- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.061
bazen çok kötü oluyorum ben
bunalıyorum hatta intiharı bile düşünüyorum
şuan daralmış durumdayım yine
ter boşandı
kendimi dışarı atmak istiyorum
nefes almak istiyorum
hiçbişey gözümde yok
tatlım bendede oluyoo müzik dinliyorum iyi geliyooo
şuan saman gibiyim
bütün gün evin içinde sosyal hayatım sıfır vaziyetteyim
eskiden hiç olmazsa iki günde bir film izlerdik eşimle
mutfakta vakit geçirirdim
tek başıma dışarı çıkar çarşı pazar dolanırdım
en az haftada bir arkadaşlarımla buluşurdum
akşamları arkadaşlarımızın evine giderdik veya gelirlerdi
bitik durumdayım bitik
tarif edemiyorum
canım hiçbişey istemiyo
Sizin bebislerinizde mamadan yada emdikten sonra hickirik tutuormu? Hickirik baslanqicindada biraz kusuo. Sanki midesi kalkiormus ve hickirik moduna bir anda qecip ister istemez cokazda olsa cikariomus qibi.
normaldir bunlar çünkü ayarları bozuluyo aşıları olunca
ama 3 gün sonra geçti bizimki
ama gazı arttı
daha güçlü pırtlatıyo artık :)))
sagol cnm yaa bugun biraz daha ıyı yavrum bayılmiş gibiydi. nasıl dayanıyorlar aşıya yazık yaa daha çok küçükler.
bayanlar size bişey sormak istiyorum düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
ben sezeryanla dogum yaptım ve tektım bebegimle sadece 10 veya 15 gün geceleri aynı odada yattık, evim çok sıcak o yüzden mümkün oldugu kadar gündüzleri odasında yatırdım yatak odamla bebegin odası yanyana dogum ani oldugu için yatak odama oyun parkı almayı düşünmüştüm ama olmadı bende teklı koltugu yatagın yanına açarak yatak yaptım bebegim yanımda yatsın diye.ama oglum orda uymadı ya yanımda kolumda uymak istedi (bundanda ben korktum uyuyunca ne olur ne olmaz)yada yatagında uymak istedi bende odasında yatırmaya karar verdim ve geceleri odasında yatıyo benim size sormak istedigim siz bebeklerinizle mi yatıyorsunuz yoksa ayrımı
ben iyimi yaptım kötümü bilmiyorum araştırdım çogu 1 yaşında ayırın diyo çogu 3 aylık. bazısı erken ayırın yoksa ayırması zor oluyo diyo. bazısı 2 yada 3 yaşında ayırın güven duygusu gelişmez anneden ayrı yatarsa diyo bebegim alıştı odasına en başından beri ama acaba yanımamı alsam karar veremedim yada doktoruna mı sorsam....
bizimde gazımız çoktu ilk başlar çok huysuzdu 20 günlükken eşim playskool ikili egzersiz arkadaşımı aldı ilk başlarda sezmedi ama 15. gündür çok sevmeye başladı ve hareketleri daha da çogaldı. emzirip altını degiştirip yatırıyorum onla oynarken gazını da çıkarıyo kakasını da yapıyo. sizde bi araştırın bence faydalı.
biz bebeğimle beraber yatıyoruz.
bebek ikimizin arasında yatıyor
yatak geniş olduğu için ve ben bebeğin etrafına yastık döşediğim için bi korku yaşamıyoruz.
vücudumuzda taşıdığımız bebeğimizi doğduktan sonra kendi odasında yatırmak yanlış bence. hatta mümkünse gün içinde vücudumuzla bol bol temas edecekki 9 ay boyunca bizden aldığı vücut ısısını ve kokumuzu hissedecek. konuştukça sesimizi duyup sakinleşecek. sonuçta doğum sırasında bebeğimiz bir travma yaşayıp aniden dünyayla tanışıyor. onu yavaş yavaş dış dünyaya hazırlamak lazım.
doğru diyorsun ama tehlikeli değilmi çok dikkat etmeniz gerekiyor canım uyku hali belli olmaz
biz bebeğimle beraber yatıyoruz.
bebek ikimizin arasında yatıyor
yatak geniş olduğu için ve ben bebeğin etrafına yastık döşediğim için bi korku yaşamıyoruz.
vücudumuzda taşıdığımız bebeğimizi doğduktan sonra kendi odasında yatırmak yanlış bence. hatta mümkünse gün içinde vücudumuzla bol bol temas edecekki 9 ay boyunca bizden aldığı vücut ısısını ve kokumuzu hissedecek. konuştukça sesimizi duyup sakinleşecek. sonuçta doğum sırasında bebeğimiz bir travma yaşayıp aniden dünyayla tanışıyor. onu yavaş yavaş dış dünyaya hazırlamak lazım.
kızlarrrrr sizlerdemi sıkıldınız ben gibi nefes almaya kaçtınız eşimi boğazlamak üzereyim oturmuş ps3 maç oynuyor zaten bütün gün ben sıkılıyorum burda gerçi her akşam böyle değil ama şimdi uyuz oldum bak
2 haftada 280 gram almıs ,doktora aşı ıcın gıtcez o zaman anlatalım dıye erteledım ..Mama verıyorum ama her emzırmeden sonra da degıl ,gunde ıkı kereye ındırmeye calıstım ..Bir de aç kalsa bagırır sonucta emınce uyuyor genelde sakın oluyor gunduzlerı o yuzden de ben grıptım ya ona yordum ..Bir de dolu dolu kusup devamlı kakasını yapıyordu kımse bu sekılde kılo alamaz kı aldıgı herseyın tamamını cıkartıyor(
Canim senin ufaklik ac kaliyo gibi geliy bana cunku kusup hepsini cikariyo.bide canim yedirdikten sonra dik tut kusmicaktir onun reflusu vardir sen bir sure dik tut ama calkalama ise yarar
refllu butun bebeklerde olan bırsey degıl mı zaten??yaa dık tutamıyorum kı ben kaldırmadan o kusuyordu şimdi daha az kusuyor eskısı gibi oldu sayılırbu cuma aşıya gıtcez ınsallah ıyı kılo almıs olur artık 5 barı olsun yaa ((
bazen çok kötü oluyorum ben
bunalıyorum hatta intiharı bile düşünüyorum
şuan daralmış durumdayım yine
ter boşandı
kendimi dışarı atmak istiyorum
nefes almak istiyorum
hiçbişey gözümde yok
DÜN doktora gittim sıkıntıdan her tarafım egzama oldu kırmızı kırmızı kaşınıyorda doktor hap içmelisin ama emziriyorsan içemezsin kremle idare ediceksin dedi yüzümde bile kızarıklık var kafayı yicem yaaa
öpüyorum annenin ellerinden ..VİVİLSTAAAA bende çok bunaldım daraldım ev sanki üstüme üstüme geliyo bebeğim sürekli ağlıyo kucağa alıştı ayakta sallayınca uyuyor bütün gün yapışık ikizler gibiyiz akşam eşim gelince ona bırakyorum biraz olsun nefes alıyorum evet geçecek bu günler bebişlerimiz büyüyecek ama bizde geçeceğiz kendimizden.... daha önceleride anladığımı sanıyordum ama şimdi daha iyi anlıyorum anacımı hep derdi anne ol anlarsın diye(((( bitanem onu çok seviyorum
hacer kullanıyodu comformiliKizlar comformil aldik kizima kabizligi var diye pek yemedi bide biberonumu tikiyor bu akmiyo verenler yardim ederse sevinirim nasil iciririm.bide gece cayini nasil demlediniz kaynamakta olan suya attik diyelim ne kadar kayicak acaba bir tasimmi sonra suzuyormusunuz bide mamadan oncemi sonrami versem onu icerse mama icmez benim kiz
aaa bizde gelcektik halbukiSelam kızlar nasılsınız ...Bütün gun farklı farklı 3 tur mısafır agırlamaktan harap ve bıtap durumdayım ..Emrıvakıden nefret edıyorum ..Anlayıssızlardan da bıktım..
sizden naber????
ya sapka tak yada bu basına bandaj takıyozya elbıselerındekı onu tak bantlamakta ne kım dedı onu ya
ufacık cocuga bant cok sacma
rezeneyı cok verme cnm ıshal yaptı bana dıkkat et senın bebegıde yapmasın
kızlar kesınlıkle bebegı kolık olanlar, uyumayanlar, vs vs vs...
mılupa ıyı geceler cayını mutlaka deneyın..
bnm kızın asıdan snra huyu degıstı olmayan ozellıklerı kabarı verdı bırden
kacgundur ısyanlardayım
ama mılupa ıyı geceler cayını verdım ve rahatlADIM
bıktım bıttım tukendım artık...!!!!!!!!!
bandı 4-5 arkadasımın annesı kullanmış bebeklerken ,gercekten de resımlerınde nasıl kepcelerse şimdi de öyle duzgun kulakları var..Bere daha fazla katlıyor kulak memesı dısarda kalıyor sonucta yaramıyor bızım kıza..
Milupanın cayı da yaramadı bana..Bence bebekten bebege degısıyor olay ,sen deyınce humana rezene kımyon da içtim ama bana mısın demedı hatta o zaman daha bıle gazlı oluyorr(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?