- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.241
cıddımısın.o zaman sana tavsiyem hasta bezi :)) yahu bez ne yapsın ,dün avmdeydik bir yapmıskı aman allahımm bezi degistirdim sadece ,utandım vallahii odadakilerdenmendil koydum sırtına dosdogru eve döndük... bezde beyaz yer göremiyorum kii :)) günde 1 kere onu yapıyor duş saati degisiyor o yüzden :)) ben prima kaka emenlerden kullanıyorum hakkaten normal yapınca emiyor ama öteki türlüsünü emmemesine sasmıyorumm sıcmıklı kızım
aman yapsın süte alerjisi varken boyle yapammyıordu günde bir ya da 2 kez yapardı,şimdi ögle saatleri bir kere cok yapıyo gece emdikleri birikiyor daha sonra her emmeden sonra azar azar bir de aksamları serenomiyle yapıyor aksamları az yapıyor ama bol gaz cıkartıyorr...
bende sana danısmanlık yapayımm..gecen sene ablam 22 subatta dogurda haziranda muglaya gitti..hemde otobüsle ... 12 saatt yolculuk..ve cok keyifli bir tatil yaptı..
bende yazın bulgaristana gitmeyi planlıyorum vize işlemlerine mayısta başlıcaz sana cesaret vereyim
almaaaaaa bence yani :)
bende 3 kullanıyorum kaka etrafa taşıyo
ama bi sorun niye diye
rahat hareket etsin diye gevşek bağlıyorumda ondan :)
gazı daha rahat çıkıyo çünkü
ben forumlara baktım bu hususta
tatile gidenler memnun
çünkü temiz havanın etkisiyle bebişler mışıl mışıl uyuyomuş tatilde
bide zaten yolda uyurlar sallandıkça
ama işin başka bi yönüne değinmek gerekirse
ben kilo vermeden tatile falan gidemem
en azından sarkıntılarımdan kurtulmam lazım
selam kızlar
biz bugün akşama kadar hacerle çene çaldık ve güzel vakit geçirdik
bebekleri bol bol uyutmaya çalıştık
saolsun çok iyi bi ev sahibesiydi
şimdide çok akıllı oğluşum ağlıyo
kaynatacaktım sizinle ama kısmet yarına artık
haaa bide eşim aradı tost yapmış
yaptıktan sonra temizle mutlaka dedim
yorgunum başka zaman dedi
ankarada 1 ay kaldım ama yani daha 2 haftam var
döndüğümde Allah bilir nasıl bi ev bekliyo beni
gırtlaklıycam adamı
bence istediginiz zaman gidersiniz artık canım,hem çokta iyi olurkızlar esım tatıle cıkalım dıyo bende ıstıyorum gıtmeyı ama nıhle aslı ıle nasıl gecer bılemıyorum
bıraz buyusun dıye eylulun basında gıtmeyı dusunuyor esım nabsam bılemedım sızce ne yapayım ??
hasta bezi hııım çok mantıklıo zaman sana tavsiyem hasta bezi :)) yahu bez ne yapsın ,dün avmdeydik bir yapmıskı aman allahımm bezi degistirdim sadece ,utandım vallahii odadakilerdenmendil koydum sırtına dosdogru eve döndük... bezde beyaz yer göremiyorum kii :)) günde 1 kere onu yapıyor duş saati degisiyor o yüzden :)) ben prima kaka emenlerden kullanıyorum hakkaten normal yapınca emiyor ama öteki türlüsünü emmemesine sasmıyorumm sıcmıklı kızım
aman yapsın süte alerjisi varken boyle yapammyıordu günde bir ya da 2 kez yapardı,şimdi ögle saatleri bir kere cok yapıyo gece emdikleri birikiyor daha sonra her emmeden sonra azar azar bir de aksamları serenomiyle yapıyor aksamları az yapıyor ama bol gaz cıkartıyorr...
bende sana danısmanlık yapayımm..gecen sene ablam 22 subatta dogurda haziranda muglaya gitti..hemde otobüsle ... 12 saatt yolculuk..ve cok keyifli bir tatil yaptı..
bende yazın bulgaristana gitmeyi planlıyorum vize işlemlerine mayısta başlıcaz sana cesaret vereyim
almaaaaaa bence yani :)
bende 3 kullanıyorum kaka etrafa taşıyo
ama bi sorun niye diye
rahat hareket etsin diye gevşek bağlıyorumda ondan :)
gazı daha rahat çıkıyo çünkü
ben forumlara baktım bu hususta
tatile gidenler memnun
çünkü temiz havanın etkisiyle bebişler mışıl mışıl uyuyomuş tatilde
bide zaten yolda uyurlar sallandıkça
ama işin başka bi yönüne değinmek gerekirse
ben kilo vermeden tatile falan gidemem
en azından sarkıntılarımdan kurtulmam lazım
facede resımlerınızı beklıyorum:))))
nasıldı gununuz cocuklarla..
kıskandım yavvvvv..
benımde bı yerlere gıdesım geldı:)
donunce yardımcı tutman sart oldu :)
ne zmn ıs bası yapacaksın sen
kızlar esım tatıle cıkalım dıyo bende ıstıyorum gıtmeyı ama nıhle aslı ıle nasıl gecer bılemıyorum
bıraz buyusun dıye eylulun basında gıtmeyı dusunuyor esım nabsam bılemedım sızce ne yapayım ??
tatlım mamadandır seninkide değiştir muhakkak ben anlamıyodum sütümden oluyo geçer bebeklerde olurmuş filan diyodum arkadaşım uyandırdı beni
benimkinin poposu kıpkırmızı olmuş şimdi devamlı yağlıyorum poposunu bebek yağıyla çünkü artık ıkınırken kıyameti koparıyo acıyo çünkü
bu sabah uyandı ağladı ama nasıl ağlıyo memeyi tutumuyo hemen anladım açtım altını yağladım hemen sustu gazınıda rahat çıkarıyo pırt pırt
mamaların içerikleri aynı sonuçta sadece fiyat farkı var
bende pahalı en iyisi dedim ama bize yaramadı üstelik oğlumun yüzünde alerji çıktı
iki günde üç günde bir yapıyo ve yapana kadar kıvranıyo oğlum
aptamilden kabız olan çok duydum gazda öylee
iyi akşamlar kızlar benim kızım gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor gecede öyle sizin bebişlerin uykuları nasıl kakayı günde 1 yada 2 kez yapar oldu acaba normol mi? tatili bizde düşünüyoruz ama gözüm kesmiyor bebekle 14 saatlik yolları bundan önceki seneler fetiye gitmişdik hiç beyenmedik kemer harikaydı ama bende gitmedigimiz yerler olsun istiyorum .....bende çok şey istiyorum canımmm
Ay bizdede o muhabbet hergun var gecen sene hamileydim gidemedik dusuk tehlikem vardi esim diyor tatilim geldi benim bu yaz muhakkak gitmeliyim.ama bende dusunuyorum kara kara bebisle nasil olcak
Bana gaz verdin ya:) sen git bisey olmazsa bende gideyim diyomusum:) Biz internetten yapmistik rezervasyon hic sorun olmadi.bencede ilk sart temizlik ve yemekler tabiki bide biz bi kere gittigimiz otelin denizi kirliydi havua girdik cogunlukla ozellikle gidelerinfikri cok onemli butun yormlari oku.esim bana diyor simdiden yorumlari oku anca bitirirsin ben cok okuyom:)
Kiz benimki 2-3 gunde bir yapiyor sen 1-2 ye sukret:)
evet balayı borclardan yalan oldu snrasında akrabamızda gecırdık tatılı
bı senesı cadır tuttuk macera olsun dıye
ılk kez otele gıdıyorum desem ayıp olurmu
evet ya gecelerı aglarsa otel ınlermıs hahhahahahah
paranız ıade yeterkı gıdın dıyolarmıs.
cnm ben eylulde dusunuyorum temmuz ıstıyordum ama ramazan hem bebek ufak
eylulde en azından hem uyguna gelıyo gecelıgı hemde bebegım buyumus oluyor.
e-tatılden sorun olurmu acaba
bıde ben otelın yorumlarını goremedım nerden bulunuyo
yardımcı olurmusun bana
Biz gittigimizotelin kendi sitesi vardi ordan yapmistik kurcala yorum bulursun biz sahh in paradise ye gittik onun yorumu cok fazla vardi belkide o otelin yoktur.bide esim aramistida oteli odeme icin felan teyit etmisti
Kiz benimki 2-3 gunde bir yapiyor sen 1-2 ye sukret:)
evet balayı borclardan yalan oldu snrasında akrabamızda gecırdık tatılı
bı senesı cadır tuttuk macera olsun dıye
ılk kez otele gıdıyorum desem ayıp olurmu
evet ya gecelerı aglarsa otel ınlermıs hahhahahahah
paranız ıade yeterkı gıdın dıyolarmıs.
cnm ben eylulde dusunuyorum temmuz ıstıyordum ama ramazan hem bebek ufak
eylulde en azından hem uyguna gelıyo gecelıgı hemde bebegım buyumus oluyor.
e-tatılden sorun olurmu acaba
bıde ben otelın yorumlarını goremedım nerden bulunuyo
yardımcı olurmusun bana
Biz gittigimizotelin kendi sitesi vardi ordan yapmistik kurcala yorum bulursun biz sahh in paradise ye gittik onun yorumu cok fazla vardi belkide o otelin yoktur.bide esim aramistida oteli odeme icin felan teyit etmisti
bılemıyorum yok sanırım.
ama ben sadece anne sütü veriyorum sen mama mı veriyosun
bılemıyorum yok sanırım.
O zaman cadira talim:)
O zaman cadira talim:)
ISTEMEDIMMMMMM :d:d
baska varmı bıldıgınız oteller yaa.. hazırlık yapmak lazm
dedıgım otel ıcın hıc ıyı seyler yazmamıslar.
cnm tsk fıkrın ıcın hıc aklıma gelmemıstı
ISTEMEDIMMMMMM :d:d
baska varmı bıldıgınız oteller yaa.. hazırlık yapmak lazm
dedıgım otel ıcın hıc ıyı seyler yazmamıslar.
cnm tsk fıkrın ıcın hıc aklıma gelmemıstı
Rica ederim canim benim kuzen bera alanya ya gitmisti memnun kaldi.annemler ihlas armutlu ya giderler.ablamlar roza otel yegen orucoglu:)) tur sirketi gibi oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?