2012 Şubat Anneleri

selam kızlar bizde aşımızı yaptırıp geldik, bu ay sadece 650 gr almışız 6 kg olmuş kızım,hemşire normal dedi boyumuzda 60 cm,
kızım çok agladı aşıdan sonra eve gelene kadar susmadı yavrum,igne girince gözleri faltaşı gibi açılıyor ve başlıyor aglamaya
şükür sustu şimdi uyuyor,ateş kontrolu yapıyorum ama şurup falan vermedim daha,inşallah kolay atlatır,
buklem geçmiş olsun canım,bu insanlar deli eder adamı,emin degilsen konuşma üzme insanı
günışıgım naptın sen çocuga kız 2,5 kg görünce şooook oldum
bennebileyim2 haftada 280 gr 1 ayda 560 gr yapar normal bak bizimkide 650 gr almış aman kilolu olmasınlar oda sıkıntı

arkadaşlar benim oğlan uyandı emdi güzelce uyudu sonra 45 dakika kadar
sonra uyandı arandı yine meme verdim tabii süt çok azdı bitirmişti çünkü
mızıldandı sonra iyi geceler çayı verdim az içti yine mızmızlandı meme verdim emdi uyuyakaldı memeyi çıkarttı ağzından uyuyo şimdi
kafam karıştı şimdi bu çocuk açmı uyudu az süt geldi diyee
mamamı verseydimm
mamayı geceleri vermek istiyorum günde 1 kez
ayrıca bugün çok güzel rahat uyuyo bu kadar uyumazdı
kafam karıştı
mama versem yer eminim asla mamaya hayır demiyo
karnı tok olsa bile bir yudum içer mamadan yine içerrr

aşıdan önce ateş düşürücü veriyo herkes bunu çocuk doktorumu veriyo yoksa hemşiremiii

canım aç olsa ortalıgı ayaga kaldırırdı merak etme uyusun elleme,fazla veripte şişirme bebegi
hemşire söyledi bana ama ben vermedim ateş düşürücü,ablam gerek yok dedi,bi bezi limon suyuyla ıslat ve buzluga koy donsun sonra aşı yerlerine kompress yap dedi ateşini alıyormuş,38 olursada şurup verecem

Gecmıs olsun canım kıyamam Gökçeme kızm benım cokmu agladı kuzum yaa canım ya işne karısmı gıbı olmıyım ama dedım ya EYMENI dokotra goturdum gecen gun dıye doktor ates dusuru surup verdı asıdan sonra da ver ateslenmesını bekleme dedı bana ama snada sölıım dedımm

tatlım karnı ac olsa aglar uyuduguna gore buyuk ıhtımal doymustur.
aşıdan önce ateş düşürücü veriyo herkes bunu çocuk doktorumu veriyo yoksa hemşiremiii

bende vermıstım hem ablam soyledı(2 cocuk annesı)
hemde ebeye sormustum
bı cay kasıgı calpol vermıstım
drum farklı bıse verdırmıyor.

Sizin bebislerinizde mamadan yada emdikten sonra hickirik tutuormu? Hickirik baslanqicindada biraz kusuo. Sanki midesi kalkiormus ve hickirik moduna bir anda qecip ister istemez cokazda olsa cikariomus qibi.

tamam canımmm mucks

saol canım düşündügün için
aşılardan dolayı ateşi yükselmesi normalmiş vücut savaşıyormuş,
38 olmasada 37.5 kadar bekleim diye düşünüyorum

şu öztürkcell reklamına bayılıyorum ya
ne kadar itici genetik özelligin, kromozomun varsa geçirmişsin kıza
eşimde bana diyorr

çok geçmiş olsun yinede..oboş yere üzmüşler seni..bnde bıngıldağından çok çekiniyorum,yıkarken falan..

şişirmişim bebeğimi..offf..şimdi neyi nasıl azaltacağımı bilemez oldum..daha yeni yeni mama ve emzirme düzenimizi kurmuştuk..bugün hiç mama vermedim ama sanki hep aç uyudu bebeğim..2 yada 3 90 lık çok değil dedi doktorum..

benim kide karnı aç sa sadece emziği tutar..toksa direk atar ağzından..şuan gözleri kapalı,uyumaya çalışıyor bayadır,uyuyamadı.emziği verdim iştahlı emiyor..gerçekten aç demekki.dayanamıcam mama yapıcam galiba!azıcık 60 cc vericem..

bizde dün yaptırdık.hemen vermedim,eve gelince ateşi hafif yükselmeye başlayınca verdim yarım fitil.birde suya batırdığım mendille ara ara dokundurdum biyerlerine..

arkadaşlar kabızlık için poposuna zeytinyağını sürüyosunuz kulak temizleme çubuğuyla
pekii içinede hafif sürüyomusunuz nasıl yapıyosunuz anlamadımda

arkadaşlar kabızlık için poposuna zeytinyağını sürüyosunuz kulak temizleme çubuğuyla
pekii içinede hafif sürüyomusunuz nasıl yapıyosunuz anlamadımda

canım ben kulak çubuguyla yapmıyorum ama çubugun ucunu popouna sokuyosun,ben pamugu zeytinyagına batırıp iyiice poposunun deligine bastırıyorum hemen yapıyor

Hugocuk...
Canim ben diqer kaqitlardan daha yumusak olduqu icin takvm yapraqini sivriltip yaqa bulandirip dondure dondure poposuna sokuorum aninda yapior hem hissedip diqer seferkiler qibi aqlamiorda.

Buklee qecmis olsun hem uzulmene uzuldum hemde endisen yerini huzura biraktiqi icin sewindim canim.
Az once benim cadaloza ruzqar sesi yapiodum aqzimla hafifte islik calar qibi sesler cikariodum durmadan qulucukler atiodu aklima sen qeldin
Ruzqara karsi ilqisi var benim hatunun bilemiore yaniiiiii PpPp

ohh beee benim sıpa doldurdu altına
iyi geceler çayı işe yaradı demekki normalde 3 günde 1 yapıyodu uzun zamandır ve çok ağlıyodu sıkıntıdan

Gecmis olsun canim ya rahatladin.ben kestim d vitaminni bizim bingildak kuculmus baya gunese cikariyom onun yerine:)

Simdi aynen tarif ettiqin sekilde yaptim. Tek eksik 1tasim kaynatmadim. Kaynayan suya koyup bi tutamda seker atip 5dk ateste beklettim ve 2cay kasiqi icirdim. Herqun yapmamin sakincasi varmi acaba merak ettim. Hemen karnini doyurdum ayaqima koymamla uyumasi bir oldu yawrumun. Ins iyi qelir. Herqun yapabilirmiyim 1 kereye mahsus?

Gunde iki kere hic vermedim ama gazi yogun oldugu gunler hergun yaptim.bazi gunlerde rezene verdim.icirir icirmez emzir alttan pirt pirt duyarsin:)

ohhh yarasın bebişineee
biz önceden vermedik
aşının olduğu akşamüstü ateşi biraz çıkınca verdik

Sizin bebislerinizde mamadan yada emdikten sonra hickirik tutuormu? Hickirik baslanqicindada biraz kusuo. Sanki midesi kalkiormus ve hickirik moduna bir anda qecip ister istemez cokazda olsa cikariomus qibi.

uyuz oluyorum hıçkırığa, yavrum mutsuz oluyo sanki, fazla beslediğim zaman oluyo genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…