- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.141
dedi canımmm banada
saol canım
yerim senin kızını,oğluma talip misiniz yoksa ferayım
hemşire bişey daha sorayım sana bu bıngıldağı ölçüyolar mesela seninkinin ne kadar sen daha iyi bilirsin?
Allaha büyük konuşmayım ama olmayanlara versin
hem kilolar hem eşteki yetersiz destek beni yeterince aydınlattı
en azından bişeyler düzelene kadar
özellikle 1 yıl uğraşıp tekrar al ver yürek dayanmaz
kızım hep aynı saatlerde aglıyor ve o yuzdende uyku saatı gecıp uykusu sıkıstrrıyor.
bunun adı kolık mı?
ve bu nasıl gecer aksam olsun ıstemıyorum resmen
Kizlar comformil aldik kizima kabizligi var diye pek yemedi bide biberonumu tikiyor bu akmiyo verenler yardim ederse sevinirim nasil iciririm.bide gece cayini nasil demlediniz kaynamakta olan suya attik diyelim ne kadar kayicak acaba bir tasimmi sonra suzuyormusunuz bide mamadan oncemi sonrami versem onu icerse mama icmez benim kiz
onu bende merak ediyorum
kızlar mama verdikten sonra su verin dedi mi size doktor
dedi canımmm banada
Oyelkencim seni gormek ne guzel, ikizlerle tek basinami ugrasiyorsun yardim aliyormusun allah yardimcin olsun, bende conformil kullaniyorum gaza ve sindirim zorluguna iyi geliyor ama kaka sorununa iyi gelmiyor biz 4 kutu bitirdik o konuda bi fayda gormedim 3-4 gunde bir cikiyor, su olayina gelince bana dr bisey demedi ne icin verilicekmis yani su alsin diyemi yoksa mamayla iliskili bir durummu? Bu gece kizim huysuz yine uyumuyor sabahciyiz belli
canım bunlar aşıdan sonra mı başladı ??
iki gündür sürekli ağlıyorum
sinirlerim çok bozuk
ve bebeğim 2 gündür çok huysuz ve gazlı
yani bizzat tanık oluyorum stresimin bebeği ne hale getirdiğine !!!
kızım hep aynı saatlerde aglıyor ve o yuzdende uyku saatı gecıp uykusu sıkıstrrıyor.
bunun adı kolık mı?
Tam olarak kolik tarifi veriyosun bizdede gece nobetleri var 3 saat civari kesintisiz aglayip sesi kisilip yorulunca biraz uykuya daliyo.cozumude yok bunun deli oluyorm 2. Ayda baslar genelde bu nobetler 3. Ayda bitmesi lazim kiminde 5 tabi.gaza raziydim yani bunda ne yaparsan bos
Kızlar önemlı bir sorunum var :
Kızım 2-3 haftadır saat 23ten ıtıbaren ben emzırırken gaz sancısı tutuyor..
bana vurarak bagıra bagıra aglıyor ve mememı de almıyor..
Sizde de böyle birşey hiç oldu mu nedır bu cocugun derdi..
gece emzıremıyorum bir türlü..
Çıldıracagım...
bunun adı kolık mı?
selam kızlar kafayı yemek üzereyim üç çocukla oyüzden hiç aça hiç gelemiyorum buraya da hepinizi çok özledim çokta merak ediyorum neler paylaşıyorsunuz dye ama takip edemiyorum
Bunu benım dısımda hergun yasayan yok mu kızlar
ona göre doktora gıdınce soracagım...
çok mutsuzum bu konuda..
hiçbir gece tam içmiyor göğsüümü..
5-10 dk gecmeden bırakıyor ve asla tekrar almıyor ..
aglaması da durmuyor o saatlerde..
Bir de her emdiğinde ıkınmaya veya kaka yapmaya calısan var mı bebeklerınızde??
Benım göguslerım harap ve bıtap artık öyle cekıyor kı tum gucuyle..
bırgun kopartmayı basaracak ıkımız de rahat etcez..
Bunu benım dısımda hergun yasayan yok mu kızlar
ona göre doktora gıdınce soracagım...
çok mutsuzum bu konuda..
hiçbir gece tam içmiyor göğsüümü..
5-10 dk gecmeden bırakıyor ve asla tekrar almıyor ..
aglaması da durmuyor o saatlerde..
Bir de her emdiğinde ıkınmaya veya kaka yapmaya calısan var mı bebeklerınızde??
Benım göguslerım harap ve bıtap artık öyle cekıyor kı tum gucuyle..
bırgun kopartmayı basaracak ıkımız de rahat etcez..
off bebeğime mama yedirme mücadelesi vermekten bıktım usandım nasıl bir çocuk anlamadım sütüm yetmiyor biliyorum yetmediği yerde mama yedirmeye çalışıyorum yemiyor emziriyorum uyuyor beş dakika sonra bakıyorum uyanmış mama yapıyorum almıyor kesinlikle ağzına dökülenide çıkarıyor bazen hiç meme vermeden doysun diye mama yapıyorum almıyor yine mamayı, nasıl ağlıyor anlatamam meme için en sonunda pes edip memeyi verince susuyor o an doyuyormu doymuyormu anlamıyorum mamayı beğenmiyor desem baştan beri sütüm yetmiyordu zaten, hep aynı mamayı verdim eskiden yiyordu sorun yoktu annem yedirebiliyor yine mızmızlanıyor ama yiyiyor ben kucağıma alıp mama vermeye çalıştığım an basıyor yaygarayı meme için ne yapacağımı şaşırdım artık bu çocuk memeyi tokluğa tercihmi ediyor of valla napçam ben ya
senin bebegin doyuyordur bence aç kalsa mamayı yerdi.belkı de sütün tatlı gelıo. sütünü artırmaK için çaylar iç bence ben hipp kullandım ama humana daha çok artırıyo....
kızlar gece bebegimi yanıma aldım beraber uyuyalım diye sabaha kadr uyumadı sabah yatagına koydum mışıl mışıl uyudu ne yapacagıma karar veremedim.
bilmiyorumki keşke doyduğu için mamayı almıyor olsa zayıflayacak diye korkuyorum çok uğraştım sütüm artsın diye yiyip içmediğim şey kalmadı çaylarıda denedim öyle aman aman bi yararı olmadıne güzel bebeğin yatağını seviyor keşke benimkide uyusa biraz nerde uyuduğu hiç önemli değil yeterki uyusun huysuz virjinnn
bilmiyorumki keşke doyduğu için mamayı almıyor olsa zayıflayacak diye korkuyorum çok uğraştım sütüm artsın diye yiyip içmediğim şey kalmadı çaylarıda denedim öyle aman aman bi yararı olmadıne güzel bebeğin yatağını seviyor keşke benimkide uyusa biraz nerde uyuduğu hiç önemli değil yeterki uyusun huysuz virjinnn
bide bebegi doyuran süt ilk gelen degilmiş sonra emdikçe süt yaglanıyormuş hem daha doyurucu hem daha besleyici oluyormuş gögsü tam boşaltsın bi birini bi digerini vermeyin diyorlar
ahhh ahhh keşke bizimkide öyle olsasenin bebegin doyuyordur bence aç kalsa mamayı yerdi.belkı de sütün tatlı gelıo. sütünü artırmaK için çaylar iç bence ben hipp kullandım ama humana daha çok artırıyo....
kızlar gece bebegimi yanıma aldım beraber uyuyalım diye sabaha kadr uyumadı sabah yatagına koydum mışıl mışıl uyudu ne yapacagıma karar veremedim.
günde 750 ml sağarsan öpte başına koydiyorlar da canım pekı dıger gögus ne olacak sagacak mıyız dewamlı??Ben bgn sagma gunu yaptım doktor dedı dıye ..Gögsum acıdı cok yaa..Bunu hergun yapamam kı ben acıtıyor..Bir bırını bır dıgerını verıyourm ben ..bu yuzden de 1 gunde 750 ml alması mumkun degıl benımkının nasıl yapcam anlamadım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?