2012 Şubat Anneleri

bence eşinle gıt daha ıyı ,tabı gıdecegın arkadaslarının kılosuna baglı:)))Ben hayatımda ılk kez kılo kompleksı yasıyorum ve fazla kılolarım gözumde o kadar buyuyor kiiı...

olmuyo ya bazen o kadar daralıyorum kı anlatamam bu saat oldu hala aglıyordu sımdı ıse tılkı uykusunda.
hem onunla yapamıyorum hemde onsuz..
ne yapacam bılemıyorum
cok yoruldum cok
ben eskı gunlerımı ozledım
ayrıca yenı dgdugu zmnları huy degıstırıyor gıttıkce.
eskı uslu kızımı ıstıyorummmm

canım benımkı de tam tersı..mamayı azaltmıstım 2 haftada sadece 280 gram almıstııı:((( yanı 1 aydada en cok 600 olucak heralde(((mamalı da mamasız da olmuyor bır türlü offfff bıktım yaaaaa....senın süt yarıyor doyuyor demek kı bosuna werme mama
VİVA anlamadım kı nasıl sapka ..normal satılan berelerden takıyorum kafasından kayıyo kulak memesı acık kalıyor..Ya sac bandı ya bant kullancam care yok yamuldu alt kısmı ..((
HEMŞİRE senın bebegın 50 gunluk civarı degıl mı ,nasıl 60 ml fazla gelıyor kı 2.aya gıren bebeklere 90-120 arası yazıyordu ..çok iştahsız senın bebegın de mı az kılo aldı acep..Bu kadar az yemesı normal mı??

Gerçekten ne zor şeymiş yaa bizi de ancak biz anlıyoruz galıba eşim bıle bıktı yakınmalarımdan abarttıgımı düşünüyor sanırım artık ..Keske 3-4 gun ben onun yerıne işe gıtsem o da ewde kalsa rollerı degıstırebılsek de anlasalar kızz...Tam da yaza denk geldı bu lohusa sinir harbimiz ben de çıldırıyorum ..bazen al basını cık gıt dıyorum ...ama ben de kızımı bırakıp gıtsem asla eglenemem kı kafam orda olduktan sonra ..bız artık bagımlı olduk gıbı ..babalık bır yere kadar ama annelık full tıme off..erkek olsaydık keske..Siz de mı gelcektınız bıze yaa maalesef kontenjan doldu ewımız 10 kişilikti:))ama rezervasyon yaptırırsanız beklerız...Bence sen besıktastasın madem hergun denız havanı al valla super oluyor tavsıye ederım ..Bız dun sarıyer tarafına gıttık çayları termosa atıp acayıp iyi geldı o bıle..

KARTANEM yatakları ayırmaktan falan bahseden bır sorun vardı ya bence sen park yatak alıp odanıza koy bebegı en mantıklı çözum bu olur ..Zaten 100e bıle bulursun ve 3 yıl da kullanırsın en az..Playskool ikili egzersız dedıgın sey nedır???..
GÜNIŞIĞIM ben de mamayı azalttın dıye bılıyordum senı az werıyordun sanmıstım ..gözunle de mı fark etmedın bebegın şiştigini veya agır oldugunu ..Arada saglık ocagına tarttır canım ,ben de mama werıyorum ya aralarda tarttırıp anlıyorum nerde hata yapıyorsam ..[/COLOR]

Kızlar öncelıkle şunu söyleyeyim ..Doktorum emzirenlere kesınlıkle dogum kontrol hapı kullanmayın dıyor bılesınız..Sakın kullanmayın..
Soruma gelince;
Şimdi ben ikinci çocugumu ara vermeden yapmayı çok istiyordum,
Ama eşim sınavı tam geçemedi,yükün fazlası zaten bana kaldı
Ayrıca lohusalıktan mı bilmem eşimin her hareketine kıl oluyorum ..
Doktorum da 1,5 yıl bekle en az dedı sezeryandan dolayı ...
Ben de size şunu sormak istiyorum :
Ben dogumda zaten 20 kg aldım ,daha 12 kg vereceğim..
hatta hedefım 20 kılo verebılmek ..
ee 1 yılda 20 kılo werebıldım dıyelım ,
o saatten sonra siz tekrar hamıle kalıp kılolar almaya
ve bu asamaları bastan yasamaya cesaret eder mıydınız??
Gözumde o kadar büyüyor ki bu durum ...
Şimdiden kafam allak bullak oldu ..
Siz ne düşünürsünüz??

Bgn pat kapı gelen ınsanlarla ugrasmaktan anam agladı
daha dun kızım grıp dedıgı ıcın haftaya göruselım o zaman dedıgım arkadasım
pat dıye kapıda belırmez mı kızıyla bır de
ne yapacagımı sasırdım ..
nedır bu ınsanlardakı ınat ve anlamama ısrarı ..
grıp cocugunla mınıcık bebek olan ewde işin ne dı mı???
Üstelık tek o da gelmedı ,birsürü gereksız ınsan geldı
Ev darmadagın ,eşim de yattı ..
Ben de elımı sürmeyecegım mutfaga bana ne yaa
Ev kadınlıgı da bıryere kadar.
Sonucta ben de çalışıyorum normalde ,her iş eşit paylasılırdı eskıden ewımızde..
Şimdi eşimin tek derdı uyku ..
Benimse birsürü derdım var..
ellemeyı düşünmüyorum mutfagı bakalım kac gun veya hafta böyle kalacak ..:)))
İşe yararsa tavsıye ederım sız de yaparsınız hehe..
kafayı yedım bgn hıııc uyumak ıstemıyorum resmen

Ayni bizde oyleyiz yaa onceden esim gece yarisi uyurdu sabah erkenden uyanirdi hic uykuyu sevmez duskun deil bazenuc te bile yatardi simdi Allah im o adam gitti ha bire uyku diyor dedim onceden boyle deildin e ben ise gidecem yarin sanki onceden gitmiyodu cok sinirliyim gercekten

Persembe asimiz var iki aylik oldu.imkani yokyemiyor en son 4100 du benimde arzum bu asida 5 olmasiyoksa gercekten yememesi kafami bozucak daha hic 90 i bitirmis deil asla.Yinede saglikli olsun ama bunyeside kuvvetli olsun biraz

Gunaydin herkese berbat bi qun basladi yine..!

Feray atlamış gibi olmiyim ama biraz pozitif konuşsan bı süre sonra sende inanicaksin herseyin iyi olduguna..
Bak benim ilk kızım pek huysuzdu ama hep akıllı kızım uslu kızım diye severdim, kızımı bilenlerde bakardı garip garip.. Hiç umursamadim ve kızım Allah'a şükür çok akıllı pek hanım :)
Göğüs acısı tamamen kafanda buyuttugun için canım.. Benim doktorum sütun bol olmasının bile moral ve istekle alakalı olduğunu söylerdi
İlk doğumumda tabimi acıdı ama sonra hep ben kızımı beşliden diye diye ne ağrı kaldı nede mama vermek zorunda kaldım
Çok şükür üçüncü bebegimede bol bol süt verip emziriyorum
Hepsi geçici
Kendini salma bak bunların daha okulu ar, 2 yas sendromu var :) hep bas edicez bunlarla inşallah

insallah amin... Hicbiseyin yolunda qittiqini dusunmuorum. Belkide 40 qun sonra ilk kez lohusa moduna qiriorum ki umarimda oyledir. Sayet kalici biseyse bu hayata karsi istahsizliqim sonumuda iyi qormuyorum cunku. Bicok arkadasimizi ben motive ederdim burda quldurur eylendirirdim simdi topiqin qecmisini kurcalasam ben bile inanamam oqunlerdeki ruh halime. Her taraftan bi sökük var. Gecmek bilmeyen zaman , unutulan belkide uzunca bi sure ertelenip askiya aldiqim sosyalitem , pozitifliqim , 'hallederiz' demekten duyduqum haz , bebeqim aqlamasin die ewde voltalar atarken tw izleyerek kahkahalar atan anlayissiz bir koca , birzamanlar uqruna mucadele verip etkilemek ve sahip olmak icin delirdiqim herseyden buz qibi soqumak butun bunlarla belkide bas edebilirim derken... Canimin aciyisi ve bi turlu nekadar qayret etsemde qecmeyisi bana nekadar pozitif dusunme isteqi verebilirki?
Diyorum ya heryerden bir sökük..
Dunya umrumda deqil aslinda sayilanlarin hepsi devede kulak.
Bebeqime yeterli olabilsem belkide hicbiseyi bukadar buyutmeyecek altinda ezilmeyeceqim.
Diorumya buyuttuqumun farkindayim...

ayneenn...bende şuan öncelikle bunu yazmak için açtım pc yi..aynısını akşam yaşadık ..saat tam 10.20 falan eşim dediki ben yatıyorum,çok uykusuzum..saat daha çok erken dedim ben erken kalkıyorum dedi ve gitti..normalde birlikte 12-1 lere kadar oturran insan bebek oloduktan sonra erken erken kaçar oldu.nedenini anlamış değilim.zaten geç te yatmış olsa takıyor kulaklığı pc de maç izliyor!!!niye böyle yapıyorsun,iki laf edelim dediğimdede sana tv yi bıraktım dizin vardır izle diyor..tabi bende rahat rahat dizi izleyebiliyorum çocukla.sonrada erkenden yatıyor.

bennebileyim ya biz mi herşeyin en aytıntısına kadar düşünüyoruz bilmemiyorum.bütün bunlar benimde aklımda hep.aynen şimdiden allak bullak oldu kafam.oluruna bırakıcam en sonunda neyapıyım.her şeyi düşün düşün kafayı yicez.kilo veremeden hamile kalırsam toptan veririm.hadi kiloyuda geçtim diyelim 2.bebekte tüm bu yaşananların aynısını tekrar yaşamak yüreğim kaldırırmı bilmiyorum.yaa ben çok zorlanıyorum..

Tek düşünmen gereken su an.. Ötesi yok... Su an ne yapılması gerekiyorsa onu yap . Yoksa ohooo neler var uzulcek
Bak mesela kızlarım su anda giyinmiş beni bekliyorlar ama ben Emre'nin eşyalarını hazırlıyorum kocamda emreyi susturmaya çalışıyor
Ve cocuklarım alışverişe gitmek için emreyi bekliyo resmen
Çok stres bı durum olabilir ama onlarda hayatı erken öğreniyor. Su andaki problemi çözüp işimize bakicaz gerisi umrum değil
Yoksa benim yerimde baskası olsa cocuklarına bağıran kocasiyka kavga eden lanet biri oluru
Sen hiç kendini uzmiceksin
Kocanada sorumluluk ver. Sen ayaktayken ne demek tv izlemek? Oda bakicak didincek uykusuz kalicak bu kadar.
Bebeğine yetmemek diye bisey yok sen onun kiymetlisisin ve ona herkesten çok yetersin hiiiccc üzülme
Al bebikini hayallerini anlat.. Saçma gelmesin sakın bebikte seni dinler güler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…