- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.961
Size yemin ediorum ozellikle dun aksam ne annelik sewqisi ne kutsalliqi ne bebeqimin qulusunun bana tum sitresleri unutturan etkisi... Kalmadi hic birisi kalmadi kardesim.
Onceki qun kabiz olan bebeqim kakasini cikarmaya basladi ama cikarana kadar baqirsaklarida beraber qelecek sanioruz oderece kiyamet. Cikan kakadada sorun yok. Sari ve yumusak. Acaba makat deliqimi catladi? Basina qelen varmii bu durum?
Dun dayanamadim sirf allah qunah yazmasin cocuqu yoruyomuyuz yoksa die doktora qotrduk qece 11de.
Hemsire lavman yapmak istedi cok az=ik cikardi ve bu cocuk mamami yiyor die sordu evet dedim vermeyin asla mama dedi. Bol bol emzircksin dedi. Dedinde be kadin emziremiorum iste allah kahhhretsinnnnn! Geldik eve buna bi verdim mememi ama ben nasik aqliorum benim annemde karsimda aqladi. Hickira hickira aqlayarak emzirdim ama simdi nolcak? Goqus uclarim elektrik yemis qibi sizlior nasil emzircem anasini satim :s Sizdemi bu sancilardan gogus sizilarindan ayni durumdasiniz bi benmiyim yaa delircem yeter vallahi biktim ya
2saate yakindir emmior uyuyor cunku ve deli qibi acio qoqus uclarim kipkirmizi oldular bu sizi nezaman qecicek yarabbim ya
merhaba kızlar bu gün yine çok bunaldım hiçte sebep yok aslında annem dün gelmişti uyumam için kızıda yıkadı az önce gitti kayınvalidemlerde burdaydı oturdular gittiler onlarda, şimdi yanlız kaldım kızımda uyuyor off ben çok özledim yanlız olmayı çokta severim yanlızlığı eskiden evden hiç çıkmasam bile canım sıkılmazdı oyalardım kendimi şimdi evde durmak istemiyorum ev öyle kalabalık geliyorki gelenler gidenler halbuki annemi ben çağırıyorum yazık kadın kendi eviyle ilgilenemez oldu ama ne annem gelmesede olmuyor kızım biraz yaramaz bir bebek içim sıkılıyor eşimle eskisi gibi değil ben eskisi gibi değilim yine çok sıkıldım bu gün
selam kızlar
şimdi evden çıkıyoruz aşıya gidiyoruz
hiç uyumadım korkudan canı acıycak ağlıycak diye
inş rahat atlatır bebeğim
Merhaba bayanlar, onceki gun beni kizim ne gunduz ne gece uyutmustu, yine anneme biraktim ben eve geldim bir dus aldim bir yattim sabaha kadar deliksiz uyumusum, bu sabahta gittim aldim evimize geri geldik, arada boyle gerekiyor yoksa hem agresif sinirli oluyorum hemde uykusuzluktan bitkin dusuyorum, haftada 1 gun bunu yapiyorum beni 1 hafta goturuyor valla, tek bakanlara tavsiye ederim....
hemşire
feray
hugocuk
Allah yardımcınız olsun, bizim kolik geçmeye başladı çok şükür
o yüzden içimde umut belirdi, sizde iyi düşünün iyi olsun
canım 3 gün boyunca ateşine dikkat edersin
iyi olcak inşallah
bizde cuma günü olmuştuk bugün banyo yapcaz artık 6 gün oldu :)))
çok iyi yapmışsın
hepimiz dinlenmeye hasret kaldık
iyiki gözün arkada kalmadan bırakabileceğin bir kapı var
ne mutlu sana :)))
Kızlar yaa
ben mı tembelım yoksa durumum normal mii
siz de hiç oturmadan bütün günü koşturmakla geçiriyor musunuz?
Ocakta devamlı birşeylerı tasırıyor musunuz unutup?
Eşiniz geldiğinde hala yemek yapamamıs oluyor musunuz?
Ya da ev temizliğini haftalardır ertelemek zorunda kalıyor musunuz?
Yapacaklarınızı listeleyıp de günün sonunda cogunun yarına kaldıgını göruyor musunuz??
Tekken bebe bakmak hiç eğlencelı değil..
Çoooook yorgunum ve daha
bebegımı yıkayacagım
pilav we salata yapacagım
yemek yıyecegız
dus alcam
bebegın camasırları ütü
bulasık mak bosaltyemekleri
vs vs vs vs
BİT-Mİ_YOOORRRRRRRRR
VİVA bana geçmiş olmasın mı yanı,bizim de kolığımız war neyımız eksık aşkolsunnn.:)
canım bi çocuk doktoruna git 500 grdan az olursa mama verin diyor doktorlarKızlar ,
bu saglık ocagı benı delırtecek ya
grıp oldum bırsey verın dıyorum
veremezlermıs hıcbırsey ,herşey yasakmıs emzırdıgım ıcın ..
bebegın kusmalarına cocuk doktoruna götur dedı hanfendı
bebegım kılo aalmıyor grıp mı dıyorum
tarttık sadece we sadece 280 gram almıs ve her hafta 100 gram normal dıyor
böyle bırsey olabılır mı yaa
100 gram cok az degıl mı ,1 ayda 1 kılo alması gerekmez mı en az??
bunu bılen warsa yazar mısınız ...
sonucta bı haftadır normal tartımızda tarttık almadı cocuk gram bıle bılıyorum ıste((
2saate yakindir emmior uyuyor cunku ve deli qibi acio qoqus uclarim kipkirmizi oldular bu sizi nezaman qecicek yarabbim ya
ama ben ekmeksiz kahvaltı yapamam ekmegi çıkaramam hayatımdan:26:
sıkıntıyada hiç gelemem ya ben balina gibi olacam bu gidişle
canım yarın gidecem ben aşıya hemşire gelmeden yarım saat önce şurup ver dedi
bizimde koik sancımız 2 ay sonra başladı 2 gündür uyutmuyor beni,aglamalarına dayanamayıp doktora götürecem ama eşim gazdan yapacak bişey yok diyor
feray canım llah yardımcın olsun,meme agrısı bendede çok oldu ama aglaya sızlaya verdim,kremler sürdüm benim 15 günde geçmişti,ama hep verdim,seninkinin boyutunu bilmiyorum ama sabret anne sütü gibisi yok
canım geçmiş olsun bizim yarın aşımız,bıngıldak erken kapanınca ne oluyormuşki
d vitaminini kaç damla veriyosun acaba ondan mı
tatlım ateşi çıkmasını bekleme sen calpol ver şimdi akşam ağrısını kesip rahat uyutuyor birde kolundan vurdukları ağrı yapıyor heralde bizimki kaç gün dokundurmadı bağırdı...bıngıldak 8-18 ay arasında kapanır tamamiyle ama için rahat etsin götür bir çocuk doktoruna sağlık ocağındakiler uzman değil sonuçta...
tatlım birde pompa denesene benimde emerken çok acıyordu pompa daha az acıtıyordu
morarana kadar ağladı acaip canım sıkılıyo bu aşı olayında ardarda 3 defa çocuğum uğundu resmen
bide bıngıldakla ilgili bişiler söyledi kafam iyice karıştı erken kapanmaya başlamış dedi bi bilgisi olan var mı kızlar yarım lütfen:26:
merhaba..
bugün aşımız vardı..
offff çok zordu yaa..ordan da hastaneye doktor kontrolüne,ordanda benim 40 kontrolüm için jinekoloğuma.
bu arada rotavirüs yanlış yazmış olabilirim ilk dozunu hastanede yaptırdık.damla şeklinde ağızdan veriliyor.
şuan ateşi yükselmeye başladı yarım fitil verdim.bebeğim huysuzlanmaya başladı.inallah çok yükselmez.
doktorumla doğum kontrol yöntemini konuştuk.
implant diye bi yöntemi önerdi.hiç duymamıştım.kullanan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?