2012 Şubat Anneleri

noldı kız hastamısın
sadece burun akıntısı var ya
uzgunumm :))
aynı seylerı bende yasıyorum ara ara.
ozellıkle kayınvalıdem tarafından
her yenı getırdıgı kısı tarafından evımın gezılmesıne snır oluyorum.
wc ye kada bakıyorlar..
bıde su var aaa bu daha degısık bızımkı sole demesı
ustelık sımdı kızın var odada uyut emdır vs ellerıne verme derım
snra asırı huysuz olur.
ben devlet artık karsılıyor bunu dıye bılıyorum doguma gıttıgım gun bır hemsıre anlatmıstı ..siz özele mı yaptıracaksınız??
yok cnm karsılamıyor suan su cıcegı ıcın ası yenı yururluge gırmıs rota pahalı dıye saglık bakanlıgı yururluge koymamıs.
su cıcegı asısı bızım bebısler buyuyene kadar yururluge gırmıs olur dedı dr.
hııııııc ıse yaramıcak
emın olur bak azra bıle bılıyor

vallahı guzel bı gundu ama sonucu :2ldu
asıyı bende yaptırmayacagım..

ya ben hep avmye mi gidecegim biraz da merkezi carsı gibi yerlerde gezmek istiyorum.. ama ülkemin sokaklarında bebek arabası kullanmak cok zor olmalı denemye tırsıyorummm

Eki Görüntüle 386340

vivacım 3. aydan sonra kullanılmak üzere kangurum var... ya benim kanguru 4 aylıkken kullanıma uygunmuşş..

olmaz mı diyorsun zor mudur bununla taşımak ???

cnm bence hıc gerek yok.
surda ne kadar kaldıkı. sımdılık puset veya bebek arabası ıle ıdare et derım.
zaten yaza kanguru var.
sımdılerde nısan yagmurları var dısarı zor cıkılıyor.
kendı araban varsa dısarı cıkarken atarsın bebek arabasını ıcıne dısarıda oyle kullanırsın
tabı bnm fıkrım sen bılırsın.

walla ben doguma gıttıgım gun hemsıre artık bedava ,
devlet karsılayacak demıstı...
yıne de arastıralım haberınız olsun sonra bosa baymayın paraları ..
Tabı kı degılse de yaptıracagız cocuklara actık keselerın agızlarını zaten kızlar..
siz de ay sonunu zor mu getırmeye basladınız bızım gıbı??

Ben de aptamıl kullanıyorum kızlar,
gefcekten cocuk hergun ıkınıyor
degıstıreyım mı sızce ?
bebelacın hangı modelını alayım(sankı araba soruyorum:)))

Bir de kızlar oyun halısı emekleyen bebeler ıcın degıl mı??

Eki Görüntüle 386340

vivacım 3. aydan sonra kullanılmak üzere kangurum var... ya benim kanguru 4 aylıkken kullanıma uygunmuşş..

bak bunu ben de dusundum cok da mantıklı ve
kaburgalarını da zorlamıyormus bebek ıcın daha ıyıymıs kanguruya göre,
amma velakın yaz geldı
ben bebegı ona sarıp bana sarsam ölürüm sıcaktan
bızım bebeler mayısta 3.ay olacaklar cunkı
o yuzden bılemedım
ee kısın zaten onunla gezdıremeyız kı
..

yaww haklısın glaiba bir ay icin kac kere dısarı cıkıcam ?? dogru diyorsun haticecim sana bayılıyorum , milletin yatırım danısmanı vardır benim alısveris danısmanım var ::)) beşikten sonra ikinci kez sozunu dinliyorum tatmin edici bir cevaptı :))

ya ben maltepede işlerimi hallediyorum orası da bayırlı mayırlı kalabalık uyuz bir carsısı var..bebek arabası kullanamam..h.ici yapılacak işlerim var gidemiyorum,birisi olsa yanımda göze alırım ama yok... yani oyüzden galeyana geldim ama haklısın 1 ayda en fazla 4 kere cıkarım o da sacma olur,bizim mahallede bebek arabası kullanmay musait o yüzden sorun yok...

hemşirecim preaptamilde sorun yaşamadıkk sonra 1 kullanmaya başladık kabızlık olduuu
bende ilkbaştan anlamamıştım dün arkadaşım dedi aptamil benim oğlana çok gaz yaptı kabızlık yaptı bebelaca geçtim rahat ettim seninkinede yaramamış değiştir dedi
biraz netten baktımm aptamilde kabızlık yaşayan çok bebelaca geçen memnun kalan çokk bende değiştirdimm
günde 1 öğün bile mama versem çok etkiliyo tüm gün ıkınıp duruyo çocuk poposu kıpkırmızı olmuş ıkınmaktan
aptamil bize yaramadı

canım oyun halısı özellikle 6. aya kadar çokkullanışlı bişey ,kendi kendine oyun oynuyor sende rahat ediyorsun
aşıyı kesinlikle devlet karşılamıyor bizede hemşire söyledi istereni alın eczaneden yaparım dedi
misafirlere gelince senin yatak odanda ne işleri var müsait degil de girmezler
şu ev görme işinide hiç anlamış degilim

kız bizim kızda seninki gibi kıçı hiç kuru kalmıyor,bide çok belinden dışarı taşıyor acaba bezimi baglayamıyorum diyorum ama sadece bende olmuyorki,bezimi degiştirsem acaba

ben de 3 kez aptamil1 verdim kızım kabız oldu. düzeltene kadar hala uğraşıyorum düzeni bozuldu bir kere... ben de tekrar mama vereceğim zaman bebelaca geçicemm

walla ben de hıc anlamıyorum
ne meraklı sacma ınsanlar var
snucta bebek görmek de en cok 1 saat olmalı
akrabam bıle cok kalmadı geldıgınde
bunlar 4-5 saat kalcak heralde oturup!!!

bezını kucuk geldıgınden taşıyordur..

canım kız 6 kilo 3 numara bez kullnıyorum, büyük olabilirmi diyorum eskiden hiç taşmazdı,acaba gevşekmi baglıyorum

hımm ):))) o danısman benmı oluyorum:):)
herturlu danısmanlık hızmetı verılır.
ask,alısverıs,aıle sorunları,kaynana sorunları ıtına ıle cozumlenır
canım kız 6 kilo 3 numara bez kullnıyorum, büyük olabilirmi diyorum eskiden hiç taşmazdı,acaba gevşekmi baglıyorum

cnm sen care kullanıyordun demı
dıger prımaya gore care buyuk o yuzden buyuklukten tasıyor olabılır.
2 numarasıda kucuk gelır ama bezı bol baglıyo olabılırsın.
ama dıkkat et cok sıkma cıs yapıp bez dolunca karnını sıkar.

canım ben çarşamba aşıya gittim hemşire dedi devlet karşılamıyo istersen alırsın yaparız dedi...dedigin gibi araştırmak lazım... kesenin agzını açmakla kalmadık kesede kalmadıkı. kendime alışveriş yapamıyorum bebekten sıra gelmiyo bana.

bu ararda kızlar ben üye olmadanda takip ediyordum sizi dogumlar yapılınca girenler azalmişti bebekler düzene girmeye başladı sanırım hepiniz fırsat buldukça daha çok girmeye başladınız... inş hepimizin bebekleri bi an önce düzene girerde bizde kafayı yemekten kurtuluruz.

kızlar hepiniz mamadan şikayet etmişiniz bende ilk zamanlar mama kullandım hastanede hemşireler hero baby verdiler sorun olmadı aptamil aldık çocugum kakasını yapamadı hipp kullandık çocuk çiş bile yapamadı en hafif hero baby geldi bize anne sütü gibi rahat sindirdi. içeriklerine baktım hepsi aynı sizde bi deneyin

kızlar esım tatıle cıkalım dıyo bende ıstıyorum gıtmeyı ama nıhle aslı ıle nasıl gecer bılemıyorum
bıraz buyusun dıye eylulun basında gıtmeyı dusunuyor esım nabsam bılemedım sızce ne yapayım ??

iyi akşamlar hanımlar.benimde 9 aylık bi oğlum var,abiside 6 yaşında.ilk oğlumda bizde aptamil kullandık ama feci gaz yapıyor kaka sorunuda var.bide benim oğlan severek yememişti.sonra bikaç mama denemesinden sonra bebelactan memnun kaldık.oğlumda severek yedi.maalesefki bütün çabalarıma rağmen sütüm yeterli değildi.ikisindede 6 aydan sonra kesildi.ikinci oğlumdada bebelac kullandık direkt.bide şimdi içeriği ve kutuları değişti daha bi güzel oldu.bebelac ta hafife alınacak bi marka değil avrupada 106 yıldır bebekk beslenmesiyle ilgili bi marka.fiyatı uygun die bazıları beğenmiyo ama ben iki oğlumdada hiç pişman olmadım.ne gaz ne kaka nede beslenmede bi sorun yaşamadık hiç.

Ya nerdeeee kaka uc gunde bir felan ama bebegim oyle yipraniyo ikiniyo morariyo huzursuz hep kaka yaptigi gun bizim evde bayram var esim diyor oh mis gibi koktu bu gece uyuruz belki:))

o zaman sana tavsiyem hasta bezi :)) yahu bez ne yapsın ,dün avmdeydik bir yapmıskı aman allahımm bezi degistirdim sadece ,utandım vallahii odadakilerden mendil koydum sırtına dosdogru eve döndük... bezde beyaz yer göremiyorum kii :)) günde 1 kere onu yapıyor duş saati degisiyor o yüzden :)) ben prima kaka emenlerden kullanıyorum hakkaten normal yapınca emiyor ama öteki türlüsünü emmemesine sasmıyorumm sıcmıklı kızım

aman yapsın süte alerjisi varken boyle yapammyıordu günde bir ya da 2 kez yapardı,şimdi ögle saatleri bir kere cok yapıyo gece emdikleri birikiyor daha sonra her emmeden sonra azar azar bir de aksamları serenomiyle yapıyor aksamları az yapıyor ama bol gaz cıkartıyorr...

bende sana danısmanlık yapayımm..gecen sene ablam 22 subatta dogurda haziranda muglaya gitti..hemde otobüsle ... 12 saatt yolculuk..ve cok keyifli bir tatil yaptı..

bende yazın bulgaristana gitmeyi planlıyorum vize işlemlerine mayısta başlıcaz sana cesaret vereyim

Eki Görüntüle 386340

almaaaaaa bence yani :)

bende 3 kullanıyorum kaka etrafa taşıyo
ama bi sorun niye diye
rahat hareket etsin diye gevşek bağlıyorumda ondan :)
gazı daha rahat çıkıyo çünkü

ben forumlara baktım bu hususta
tatile gidenler memnun
çünkü temiz havanın etkisiyle bebişler mışıl mışıl uyuyomuş tatilde
bide zaten yolda uyurlar sallandıkça
ama işin başka bi yönüne değinmek gerekirse
ben kilo vermeden tatile falan gidemem
en azından sarkıntılarımdan kurtulmam lazım

Ya nerdeeee kaka uc gunde bir felan ama bebegim oyle yipraniyo ikiniyo morariyo huzursuz hep kaka yaptigi gun bizim evde bayram var esim diyor oh mis gibi koktu bu gece uyuruz belki:))

tatlım mamadandır seninkide değiştir muhakkak ben anlamıyodum sütümden oluyo geçer bebeklerde olurmuş filan diyodum arkadaşım uyandırdı beni
benimkinin poposu kıpkırmızı olmuş şimdi devamlı yağlıyorum poposunu bebek yağıyla çünkü artık ıkınırken kıyameti koparıyo acıyo çünkü
bu sabah uyandı ağladı ama nasıl ağlıyo memeyi tutumuyo hemen anladım açtım altını yağladım hemen sustu gazınıda rahat çıkarıyo pırt pırt
mamaların içerikleri aynı sonuçta sadece fiyat farkı var
bende pahalı en iyisi dedim ama bize yaramadı üstelik oğlumun yüzünde alerji çıktı
iki günde üç günde bir yapıyo ve yapana kadar kıvranıyo oğlum
aptamilden kabız olan çok duydum gazda öylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…