- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.661
ama yazın lütfen olurmu
elma napan kuzum? :92:
iyiyim tatlım napıyım bildiğin gibi kucağımda bi sıpauğraşıyoz sen napıyon nasıl gidiyo nasıl yavrucak
o zaman benim bebegim alerjiden ötürü öyle.. bende yediklerim dokunur diye herşeyi kesmiştim.. meger kesmediklerim dokunuyormuş :)) her akşam bir kase yogurt yiyordum,ee sabahları bir tek peynir ekmek yerim ben bir de margarin demek ondan gaz oluyormuş... gerci benim bebegim cok gazlı degil şükürler olsun,öyle aglama falan yok amaa... yine de problem yaniiii.... canım kızımda kanı da görünce canımdan can gitti,sütüm kesilcekti üzüntüden yahuuu,icim rahatladı... bebegim sütü sindiremiyor 3 yaşına kadar inek sütü ve ürünlerinden uzak durcakmışızz
iyiyim tatlım napıyım bildiğin gibi kucağımda bi sıpauğraşıyoz sen napıyon nasıl gidiyo nasıl yavrucak
bildiğin canavar benim kuzum aynı şekilde uğraş dur.. az büyüseler diyorum ama şimdide çok tatlı teyzesi minnak
bildiğin canavar benim kuzum aynı şekilde uğraş dur.. az büyüseler diyorum ama şimdide çok tatlı teyzesi minnak
canım hergün müsayitim ne zaman istersen...biraz büyük olsalardı dışarda buluşurduk ama havaların düzeni yok batıkente felan bırakan olursa ordan tek dolmuş burası...bir daha böyle fırsatımız olmaz gelmeye çalış
ooo buluşmamı var buluşun buluşun:)))Kıskandım şimcik:)))
haknurcum senle konuştuğumuz saati hatırlıyosun dimi işte o saatten bu saate sıpam yeni uyudu
gel hep birlikte buluşalım
emzirirken falan kolunun üstüne yatıyolaryaaaa mecburen o zaman çok ağladı mı nihle
en büyük korkum o benim emzirirken ağlarsa üstünü değiştirirken falan
ayy resmen kabus ya
epey uzağız canım fatihteyim ben beni bırakacak birini bulursam gelicem hangi günler müsait oluyosun yaz ona göre plan yapalım
karnındamışimdi kucağımda yakında da karnımda olur hahahavalla ben sıyırdım ben bukadar evde olmaya alışkın değilim yaffff
yedim bulguru ..hatta ezogelini yaparken fazla mercimek kacırmıstım onu da yedim o da bişey yapmadı..yani olagan normal gaz,kendi kendine cıkarttı gece :)) hatta bir ara ben fecahat kaka yaptı sandım ,altını actım bişecik yok...
bir şey soracagım benim kızım 12 ile 4 arası çiş falan yapmıyor,sonrasında da cok yapıyor.. sabah 4 gibi bakıyorum bezine kupkuru.. sonra sabah acıyorum 7.30 da uyanıyor aşırı dolmuş.. gece 4 de emziriyorum bir de 12 de .. onları nasıl tutuyor ki... belki 4 ten sonra peşpeşe yapıyordur ... garip yani.. bende artık altını acmıyorum geceleri... siz cisli bezleri kac saatte bir degistiriyorsunuz ben her emzirmeden önce degistiriyorum...
bu arada sabah eşime cok kızdım..dün misafirimiz vardı hersey güzeldi,ama bebegim gec uyudu merakından biraz da tedirgin uyudu,ben de onu uyandırmayayım diye gece dolaptan elime gecen ilk pijamayı giydim, o pijama da gebelikte giydigim penye diz altı bir pijama,bir iki giydikten sonra bollanıyor , ama hamilelikte cok rahat ediyordum,eşimde kızıyordu giyme şunu diye ,beli sıkmıyor diye inat ediyordum, sabah kvaltı hazırlıyoruz , mutfaktayız,,ayyy yine bunu giymişsin falan diye dlaga gecmeye başladı, bende ben senden bakımlıyım dün elime ne gectiyse giydim dedim, o da uzattı ayrılamadın şu pijamandan diye bende gıcık oldum kendimi bakımsız hissettim elimdeki tabagı fırlattım lavaboya,teşekkür ettim hakareti için, gittim bebegimin yanına... neyse o kvaltıyı hazırladı cayımı koydu ,yedik,benim gönderim vardı onu vereyim dedi kargoya doldurdum,kapıdan ugurladım ama öpmedim,camdan da peşinden bakardım arabayla uzaklaşana kadar bakmadım, sabah aradı acmadım,cok gıcık oldum yaaa..
ben zaten rahatsızım evde rahat giyinemiyorum,yegeni var diye, adam begenmiyooo şimdi bu halimi.. o gider gitmez attım o donu çöpe , ben o donu da yegeni var diye almıştım benim mutasıp giyecegim yoktu ki yegeni gelmeden... şeytan diyor git giy kısa geceliklerden dolaş evde , gör onun uyuzlanmış suratını, ama cekiniyorum işte erkek cocugu cok zorr beee..... ne emzirebiliyorum ne bişey...... ben küs duramam , ama ilk defa uzatasım geldi,ben de depresyondayım galibaaaaaaaaa........ acmıcam telefonlarını arasın dursun,kesin gelir de :))) gelsin hakaretlerini duymak istemedim dicemmmmmm ...
demek ben bakımsız bir halde olsam adam beni bosayacakkkk ... ya hsonunda giriyoruz bu gece de meşk yapardık, zamanımıydı şimdi..uyusss benim kocammm
aslm hg nerelerdesın sen ya denk gelmıyoruz yada gırmıyorsun.selam herkese:) benim kızım da uykusuz ve gazlı bir bebek. inşallah şu süreci hayırlısıyla atlatırız. doğum kilolarımdan da henüz kurtulamadım. evde perişan şekilde koşuşturup duruyorum bakalım. mayısta da iş başı yapacağım. dolayısıylaa stres içinde günlerim geçiyor. sizler ne alemdesiniz?
kızlar bu çocuk hep ağlıyor yorulup uyuyor günlerdir...ben kaçar şimdilik buklee lütfen birine yapış getirsin seni görüşelim mutlaka... kendinize iyi bakın...uyutursam gelirim yine...
aslm hg nerelerdesın sen ya denk gelmıyoruz yada gırmıyorsun.
rabbım yardımcın olsun gaz ıcın humananın rezene cayını denedınmı.
bızde ıse yarıyormus.
mayısa ne kaldı kı ..
bende uyuttum sımdı kızımı uyurken sorun yok uyyanınca hep aglıyor. bakalım nereye kadar.
ben yastıkla emdırdıgım ıcın kolunu ustune gelmıs olmuyor.
o yuzden sıkıntı cekmedım cnm.
ustunu cok sık degısmedım ne yalan soylım kusmadı dacok sukur yardımcı oldu bana nıhle:)
bende kabus olarak goruyordum ama hıc korktugum gıbı deıgılmıs.
karnındamı
nasıl rahat edıyorsun cnm yegenın yanında zor bı durum ya hep evdemı.
takma kocanı alıskın deıldır senın o tur gıyımlerıne ondan demıstır.
hoşbulduk canım. sorma benim afacan kızımdan hiç vaktim kalmıyor ki:) biraz huysuz bi bebek. gecemiz gündüzümüz karışık. rezene çayı içiyorum ama bir de humananınkini deneyeyim. hiç birşey kalmadı mayısa. üstelik şu arada da doktora tezimi bitirmekle meşgulüm. onu da mayıs gibi teslim edeceğim juriden geçersem. iş de bir taraftan yoğunlaşacak. bakalım kaç parça olacağım.
Allah senin de yardımcın olsun nihlecim. ağlayınca gözünde boncuk boncuk yaşlarla insanın içi parçalanıyor değil mi
mevlüt yaptınız mı bu arada? ben yapıp yapmamak konusunda kararsızım.
az kalmış gazların bitmesine 2,5 aylık olmussunuz3.ayda hareketlenince geciyor diyorlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?