2012 Şubat Anneleri

canım inanılmaz zor annem yanımda ama yine yetişemiyoruz
benim sütümö yetmiyor iki günde bit mama bitiyor
görümceme dr demiş her mamadan sonra bir kaşık su ver diye

Iyi aksamlar, oyelken senin isin daha zor biz biri ile zor basa cikiyoruz cildirtiyor allah sabir versin, mama ne kullaniyorsun , ben su vermedim arada tattirdim o kadar cay iciyor, ben su trach hogg kitabini aldim bebek bakim sorunlarina mucize cozumler cok guzel bilgiler var, uygulicam bazi seyleri ama bugun benim kizin herseyi altust oldu huysuz uyku duzeni bozuk, hafta ici insallah uygulicam duzen oturtmaya ordaki tabloyu baz alarak bakalim olucakmi basari yuksekmis

OLSUN ALIR YINE BENIM KIZDA HIC SU CAY VS ICIREMIYORUM.
BIBERONLA DAHI OLSA VEREMIYORUM.
bıberonu tutuyor su veya cay oldugunu anlayınca ıttırıyor dılı ıle..

delı hatun :) cay ıse yaramadımı :)
daha ne ıstıyon bolbol dua et bana;:))))))))))))
ohhh bı eglendım kı bugunnnnnn
streslerıme ıyı geldı bugunku guneslı hava valla elhamdurullahhhhhhhhhhhhhhh.

canım bence gaz sancısı sıkıştırıyor o saatlerde. istersen geceleri o saate yakın sütünü sağıp ver. hemde hava yutup gazlanmamış olur içerken, sende rahat edersin

??

War ya bu fükürle beni öyle memnun ettın kı ne kadar salakmısım bılemıyorum ..Bgn denedım ve zorla da olsa bıberonu aldı ve uzun ugraslarla sürse de yedırdık ve ben de o korkunc sinir harbini yasamamıs oldum ,çooooookkkkk teşekkürlerrrrr...

Seni çok iyi anlıyorum şekerım bendensın:))Ben artık kımseyı dınlemedıgımı fark ettim ,sadece kafa sallıyorum ama asla duymuyorum kimseyi...Aklımda sadece çocuk var ,kafayı yiyeceğim.....

aslmm..
Senın bu yemek yemege karsı ıyı bıle sutun var cnm

sütüm var da kilom da var, ben onu anlayamadım bi türlü

iyice acıkmasını bekle
ondan sonra dene bi
bak sennnn
hiç yazmamışta pikniğe gitcem falan diyee

rica ederim
bende foruma yazıyorum sorunlarımı
bu sayede aklıma gelmeyen bazı şeyleri öğreniyorum
iyiki varsınız :)))

Merhaba herkese, bakalim bugun birebir olmasada yavas yavas tracy hogg yontemini uygulicam gunluk duzen oturtucam, beslenme icin daha erken onun icin bir ayimiz var daha simdi 3 saatte bir beslenirken birden aksam yiyip sabaha kadar duramaz, once uykumuzu duzene sokmayi basaralim sonra beslenme basaricakmiyim bakalim, suan cok uykum var gece gec yatti ve 8 de kalktim mesela

cnm kitabı nerden aldın kaça aldın?

bende bazen kendi geliştirdiğim terlik yöntemini uygulamak istiyorum
hatta bazen hem oğluma hem kocama uygulayabiliyorum bu yöntemi

hem hareket var hem yememe e suda ıcıyorsun..
sacma yaaa kılo verememek
pekı adet oluyormusun
adet olmayınca kg veremeyız
hahhahahaha ne guldum yaa

kızlar mamada aptamil comformili denicem gaz kabızlık için doktorlar öneriyormuşş

hugocuk bir gün süt gelmedi diye hemen mama vermeseydinn... beni de gecen 2 gün bebegim sömürdü,gogus pedi dayanmazdı 2 gün tek bir tane kullandım,büyüme atagı diye bir şey oluyormus fazla emiyormus o sırada da süt cogalıyormus talebe göre tekrar üretim baslıyormus... benim 3.gün eskisine döndü bebegim de eskisi gibi 3 saatte bir emmeye başladı,sık emmeyi bıraktı.. ac kalsa aglardı ama cokta yetti sayılmaz o 2 gün.. şimdi gayet iyiyiz dr unuz degerlendirmeden mamaya basvumayın...

bizim hastane vitamin vermişti d vitamini de vardı icinde..adı ACD3

bu arada kızlar benim bebegim de artık huysuzlastı aksamları aglıyorr yaww :))) anlamadım gitti... artık aksamları ne memede ne baska yerde uyuyor sallıyorum durmuyor,omzumda uyuyor :))) boynumm kopiii :)) 9.30 ta kaka yapana kadar boyleyiz kaka yaptıktan sonra nereye bıraksan uyuyor dımbılll :))) bir de elini artık acıkmasa da emiyor dondurma gibi bayılıyorummm.. he birde aglama harici nazlıca tripli cıglıkları var kopuyorum gülmektennn :))

nedır bu yöntem???

slm arkadaşlarrrr çook uzun zamandır yoktuum...
ama arada girip okudum ama yazma fırsatım olmadııı

özledim sizleriiiD

selam kızlar çok güzel bi hafta sonu geçiridm,arkadaşlarım geldi eski günlere dönmüş gibi oldum,gece 2-3 e kadar sohbetler ettik uzun kahvaltılar kahkahalar......
stres sıfır sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrr
haaa kızın naptı derseniz,kuzuydu kuzu,meger bizim kız kalabalık istiyormuş,ilgi çok tabi çıtı çıkmadı kendi kendine uyudu uyandı,ben sadece süt verdim,
teyzeleri amcaları kızımı görünce çocuk yapmaya niyetlendiler,çok akıllı diyolar(tabii 1 gün öncesini görmediler)
bugün yanlızız mızırdanıyor sıpa ama tv yi açıyorum yüksk sesle dinliyor
kızlar bişey sorcam siz oyun halısı aldınız mı aldıysanız hangi marka kaça?
kızım dönenceyi çok seviyor yarım saat onları izliyor,oyun halısıyla daha keyifli olacagını düşünüyorum
sizin bebişlerin dönenceyle arası nası??

hoşgeldin canım, bebiş nasıl yoruyormu seni

mrb canım..
çok şükür kızım çook iyi ...
aynı senn misafirlerin gibi gelen misafirler hayran kalıyo bu kadar sessiz sakin gülücükler atan bebek görünce ..
sadece emiyo ,2 gün arayla banyo yaptırıyoruz,banyoda da hiç uzmuyo suyu seviyo sanırım ağlamadığına göre..

çarşamba günü kontrolumuz ve iğnemiz var :/

sizler rota virüs iğnesini yaptıran varmı...

siz nasılsın canım

cnm kitabı nerden aldın kaça aldın?

nedır bu yöntem???

Ben o uykusuz gecemde internetten arastirma sonucu buldum bir cok kisi basarili olmus turkiyedende deneyen cok fazla insan var kitapcilarda var d& r 30 tl ama yeni dogumdan bir yas sonrasina kadar yeme uyku tuvalet egitimi kati gidaya gecis vs ipuclari var ve cok guzel anlatmis, suan bebegimle birbirimizin dilini daha iyi cozduk, uyku ve beslenme icin denicem bende iste, terlikle olmuyor canim malesef , ben bir deniyim degisimleri olup olmadigini paylasirim, benim kizim pramature dogdugu icin bir cok sey sizlere gore bizde 1 ay daha gec olucak cunku ama duzen oturtabilirsem gecisimiz daha kolay olucak ne kizim nede ben yipranicaz insallah

ohhh sefan olsun tatlım
benim sıpada kalabalık severrr gören uslu sanırr evde bilmezlerr neler yaptığını
mesela şimdi kucağımdaaa yatıyooo gözler kapalııı emziğini emip duruyo ama uyumuyooo sıpacıkkk
ben düşünüyorumm oyun halısı almayııı arkadaşımın kızı çok seviyo oynuyo tüm gün halısındaa
ben netten bakıcamm geçen kipada gördüm 175 diyo çok pahalı geldi arkadaşım 120 ye almıştı netten epeyde güzell
üzerine ilave oyuncaklarda asmışşş

hapsu hapsu hapsuuuu:2::131: sanırımm dandurmadan:) buhavada grıb oldum

bizimkide seviyor banyoyu çıkarınca basıyor çıglıgı zor susturuyorum sıpayı,
geçen hafta karma aşımızı yaptırdık bu hafta doktor kontrolumuz var rota aşısını düşünüyorum bende ama burda yaptıran yok sanırım daha duymadım
ama normal aşılar çok huzuruz etti kızımı yeni yeni düzeliyor
zamane çocukları işte
canım bi halı var 120 fiyatı gitti gidiyorda 97 düşünüyorum almayı ben
gerçekten faydalı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…