geçiyor mu? Ben çok kötü hissediyorm kendimi ne zaman düzelcem???
canım alıştırırsan hem soguk olur,bence katları yavaş yavaş düşür,1 kat yetiyor bence birde penye battaniyeye sarıyorum üşümüyorevet oluyor ama gıydırmeyıncede buz gıbı oluyor:26:
ayy istemem ozaman,gündüz uyumasında gece uyusun dayanamıyom benevet canım yemeği felan hep o sayede yapıyorum geçen evi bile süpürdüm ama gece yatmıyor artık
canım bizimkide bazen öyle uyuyor,çok dengesiz oluyor ama yapacak bişey yokkızlar bısey sorucam
benım kızım cumartesı aksamı 10 da uyandı
pazar gunu aksam bese kadar uyumadı sadece arabada gıderken yarı uyukladı
pazar aksamı beste yattı bugun saat 1 e kadar uyudu bıraz once yıne uyudu
cok anormal bı uyku seklı degıl mı ben mı abartıyorum :26:
canım 40 a falan takılma, çık gez lohusalık gezerek atılıyo bence40 ı çıkan arkadaşlar, bu lahusa bunalımı 40 gün bitince geçiyor mu? Ben çok kötü hissediyorm kendimi ne zaman düzelcem???
:):)
canım alıştırırsan hem soguk olur,bence katları yavaş yavaş düşür,1 kat yetiyor bence birde penye battaniyeye sarıyorum üşümüyor
ayy istemem ozaman,gündüz uyumasında gece uyusun dayanamıyom ben
canım bizimkide bazen öyle uyuyor,çok dengesiz oluyor ama yapacak bişey yok
canım 40 a falan takılma, çık gez lohusalık gezerek atılıyo bence
kızlar kızım hapşurunca kakada yapıyor sizinkilerde öylemi
Evet benim kızımda hapşururken kaçırıyor:) Bir de altını ne zaman açsam 3-5 dakika mutlaka havalandırıyorum ve o arada da yapıor cadı. ki çoğu zaman her tarafımız çiş kaka oluyor:)
hapşuruncada yapıyo altı açılıpta sıcak suyla pamuk değincede yapıyor:)
enice kızının sarılığı ne durumda canım?
lohusalık yeni bitti sendromu bitmedi daha bende
vivacım yaa bebişle tek başınızamı çıkıyorsunuz benim hiç cesaretim yok
Herkese selam nasılsınız bebesıler nasılll
ben aynı meme yarası uykusuluklukk
sana çok üzülüyoum cnm inş kurtulursun bu dertden yaaa benmde ağrıyo ama dişimi sıkıyorum artık dayandığım kadar allah şifa versin bütün sıkıntılı olanlara anne olmak çok zormuş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?