- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.181
canım inanılmaz zor annem yanımda ama yine yetişemiyoruz
benim sütümö yetmiyor iki günde bit mama bitiyor
görümceme dr demiş her mamadan sonra bir kaşık su ver diye
senin bebegin doyuyordur bence aç kalsa mamayı yerdi.belkı de sütün tatlı gelıo. sütünü artırmaK için çaylar iç bence ben hipp kullandım ama humana daha çok artırıyo....
kızlar gece bebegimi yanıma aldım beraber uyuyalım diye sabaha kadr uyumadı sabah yatagına koydum mışıl mışıl uyudu ne yapacagıma karar veremedim.
OLSUN ALIR YINE BENIM KIZDA HIC SU CAY VS ICIREMIYORUM.emzik için çok uğraştım almadı
yarın avent yeni doğanı denicem bi o kaldı denemediğim
emzikten umudumu kestim ama biberon çok önemli
aptal kafam hiç aklıma gelmedi yine verdiğimde alır sandım
anne sütü koyuyorum biberona ama o ağzına alıp bi kere çekme tenezzülüne bile girmiyor
buarada nihleyle ela aynı gün doğmuslar galiba
Arkadaslar aramizda inanilmaz keyif yapip aksama kadar 300 500 modunda k0p kop yapip burda Sikintili bunalimin esiqinde cinnete ramak kalmis umutSuz ew kadini ve anne imaji cizen bi casus var...!
Nihle buqun pikniqe qitti size soylemiooooooorrrrrrrrrrrrrrr...!
Nihlemmm umumumummmmmaahhh jkljkljkl :dddddddd
canım bence gaz sancısı sıkıştırıyor o saatlerde. istersen geceleri o saate yakın sütünü sağıp ver. hemde hava yutup gazlanmamış olur içerken, sende rahat edersin
??
ben galiba kafayı yedim...
dün akşam arkadsşımla tel.de konuşuyorduk.ben hamileliğimden beri bloetooth kulaklık ile görüşmelerimi yapıyorum.cep telini özelliklede bebeğime hiç yaklaştırmıyorum.her neyse tel.ile konuştuktan sonra bi elimdede kumanda var,kulaklığın düğmesine basıp kapatacağıma ,kumandanın düğmesine basıp tv.yi kapattım.nekadar dalgınım yaa..eşim diyorku neoluyo,niye tv.yi kapattın.çaktırmadım tabi:))
balim tlfondan yakinlastirarak oyle quzel qordumki resimleri anlatamam.
Daha quzel olani ise 2 3 tanesini denedikten sonra dik sekilde kucaqima bi aldim pat patt patttt dedim noluooo leeennnnn bu neeee :d
aslmm..
Senın bu yemek yemege karsı ıyı bıle sutun var cnm
iyice acıkmasını beklekızlar benim bebeğim emzik almıyor bazen biberon veriyodum
anneme bıraktığım zaman falan 1 aydan fazladır biberonda vermedim
şimdi biberon almıyor bugun rahatsızdım annem vermeye çalışmış
diliyle itiyor istemiyor nasıl alıştırabilirim :26:
bak sennnnArkadaslar aramizda inanilmaz keyif yapip aksama kadar 300 500 modunda k0p kop yapip burda Sikintili bunalimin esiqinde cinnete ramak kalmis umutSuz ew kadini ve anne imaji cizen bi casus var...!
Nihle buqun pikniqe qitti size soylemiooooooorrrrrrrrrrrrrrr...!
Nihlemmm umumumummmmmaahhh jkljkljkl :dddddddd
rica ederim
War ya bu fükürle beni öyle memnun ettın kı ne kadar salakmısım bılemıyorum ..Bgn denedım ve zorla da olsa bıberonu aldı ve uzun ugraslarla sürse de yedırdık ve ben de o korkunc sinir harbini yasamamıs oldum ,çooooookkkkk teşekkürlerrrrr...
Merhaba herkese, bakalim bugun birebir olmasada yavas yavas tracy hogg yontemini uygulicam gunluk duzen oturtucam, beslenme icin daha erken onun icin bir ayimiz var daha simdi 3 saatte bir beslenirken birden aksam yiyip sabaha kadar duramaz, once uykumuzu duzene sokmayi basaralim sonra beslenme basaricakmiyim bakalim, suan cok uykum var gece gec yatti ve 8 de kalktim mesela
Merhaba herkese, bakalim bugun birebir olmasada yavas yavas tracy hogg yontemini uygulicam gunluk duzen oturtucam, beslenme icin daha erken onun icin bir ayimiz var daha simdi 3 saatte bir beslenirken birden aksam yiyip sabaha kadar duramaz, once uykumuzu duzene sokmayi basaralim sonra beslenme basaricakmiyim bakalim, suan cok uykum var gece gec yatti ve 8 de kalktim mesela
hem hareket var hem yememe e suda ıcıyorsun..sütüm var da kilom da var, ben onu anlayamadım bi türlü
iyice acıkmasını bekle
ondan sonra dene bi
bak sennnn
hiç yazmamışta pikniğe gitcem falan diyee
rica ederim
bende foruma yazıyorum sorunlarımı
bu sayede aklıma gelmeyen bazı şeyleri öğreniyorum
iyiki varsınız :)))
hahhahahaha ne guldum yaabende bazen kendi geliştirdiğim terlik yöntemini uygulamak istiyorum
hatta bazen hem oğluma hem kocama uygulayabiliyorum bu yöntemi
kızlar mamada aptamil comformili denicem gaz kabızlık için doktorlar öneriyormuşş
Kızlar bgn bebeğimi acile götürdük..
Kusmalarının çok fazla oldugunu ve az kilo aldıgını anlattım..
Doktor muayene falan etti,
şükür birşey çıkmadı
Benim kızı görecektiniz..
doktorun gözune güle güle pırtlatıp durdu
el kol ayrı oynuyordu..
hareketli bir bebek olması bebegın saglıklı oldugunu da gösterırmıs
ellerinden tutup hafıfce yukarı dogru cektı
kafasını da tutabılıyor maaşallah dedi..
Bebeğe sütünün yetmediğini düşünğyorsan birkaç gün sağıp ver dedi
Bebeğin kilsunu 150 ile çarparak günde alması gereken toplam süt bulunuyormus
Mesela benım bebek 5 kılo olsa 150*5=750 ml alması lazım yanii..
Sağıp bak eksık olanı da mamayla tamamla dedi..
Bir de d vitamini yerine multıvıtamın kullanmaya basla dedı ..
içinde d vıtamını de olan bır damlaymıs..
o kendı cocugunda kullanıyormus ;
hem halsızlıgıne ıyı gelırmıs hem de daha iyi kılo alırmıs ..
Sizlerden kullanan var mı ??
slm arkadaşlarrrr çook uzun zamandır yoktuum...
ama arada girip okudum ama yazma fırsatım olmadııı
özledim sizleriiiD
hoşgeldin canım, bebiş nasıl yoruyormu seni
cnm kitabı nerden aldın kaça aldın?
bende bazen kendi geliştirdiğim terlik yöntemini uygulamak istiyorum
hatta bazen hem oğluma hem kocama uygulayabiliyorum bu yöntemi
nedır bu yöntem???
selam kızlar çok güzel bi hafta sonu geçiridm,arkadaşlarım geldi eski günlere dönmüş gibi oldum,gece 2-3 e kadar sohbetler ettik uzun kahvaltılar kahkahalar......
stres sıfır sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrr
haaa kızın naptı derseniz,kuzuydu kuzu,meger bizim kız kalabalık istiyormuş,ilgi çok tabi çıtı çıkmadı kendi kendine uyudu uyandı,ben sadece süt verdim,
teyzeleri amcaları kızımı görünce çocuk yapmaya niyetlendiler,çok akıllı diyolar(tabii 1 gün öncesini görmediler)
bugün yanlızız mızırdanıyor sıpa ama tv yi açıyorum yüksk sesle dinliyor
kızlar bişey sorcam siz oyun halısı aldınız mı aldıysanız hangi marka kaça?
kızım dönenceyi çok seviyor yarım saat onları izliyor,oyun halısıyla daha keyifli olacagını düşünüyorum
sizin bebişlerin dönenceyle arası nası??
bizimkide seviyor banyoyu çıkarınca basıyor çıglıgı zor susturuyorum sıpayı,mrb canım..
çok şükür kızım çook iyi ...
aynı senn misafirlerin gibi gelen misafirler hayran kalıyo bu kadar sessiz sakin gülücükler atan bebek görünce ..
sadece emiyo ,2 gün arayla banyo yaptırıyoruz,banyoda da hiç uzmuyo suyu seviyo sanırım ağlamadığına göre..
çarşamba günü kontrolumuz ve iğnemiz var :/
sizler rota virüs iğnesini yaptıran varmı...
siz nasılsın canım
zamane çocukları işteohhh sefan olsun tatlım
benim sıpada kalabalık severrr gören uslu sanırr evde bilmezlerr neler yaptığını
mesela şimdi kucağımdaaa yatıyooo gözler kapalııı emziğini emip duruyo ama uyumuyooo sıpacıkkk
ben düşünüyorumm oyun halısı almayııı arkadaşımın kızı çok seviyo oynuyo tüm gün halısındaa
ben netten bakıcamm geçen kipada gördüm 175 diyo çok pahalı geldi arkadaşım 120 ye almıştı netten epeyde güzell
üzerine ilave oyuncaklarda asmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?