2012 Şubat Anneleri

Canim onun net bi boyutu yok aydan aya degisiyo sadece gec ve erken kapanmasi tehlike isareti bizimki sanirim 2 ye 2 dir cm tahmini

kızım hep aynı saatlerde aglıyor ve o yuzdende uyku saatı gecıp uykusu sıkıstrrıyor.
bunun adı kolık mı?
ve bu nasıl gecer aksam olsun ıstemıyorum resmen

Tam olarak kolik tarifi veriyosun bizdede gece nobetleri var 3 saat civari kesintisiz aglayip sesi kisilip yorulunca biraz uykuya daliyo.cozumude yok bunun deli oluyorm 2. Ayda baslar genelde bu nobetler 3. Ayda bitmesi lazim kiminde 5 tabi.gaza raziydim yani bunda ne yaparsan bos

onu bende merak ediyorum
kızlar mama verdikten sonra su verin dedi mi size doktor

dedi canımmm banada

Oyelkencim seni gormek ne guzel, ikizlerle tek basinami ugrasiyorsun yardim aliyormusun allah yardimcin olsun, bende conformil kullaniyorum gaza ve sindirim zorluguna iyi geliyor ama kaka sorununa iyi gelmiyor biz 4 kutu bitirdik o konuda bi fayda gormedim 3-4 gunde bir cikiyor, su olayina gelince bana dr bisey demedi ne icin verilicekmis yani su alsin diyemi yoksa mamayla iliskili bir durummu? Bu gece kizim huysuz yine uyumuyor sabahciyiz belli

canım inanılmaz zor annem yanımda ama yine yetişemiyoruz
benim sütümö yetmiyor iki günde bit mama bitiyor
görümceme dr demiş her mamadan sonra bir kaşık su ver diye

maalesef aşımız perş günü...AMA neyden sonra oldu dersen 40ı çıktı ve 1 aya yakındır her gece 23-24 arası emzırırken (bgn de yaptı) almıyor bagırıyor aglıyor yırtınıyor..Nedendır acaba,asıyla duzelse ya bununkı de madem huy degısıyorsa..nıye aglıyorsun neyın var canm???

kızım hep aynı saatlerde aglıyor ve o yuzdende uyku saatı gecıp uykusu sıkıstrrıyor.
bunun adı kolık mı?

Ikınıyorsa ve bacaklarını oynatıyorsa bagıra bagıra acı cekerek aglıyorsa maalesef olabılır..

Walla benım nıyeyse tam 41.gun basladı offf ...Pekı sızın de emzırırsenız o anda sızı kabul etmedıgı oluyor mu???Sabah ne kadar masum ve tatlıysa yatırırken o kadar asi bır canavar ...

Kızlar bgn bebeğimi acile götürdük..
Kusmalarının çok fazla oldugunu ve az kilo aldıgını anlattım..
Doktor muayene falan etti,
şükür birşey çıkmadı
Benim kızı görecektiniz..
doktorun gözune güle güle pırtlatıp durdu
el kol ayrı oynuyordu..
hareketli bir bebek olması bebegın saglıklı oldugunu da gösterırmıs
ellerinden tutup hafıfce yukarı dogru cektı
kafasını da tutabılıyor maaşallah dedi..
Bebeğe sütünün yetmediğini düşünğyorsan birkaç gün sağıp ver dedi
Bebeğin kilsunu 150 ile çarparak günde alması gereken toplam süt bulunuyormus
Mesela benım bebek 5 kılo olsa 150*5=750 ml alması lazım yanii..
Sağıp bak eksık olanı da mamayla tamamla dedi..
Bir de d vitamini yerine multıvıtamın kullanmaya basla dedı ..
içinde d vıtamını de olan bır damlaymıs..
o kendı cocugunda kullanıyormus ;
hem halsızlıgıne ıyı gelırmıs hem de daha iyi kılo alırmıs ..
Sizlerden kullanan var mı ??

Bunu benım dısımda hergun yasayan yok mu kızlar
ona göre doktora gıdınce soracagım...
çok mutsuzum bu konuda..
hiçbir gece tam içmiyor göğsüümü..
5-10 dk gecmeden bırakıyor ve asla tekrar almıyor ..
aglaması da durmuyor o saatlerde..
Bir de her emdiğinde ıkınmaya veya kaka yapmaya calısan var mı bebeklerınızde??
Benım göguslerım harap ve bıtap artık öyle cekıyor kı tum gucuyle..
bırgun kopartmayı basaracak ıkımız de rahat etcez..

bunun adı kolık mı?

kolik olabilir, bizimkide akşam 6 gibi mızmızlanmaya başlayıp 8de tavan yapıyodu. 11-12 ye kadar ağlamaktan helak olup yorgunluktan uyuyakalıyodu. biraz daha azaldı. akşam huysuzluğu var ama durmaksızın değil artık

selam kızlar kafayı yemek üzereyim üç çocukla oyüzden hiç aça hiç gelemiyorum buraya da hepinizi çok özledim çokta merak ediyorum neler paylaşıyorsunuz dye ama takip edemiyorum

Allah yardımcın olsun canım hepinizi öpüyorum ve kolaylıklar diliyorum :))

canım bence gaz sancısı sıkıştırıyor o saatlerde. istersen geceleri o saate yakın sütünü sağıp ver. hemde hava yutup gazlanmamış olur içerken, sende rahat edersin

hugocuk naber ??

iyilik vivacım uykusuzım benimki dü çok uyudu bu sabah erkenden kalktı uyumadı
şimdi emzirdim göğsümde uyuyo ama kıpırdanıp duruyooo

ben galiba kafayı yedim...
dün akşam arkadsşımla tel.de konuşuyorduk.ben hamileliğimden beri bloetooth kulaklık ile görüşmelerimi yapıyorum.cep telini özelliklede bebeğime hiç yaklaştırmıyorum.her neyse tel.ile konuştuktan sonra bi elimdede kumanda var,kulaklığın düğmesine basıp kapatacağıma ,kumandanın düğmesine basıp tv.yi kapattım.nekadar dalgınım yaa..eşim diyorku neoluyo,niye tv.yi kapattın.çaktırmadım tabi:))

canım benim bebeğim de aynını yapıyor akşam 7 den sonra beni emmeyi reddediyor emsede ıkına ıkına kızararak kafayı o yana bu yana sallayarak

off bebeğime mama yedirme mücadelesi vermekten bıktım usandım nasıl bir çocuk anlamadım sütüm yetmiyor biliyorum yetmediği yerde mama yedirmeye çalışıyorum yemiyor emziriyorum uyuyor beş dakika sonra bakıyorum uyanmış mama yapıyorum almıyor kesinlikle ağzına dökülenide çıkarıyor bazen hiç meme vermeden doysun diye mama yapıyorum almıyor yine mamayı, nasıl ağlıyor anlatamam meme için en sonunda pes edip memeyi verince susuyor o an doyuyormu doymuyormu anlamıyorum mamayı beğenmiyor desem baştan beri sütüm yetmiyordu zaten, hep aynı mamayı verdim eskiden yiyordu sorun yoktu annem yedirebiliyor yine mızmızlanıyor ama yiyiyor ben kucağıma alıp mama vermeye çalıştığım an basıyor yaygarayı meme için ne yapacağımı şaşırdım artık bu çocuk memeyi tokluğa tercihmi ediyor of valla napçam ben ya

senin bebegin doyuyordur bence aç kalsa mamayı yerdi.belkı de sütün tatlı gelıo. sütünü artırmaK için çaylar iç bence ben hipp kullandım ama humana daha çok artırıyo....

kızlar gece bebegimi yanıma aldım beraber uyuyalım diye sabaha kadr uyumadı sabah yatagına koydum mışıl mışıl uyudu ne yapacagıma karar veremedim.

bilmiyorumki keşke doyduğu için mamayı almıyor olsa zayıflayacak diye korkuyorum çok uğraştım sütüm artsın diye yiyip içmediğim şey kalmadı çaylarıda denedim öyle aman aman bi yararı olmadı ne güzel bebeğin yatağını seviyor keşke benimkide uyusa biraz nerde uyuduğu hiç önemli değil yeterki uyusun huysuz virjinnn

doyuordur inş ama bezine dikkat et en az 4 kere çiş yapması gerekirmiş. inş doyuyordurda mamadan kurtulursun.

yatagını seviyo ama anneyle uymayan bebeklerde özgüven eksikligi oluyo diyorlar bende kararsız kaldım

bide bebegi doyuran süt ilk gelen degilmiş sonra emdikçe süt yaglanıyormuş hem daha doyurucu hem daha besleyici oluyormuş gögsü tam boşaltsın bi birini bi digerini vermeyin diyorlar

bide bebegi doyuran süt ilk gelen degilmiş sonra emdikçe süt yaglanıyormuş hem daha doyurucu hem daha besleyici oluyormuş gögsü tam boşaltsın bi birini bi digerini vermeyin diyorlar

diyorlar da canım pekı dıger gögus ne olacak sagacak mıyız dewamlı??Ben bgn sagma gunu yaptım doktor dedı dıye ..Gögsum acıdı cok yaa..Bunu hergun yapamam kı ben acıtıyor..Bir bırını bır dıgerını verıyourm ben ..bu yuzden de 1 gunde 750 ml alması mumkun degıl benımkının nasıl yapcam anlamadım ....

ahhh ahhh keşke bizimkide öyle olsa
gece beraberiz onu anlıyorum da
gündüz uyutunca da yataktan kalkmama izin vermiyor. tam kalkıyorum gözünü açıyor
sonra haydaaaaaa
sil baştan :)))

günde 750 ml sağarsan öpte başına koy
ben bütün gün sağsam taş çatlasa 500 ml çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…