2012 Şubat Anneleri

selam kızlar
şimdi evden çıkıyoruz aşıya gidiyoruz
hiç uyumadım korkudan canı acıycak ağlıycak diye
inş rahat atlatır bebeğim

Kolay gelsin buklem haftayada bizimkisi.ins. Cabucak atlatirsin.bebeklerin sinir sistemi tam gelismemistir henuz onlar igneye aglamazki ilac yakiyo ona aglar muhtemelen surup verseydin gitmeden.

Kolay gelsin buklem haftayada bizimkisi.ins. Cabucak atlatirsin.bebeklerin sinir sistemi tam gelismemistir henuz onlar igneye aglamazki ilac yakiyo ona aglar muhtemelen surup verseydin gitmeden.

morarana kadar ağladı acaip canım sıkılıyo bu aşı olayında ardarda 3 defa çocuğum uğundu resmen
bide bıngıldakla ilgili bişiler söyledi kafam iyice karıştı erken kapanmaya başlamış dedi bi bilgisi olan var mı kızlar yarım lütfen:26:

Son düzenleme:

tatlım dr a sor bence bıngıldak olayını.. 1 yasa doğru kapanıyo diye bil,yorum ben

Buklee qecmis olsun cnm ins ciddi biseyi yoktur
Ben bebeqimi mamadan kesmek istiorum sutum var bebeqim deli qibi emior ama ben o siziya tovbe billah dayanamiorum ve dayiyorum mamayi ama emzirmem lazim
sizde sizi olduqunda naptiniz dayandinizmi yara olana kadar :s
napicam ben kafayi yicem hic ama hic iyi deqilim bosanmayi bile dusunuorum bu olanlar yuzunden ya

bennebileyim ve enice listede yok yok vaktin olupta hazırlayabilirsen tabi
ama kısaca özetle ekmek yok
emzirdiğimiz için günde 3lt su ve bol bol yeşillik çorba falan

pazartesi haverle buluşuyoruz
ama ben ekmeksiz kahvaltı yapamam ekmegi çıkaramam hayatımdan:26:
sıkıntıyada hiç gelemem ya ben balina gibi olacam bu gidişle
canım yarın gidecem ben aşıya hemşire gelmeden yarım saat önce şurup ver dedi
bizimde koik sancımız 2 ay sonra başladı 2 gündür uyutmuyor beni,aglamalarına dayanamayıp doktora götürecem ama eşim gazdan yapacak bişey yok diyor

feray canım llah yardımcın olsun,meme agrısı bendede çok oldu ama aglaya sızlaya verdim,kremler sürdüm benim 15 günde geçmişti,ama hep verdim,seninkinin boyutunu bilmiyorum ama sabret anne sütü gibisi yok
canım geçmiş olsun bizim yarın aşımız,bıngıldak erken kapanınca ne oluyormuşki
d vitaminini kaç damla veriyosun acaba ondan mı

tatlım ateşi çıkmasını bekleme sen calpol ver şimdi akşam ağrısını kesip rahat uyutuyor birde kolundan vurdukları ağrı yapıyor heralde bizimki kaç gün dokundurmadı bağırdı...bıngıldak 8-18 ay arasında kapanır tamamiyle ama için rahat etsin götür bir çocuk doktoruna sağlık ocağındakiler uzman değil sonuçta...

tatlım birde pompa denesene benimde emerken çok acıyordu pompa daha az acıtıyordu

canim ayni acidanmi bahsedioruz bilmiorumki benimki emerken cok sizlio doqru emzrdiqmede inaniorum tum mememi aqzina alior cunku ama ben resmen hopluorum ve suan o uyumasina raqmen ki ac olduquna inaniorum ben sizidan hala duramiorum uyandiqinda nasil emzircem onu dusunuorum kara kara. Seninkdemi boyleydi bu sekildeykenmi qecti balim
vallahi hic kendimde deqilim alt ust oldum resmen ya qozlerini actiqinda dunyam kararior yine basladik eywah diorum oderece soqudum yani

offff oğlum gazdan ıkınıp sıkılıp duruyo artık dayanamadım hipp rezene bebek çayı vericem şimdi uyanınca
sizde kullanan varmı arkadaşım kullanmış tavsiye etti
içinde şeker var diye önermiyorlar ama napayım böylede olmuyo ona bakılırsa gaz damlasıda şekerli tatlı bayılıyo tadına yalanıp duruyo gaz damlasını verince ve mamadada şeker varr

kızlar ben her emzirmeden sonra lansinoh sürüyorum hiç yara olmuyo acımıyo hemen geçiyo benim oğlan kafasına göre emiyo bazen ucunu emiyo yanlış emzirmeden acıyo hemen sürüyorum geçiyo tavsiye ederim

Balim buqune kadar el pompasiyla sagarak veriordum zaten ama yetmezki hak verirsinki. Geri kalan surecte hep mamaydi. Yani dayanmak imkansiz bilmiorum diqer annelerin bikac haftada qecti dedikleri sey bumu yemin ederim qececiqe kanaat qetirsem belkide bayilana kadar emzircem dayanicam ama aklim tavana firlar qibi oluorum bunasil sizi ya. Yara falan yok bende suan sadece sizlio belkide ilerleyip yaraya doncek bilmiorum. Kullandiqim en net kelime ve duyqu bu aralar 'bilmiorum'.. Hic iyi deqilim ya..

kızlar ben her emzirmeden sonra lansinoh sürüyorum hiç yara olmuyo acımıyo hemen geçiyo benim oğlan kafasına göre emiyo bazen ucunu emiyo yanlış emzirmeden acıyo hemen sürüyorum geçiyo tavsiye ederim

canim ilk basarda sizlama oluomuydu emme esnasinda, onada fayda edermi lasinoh acaba? Emzirdiqimde aqzindayken cekme ilerledikce sizlio benimki ve aliorum aqzindan mecbur. Bebek cayini ne icin kullaniosun nerden temin ediosun eczaneden falanmi?

canim ilk basarda sizlama oluomuydu emme esnasinda, onada fayda edermi lasinoh acaba? Emzirdiqimde aqzindayken cekme ilerledikce sizlio benimki ve aliorum aqzindan mecbur. Bebek cayini ne icin kullaniosun nerden temin ediosun eczaneden falanmi?

ben büyük marketten aldımm canım anma eczanelerdede var
gaz için bebeğe veriliyo rezene çayı
granür halinde
şimdi içirdim bayıldı cuk cuk içti şimdide emiyo memede uyukluyo
rahatladı sanırımm
tatlım ben masist olmuştum tek göğsüm tıkanmıştı süt gelmiyodu şişti acıyoduu
lansinohu kullandım geçi
her emzirden sonra sürüyorumm yara filan olmuyo hiçç

Merhaba bayanlar, onceki gun beni kizim ne gunduz ne gece uyutmustu, yine anneme biraktim ben eve geldim bir dus aldim bir yattim sabaha kadar deliksiz uyumusum, bu sabahta gittim aldim evimize geri geldik, arada boyle gerekiyor yoksa hem agresif sinirli oluyorum hemde uykusuzluktan bitkin dusuyorum, haftada 1 gun bunu yapiyorum beni 1 hafta goturuyor valla, tek bakanlara tavsiye ederim....

ohh rahatladım benim sıpa cuk cuk içti çayı pek sevdi ama ilk verdiğimde sanırım mama gelcek diye bekledi değişik gelince şaşırdı ama yadırgamadı
sonrada emdi uyudu memede yatırdım hamak beşiğine ayağımada ipini bağladım sallıyorum
uyumuyo mıkırdanıyo ama ketfi yerinde sıpanın değişik sesler çıkarıyo açmış kocaman gözlerini bakınıyoo
poposu iki gündür ıkınmaktan kızarmış bende bugün lansinoh göğüs kreminden sürdüm sonuçta doğal krem göğüs yaralarını bile çabucak geçiriyo bende poposuna sürdüm

bebek için rezene çayını tavsiye ederim arkadaşlar şimdi kucağıma aldım oğlumu arka arkaya gaz çıkartıyo pırt pırt çok rahatladı

canım ben mememi verdigimde tepiniyordum,gören acıyordu ama sonuna dogru acısı azalıyordu,ama seninkiye aynımı bilemiyorum işte

rezene çayı bağırsaklarıda çalıştırıyo demişti doktor inşallah iyi gelirr
canım iyi gelir rahatlar bebegin,bize zinko iyi geliyor herbebek farklı işte,biran önce şu gaz problemi geçse artıkkk
ahhh ahah annemle aramızda 600-700 km var nasıl vereyimmm
hugo ben lansinohu alırken satıcı adam demişti pişigede iyi geliyor diye bende kullanıyorum

Ben en cok pazarların dınlenıyorum ,eşim sagolsun 1e kadar uyandırmıyor,kahvaltımı hazırlıyor öyle kaldırıyor ..cmtsı aksamdan nöbetı dewralıyor..zaten bahar geldı artık gezerız daha da dınlenmıs gıbı oluruz..en iyisini yapıyorsun dewam et ..uyuyamazsak verımlı olamayız bu da bıyere kadar sonucta..
BUKLE gecmıs olsun ınsallah ateslenmez..Bana da bgn farklı farklı yatır dedı kafayı yamultmusum(
benım kızım cıkar cıkmaz uyuyor kızlar sızınkıler de öyle mı:))) 40 yılda bır temız hava alıyor onu da yatarak gecırıyor

FERAY bence sen herkesın yasadıgı normal sızlamaktan söz edıyorsun ve abarttıgın ıcın de veremıyorsun ..
bence emzır ve dayan bu acılı kısım gecıyor
süt kanallarını acıyor bebek yolu bulmaya calsııyor tabı sızlıyor
sankı hortumla cekıyorlar gıbı dı mı???
bunu herkes yasadı abartma ve ver bence..
sonucta onlar bıze muhtac ve sütüm de var dıyorsun
annesın ,tabı kı cekeceksın ..baksana neler cekıyoruz ..
ilk gunden berı pes etmıs konumdasın sen ...
yapma bunu lutfen ıyı yönlerı gör
sütüm var,bebegım saglıklı de ..wer mutlaka memenı cekme yazık cocuga da..

Son düzenleme:
Kızlar ,
bu saglık ocagı benı delırtecek ya
grıp oldum bırsey verın dıyorum
veremezlermıs hıcbırsey ,herşey yasakmıs emzırdıgım ıcın ..
bebegın kusmalarına cocuk doktoruna götur dedı hanfendı
bebegım kılo aalmıyor grıp mı dıyorum
tarttık sadece we sadece 280 gram almıs ve her hafta 100 gram normal dıyor
böyle bırsey olabılır mı yaa
100 gram cok az degıl mı ,1 ayda 1 kılo alması gerekmez mı en az??
bunu bılen warsa yazar mısınız ...
sonucta bı haftadır normal tartımızda tarttık almadı cocuk gram bıle bılıyorum ıste((

2saate yakindir emmior uyuyor cunku ve deli qibi acio qoqus uclarim kipkirmizi oldular bu sizi nezaman qecicek yarabbim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…