- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.221
sadece burun akıntısı var yanoldı kız hastamısın
uzgunumm :))kızlaar imdaaat annem döndüüü
vee yarıın bisürü komsu bebek ıcın gelıyormuşşşş
bana yatak odanı düzelt dıyor yaa
bu kadın varken baska derde gerek yok
kıme ne benım yatagımdan yaaa
üstelık ben buraya tasınalı 7-8 ay olacak
hıcbırını tanımıyorum bıle gelecek olanların
evıme bakabılırlermıs ..
odaları gezebılırlermış..
var mı böyle bir saçmalık ?????
üstelık ben öğleden sonra gelsınler dıyorum
yok 5 saat oturcaklarmış en az...
kendıne muhabbet arıyor resmen yaa..
bebegımı kucagına almalarını ıstemıyorum
bebegımı hemen uyutup odasına göturmek istiyorum
kimsenın evı dolasmasını da ıstemıorum
ne yapmamı önerırsınız?
yok cnm karsılamıyor suan su cıcegı ıcın ası yenı yururluge gırmıs rota pahalı dıye saglık bakanlıgı yururluge koymamıs.ben devlet artık karsılıyor bunu dıye bılıyorum doguma gıttıgım gun bır hemsıre anlatmıstı ..siz özele mı yaptıracaksınız??
hııııııc ıse yaramıcaksen suandan itibaren halsiz oldugunu soylemeye başla,yorgun oldugunu belirt, tanımadıgın insanlar icin enerjini boşyere harcayamayacagını söyle..derken kızım bir gaz cıkarttısanki annen yemicek bunlarııı :)) kızım poposuyla sallama anne diyorr :))
daha olmadım canım benim
sanırım olmadıklarım içimde birikiyo
toptan çıkacak
hoşgeldin geçmişolsun sık sık bekleriz öyle uzaktan olmaz
piknikler dondurmalar vs vsssss
ben yaptırmıycam diyorum şimdilik
iyice bi araştırayım bakiim şunu
grip olmuştu daha yeni düzeldi
doktor bağışıklık sistemi zayıf bi kez daha grip olursa hastaneye yatması gerekebilir dedi
o yüzden kusura bakmayın kimseye yaklaştırmıyorum de
sonrada emziriyorum uyutuyorum vs diyerek odana çekil
odanda takıl
kimse bu kız niye içerde diyemez zaten bebişin var zaten
Eki Görüntüle 386340
vivacım 3. aydan sonra kullanılmak üzere kangurum var... ya benim kanguru 4 aylıkken kullanıma uygunmuşş..
olmaz mı diyorsun zor mudur bununla taşımak ???
canım devlet karşılamıyo sen eczaneden alıp yaptırıyormuşun. tabii istersen.....
allah yardımcın olsun. gelenlere çok yüz vermezsin gezmek isterlerse duymazlıktan gel şurda oturacagız diye hemen oturma odana al. çocuk içinde doktor kimseye yaklaştırmayın falan dedi dersin allah kolaylık versin çocukla misafir zor oluyo ve kimse anlamıyo
Eki Görüntüle 386340
vivacım 3. aydan sonra kullanılmak üzere kangurum var... ya benim kanguru 4 aylıkken kullanıma uygunmuşş..
cnm bence hıc gerek yok.
surda ne kadar kaldıkı. sımdılık puset veya bebek arabası ıle ıdare et derım.
zaten yaza kanguru var.
sımdılerde nısan yagmurları var dısarı zor cıkılıyor.
kendı araban varsa dısarı cıkarken atarsın bebek arabasını ıcıne dısarıda oyle kullanırsın
tabı bnm fıkrım sen bılırsın.
canım oyun halısı özellikle 6. aya kadar çokkullanışlı bişey ,kendi kendine oyun oynuyor sende rahat ediyorsunkızlaar imdaaat annem döndüüü
vee yarıın bisürü komsu bebek ıcın gelıyormuşşşş
bana yatak odanı düzelt dıyor yaa
bu kadın varken baska derde gerek yok
kıme ne benım yatagımdan yaaa
üstelık ben buraya tasınalı 7-8 ay olacak
hıcbırını tanımıyorum bıle gelecek olanların
evıme bakabılırlermıs ..
odaları gezebılırlermış..
var mı böyle bir saçmalık ?????
üstelık ben öğleden sonra gelsınler dıyorum
yok 5 saat oturcaklarmış en az...
kendıne muhabbet arıyor resmen yaa..
bebegımı kucagına almalarını ıstemıyorum
bebegımı hemen uyutup odasına göturmek istiyorum
kimsenın evı dolasmasını da ıstemıorum
ne yapmamı önerırsınız?
kız bizim kızda seninki gibi kıçı hiç kuru kalmıyor,bide çok belinden dışarı taşıyor acaba bezimi baglayamıyorum diyorum ama sadece bende olmuyorki,bezimi degiştirsem acabakaka saymak demişsin de ben günlük kakaları yine sayamaz hale geldim :)) süt ürünleri diyetine girdikten sonra her emdikten sonra yapıyor .. hatta bazen degistiriyorum kakalı bezi temize de yapıyor :)) artık akşamları eşime yaptırıyorum alt degistirmeyi kukuşuna görmekten sıkıldım fıstıgımınn :))
bizim ki sütü demek sindiremiyordu :S kücücük canları nelerle ugrasıyor ya gaz,kabızlık,karın agrısı,vb amannnn :S
aptamilden bebelaca geçtikkk
aptamil kabızlık yaptı bizde
presini kullanırken iyiydi sonra aptamil 1 e geçtikkk yaramadıı iki üç günde bir yapmaya başladı çok ıkınıyo zorluyodu ağlıyodu netten az baktımm aptamilde bu tarz sorun yaşayanlar varmışşş
bebelactan memnun kalan çokmuş bizde değiştirdik mamayıı
canım oyun halısı özellikle 6. aya kadar çokkullanışlı bişey ,kendi kendine oyun oynuyor sende rahat ediyorsun
aşıyı kesinlikle devlet karşılamıyor bizede hemşire söyledi istereni alın eczaneden yaparım dedi
misafirlere gelince senin yatak odanda ne işleri var müsait degil de girmezler
şu ev görme işinide hiç anlamış degilim
kız bizim kızda seninki gibi kıçı hiç kuru kalmıyor,bide çok belinden dışarı taşıyor acaba bezimi baglayamıyorum diyorum ama sadece bende olmuyorki,bezimi degiştirsem acaba
walla ben de hıc anlamıyorum
ne meraklı sacma ınsanlar var
snucta bebek görmek de en cok 1 saat olmalı
akrabam bıle cok kalmadı geldıgınde
bunlar 4-5 saat kalcak heralde oturup!!!
bezını kucuk geldıgınden taşıyordur..
hımm ):))) o danısman benmı oluyorum:):)yaww haklısın glaiba bir ay icin kac kere dısarı cıkıcam ?? dogru diyorsun haticecim sana bayılıyorum , milletin yatırım danısmanı vardır benim alısveris danısmanım var ::)) beşikten sonra ikinci kez sozunu dinliyorum tatmin edici bir cevaptı :))
ya ben maltepede işlerimi hallediyorum orası da bayırlı mayırlı kalabalık uyuz bir carsısı var..bebek arabası kullanamam..h.ici yapılacak işlerim var gidemiyorum,birisi olsa yanımda göze alırım ama yok... yani oyüzden galeyana geldim ama haklısın 1 ayda en fazla 4 kere cıkarım o da sacma olur,bizim mahallede bebek arabası kullanmay musait o yüzden sorun yok...
canım kız 6 kilo 3 numara bez kullnıyorum, büyük olabilirmi diyorum eskiden hiç taşmazdı,acaba gevşekmi baglıyorum
walla ben doguma gıttıgım gun hemsıre artık bedava ,
devlet karsılayacak demıstı...
yıne de arastıralım haberınız olsun sonra bosa baymayın paraları ..
Tabı kı degılse de yaptıracagız cocuklara actık keselerın agızlarını zaten kızlar..
siz de ay sonunu zor mu getırmeye basladınız bızım gıbı??
Ben de aptamıl kullanıyorum kızlar,
gefcekten cocuk hergun ıkınıyor
degıstıreyım mı sızce ?
bebelacın hangı modelını alayım(sankı araba soruyorum:)))
Bir de kızlar oyun halısı emekleyen bebeler ıcın degıl mı??
kaka saymak demişsin de ben günlük kakaları yine sayamaz hale geldim :)) süt ürünleri diyetine girdikten sonra her emdikten sonra yapıyor .. hatta bazen degistiriyorum kakalı bezi temize de yapıyor :)) artık akşamları eşime yaptırıyorum alt degistirmeyi kukuşuna görmekten sıkıldım fıstıgımınn :))
bizim ki sütü demek sindiremiyordu :S kücücük canları nelerle ugrasıyor ya gaz,kabızlık,karın agrısı,vb amannnn :S
canım oyun halısı özellikle 6. aya kadar çokkullanışlı bişey ,kendi kendine oyun oynuyor sende rahat ediyorsun
aşıyı kesinlikle devlet karşılamıyor bizede hemşire söyledi istereni alın eczaneden yaparım dedi
misafirlere gelince senin yatak odanda ne işleri var müsait degil de girmezler
şu ev görme işinide hiç anlamış degilim
kız bizim kızda seninki gibi kıçı hiç kuru kalmıyor,bide çok belinden dışarı taşıyor acaba bezimi baglayamıyorum diyorum ama sadece bende olmuyorki,bezimi degiştirsem acaba
kızlar esım tatıle cıkalım dıyo bende ıstıyorum gıtmeyı ama nıhle aslı ıle nasıl gecer bılemıyorum
bıraz buyusun dıye eylulun basında gıtmeyı dusunuyor esım nabsam bılemedım sızce ne yapayım ??
Eki Görüntüle 386340
canım kız 6 kilo 3 numara bez kullnıyorum, büyük olabilirmi diyorum eskiden hiç taşmazdı,acaba gevşekmi baglıyorum
hımm ):))) o danısman benmı oluyorum:):)
herturlu danısmanlık hızmetı verılır.
ask,alısverıs,aıle sorunları,kaynana sorunları ıtına ıle cozumlenır
cnm sen care kullanıyordun demı
dıger prımaya gore care buyuk o yuzden buyuklukten tasıyor olabılır.
2 numarasıda kucuk gelır ama bezı bol baglıyo olabılırsın.
ama dıkkat et cok sıkma cıs yapıp bez dolunca karnını sıkar.
ben forumlara baktım bu husustakızlar esım tatıle cıkalım dıyo bende ıstıyorum gıtmeyı ama nıhle aslı ıle nasıl gecer bılemıyorum
bıraz buyusun dıye eylulun basında gıtmeyı dusunuyor esım nabsam bılemedım sızce ne yapayım ??
Ya nerdeeee kaka uc gunde bir felan ama bebegim oyle yipraniyo ikiniyo morariyo huzursuz hep kaka yaptigi gun bizim evde bayram var esim diyor oh mis gibi koktu bu gece uyuruz belki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?