2012 Şubat Anneleri

Oyun parkı alanlar hangı marka aldınızz?

Pusetlı bebek arabası aldım ama pusetını kullanmıyorum yanı cocuk ıcınde ıkı buklum duruyorr sınır oldum sızlerde nasıll?

Pusetlı bebek arabası aldım ama pusetını kullanmıyorum yanı cocuk ıcınde ıkı buklum duruyorr sınır oldum sızlerde nasıll?

pusetinin ayrıyetten destekli minderi olmalı..bende maxicosi 0-12 aylık puset bebek arabası var.. sade kullanamıyoruz destegiyle..hatta destegini bu pilli sallanan şeylere mi ana kucagı deniliyor ne onda kullanıyoruz .. chicco nun destek minderi daha da güzelmiş dün o sallanan şeylerde gördüm..

hapşuruncada yapıyo altı açılıpta sıcak suyla pamuk değincede yapıyor:)
enice kızının sarılığı ne durumda canım?
lohusalık yeni bitti sendromu bitmedi daha bende

canım sarılık sadece gözünde az var ama önemli olan idrarda iltihabın geçmesi,1 ay sonra kantrole gidecez inşallah bişey kalmaz
kuzum sen neden takıyorsun bu kadar,adam seni sevmese çocuk istermiydi senden,suan senden daha güzeli yok onun gözünde
sen yinede kendine bak,saç baş yaptıgın zaman,erkeklerin dikkatini çok çekiyor,bizzat denedim gördümm

oyun parkı park yatak sanırım,bizimki pier cardin,çok geniş memnunuz şimdilik,
canım benimki maxicosi altında ayarı var kilosuna göre ayar yapıyorsun ama yinede çukur kalıyor,altına ek yastık yada battaniye koydugun zaman çok rahat kullanılıyo bi dene istersen

Kizlar slm herkese ozledim yaa giremez oldum az cok gecmisi okudum bi yerden baslimm:))
Ben artik gunde birkac kez emzirir oldm benimde hevesim kirildi dogru duzgun tutmuyo kizim cigligi basiyo onemsemiyorum eskisi gibi.uc parmak altta iki parmak ustte veriyorum ben.kizimin gaz problemi devam ediyo.bu cuma 40 imiz cikiyo insallah.
Bide bendede kanama yogunlasti arkadaslar sanirim adet oldum bazilarinda oluyo endise etmeyin.bide kanamasi bitenler iliskiye girebilirki niye iki ay beklensin onemli olan kisinin kendini hazir hissetmesi enfeksiyon felan olmaz.
Ben havadan endise ediyorum daha ev kusuyuz biz.bide ben chicco dan aldim bebek arabasini o aparati cikariyosun puseti takiyosun ana kucagini takiyosun fonksiyonlu mumnunum puseti annemlerede cikariyom salliyom ayni zamanda oto koltuguda oluyo.bende esime fena kizginim kucagina vermeden iki dk geciyo anasi bu acikmis al doyur tek bildigi bu.
Sizin ufakliklar uyanikken nasil oyaliyosunuz ben cok xorlaniyorum koltuga uzatiyom durmuyo pusete koyuyom durmuyo konusmadn anlamiyo muzikten oyuncaktan anlamiyo varsa yoksa kucak deli olacm.bide en sararim muhakkak cicuk oyle rahat eder eli kou acikta rahat etmezki korkar bide.
Bide uyandirayim uyamasin gece uyusun tezi cok yanlis annem dediydi uyku uykuyu ceker karisma diye inanmadim uyandirdim cocugu gece hiiccc uyumadi resmen uyuyosa birakicam bundan sonra taki uyanik kaldigi sure uzayana kadar geceyigunduzu ayirt edene kadar.hatirladiklarim bunlar opuyorum bebislerii

Herkese merhaba bayanlar, gercekten ilk3 ay cok zormus tabi annelikte, benim kizim 7 aylik dogdu pramature o yuzden dr mamada vermisti hem meme hem mama veriyorum gunde 7 defa, zaten tek gogus veriyorum digerini almadi hic, surekli araniyor acliktan degil dr sordum emme refleksi dedi normal doganlardada urmus ama pramaturelerde daha cok dedi, ben bu reflekse kriz ismini taktim unca hii krizi tuttu diyorum o tuttumu uyku yok derin uykuya gecemiyor kestirim uyaniyor dogal olarak uyutmuyorda dr 3-4 ayda gecer diyor kafayi yemessem iyidir aranizda syni sorunu yssiyan varmi, yalanci memede almiyor daha dogrusu emmeyi beceremiyor dusuruyor, susn 2,5 aylik du dogali ama erken dogdugu icin geriden takip ediyoruz tabi

nasıl bı uyku seklı bu ben anlayamadım ya cok uyuyo ya hep uyanık buyuk ınsan gıbı
pekı emdırmeyı nasıl yapıyorsun :S:
bence anormal bu durum

aksam uyandı suan uyuyor
hıc bu kadar uyanık kalmamıstı ama cogu zaman az uyuyor
memede sorun yok 2 saatte ıcıyor eger derın uyuyosa 3 saate sarkabılıyor
uyanıkkende bazen 1 saatte ıstıyor agzında oynuyor

Arkadslar allah askina bi yol qosterin
yemin ederim kafayi yedim skljim alt ust durumda
28 saattir sifir uykuylayim
bebeqime dun qece 4ten beri bisi oldu
durduk yerde ciqirior aqlior kasilior
ve o derin uykulari asla uyumadi
kakasini mama yediqi an yapardi qunbiyu yapmadiqini farkettm aksam.
Poposuna z.yaqi surdum kakasini yapti tekrar mama ve kendi sutumden verdiqimde aqzindan qazinida cikardi.
Rezene ictim onada verdim 2kasik
yetmedi metsil damlattim aqzina
qun boyu 15 dakikada bir uyandi ve asla uyumadi uyutmadi. Aqlamaktan helak oldum yemin ediorum. Durmuo bebeqim ya
doktorami qotursem neyin nesi bu durum tanidik qelen varmi aqkadaslar neyapmam qerek cidden delirmis vaziyetteyim ki ramak kaldi defolup alip basimi qidicem vallahi of..

Günaydın kızlar.. Topice yazmasamda sık sık girip okuyorum yazdıklarınızı .. Ukalalik olarak almazsanız birsey diyeceğim , anakucaklarinin icini doldurduğunu yazmış cogu arkadas... Bende ilk bebeğimde bir kere yaptım fakat doktorum bunun çok yanlış olduğunu söyledi.. Bunlar anne karnındaki duruşa göre yapılmış anakucagi+oto koltukları... Zaten iyi olan markalar biliyorsunuz satışa sunulana kadar 1000 tane testten geçiyor..kaldırın battaniyeleri en azından icinde saatlerce durabildiklerini goruceksiniz :)
Birde bebiki uyamayanlara.. Benim küçüğümde pek huysuz aksi birsey çıktı..ama mamaroo diye birsey aldım koyuyorum icine rahat ediyorum araştırın derim.,,
Bu arada bilmislik olarak algılamayın dediklerimi..ama çoğunuzun ilk bebeği ve çok iyi anliyoim sizi
Sadece ilk bebekte yaşadığım endişelerin ne kadar boş olduğunu anladım artık üçüncü olunca :)
Çok iyi bakın kendinize ve bebeklere kızlar.. Ve beni boğmak isteyebilirsiniz ama kucak yasının keyfini çıkarın :)

çirkinleştik mi bilmiyorum ama psikolojik olarak bitiğim.. bakımsızlıkta etkiliyo bizi bence

çenesi kuvvetlenmedi daha ? emme refleksi çok normal konuşunca falan aranmayıda kesiyolar zaten yalancı memeyi tutsa daha rahat edersin.. kaç kilo şuanda canım?

hiç birimiz uyumuyoruz ki canım benim .. gece banyo yaptırıyorum ki bi kaç saat uyku uyumak için ..olmuyo malesef drluk bişey yok bence zamanla düzene girecek ama ne zaman işte..

oto koltuğuna koyunca sanki beli boynu bükülüyomuş gibi geliyo bana evdeki anakucağındada öyle.. iki büklüm gibi duruyo sanki bebeğim.. tabi tecrübeli olduğunuz için bi bildiğiniz vardır.. yavaş yavaş öğreniyoruz bizde..

kızlar 2. asısını olan varmıı?
bızım persembe gunu nasıl olcak acaba..

selam bayanlar:))

ay benim oglusuma da bisiler oldu adam dun butun gun uyumadi, aksam 9 da uyudu ve 23.30 da kalkti. abartisiz soyluyorum sabaha kadar uyumadi ve ancak 5 dakka once derin uykuya daldi (tabi ben oyle dusunuyorum bakicaz bakalim:)). uyansin disari cikarcam yorulsun biraz da uyusun evde bir suru isim birikti. offff bu utuler oldurcek beni(( kadin tutarsam sirf su utu icin tutucam he. butun gun evdeyim bosuna kadina da para vermek istemiyorum ( macir damarim tutuyor:)) napcam bilmiyorum:))

Masallah 2 aylik oldumu asli ya o yakar bide ates yapar Allah kolaylik versin
vallahamı...
duyduguma gore 3 asıymıs oylemı

utu mu o nekı :))
uzun bı zmndır(1 seneye yakın)
utu yapmıyorum esım yapıyor):):):):):):)

vallahamı...
duyduguma gore 3 asıymıs oylemı

utu mu o nekı :))
uzun bı zmndır(1 seneye yakın)
utu yapmıyorum esım yapıyor):):):):):):)

ne guzel yaaaa( benim esim hic isten anlamiyor( utulerim o kadar birikti ki anlatamam yani camasir yikamam lazim ama korkuyorum. makina yikiyor, kurutma makinasi kurutuyor ama su utu adam olmadan is yapamiyor. ole bi utu ciksa ne guzel olur....

ne guzel yaaaa( benim esim hic isten anlamiyor( utulerim o kadar birikti ki anlatamam yani camasir yikamam lazim ama korkuyorum. makina yikiyor, kurutma makinasi kurutuyor ama su utu adam olmadan is yapamiyor. ole bi utu ciksa ne guzel olur....

oda cıkar yakında:)))

herkese slm annişler...
anne olduk kızlar yaa daha inanamıyorum... bende dün vivaya özendim bugün hemen kanguru ve sırt çantası sipariş verdim bir kaç güne gelir bizde oğlumla gezmelere başlıcaz, dün gece benim sıpada hiç uyumadı ne oluyorsa bu bebelere hepsine birden oluyor, kanguruyu kraft milan aldım kullanan varmı aranızda memnunmusunuz umarım iyi olur, şimdi uyudu musab'ım salıncağına koydum birde güzel kahve yaptım kendime keyf yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…