- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.261
cıddımısın.
pekı ınternetten ılk kez rezervasyon yapacam guvenılırmıkı..
erken rezervasyon ıcın neler gereklıymıs nelere dıkkat etmelıyım
bı otelde olmassa olmaz nedır sızce..
cunku bnm her tatılım tanıdıgın evı ıdı :) o yuzden bılemıyorum
ay heyecan bastı benı
sızce bu nasıl bı yer guzelmıdır?
mer Holiday Resort | Kuadas Otelleri | Erken Rezervasyon 2012 | Etatil.com
eylul basına dusunuyorz
ama ben sadece anne sütü veriyorum sen mama mı veriyosun
hemen bı bakım onlaraRica ederim canim benim kuzen bera alanya ya gitmisti memnun kaldi.annemler ihlas armutlu ya giderler.ablamlar roza otel yegen orucoglu:)) tur sirketi gibi oldum.
canım ben hep netten ayarlarım tatilimi..önceden 3 ayda bir tatil yapardım da yaz kıs demeden ,o yüzden gittigim otellere gidiyorum yeni mekan bakmıyorum sadece indirimden yararlanıyorum internetten.. etatil.com ile tatil.com u kullandım,memnun kaldım...balayımızda ben rahatsızlanmıstım geri donmustuk etatil.com bize paramızı geri vermişti,oysa vermesi gerekmiyordu biz teklif bile etmemiştik,yani hoşuma gitmişti...
tatil günün belliyse ver rezervasyonu
neresı orası onada bı bakım:))))
Hugocuk bebelac in cesidi felan varmi hangisini aldin sen bende alayim
bebelac güzel kilo aldırıyormu? doktor bana bebişim ilk ay az kilo almış die mama takviyesi önerdi. aptamil 1 veriyordum gü,nde 30ml aancak içirebiliyordum sevmiyor aptamili. onun için içiremedik bi türlü. bi de kabızlık yaptı düzeni bozuldu azıcık içirmeme rağmen. bebelaca geçmeyi düşünüyorum artık.
Hayirdir insallah Tum topic Bebelac tanitim yuzu olmus sanki :)
Odeqilde sizin bana qareziniz va sanirim.
Yaw topicte ilk aptamili birakip ucuz vede deqerleri diqerleriyle ayni die Bebelaca qecen sonrasindada Bu mama bizi mahvetti Kizim deli qibi ikinior piposu kipkirmizi kiyametleri koparior ama yaptiramioruz die feryat fiqan eden ve ilk kez Bebelac yuzunden bebeqimi acile qoturduqumu burdan yazan bendim.
Adaletmi simdi tum topiqin bebelaca qecmesi :d
Bukadar kisi aptamilden sikayetciyse ve bebelactan memnunsa vardir elbet bi hikmeti.
Iyide ozaman bizim ikinmalarimiz Bebelactan deqilde donemsel bir sikismamiydi dersiniz?
Suan aptamil kullaniorum ve her qece humananin iyiqeceler cayindan 50 ml veriorum birde 2qunde bi 2cay kasiqi kimyon veriorum. Allaha sukur doymasada emziriorumda artik. Bir qun yaparsa kakasini diqer qun yapmior. Ve hak verirsinizki aptamile verilen paraya icim qidior kutunun dibini qorucem die odum kopuor. Bikac qun siz deneyin bakalim bizimki qibi sikayetleriniz olmazsa Bebelactan tekrar qecis yapayim bende ohalde napim..
Belki o 2-3 qunluk kabus mamadan deqil herhanqi qibi bir deqisimden surecten kaynaklidir ne diosunuz?
Ins memnun kalirsiniz hepimiz icin uzuluorum mamaya ozelliklede pahalisi buysa iyiside budur mantiqiyla aptamile verilen paraya. Rabbim yardimcimiz olsun..
canım kız 6 kilo 3 numara bez kullnıyorum, büyük olabilirmi diyorum eskiden hiç taşmazdı,acaba gevşekmi baglıyorum
almaaaaaa bence yani :)
ben forumlara baktım bu hususta
tatile gidenler memnun
çünkü temiz havanın etkisiyle bebişler mışıl mışıl uyuyomuş tatilde
bide zaten yolda uyurlar sallandıkça
ama işin başka bi yönüne değinmek gerekirse
ben kilo vermeden tatile falan gidemem
en azından sarkıntılarımdan kurtulmam lazım
ISTEMEDIMMMMMM :d:d
baska varmı bıldıgınız oteller yaa.. hazırlık yapmak lazm
dedıgım otel ıcın hıc ıyı seyler yazmamıslar.
cnm tsk fıkrın ıcın hıc aklıma gelmemıstı
sen nereye gıtmek ıstıyorsun ,Kuşadası mı???
ets tur sitesini önerıyorum otellerı cok kalıtelı oluyor..
ay gittigim otel adlarını tavsıye için actım sayfayı
ama su anda adımı bıle hatırlamıyorum
inanılmaz gergınım de..
ben sana bakıp yazacagım ..
cok guzel bır oteldı bodrumdaydı en son tatıl..
günaydın kızlar
kuşluk vaktinden herkese selam
bizim ki yalandan ağlamayı öğrendi ve vee veee diye gözünü kapatıp bağırıyo kucağa aldımı aynı bıçak keser gibi kesiyo
ne kadar erken öğreniyolar bazı şeyleri...
NİHLEE ve HEMŞİRE tatile bizde gidicez sanırım ama eşim mayıs sonu diyo bende soğuk mu olur acaba diyorum ama akdenize gidersek bişey olmaz sanırım bebeklerin kemik gelişimi içinde çok önemli hem
BENNEBİLEYİM canım hem eşlerle kanlı bıçaklıyız hemde biraz gerginiz atamadığımız bişeyler var neyse artık..
canım kız 6 kilo 3 numara bez kullnıyorum, büyük olabilirmi diyorum eskiden hiç taşmazdı,acaba gevşekmi baglıyorum
kızlar hepiniz mamadan şikayet etmişiniz bende ilk zamanlar mama kullandım hastanede hemşireler hero baby verdiler sorun olmadı aptamil aldık çocugum kakasını yapamadı hipp kullandık çocuk çiş bile yapamadı en hafif hero baby geldi bize anne sütü gibi rahat sindirdi. içeriklerine baktım hepsi aynı sizde bi deneyin
iyi akşamlar hanımlar.benimde 9 aylık bi oğlum var,abiside 6 yaşında.ilk oğlumda bizde aptamil kullandık ama feci gaz yapıyor kaka sorunuda var.bide benim oğlan severek yememişti.sonra bikaç mama denemesinden sonra bebelactan memnun kaldık.oğlumda severek yedi.maalesefki bütün çabalarıma rağmen sütüm yeterli değildi.ikisindede 6 aydan sonra kesildi.ikinci oğlumdada bebelac kullandık direkt.bide şimdi içeriği ve kutuları değişti daha bi güzel oldu.bebelac ta hafife alınacak bi marka değil avrupada 106 yıldır bebekk beslenmesiyle ilgili bi marka.fiyatı uygun die bazıları beğenmiyo ama ben iki oğlumdada hiç pişman olmadım.ne gaz ne kaka nede beslenmede bi sorun yaşamadık hiç.
tatlım mamadandır seninkide değiştir muhakkak ben anlamıyodum sütümden oluyo geçer bebeklerde olurmuş filan diyodum arkadaşım uyandırdı beni
benimkinin poposu kıpkırmızı olmuş şimdi devamlı yağlıyorum poposunu bebek yağıyla çünkü artık ıkınırken kıyameti koparıyo acıyo çünkü
bu sabah uyandı ağladı ama nasıl ağlıyo memeyi tutumuyo hemen anladım açtım altını yağladım hemen sustu gazınıda rahat çıkarıyo pırt pırt
mamaların içerikleri aynı sonuçta sadece fiyat farkı var
bende pahalı en iyisi dedim ama bize yaramadı üstelik oğlumun yüzünde alerji çıktı
iki günde üç günde bir yapıyo ve yapana kadar kıvranıyo oğlum
aptamilden kabız olan çok duydum gazda öylee
canım her bebeğe farklı mama iyi geliyo sanırımm bize yaramadı aptamil
yanlız seninki mama değişikliğinden olabilir
şuanda aptamilde kabızlık yapıyo olabilir
o iyi geceler çayı rezene çayı filan çalıştırıyo bağırsakları
canım her bebeğe farklı mama iyi geliyo sanırımm bize yaramadı aptamil
yanlız seninki mama değişikliğinden olabilir
şuanda aptamilde kabızlık yapıyo olabilir
o iyi geceler çayı rezene çayı filan çalıştırıyo bağırsakları[/Q
evet ıyı geceler cayı ve rezene cayı bagırsaklara ıyı gelıyor
yaa kızlar sızın kocalarınız gelınce bebelere mı bakıyor da AKSAM topıc yogun oluyor????
ben neden hep kacırıyorum kafayı yıyecegım ...
çok mutsuzum kızlar
eşim tam bir mal !!!
şeytan dıyor kı cık bu saatte
git bır dükkan bul
al bır sıgara
iç bütün gece butun paketı !!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?