- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.081
ağustos ayında üç çift tatile gitme üzerine konuştuk sanırım da gidicez
ama ben fil gibiyim
o kadar bunalıma soktuki bu kilo durumu beni
sanırım 3 ayda 15 kilo veremiycem
çok canım sıkılıyo
memelerim karnıma sarktı
karnımda bacaklarıma
hayatımın en kötü dönemindeyim fiziksel olarak
e tatile gitsek denizede giremem ben
şu 75 kilo halimle naapcam
bikini giyerdim önceden
ama şuan mayo bile kurtarmaz bu vücudu
çok kötüyüm çokkkk
içimde korkular var
bundan sonra artık hep böyle diyorum
hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak ve kendimi özgür hissettiğim günler geride kaldı
zaten istesemde gidemem biyere
aklım hep oğlumda kalır
............
bebeğim 1 ayda 2.5 kilo almışşş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttt....
7.250 olmuş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
3500 doğmuştu!!!!!!
şuan tam 2 ay 5 günlüğüz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
mamayı kes dedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!doktorumuz.yada azalt dedi!!!!
ama ozamanda aç kalır bebeğim!!!!!
günde 2 taş çatlasın 3 kez 90 lık vermeye başlamıştım!!!!!!mama miktar olarak aslında çok değilmiş ama emzirmeyle beraber çook gelmiş bebeğime..az daha obez olacaktı.ama dünden beri sadece 1 kere 90 lık gece veriyorum..aşının etkisinden sanırım zaten uyuyo dünden beri.pek emmedi de..
bazen çok kötü oluyorum ben
bunalıyorum hatta intiharı bile düşünüyorum
şuan daralmış durumdayım yine
ter boşandı
kendimi dışarı atmak istiyorum
nefes almak istiyorum
hiçbişey gözümde yok
Bgn pat kapı gelen ınsanlarla ugrasmaktan anam agladı
daha dun kızım grıp dedıgı ıcın haftaya göruselım o zaman dedıgım arkadasım
pat dıye kapıda belırmez mı kızıyla bır de
ne yapacagımı sasırdım ..
nedır bu ınsanlardakı ınat ve anlamama ısrarı ..
grıp cocugunla mınıcık bebek olan ewde işin ne dı mı???
Üstelık tek o da gelmedı ,birsürü gereksız ınsan geldı
Ev darmadagın ,eşim de yattı ..
Ben de elımı sürmeyecegım mutfaga bana ne yaa
Ev kadınlıgı da bıryere kadar.
Sonucta ben de çalışıyorum normalde ,her iş eşit paylasılırdı eskıden ewımızde..
Şimdi eşimin tek derdı uyku ..
Benimse birsürü derdım var..
ellemeyı düşünmüyorum mutfagı bakalım kac gun veya hafta böyle kalacak ..:)))
İşe yararsa tavsıye ederım sız de yaparsınız hehe..
kafayı yedım bgn hıııc uyumak ıstemıyorum resmen
canım benımkı de tam tersı..mamayı azaltmıstım 2 haftada sadece 280 gram almıstııı:((( yanı 1 aydada en cok 600 olucak heralde (((mamalı da mamasız da olmuyor bır türlü offfff bıktım yaaaaa....senın süt yarıyor doyuyor demek kı bosuna werme mama
VİVA anlamadım kı nasıl sapka ..normal satılan berelerden takıyorum kafasından kayıyo kulak memesı acık kalıyor..Ya sac bandı ya bant kullancam care yok yamuldu alt kısmı ..((
HEMŞİRE senın bebegın 50 gunluk civarı degıl mı ,nasıl 60 ml fazla gelıyor kı 2.aya gıren bebeklere 90-120 arası yazıyordu ..çok iştahsız senın bebegın de mı az kılo aldı acep..Bu kadar az yemesı normal mı??
süper görünüyor kızlarr yarın yapacagım inşallah:))
Bebek bakımı gaz masajı ve egzersiz | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube
çalışan arkadaslar dogum sonrası raporunuzu ssk ya ulastırdınızmı
nekadar surede verılmesı gerekıyor
Gunaydin herkese berbat bi qun basladi yine..!
Feray atlamış gibi olmiyim ama biraz pozitif konuşsan bı süre sonra sende inanicaksin herseyin iyi olduguna..
Bak benim ilk kızım pek huysuzdu ama hep akıllı kızım uslu kızım diye severdim, kızımı bilenlerde bakardı garip garip.. Hiç umursamadim ve kızım Allah'a şükür çok akıllı pek hanım :)
Göğüs acısı tamamen kafanda buyuttugun için canım.. Benim doktorum sütun bol olmasının bile moral ve istekle alakalı olduğunu söylerdi
İlk doğumumda tabimi acıdı ama sonra hep ben kızımı beşliden diye diye ne ağrı kaldı nede mama vermek zorunda kaldım
Çok şükür üçüncü bebegimede bol bol süt verip emziriyorum
Hepsi geçici
Kendini salma bak bunların daha okulu ar, 2 yas sendromu var :) hep bas edicez bunlarla inşallah
Ayni bizde oyleyiz yaa onceden esim gece yarisi uyurdu sabah erkenden uyanirdi hic uykuyu sevmez duskun deil bazenuc te bile yatardi simdi Allah im o adam gitti ha bire uyku diyor dedim onceden boyle deildin e ben ise gidecem yarin sanki onceden gitmiyodu cok sinirliyim gercekten
Kızlar öncelıkle şunu söyleyeyim ..Doktorum emzirenlere kesınlıkle dogum kontrol hapı kullanmayın dıyor bılesınız..Sakın kullanmayın..
Soruma gelince;
Şimdi ben ikinci çocugumu ara vermeden yapmayı çok istiyordum,
Ama eşim sınavı tam geçemedi,yükün fazlası zaten bana kaldı
Ayrıca lohusalıktan mı bilmem eşimin her hareketine kıl oluyorum ..
Doktorum da 1,5 yıl bekle en az dedı sezeryandan dolayı ...
Ben de size şunu sormak istiyorum :
Ben dogumda zaten 20 kg aldım ,daha 12 kg vereceğim..
hatta hedefım 20 kılo verebılmek ..
ee 1 yılda 20 kılo werebıldım dıyelım ,
o saatten sonra siz tekrar hamıle kalıp kılolar almaya
ve bu asamaları bastan yasamaya cesaret eder mıydınız??
Gözumde o kadar büyüyor ki bu durum ...
Şimdiden kafam allak bullak oldu ..
Siz ne düşünürsünüz??
Tek düşünmen gereken su an.. Ötesi yok... Su an ne yapılması gerekiyorsa onu yap . Yoksa ohooo neler var uzulcekinsallah amin... Hicbiseyin yolunda qittiqini dusunmuorum. Belkide 40 qun sonra ilk kez lohusa moduna qiriorum ki umarimda oyledir. Sayet kalici biseyse bu hayata karsi istahsizliqim sonumuda iyi qormuyorum cunku. Bicok arkadasimizi ben motive ederdim burda quldurur eylendirirdim simdi topiqin qecmisini kurcalasam ben bile inanamam oqunlerdeki ruh halime. Her taraftan bi sökük var. Gecmek bilmeyen zaman , unutulan belkide uzunca bi sure ertelenip askiya aldiqim sosyalitem , pozitifliqim , 'hallederiz' demekten duyduqum haz , bebeqim aqlamasin die ewde voltalar atarken tw izleyerek kahkahalar atan anlayissiz bir koca , birzamanlar uqruna mucadele verip etkilemek ve sahip olmak icin delirdiqim herseyden buz qibi soqumak butun bunlarla belkide bas edebilirim derken... Canimin aciyisi ve bi turlu nekadar qayret etsemde qecmeyisi bana nekadar pozitif dusunme isteqi verebilirki?
Diyorum ya heryerden bir sökük..
Dunya umrumda deqil aslinda sayilanlarin hepsi devede kulak.
Bebeqime yeterli olabilsem belkide hicbiseyi bukadar buyutmeyecek altinda ezilmeyeceqim.
Diorumya buyuttuqumun farkindayim...
Kizlar esim biberon alcak acil yazin en iyisi hangisi chicco dan memnun kalmadik.hangisini kullaniyorsunuz
Avent alın. Yenidoğan için gaz yapmayanını tavsiye ederim. Ucu anne memesine en yakın biberon. Ama her yerde bulunmuyor Az.. Bebede var sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?