2012 Şubat Anneleri

kızlar bısey sorucam
benım kızım cumartesı aksamı 10 da uyandı
pazar gunu aksam bese kadar uyumadı sadece arabada gıderken yarı uyukladı
pazar aksamı beste yattı bugun saat 1 e kadar uyudu bıraz once yıne uyudu
cok anormal bı uyku seklı degıl mı ben mı abartıyorum :26:

Buklem gecmedı canım memelerım ve ben kesın kararımı verdım oğlum tek olucak benım benı bıkdırdı bu memeler artık 40 olcaknerdeyse ben hala meme derdındeyım

NİHLE kabul etmedı ya tıcker kopyala yapıstır yaptım amasaol yınedee cok gusel olmusss

40 ı çıkan arkadaşlar, bu lahusa bunalımı 40 gün bitince geçiyor mu? Ben çok kötü hissediyorm kendimi ne zaman düzelcem???

http://lpmf.lilypie.com/8lhOp2.png

bu sekılde dene cnm

nasıl bı uyku seklı bu ben anlayamadım ya cok uyuyo ya hep uyanık buyuk ınsan gıbı
pekı emdırmeyı nasıl yapıyorsun :S:
bence anormal bu durum

gelsene gezelim :)))

canım kıyamam seni çok iyi anlıyorum
bizimkide 2 haftada falan geçti ama yaşadığım stresi ben biliyorum
geçmişolsun diyorum geççekte zaten canını sıkma :)))

ben bebesi diye bişey aldım bana çift taraflı al demişlerdi çünkü. ucuz bişey çok para vermedim çünkü ala ala bittik vede kullanacağım garanti olmadığı için aynı hataya düşmek istemedim ama çok şükür rahat memnunum

vivacım yaa bebişle tek başınızamı çıkıyorsunuz benim hiç cesaretim yok

bebek arabasıylaysam biri oluyo yanımda mutlaka çünkü sokağımız çok yokuş ama biraz alışırsam tekte çıkarım. kanguruylaysam tek başıma. takıyom çıkıyom :)))

bende cıkamıyorum yanına bıse almıyonmu bez falan onları nasıl alıyon bırde pusetlemı cıkıyon

valla dışarda 3-4 saat kalıyorum bazen ama bez almıyorum 4 saatten bişey olmaz zaten parka falan gidince alt aççak yerde yok. sütümü sağıp hazırlıyorum yanıma, kusmuk bezi, arabaylaysam battaniye yetiyo bize..

bızım ev25-26 derece 3 kat ınce gydryrum cokmu szce ama gıydrmeyınce hmn hapsryo
hatta kucaga alınca yelk gydrym ::26::26::26:

bence ufak ufak incelt üstünü, bazen soğuktan değil burnundaki küçük bi sümükten bile hapşırıyolar.şimdiden alıştırki sonra ufacık soğukta hasta olmasın bebiş

evet oluyor ama gıydırmeyıncede buz gıbı oluyor:26:
canım alıştırırsan hem soguk olur,bence katları yavaş yavaş düşür,1 kat yetiyor bence birde penye battaniyeye sarıyorum üşümüyor
evet canım yemeği felan hep o sayede yapıyorum geçen evi bile süpürdüm ama gece yatmıyor artık
ayy istemem ozaman,gündüz uyumasında gece uyusun dayanamıyom ben
canım bizimkide bazen öyle uyuyor,çok dengesiz oluyor ama yapacak bişey yok
40 ı çıkan arkadaşlar, bu lahusa bunalımı 40 gün bitince geçiyor mu? Ben çok kötü hissediyorm kendimi ne zaman düzelcem???
canım 40 a falan takılma, çık gez lohusalık gezerek atılıyo bence

:):)

oyle yapım yaa

eeeeeeeeeeee kızlar niye yazmıyosunuz
ben kızımı emzirdim teyzesine verdim
hadi durmayınnnn bu kalabalık bidaha bulunmaz

Evet benim kızımda hapşururken kaçırıyor:) Bir de altını ne zaman açsam 3-5 dakika mutlaka havalandırıyorum ve o arada da yapıor cadı. ki çoğu zaman her tarafımız çiş kaka oluyor:)

bize özel zannediyrdum bende
evet alt açtıkmı çiş kaka hemen yapıyor bide arkasından gülüyor sıpamm
çok dikkatli açıyorum artık ben
bikez kazaya kurban gittim,altını açtım tam siliyorum bi hapşurdu benim üstüm hep kakagülsemmi aglasammı bilemedim

hapşuruncada yapıyo altı açılıpta sıcak suyla pamuk değincede yapıyor:)
enice kızının sarılığı ne durumda canım?
lohusalık yeni bitti sendromu bitmedi daha bende

sorma bende ağlıyorum bazen hatta dün bacaklarımdaki çatlakları görüp eşimin yanında ağladım çirkinleştim diye oda artık ne önemivar aile olduk biz dedi ben görcem nede olsa bi tek diyo ama ben daha çok buna üzülüyorum zaten çirkin oldum diye...değişik bi hormon bu yaa her poka ağlar oldum artık..hsberlere bile...

vivacım yaa bebişle tek başınızamı çıkıyorsunuz benim hiç cesaretim yok

sorma valla benmde aynı hem havalar daha ısınmadı hemde bugün markete gittim anneme bıraktım mesela aklım hep onda kaldı onuda götürsem arabasıyla çıkarmam şart üşendim valla yaz gelse daha iyi olur gibi geliyo şimdi zor..

Herkese selam nasılsınız bebesıler nasılll

ben aynı meme yarası uykusuluklukk

sana çok üzülüyoum cnm inş kurtulursun bu dertden yaaa benmde ağrıyo ama dişimi sıkıyorum artık dayandığım kadar allah şifa versin bütün sıkıntılı olanlara anne olmak çok zormuş valla

SAOL cnm işallhh ama umdum kalmadı sankı artık tek ıstedgım dayanabılcegım kadar acısın razıyımmm allahım herkeze yardım etsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…