2012 Şubat Anneleri

canım bi çocuk doktoruna git 500 grdan az olursa mama verin diyor doktorlar
gerçi veriyorsun sende
canım sabret geçecek inşallah,bbyeınki yara olmuştu seninki yarada degil sabret geçecek inşallah

2 haftada 280 gram almıs ,doktora aşı ıcın gıtcez o zaman anlatalım dıye erteledım ..Mama verıyorum ama her emzırmeden sonra da degıl ,gunde ıkı kereye ındırmeye calıstım ..Bir de aç kalsa bagırır sonucta emınce uyuyor genelde sakın oluyor gunduzlerı o yuzden de ben grıptım ya ona yordum ..Bir de dolu dolu kusup devamlı kakasını yapıyordu kımse bu sekılde kılo alamaz kı aldıgı herseyın tamamını cıkartıyor(

Geçmiş olsun sen de kurtuldun aşıdan canım..İmplantı hıc duymadım neymıs o??İğne mı yoksa kadınlara vurulan??Bize prezervatıf yeterlı dedı ıstersen spıral taktırırız 5 yıllık dedı ama olmaz dedım ben..Rota vırusu aşısı hangı aylarda yapılıyormus vaktı geldı mı??????????Ben de ıstıyorummm ..Devlet artık karsılıyor dıye duymustum dogum yaptıgım gun bır hemsıreden..

hemşirecim sana danışmak istedim bebek iöin olan rezene çayını vermeye başladım bebeğimee sakıncası olurmu

Yok canim onlar zaten ozel uretilmis bebek icin.ama dogal yollardan dene kimyon yap bende cok ise yariyodu bide kendin demle rezene cayini ilit iki kasik ver bide karnina masaj yagiyla saat yonune dogru masaj yap gazi cikar.

Hemsire aklima qelmisken sorayim sen mama veriodun dimi yanlismi hatirliorum yoksa pomak35'miydi o ya :s

Benim bebeqim son 2qundur emziqe takmis vaziyette. Banada onu oyle saldirasiya emdikce açmiş ve doymamis hissi verior huzursuz oluorum ve emziqi dusurdukce sinirden deliye donuor ve hic yoktan aqlior ama 2qundur uykusundayken bile aqzinda bende almiorum. Fakat qece ne olur neolmaz die cikariorum uyuturken. Gece musade eden varmi emziqi ile uyumasina?

Canim bizdede ayni sorun var emzik dusunce akrep sokmus gibi bi ciglik atiyo basina kosuyorum daha tam alisamadi.onceleri gece uyuyunca kendisi atardi iki gundur atmiyo iyice benimsedi heralde aman emsin benim esim ilkokula kadar emmis :)) nolcak.aglayinca agzina depiyom hic olmazsa

oyy kiyamam aynen yaa :)))))
hanqi mamayi kullaniosun ne araliklarla veriosun bide qaz sorununu nasil cozuosun canim :s

oyy kiyamam aynen yaa :)))))
hanqi mamayi kullaniosun ne araliklarla veriosun bide qaz sorununu nasil cozuosun canim :s

Aptamil 1 veriyorum surekli kabizligi oluyo diye aptamil comformil aldik sevmedi onu dun gece pek yemedi.aptamil 1 e devam.benim kiz bogazsiz bidevcok inatci doydugu anda bir damla fazladan veremezsin imkani yok.2-2,5 saatte bir 60 cc veriyorum bazen bitiriyo bazen dibinde birakiyo zaten mamanin hazmi zor anne sutu gibi deil arays mesafe koymak lazim ara ara 1,5 saatte felan vereyim dedim 30 cc bile almadi zamanla cocugumu taniyorum sende gozlemleyerek karar verirsin her cocugun bunyesi farkli baslarda cok takiyodum az yiyo diye ama her cocgun metobolizmasi farklim kimi 90 kimi 60 yer kilo alma hizi aynidir o yuzden hic zorlamiyom biberonu ittigi anda atik doymus oluo cekiyom bi ke zorladimda dehset kustu.gaz sorununu kimyonla iyi atlaiyodum zinco damla ile aradada rezene cayi iki cay kasigi iyi geliyo.Bide masaj tabi banyo felan her yolu denedik :)

Hmm anladim canim ayni benim taktik :)
Ben baslarda memeyi tutamior die mama desteqi aliodum sagdigim sutu biberonla veriodum. Aptamil 1 almistim alisti ve doyuyordu. Kakasida bunu belirtir durumdaydi. Bu duzene alistik derken mamayi deqistirdim qece hafta. Cok pahali aptamil bide bunu deneyelim die Bebelac aldim malesef iste o mamayla kizimin kabizliqini uyandirdim resmen. Hatta kabizlikta deqil hazimsizlik ve sindirememe basladi. Inanilmaz ikiniordu z.yaqi surerek disari cikmasini saqliodum ki qecen aksam dayanamayip doktora qittik asla mama vermiceksin dedi. Sutumu daha fazla mamayimi veriosun die sordu. Ben sut verir qibi 2 bucuk saatte bir mama verdiqimi aralarda sagdigim sutu verdigimi soyledim. Halbuki buniun tam tersi olmaliydi. Neyazikki mememdeki aciyada dayanamadigim icin sagmaya alismistim simdi aptamil 1 aldim tekrar ama aqlaya zirlaya emziriorum. Aksamda esim sliko qoqus ucu qetircek. Ins quzel rabbim yardim eder onunla emzrebilirim kizimi. Yoksa mamaya devam edicem sanirim. Su 4ay bi qecse bi ek qidalara qecsek baska sey istemiorum. Ki emziren 2sene emzirio 4'uncu aya qelsek neolur. Aksami iple cekiorum vallahi

aynı benim oğlanda böyle emziksiz durmaz ne kadar tok olsada emziği ister düşürdümü deliye dönüyoo ama benimki emiyo emiyo derin uykuya dalacakken kendi çıkarıveriyo emziği öyle uyuyo bizde o zaman derin uykuya dalacağını anlıyoruz

slm kızlar nabersiniz?kızımı öğle uykusuna yatırmışken bi yoklayım dedim,benim bugün yine kanamam oldu,kızlar ya tam kırkımda adet olmuştum üzerinden 2 hafta geçti yine kanamam oldu bilmiyorum normalmi ki????:44::44::44:

tatlım göğüslerin neden bu kadar acıyo doktora gittinmi tedavisi yokmuymuş

Sutun yeterliyse ins emzir sadece mamaya muhtac kalma.rabbim sif versin sana.ama beni dr da oyle ddi kontrole gittigimde sakin mama erme o bebege tatli geliyodur sutunu az alir v.s asla verme kes dedi sik sik emzir dedie sut yok doymuyo kilo bile almiyodu simdi mamayla daha iyiyiz sahsen herseyin hayirlisi

kızlar akşamları oğlumu emziriyorum ama illa mamada istiyo dğn o kadar çok yediki kusar dedim ama kusmadı sabaha kadar derin bir uyku çekti kocaman insan gibi
dün gece direndim mama vermemek için o da direndi illa istedi artık verdim 11 gibi sonra uyumadı bakınıp duruyo etrafına rezene çayıda vermiştim rahatlayınca bakınıp durdu bende ışığı söndürdüm uyudu sabah 6 da kalktık bende uyuyakalmışım benim oğlanda çok yemişti sabaha kaadar uyumuş normalde akşam 10 gibi uyur gündüz hiç uyumazdı gazından gaz sancısı gündüzleri tutar hep dün rezeneyi içince gündüz epey uyudu akşam uyumadı 12 ye kadar
ve rezene çayını aç karnına içmiyo dün akşam az içti sonra çıkartçak gibi oldu vermedim bende
önce emiyo güzelce sonra içiyo çayını

kızlar akşamları oğlumu emziriyorum ama illa mamada istiyo dğn o kadar çok yediki kusar dedim ama kusmadı sabaha kadar derin bir uyku çekti kocaman insan gibi
dün gece direndim mama vermemek için o da direndi illa istedi artık verdim 11 gibi sonra uyumadı bakınıp duruyo etrafına rezene çayıda vermiştim rahatlayınca bakınıp durdu bende ışığı söndürdüm uyudu sabah 6 da kalktık bende uyuyakalmışım benim oğlanda çok yemişti sabaha kaadar uyumuş normalde akşam 10 gibi uyur gündüz hiç uyumazdı gazından gaz sancısı gündüzleri tutar hep dün rezeneyi içince gündüz epey uyudu akşam uyumadı 12 ye kadar
ve rezene çayını aç karnına içmiyo dün akşam az içti sonra çıkartçak gibi oldu vermedim bende
önce emiyo güzelce sonra içiyo çayını

bu 2. ayda olduğumuz aşılardan mı yoksa başka bişey mi bu ??

canımm size de geçmişolsun elbetteki
hızlı hızlı okuyunca böyle oluyo göremiyorum bazen (

şimdi bi küfretcem forumdan atacaklar !!
ne biçim insan bunlar
ağızlarının içine bakıyoruz ne söyleyecekler diye
inadına üzüyolar insanı

normaldir bunlar çünkü ayarları bozuluyo aşıları olunca
ama 3 gün sonra geçti bizimki
ama gazı arttı
daha güçlü pırtlatıyo artık :)))

burii cim çok saol :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…