- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.981
üff canımın nasıl canı yanacaktır kım bılır..vallahamı...
duyduguma gore 3 asıymıs oylemı
Evet bir koldan iki bacaktan
herkese slm annişler...
anne olduk kızlar yaa daha inanamıyorum... bende dün vivaya özendim bugün hemen kanguru ve sırt çantası sipariş verdim bir kaç güne gelir bizde oğlumla gezmelere başlıcaz, dün gece benim sıpada hiç uyumadı ne oluyorsa bu bebelere hepsine birden oluyor, kanguruyu kraft milan aldım kullanan varmı aranızda memnunmusunuz umarım iyi olur, şimdi uyudu musab'ım salıncağına koydum birde güzel kahve yaptım kendime keyf yapıyorum
bı kanguruya 60 70 tl nıye verıyorsun cnm yaa
ben cıvılden 20 25 mıydı neydı ole aldım
ohh degme keyfıne.
hacer cım ası gunu yaklasıyor ne hıssedıyorsun..
Hacerr sen hangi marka biberon kullaniyosun kac tane deligi var. Benim kiz 60 i bile zor bitiriyo acaba biberon yoruyomu onu
üff canımın nasıl canı yanacaktır kım bılır..
ohh degme keyfıne.
bizimde pzt. çok koruyorum bu aşı çok ateş yapıyormuş şu 1 sn de ölçen ateş ölçer aldım birde erkenden gidicem doktor öyle dedi huysuz zamanını gündüz geçirirsin dedi öyle yapıcam ben hiç bakamıyorum yanımda biriyle gidiyorum hiiiç dayanamam kuzucuma
üff canımın nasıl canı yanacaktır kım bılır..
bı kanguruya 60 70 tl nıye verıyorsun cnm yaa
ben cıvılden 20 25 mıydı neydı ole aldım
ohh degme keyfıne.
kız o civil dekilerede baktım ama baş koyma yeri yok onların benim sıpa kafasını tutamıyorki birde 58tl ye aldım kargo dahil
tatlım 3 biberonumuz var önemli olan emzik yavaş akışlı var 2 tane onu normal mamada kullanıyorum 1 orta akış var ondada comformil koyu lifli olduğu için onu kullanıyorum ama en çok dr browns olandan memnunum gaza iyi geliyor hava yutmuyor
vallahamı...
duyduguma gore 3 asıymıs oylemı
utu mu o nekı :))
uzun bı zmndır(1 seneye yakın)
utu yapmıyorum esım yapıyor):):):):):):)
bizimde pzt. çok koruyorum bu aşı çok ateş yapıyormuş şu 1 sn de ölçen ateş ölçer aldım birde erkenden gidicem doktor öyle dedi huysuz zamanını gündüz geçirirsin dedi öyle yapıcam ben hiç bakamıyorum yanımda biriyle gidiyorum hiiiç dayanamam kuzucuma
2.ay aşısından bende çok korkuyorum.
daha doğrusu ateşlenmsinde korkuyorum
bizim kini ayın 5 ine verdi sağlık ocağı,ordanda kontrole doktora geçicez.
ateş düşürücü bişey verir heralde.
hmmm onu bılemıcem:)kız o civil dekilerede baktım ama baş koyma yeri yok onların benim sıpa kafasını tutamıyorki birde 58tl ye aldım kargo dahil
akşam üzeri 5 ten gece 3 ekadar..
uyumadı,uyutmadı...
kucağımda tutmaktan sağ kolum uyuştu..
eşimde farketmiş haftasonu ndan beri o eski gaz çıkarmaları yok bebeğimin.maşallah diyordum öyle bi gaz çkarıyorduki.
40 ımıza kadar herşey güzelfi,şimdi birdenn ne oldu.
şuan kucağımda tek elle yazıyorum.bırakınca çığlık çığlığa...
gece bi ara cinnet geçiriyorum sandım.
eşim yatak odasında uyuyo,çalışıyorya aman duymasın gece ağlamaları.birdee demesinmi sabah ,gece bi ara sesiniz geliyordu ;diye.yani öyle bi derin uyumuşki sadece bizi bi ara dduymuş.
deliriceeemmm..
sen hayatının yanlısını yapıyorsun arkadasım.
gıder yatak odamda yatarım esımı de uyutmam hııııc kusura bakmasın
ben uyumuyorsam esımde uyumasın.
Ay ben cok cahilim yaa yavas akiski dedigin nasil akiyo bir delik tek mi var bendeki chicco bir delik var oda baya ince bebegin iyice cekmesi gerekiyo.bide comformili ne icin veriyosun ben hic anlamiyom mama isinden bende vereyimmi neye yariyo
uff bende ondan korkuyorum. bızde normal dıjıtal derece var popodan olcmelıymıs bebeklerde ondan oyle aldık
bıde kulaktan olcenden korktum ben ya kafasını cevırırse olcerken
en guzelı popo.
bende esımlen gıdıyorum hastaneden ızın alıyor yarım saat bı saat kadar zaten saglık ocagı araba ıle 3 5 dk surmuyo
uh 120 mıtatlım comformil gazlı bebekler için mama yavaş akışta orta akışta tek delik ama orta akış biraz daha geniş kız delik küçük görünüyor ama baya güzel geliyor sen bakma birde almıyormu uyuyormu 60ml den sonra uyuyosa biberonu ağzının içinde çeviriyorum yada çekiyor gibi yapıorum tekrar emmeye başlıyor akşamları yatırırken 120ml veriyorum ben artık 2 gündür
Nihlee hacer siz buyutmussunuz bebisleri ya bizim daha cuma gunu 40 imiz cikacak.size nasil degisiklikler fark ettiginizi sormak istiyorum neler yapmamizi onerirsiniz ne sekilde durduruyosunuz muzekten felan anliyolarmi artik bideguluyolarmi
tatlım comformil gazlı bebekler için mama yavaş akışta orta akışta tek delik ama orta akış biraz daha geniş kız delik küçük görünüyor ama baya güzel geliyor sen bakma birde almıyormu uyuyormu 60ml den sonra uyuyosa biberonu ağzının içinde çeviriyorum yada çekiyor gibi yapıorum tekrar emmeye başlıyor akşamları yatırırken 120ml veriyorum ben artık 2 gündür
hmmm onu bılemıcem:)
sen hayatının yanlısını yapıyorsun arkadasım.
gıder yatak odamda yatarım esımı de uyutmam hııııc kusura bakmasın
ben uyumuyorsam esımde uyumasın.
doğru söylüyorsun vallaha..hiç acımyacaksın kocalara.yorgunluktan sütüm iyice gidiyor ya..
akşam üzeri 5 ten gece 3 ekadar..
uyumadı,uyutmadı...
kucağımda tutmaktan sağ kolum uyuştu..
eşimde farketmiş haftasonu ndan beri o eski gaz çıkarmaları yok bebeğimin.maşallah diyordum öyle bi gaz çkarıyorduki.
40 ımıza kadar herşey güzelfi,şimdi birdenn ne oldu.
şuan kucağımda tek elle yazıyorum.bırakınca çığlık çığlığa...
gece bi ara cinnet geçiriyorum sandım.
eşim yatak odasında uyuyo,çalışıyorya aman duymasın gece ağlamaları.birdee demesinmi sabah ,gece bi ara sesiniz geliyordu ;diye.yani öyle bi derin uyumuşki sadece bizi bi ara dduymuş.
deliriceeemmm..
Nihlee hacer siz buyutmussunuz bebisleri ya bizim daha cuma gunu 40 imiz cikacak.size nasil degisiklikler fark ettiginizi sormak istiyorum neler yapmamizi onerirsiniz ne sekilde durduruyosunuz muzekten felan anliyolarmi artik bideguluyolarmi
doğru söylüyorsun vallaha..hiç acımyacaksın kocalara.yorgunluktan sütüm iyice gidiyor ya..
cnm vAlla ben oyle yapıyorum banane benım cocugumsa onunda cocugu
ben uykusuzsam oda kalsın calısıyormus banane sankı gun ıcınde uyuyorlarda bızde uyuyoruz hıııc kusura bakmasın
kızlar
KRAFT DONDY BESIK-MAMA SANDALYESI 811 | | Bebefix.com
bu cok hosuma gıttı yaaa..
Bizim kizda gazli ama bilemedim smdi sen hem aptamil hem onu gun icinde karisikmi veriyosun.onun ne artisi var ki besin degeri felan olaak aynimi.bide ya hacer sen verdikce aliyomu musab bizim kiza gecen uc saat uyudu gunduz 90 yapayim dedim yarisini yedi sonra emmiyo ayni senin gibi cekip geri itiyom uyanik oluyo verirken ama bi noktadan sonra kafasini saga sola salliyo yarisi kaldi mamanin acaba yoruluyomu normalde verdikce almasi gerekmiyomu cocugun
cnm vAlla ben oyle yapıyorum banane benım cocugumsa onunda cocugu
ben uykusuzsam oda kalsın calısıyormus banane sankı gun ıcınde uyuyorlarda bızde uyuyoruz hıııc kusura bakmasın
kızlar
KRAFT DONDY BESIK-MAMA SANDALYESI 811 | | Bebefix.com
bu cok hosuma gıttı yaaa..
ben aldım tatlım ondan gayet güzel gece gündüz kullanıyorum ben 350tl ye aldım
ben aldım tatlım ondan gayet güzel gece gündüz kullanıyorum ben 350tl ye aldım
nerden aldın cnm
bıde bu guzelmıs
Baby 2 Go Mzikli - Sallanabilir Mama Sandalyesi 8402 | | Bebefix.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?