2012 Şubat Anneleri

Son düzenleme:
Hacerr sen hangi marka biberon kullaniyosun kac tane deligi var. Benim kiz 60 i bile zor bitiriyo acaba biberon yoruyomu onu

tatlım 3 biberonumuz var önemli olan emzik yavaş akışlı var 2 tane onu normal mamada kullanıyorum 1 orta akış var ondada comformil koyu lifli olduğu için onu kullanıyorum ama en çok dr browns olandan memnunum gaza iyi geliyor hava yutmuyor

akşam üzeri 5 ten gece 3 ekadar..
uyumadı,uyutmadı...
kucağımda tutmaktan sağ kolum uyuştu..
eşimde farketmiş haftasonu ndan beri o eski gaz çıkarmaları yok bebeğimin.maşallah diyordum öyle bi gaz çkarıyorduki.
40 ımıza kadar herşey güzelfi,şimdi birdenn ne oldu.
şuan kucağımda tek elle yazıyorum.bırakınca çığlık çığlığa...
gece bi ara cinnet geçiriyorum sandım.
eşim yatak odasında uyuyo,çalışıyorya aman duymasın gece ağlamaları.birdee demesinmi sabah ,gece bi ara sesiniz geliyordu ;diye.yani öyle bi derin uyumuşki sadece bizi bi ara dduymuş.
deliriceeemmm..

Ay ben cok cahilim yaa yavas akiski dedigin nasil akiyo bir delik tek mi var bendeki chicco bir delik var oda baya ince bebegin iyice cekmesi gerekiyo.bide comformili ne icin veriyosun ben hic anlamiyom mama isinden bende vereyimmi neye yariyo

Ay ben cok cahilim yaa yavas akiski dedigin nasil akiyo bir delik tek mi var bendeki chicco bir delik var oda baya ince bebegin iyice cekmesi gerekiyo.bide comformili ne icin veriyosun ben hic anlamiyom mama isinden bende vereyimmi neye yariyo

tatlım comformil gazlı bebekler için mama yavaş akışta orta akışta tek delik ama orta akış biraz daha geniş kız delik küçük görünüyor ama baya güzel geliyor sen bakma birde almıyormu uyuyormu 60ml den sonra uyuyosa biberonu ağzının içinde çeviriyorum yada çekiyor gibi yapıorum tekrar emmeye başlıyor akşamları yatırırken 120ml veriyorum ben artık 2 gündür

Nihlee hacer siz buyutmussunuz bebisleri ya bizim daha cuma gunu 40 imiz cikacak.size nasil degisiklikler fark ettiginizi sormak istiyorum neler yapmamizi onerirsiniz ne sekilde durduruyosunuz muzekten felan anliyolarmi artik bideguluyolarmi

uh 120 mı

Nihlee hacer siz buyutmussunuz bebisleri ya bizim daha cuma gunu 40 imiz cikacak.size nasil degisiklikler fark ettiginizi sormak istiyorum neler yapmamizi onerirsiniz ne sekilde durduruyosunuz muzekten felan anliyolarmi artik bideguluyolarmi

oo benım kızım abla yaaa.. :)
en guzel olan ele avuca gelmesı daha kolay gıydırmesı oynasması falan.
basını tutabılıyo hafıften ayaklarını bastırıyorum basıyo masallah
aglarken kur yapıyo emmesı ıcın kucagıma aldıgımda sap sup seslerı cıkarıyor agzıyla aglıyorsa susuyor vs :) masallah

Bizim kizda gazli ama bilemedim smdi sen hem aptamil hem onu gun icinde karisikmi veriyosun.onun ne artisi var ki besin degeri felan olaak aynimi.bide ya hacer sen verdikce aliyomu musab bizim kiza gecen uc saat uyudu gunduz 90 yapayim dedim yarisini yedi sonra emmiyo ayni senin gibi cekip geri itiyom uyanik oluyo verirken ama bi noktadan sonra kafasini saga sola salliyo yarisi kaldi mamanin acaba yoruluyomu normalde verdikce almasi gerekmiyomu cocugun

canım vallahi hepimiz aynıyız gece boyu uyumadı şimdi uyudu dedim yine vızıldanmaya başladı

son 1 haftadır değişiklik var laf verince gülüyor bezen büyük bebek gibi hergün öğlene kadar kakayı yapınca bir neşe anlatamam beşikte tek başına sesler çıkarıp oynuyor benimki sesi çok seviyor o yüzden tv pc ses çıkartan herşeyi açıyorum gündüz ama gece bir şey yok geceyi gündüzü ayırsın diye benimkinde işe yaradı gerçekten

tatlım benim danacık damacanayı versen içer araması hiç bitmezki 40ml bazen 50ml suya 1 ölçek mama atıyorum yoksa çok yiyor obez olur diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…