2012 Şubat Anneleri

merhaba kızlar bu gün yine çok bunaldım hiçte sebep yok aslında annem dün gelmişti uyumam için kızıda yıkadı az önce gitti kayınvalidemlerde burdaydı oturdular gittiler onlarda, şimdi yanlız kaldım kızımda uyuyor off ben çok özledim yanlız olmayı çokta severim yanlızlığı eskiden evden hiç çıkmasam bile canım sıkılmazdı oyalardım kendimi şimdi evde durmak istemiyorum ev öyle kalabalık geliyorki gelenler gidenler halbuki annemi ben çağırıyorum yazık kadın kendi eviyle ilgilenemez oldu ama ne annem gelmesede olmuyor kızım biraz yaramaz bir bebek içim sıkılıyor eşimle eskisi gibi değil ben eskisi gibi değilim yine çok sıkıldım bu gün

Senı okdar ii anlıyorumkı canım aynılarını harfıen ben yasıyorummmm gunde sadce ve sadce 1 kere verbılyıorum sonrası sızı ve agrı cunku gerı kaln gun agrısını cekıyourmmmm öluyorum bazen kendımden nefret edıyorumm nasıl anneyım ben kahretsın dıyorum sonra annem kızıyorr sen böyle aglyarak emzıyorsun daha ne yapıcaksın dıyorr ama işte ben kenıd kendımı yııyorumm ama gecmıyor feraycım gecmıyorrr 51 gun oldu gecmıyorrrr

Gecen gun Eymenı doktora goturdum cok aglıyor dıye BELLA dıe bıtkısel bır fırmanın varmıs cok iicdedı ama ben almadım cunku ev doldu meme kreımınle bıraz pahalıda bana gore zaten sıkıntıdayız onda almadım istersen al canım benımm

2saate yakindir emmior uyuyor cunku ve deli qibi acio qoqus uclarim kipkirmizi oldular bu sizi nezaman qecicek yarabbim ya

benım de öyleydı ama cogu ınsanınkı gectı ..sen denemeye dewam et belkı sen de şanslılardansındır..Ben de gece bıle uyuyamıyorum agrıdan ama mutlaka emzırmeye ugrasıyorum dayanmaya calısıyorum ..içinden et ceker gıbı ,hortumla çeker gıbı degıl mı?????

aynen benı anlattın bılıyor musun ben de ınsan ıstemezdım ewımde hıc , çok zaman bahane bulur gelmek ısteyenlerı de ertelerdım ..Yalnızlıga bayılırdım ,eşim erken gelınce bıle kızardım ..Şimdi asla yalnız olamayacagını bılmek, bırıne muhtac gıbı dewamlı annelerı cagırmak vs..Bana cok agır gelıyor..

hemşire
feray
hugocuk

Allah yardımcınız olsun, bizim kolik geçmeye başladı çok şükür
o yüzden içimde umut belirdi, sizde iyi düşünün iyi olsun

selam kızlar
şimdi evden çıkıyoruz aşıya gidiyoruz
hiç uyumadım korkudan canı acıycak ağlıycak diye
inş rahat atlatır bebeğim

canım 3 gün boyunca ateşine dikkat edersin
iyi olcak inşallah
bizde cuma günü olmuştuk bugün banyo yapcaz artık 6 gün oldu :)))

çok iyi yapmışsın
hepimiz dinlenmeye hasret kaldık
iyiki gözün arkada kalmadan bırakabileceğin bir kapı var
ne mutlu sana :)))

evet ne mutlu bir kapın bakanın var şanslısın kıymetini bil beni bi bıraksalar 2 gün ekmek istem su istemem uyurum inanki.kızlar kızamık aşısı olucaz ama çok korkuyorum ateşlene bilir dedilerde umarım ateşlenmez oğlum kıyamam

Kızlar yaa
ben mı tembelım yoksa durumum normal mii
siz de hiç oturmadan bütün günü koşturmakla geçiriyor musunuz?
Ocakta devamlı birşeylerı tasırıyor musunuz unutup?
Eşiniz geldiğinde hala yemek yapamamıs oluyor musunuz?
Ya da ev temizliğini haftalardır ertelemek zorunda kalıyor musunuz?
Yapacaklarınızı listeleyıp de günün sonunda cogunun yarına kaldıgını göruyor musunuz??
Tekken bebe bakmak hiç eğlencelı değil..
Çoooook yorgunum ve daha
bebegımı yıkayacagım
pilav we salata yapacagım
yemek yıyecegız
dus alcam
bebegın camasırları ütü
bulasık mak bosalt
vs vs vs vs
BİT-Mİ_YOOORRRRRRRRR
VİVA bana geçmiş olmasın mı yanı,bizim de kolığımız war neyımız eksık aşkolsunnn.:)

KIZLAR bebeğim 50 günlük oldu şükürki ağlamalarımız azaldı neydi o günler ya o ağlıyor ben ağlıyorum 42 günde 3 doktor değiştirdik 4.de sorunçözüldü doymuyormuş aptamil mamaya başladık 8 günde 200 gr almış bebeğim canım benim ağlamalarımız ara ara devam ediyor doktor diyorki altı temiz karnı toksa ve hala ağlıyorsa seni kullanıyor kucağına al diye sakın kanma diyor ama mümkünmü dayanamıyorumve hem ayakta sallanmaya hemde kucağa alıştı ve yanlızımevde allahım hepimizin yardımcısı olsun kızlar

yok canım bende sendenim bi sürü iş bekliyo beyimiz ayakta sallanıyor bende bilgisayarı yanıma aldımbi yandan sallıyorum umarım uyuyacak yarım saattir ayakta yemekleribugün yetiştirdim makine ve katlanması gereken çamaşırlara yetişemedim

canım bi çocuk doktoruna git 500 grdan az olursa mama verin diyor doktorlar
gerçi veriyorsun sende
2saate yakindir emmior uyuyor cunku ve deli qibi acio qoqus uclarim kipkirmizi oldular bu sizi nezaman qecicek yarabbim ya

canım sabret geçecek inşallah,bbyeınki yara olmuştu seninki yarada degil sabret geçecek inşallah

kızlar gaz sancısı olan bebeklerinize acı elma yağı şifa olabilir üst komşum önerdi kızı 2 yaşında gaz ilacı hiç vermedim dedi bende dün aldım aktardan karnına ve ayak altlarına masaj yaparak yedirin mentollü, viks gibi bir his veriyor dün yaptık gece rahat uyudu kendinizede sürün hakikaten hoşbir his bırakıyor belki yardımı dokunur

merhaba..
bugün aşımız vardı..
offff çok zordu yaa..ordan da hastaneye doktor kontrolüne,ordanda benim 40 kontrolüm için jinekoloğuma.
bu arada rotavirüs yanlış yazmış olabilirim ilk dozunu hastanede yaptırdık.damla şeklinde ağızdan veriliyor.
şuan ateşi yükselmeye başladı yarım fitil verdim.bebeğim huysuzlanmaya başladı.inallah çok yükselmez.

doktorumla doğum kontrol yöntemini konuştuk.
implant diye bi yöntemi önerdi.hiç duymamıştım.kullanan varmı.

öncelikle hepinize teşekkür ederim kızlar
bu bıngıldak mevzusu beni mahvetti ağlamaktan helak oldum
hemen drumuzu aradım korkulacak bişey yok baş çevresi büyümüş mü dedi evet dedim korkma o zaman dedi
ama biliyorum için rahat etmez orda bi çocuk druna göster dedi
c.tesiye randevu aldım gidicem

evet haklısınız bide hemşireye gıcık oldum insan biliyosa açıklama yapar neye göre şak diye söylüyosun ki
gıcık

slm dun bebegim 2.aylık aşısını oldu fitil verdiler ateşlenmesin diye ama dünden beri sürekli uymak istiyo.uykusunda sürekli mizmizlanıyo acı çeker gibi normalde çok uyuyan bi bebek degil. aranızda aşı yaptıranlar bana yardımcı olabilirmisiniz siz neler yaşadınız. kaç gün sürdü nasıl geçti

Bingildagin kapanmasi kafatasinin olustugu kemiklerin birlestigi anlamina gelir erken kapanirsa mikrosefali yani basi kucuk kalir gibi bisey yine buyur aslinda belki ama simdi kapanirsa kafa ici basinc artar tibbi deyim olmadan bu kadar aciklayabiliryorum:) erken kapanmasi iyi deil d vitaminini kes istersen o kemikleri gelistirdigi icin bingildak erken kapanir zamaninda kapansin verme d vitamini

Allah yardımcınız olsun, bizim kolik geçmeye başladı çok şükür
o yüzden içimde umut belirdi, sizde iyi düşünün iyi olsun

canım 3 gün boyunca ateşine dikkat edersin
iyi olcak inşallah
bizde cuma günü olmuştuk bugün banyo yapcaz artık 6 gün oldu :)))

İkinci ayda aniden ortayacikiyomus tam olarak bizdede oyle oldu gunlerdir neye ugradigimizi sasirdik ucuncu ayda geciyomus sen kurtulursun insallh valla bebislerinde sucu yok canlari yanmasa niye oyle bagirsinlarki

çok iyi yapmışsın
hepimiz dinlenmeye hasret kaldık
iyiki gözün arkada kalmadan bırakabileceğin bir kapı var
ne mutlu sana :)))[/QUOTE]

Kolda deri altina yerlestirilir uzun sureli dogum kontrol hapi gibi bisey surekli hormon salgilar tercih senin ria taktir ondan iyi yada hap kullan bence.tercih senin tabi

size bir günümü anlatıyorum hemen
sabah 7de kalkıyorum bebekle beraber
emziriyorum veya hazırda sütüm varsa veriyorum biberonla
bebeği uyutuyorum tekrar
evi gezip annemin dağıttıklarını topluyorum
işemişse yerleri temizliyorum falan
kahvaltısını hazırlıyorum kendimede bişeyler hazırlıyorum
bebek uyanmazsa yiyorum bende
mutfak temizliğim var sonra çünkü mutfak tezgahında ayakkabıdan kirli çamaşıra kadar herşey olabiliyor maalsef
bebeğim tekrar uyanıyor evde geziniyoruz 1-2 saat
onu besliyom yine
öğle yemeği hazırlıyorum
hatta uyumadıysa oğlum kucağımda oluyo
bebeği uyutuyorum yine ama uyanmaya hazır olduğu için odada takılıyorum bir gün toz alıyorum bir gün çamaşır birgün dolap içlerini toplama bir gün internette gezinme vs.
yemek yemeye çalışıyoruz
mutfağı topluyorum yoksa annem dağıtıyor
eşim erken geldiyse market fatura yatırma banka ödemeleri veya hava almak için dışarı çıkıyorum
dönüp ufak tefek ev işleri
annem evi illaki tekrar dağıttığı için ev toplama
akşam yemeği hazırlığı
sırayla yemek yeme
mutfağı toplama
nöbetleşe uyutmamak için bebek bakma 8den itibaren 12ye kadar
12de bebeği uyutma çabaları ardından eşim sohbet etmek istesede yorgunluktan uyuyakalma şeklinde
gece saat 3 5 7 aralığında uyanarak bebek besleme ile gün bitiyor :)))

annen ıcın yazdıklarını takıp edıyorum
sen gercekten takdır edılıcek ınsansın
annene bu denlı ıyı baktıgın ıcın bence cennet ayaklarının altındadır
eşinide tebrik ederim her damat istemez kabul etmez

hemşirecim sana danışmak istedim bebek iöin olan rezene çayını vermeye başladım bebeğimee sakıncası olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…