2012 Şubat Anneleri

bazen çok kötü oluyorum ben
bunalıyorum hatta intiharı bile düşünüyorum
şuan daralmış durumdayım yine
ter boşandı
kendimi dışarı atmak istiyorum
nefes almak istiyorum
hiçbişey gözümde yok

tatlım bendede oluyoo müzik dinliyorum iyi geliyooo

şuan saman gibiyim
bütün gün evin içinde sosyal hayatım sıfır vaziyetteyim

eskiden hiç olmazsa iki günde bir film izlerdik eşimle
mutfakta vakit geçirirdim
tek başıma dışarı çıkar çarşı pazar dolanırdım
en az haftada bir arkadaşlarımla buluşurdum
akşamları arkadaşlarımızın evine giderdik veya gelirlerdi

bitik durumdayım bitik
tarif edemiyorum
canım hiçbişey istemiyo

gezmeyi filan unuttuk zaten ama geçecek canım az daha sabırr
bende bıktım artık gazdan
içim daralıyo şimdi uyanacak ağlayacak diyeee
şöyle 4-5 aylık olsalar rahat ederiz inşallah
şimdi çok küçüklerrr gazı sancısı hiç bitmiyoo
arkadaşım oyun halısına koyuyo kızını tüm gün oynuyo ağlamıyo 5 aylık
gezdiriyo ek gıdaya başladılarr mamayı bıraktıı maşallah çok güzel yiyooo
darısı bizim başımızaaa
6 da mama vermiştim kakasınıda yaptı demin emdi ağladı yineeee gaz damlasını verdim yatırdım salıncağına ayaklarının altına sıcak su torbası koydumm pırtlattı rahatladı biraz uyuyo şimdi ama derin değill emziğini emip duruyooo heran ağlayabilirrr
offffff çay içiriyorum iyi geliyo ama yanii etkisi geçince yine başlıyoo ne zaman geçecek 2 aylık olucazz sğrekli kucak istiyoo kucağımda bile ağlıyoo
yorgunummm beynim yoruldu artıkk

normaldir bunlar çünkü ayarları bozuluyo aşıları olunca
ama 3 gün sonra geçti bizimki
ama gazı arttı
daha güçlü pırtlatıyo artık :)))

sagol cnm yaa bugun biraz daha ıyı yavrum bayılmiş gibiydi. nasıl dayanıyorlar aşıya yazık yaa daha çok küçükler.

bayanlar size bişey sormak istiyorum düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
ben sezeryanla dogum yaptım ve tektım bebegimle sadece 10 veya 15 gün geceleri aynı odada yattık, evim çok sıcak o yüzden mümkün oldugu kadar gündüzleri odasında yatırdım yatak odamla bebegin odası yanyana dogum ani oldugu için yatak odama oyun parkı almayı düşünmüştüm ama olmadı bende teklı koltugu yatagın yanına açarak yatak yaptım bebegim yanımda yatsın diye.ama oglum orda uymadı ya yanımda kolumda uymak istedi (bundanda ben korktum uyuyunca ne olur ne olmaz)yada yatagında uymak istedi bende odasında yatırmaya karar verdim ve geceleri odasında yatıyo benim size sormak istedigim siz bebeklerinizle mi yatıyorsunuz yoksa ayrımı
ben iyimi yaptım kötümü bilmiyorum araştırdım çogu 1 yaşında ayırın diyo çogu 3 aylık. bazısı erken ayırın yoksa ayırması zor oluyo diyo. bazısı 2 yada 3 yaşında ayırın güven duygusu gelişmez anneden ayrı yatarsa diyo bebegim alıştı odasına en başından beri ama acaba yanımamı alsam karar veremedim yada doktoruna mı sorsam....

bizimde gazımız çoktu ilk başlar çok huysuzdu 20 günlükken eşim playskool ikili egzersiz arkadaşımı aldı ilk başlarda sezmedi ama 15. gündür çok sevmeye başladı ve hareketleri daha da çogaldı. emzirip altını degiştirip yatırıyorum onla oynarken gazını da çıkarıyo kakasını da yapıyo. sizde bi araştırın bence faydalı.

Sizin bebislerinizde mamadan yada emdikten sonra hickirik tutuormu? Hickirik baslanqicindada biraz kusuo. Sanki midesi kalkiormus ve hickirik moduna bir anda qecip ister istemez cokazda olsa cikariomus qibi.

benim bebegimi de çok hıçkırık tutuyodu emdikten sonra gazı tam çıkmadıgı için oluyormuş. gazını çıkarmaya dikkat et bide hıçkırık tutunca dik tut sürekli. en azından kusmaz.

biz bebeğimle beraber yatıyoruz.
bebek ikimizin arasında yatıyor
yatak geniş olduğu için ve ben bebeğin etrafına yastık döşediğim için bi korku yaşamıyoruz.
vücudumuzda taşıdığımız bebeğimizi doğduktan sonra kendi odasında yatırmak yanlış bence. hatta mümkünse gün içinde vücudumuzla bol bol temas edecekki 9 ay boyunca bizden aldığı vücut ısısını ve kokumuzu hissedecek. konuştukça sesimizi duyup sakinleşecek. sonuçta doğum sırasında bebeğimiz bir travma yaşayıp aniden dünyayla tanışıyor. onu yavaş yavaş dış dünyaya hazırlamak lazım.

VİVİLSTAAAA bende çok bunaldım daraldım ev sanki üstüme üstüme geliyo bebeğim sürekli ağlıyo kucağa alıştı ayakta sallayınca uyuyor bütün gün yapışık ikizler gibiyiz akşam eşim gelince ona bırakyorum biraz olsun nefes alıyorum evet geçecek bu günler bebişlerimiz büyüyecek ama bizde geçeceğiz kendimizden.... daha önceleride anladığımı sanıyordum ama şimdi daha iyi anlıyorum anacımı hep derdi anne ol anlarsın diye (((( bitanem onu çok seviyorum

doğru diyorsun ama tehlikeli değilmi çok dikkat etmeniz gerekiyor canım uyku hali belli olmaz

doğru diyorsun ama tehlikeli değilmi çok dikkat etmeniz gerekiyor canım uyku hali belli olmaz

kızlarrrrr sizlerdemi sıkıldınız ben gibi nefes almaya kaçtınız eşimi boğazlamak üzereyim oturmuş ps3 maç oynuyor zaten bütün gün ben sıkılıyorum burda gerçi her akşam böyle değil ama şimdi uyuz oldum bak

cnm zaten gündüz uyku yok sürekli benim kucagımda gece uyku düzeni de yeni oldu gece nerde yattıgını anlamıyo gece de emmeye uyanıyo sürekli sabah 6 dan sonra oyun istiyo uyku yok.normalde hep beraberiz yine...
dogru söylüyorsun bende karar verenedim 2 gündür eşimle onu konuşuyoruz yanımıza mı alsak diye.

DÜN doktora gittim sıkıntıdan her tarafım egzama oldu kırmızı kırmızı kaşınıyorda doktor hap içmelisin ama emziriyorsan içemezsin kremle idare ediceksin dedi yüzümde bile kızarıklık var kafayı yicem yaaa

Kizlar comformil aldik kizima kabizligi var diye pek yemedi bide biberonumu tikiyor bu akmiyo verenler yardim ederse sevinirim nasil iciririm.bide gece cayini nasil demlediniz kaynamakta olan suya attik diyelim ne kadar kayicak acaba bir tasimmi sonra suzuyormusunuz bide mamadan oncemi sonrami versem onu icerse mama icmez benim kiz

Selam kızlar nasılsınız ...Bütün gun farklı farklı 3 tur mısafır agırlamaktan harap ve bıtap durumdayım ..Emrıvakıden nefret edıyorum ..Anlayıssızlardan da bıktım..
sizden naber????

bıktım bıttım tukendım artık...!!!!!!!!!

demek sıkıntıdan oluyomuş o kaşıntılar
bizde iki üç gün parka çıktık
pire falan mı yedi diyoruz
benim bütün bacaklarım kaşınıyor
hatır hatır saldırıyorum kanadı bazı yerleri
vay beee demek ondamış ((

öpüyorum annenin ellerinden ..
hacer kullanıyodu comformili
onun için büyük delikli biberon kullanıyodu
yani 3 aylık için kullanılan biberonlardan sanırım

Selam kızlar nasılsınız ...Bütün gun farklı farklı 3 tur mısafır agırlamaktan harap ve bıtap durumdayım ..Emrıvakıden nefret edıyorum ..Anlayıssızlardan da bıktım..
sizden naber????
aaa bizde gelcektik halbuki
madem istemiyosun gelmeyiz artık :)))

bandı 4-5 arkadasımın annesı kullanmış bebeklerken ,gercekten de resımlerınde nasıl kepcelerse şimdi de öyle duzgun kulakları var..Bere daha fazla katlıyor kulak memesı dısarda kalıyor sonucta yaramıyor bızım kıza..

Milupanın cayı da yaramadı bana..Bence bebekten bebege degısıyor olay ,sen deyınce humana rezene kımyon da içtim ama bana mısın demedı hatta o zaman daha bıle gazlı oluyorr(((

başına taktığın şey nasıl birşey acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…