- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.941
selam kızlar
şimdi evden çıkıyoruz aşıya gidiyoruz
hiç uyumadım korkudan canı acıycak ağlıycak diye
inş rahat atlatır bebeğim
Kolay gelsin buklem haftayada bizimkisi.ins. Cabucak atlatirsin.bebeklerin sinir sistemi tam gelismemistir henuz onlar igneye aglamazki ilac yakiyo ona aglar muhtemelen surup verseydin gitmeden.
morarana kadar ağladı acaip canım sıkılıyo bu aşı olayında ardarda 3 defa çocuğum uğundu resmen
bide bıngıldakla ilgili bişiler söyledi kafam iyice karıştı erken kapanmaya başlamış dedi bi bilgisi olan var mı kızlar yarım lütfen:26:
ama ben ekmeksiz kahvaltı yapamam ekmegi çıkaramam hayatımdan:26:bennebileyim ve enice listede yok yok vaktin olupta hazırlayabilirsen tabi
ama kısaca özetle ekmek yok
emzirdiğimiz için günde 3lt su ve bol bol yeşillik çorba falan
pazartesi haverle buluşuyoruz
canım yarın gidecem ben aşıya hemşire gelmeden yarım saat önce şurup ver dediVİVA Allah yardımcın olsun inşallah ...Gerçekten işin çok zor..
Benim bütün günüm kısa ve öz sadece bebegımın yırtınmaları,ilgi beklemelerıyle gecıyor we aksam esım gelınce yemek yapmak ew toplamak falan ancak gerceklesebılıyorSeni tebrık ve takdır ederım gerçekten cennetlik olmalısın..
SAç bandı da mı olmaz..ee hepımız dusunelım de bir
çare bulunur elbette:))
ENİCE aşı gununuz ne zaman demıstın??Sen fıtıl mı şurup mu vereceksın ?
HEMŞİRE nerelerdesın sen ?Gezmelerden gelemıyor musun ..Süütün ve bebegın kılo ne alemde??BUKLE demek pztsı buyuk bulusma ha:)) oradan canlı baglanır mısınız..Dıyetısyen dırek dıyet mı verdı yoksa sadece yıyebıleceklerın ve yemeyeceklerın mı yazdı??
Offf yaaa Hürrem'in bebegı nefes almıyordu ne korkunc bır olay Allah herkesı korusun ya bebeklerımızı...
bizimde koik sancımız 2 ay sonra başladı 2 gündür uyutmuyor beni,aglamalarına dayanamayıp doktora götürecem ama eşim gazdan yapacak bişey yok diyorKiz ne gezmesi iki gundur cok kotuyum kizim kolik sancisi tutuyo saatlerce birakmiyo ve ucuncu ayakadar devam edecek belkide besinci ay durmaksiin agliyo ustelik kabiz.elden ele hoplatiyoz banamisin demiyo aglamasini izliyoruz resmen bu kolik cok kotu bisey sutumu emmiyo bir haftadir zaten yok mamaya talim yani.haftaya asisini yapicaz bakabilirsek kilosuna boyuna bakicaz en son 4100 du.sen nasilsin durumlar nasil
feray canım llah yardımcın olsun,meme agrısı bendede çok oldu ama aglaya sızlaya verdim,kremler sürdüm benim 15 günde geçmişti,ama hep verdim,seninkinin boyutunu bilmiyorum ama sabret anne sütü gibisi yokSize yemin ediorum ozellikle dun aksam ne annelik sewqisi ne kutsalliqi ne bebeqimin qulusunun bana tum sitresleri unutturan etkisi... Kalmadi hic birisi kalmadi kardesim.
Onceki qun kabiz olan bebeqim kakasini cikarmaya basladi ama cikarana kadar baqirsaklarida beraber qelecek sanioruz oderece kiyamet. Cikan kakadada sorun yok. Sari ve yumusak. Acaba makat deliqimi catladi? Basina qelen varmii bu durum?
Dun dayanamadim sirf allah qunah yazmasin cocuqu yoruyomuyuz yoksa die doktora qotrduk qece 11de.
Hemsire lavman yapmak istedi cok az=ik cikardi ve bu cocuk mamami yiyor die sordu evet dedim vermeyin asla mama dedi. Bol bol emzircksin dedi. Dedinde be kadin emziremiorum iste allah kahhhretsinnnnn! Geldik eve buna bi verdim mememi ama ben nasik aqliorum benim annemde karsimda aqladi. Hickira hickira aqlayarak emzirdim ama simdi nolcak? Goqus uclarim elektrik yemis qibi sizlior nasil emzircem anasini satim :s Sizdemi bu sancilardan gogus sizilarindan ayni durumdasiniz bi benmiyim yaa delircem yeter vallahi biktim ya
canım geçmiş olsun bizim yarın aşımız,bıngıldak erken kapanınca ne oluyormuşkimorarana kadar ağladı acaip canım sıkılıyo bu aşı olayında ardarda 3 defa çocuğum uğundu resmen
bide bıngıldakla ilgili bişiler söyledi kafam iyice karıştı erken kapanmaya başlamış dedi bi bilgisi olan var mı kızlar yarım lütfen:26:
tatlım ateşi çıkmasını bekleme sen calpol ver şimdi akşam ağrısını kesip rahat uyutuyor birde kolundan vurdukları ağrı yapıyor heralde bizimki kaç gün dokundurmadı bağırdı...bıngıldak 8-18 ay arasında kapanır tamamiyle ama için rahat etsin götür bir çocuk doktoruna sağlık ocağındakiler uzman değil sonuçta...morarana kadar ağladı acaip canım sıkılıyo bu aşı olayında ardarda 3 defa çocuğum uğundu resmen
Buklee qecmis olsun cnm ins ciddi biseyi yoktur
Ben bebeqimi mamadan kesmek istiorum sutum var bebeqim deli qibi emior ama ben o siziya tovbe billah dayanamiorum ve dayiyorum mamayi ama emzirmem lazim
sizde sizi olduqunda naptiniz dayandinizmi yara olana kadar :s
napicam ben kafayi yicem hic ama hic iyi deqilim bosanmayi bile dusunuorum bu olanlar yuzunden ya
ama ben ekmeksiz kahvaltı yapamam ekmegi çıkaramam hayatımdan:26:
sıkıntıyada hiç gelemem ya ben balina gibi olacam bu gidişle
canım yarın gidecem ben aşıya hemşire gelmeden yarım saat önce şurup ver dedi
bizimde koik sancımız 2 ay sonra başladı 2 gündür uyutmuyor beni,aglamalarına dayanamayıp doktora götürecem ama eşim gazdan yapacak bişey yok diyor
feray canım llah yardımcın olsun,meme agrısı bendede çok oldu ama aglaya sızlaya verdim,kremler sürdüm benim 15 günde geçmişti,ama hep verdim,seninkinin boyutunu bilmiyorum ama sabret anne sütü gibisi yok
canım geçmiş olsun bizim yarın aşımız,bıngıldak erken kapanınca ne oluyormuşki
d vitaminini kaç damla veriyosun acaba ondan mı
tatlım ateşi çıkmasını bekleme sen calpol ver şimdi akşam ağrısını kesip rahat uyutuyor birde kolundan vurdukları ağrı yapıyor heralde bizimki kaç gün dokundurmadı bağırdı...bıngıldak 8-18 ay arasında kapanır tamamiyle ama için rahat etsin götür bir çocuk doktoruna sağlık ocağındakiler uzman değil sonuçta...
tatlım birde pompa denesene benimde emerken çok acıyordu pompa daha az acıtıyordu
kızlar ben her emzirmeden sonra lansinoh sürüyorum hiç yara olmuyo acımıyo hemen geçiyo benim oğlan kafasına göre emiyo bazen ucunu emiyo yanlış emzirmeden acıyo hemen sürüyorum geçiyo tavsiye ederim
canim ilk basarda sizlama oluomuydu emme esnasinda, onada fayda edermi lasinoh acaba? Emzirdiqimde aqzindayken cekme ilerledikce sizlio benimki ve aliorum aqzindan mecbur. Bebek cayini ne icin kullaniosun nerden temin ediosun eczaneden falanmi?
canım ben mememi verdigimde tepiniyordum,gören acıyordu ama sonuna dogru acısı azalıyordu,ama seninkiye aynımı bilemiyorum iştecanim ayni acidanmi bahsedioruz bilmiorumki benimki emerken cok sizlio doqru emzrdiqmede inaniorum tum mememi aqzina alior cunku ama ben resmen hopluorum ve suan o uyumasina raqmen ki ac olduquna inaniorum ben sizidan hala duramiorum uyandiqinda nasil emzircem onu dusunuorum kara kara. Seninkdemi boyleydi bu sekildeykenmi qecti balim
vallahi hic kendimde deqilim alt ust oldum resmen ya qozlerini actiqinda dunyam kararior yine basladik eywah diorum oderece soqudum yani
offff oğlum gazdan ıkınıp sıkılıp duruyo artık dayanamadım hipp rezene bebek çayı vericem şimdi uyanınca
sizde kullanan varmı arkadaşım kullanmış tavsiye etti
içinde şeker var diye önermiyorlar ama napayım böylede olmuyo ona bakılırsa gaz damlasıda şekerli tatlı bayılıyo tadına yalanıp duruyo gaz damlasını verince ve mamadada şeker varr
canım iyi gelir rahatlar bebegin,bize zinko iyi geliyor herbebek farklı işte,biran önce şu gaz problemi geçse artıkkkrezene çayı bağırsaklarıda çalıştırıyo demişti doktor inşallah iyi gelirr
ahhh ahah annemle aramızda 600-700 km var nasıl vereyimmmMerhaba bayanlar, onceki gun beni kizim ne gunduz ne gece uyutmustu, yine anneme biraktim ben eve geldim bir dus aldim bir yattim sabaha kadar deliksiz uyumusum, bu sabahta gittim aldim evimize geri geldik, arada boyle gerekiyor yoksa hem agresif sinirli oluyorum hemde uykusuzluktan bitkin dusuyorum, haftada 1 gun bunu yapiyorum beni 1 hafta goturuyor valla, tek bakanlara tavsiye ederim....
hugo ben lansinohu alırken satıcı adam demişti pişigede iyi geliyor diye bende kullanıyorumohh rahatladım benim sıpa cuk cuk içti çayı pek sevdi ama ilk verdiğimde sanırım mama gelcek diye bekledi değişik gelince şaşırdı ama yadırgamadı
sonrada emdi uyudu memede yatırdım hamak beşiğine ayağımada ipini bağladım sallıyorum
uyumuyo mıkırdanıyo ama ketfi yerinde sıpanın değişik sesler çıkarıyo açmış kocaman gözlerini bakınıyoo
poposu iki gündür ıkınmaktan kızarmış bende bugün lansinoh göğüs kreminden sürdüm sonuçta doğal krem göğüs yaralarını bile çabucak geçiriyo bende poposuna sürdüm
Merhaba bayanlar, onceki gun beni kizim ne gunduz ne gece uyutmustu, yine anneme biraktim ben eve geldim bir dus aldim bir yattim sabaha kadar deliksiz uyumusum, bu sabahta gittim aldim evimize geri geldik, arada boyle gerekiyor yoksa hem agresif sinirli oluyorum hemde uykusuzluktan bitkin dusuyorum, haftada 1 gun bunu yapiyorum beni 1 hafta goturuyor valla, tek bakanlara tavsiye ederim....
Ben en cok pazarların dınlenıyorum ,eşim sagolsun 1e kadar uyandırmıyor,kahvaltımı hazırlıyoröyle kaldırıyor ..cmtsı aksamdan nöbetı dewralıyor..zaten bahar geldı artık gezerız daha da dınlenmıs gıbı oluruz..en iyisini yapıyorsun dewam et ..uyuyamazsak verımlı olamayız bu da bıyere kadar sonucta..
BUKLE gecmıs olsun ınsallah ateslenmez..Bana da bgn farklı farklı yatır dedı kafayı yamultmusum(
benım kızım cıkar cıkmaz uyuyor kızlar sızınkıler de öyle mı:)))40 yılda bır temız hava alıyor onu da yatarak gecırıyor
FERAY bence sen herkesın yasadıgı normal sızlamaktan söz edıyorsun ve abarttıgın ıcın de veremıyorsun ..
bence emzır ve dayan bu acılı kısım gecıyor
süt kanallarını acıyor bebek yolu bulmaya calsııyor tabı sızlıyor
sankı hortumla cekıyorlar gıbı dı mı???
bunu herkes yasadı abartma ve ver bence..
sonucta onlar bıze muhtac ve sütüm de var dıyorsun
annesın ,tabı kı cekeceksın ..baksana neler cekıyoruz ..
ilk gunden berı pes etmıs konumdasın sen ...
yapma bunu lutfen ıyı yönlerı gör
sütüm var,bebegım saglıklı de ..wer mutlaka memenı cekme yazık cocuga da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?