2012 Şubat Anneleri

Sizin bebeginiz gunduzleri duruyormu, benimki hic durmuyor biraz uyuyup kalkiyor gun ici keyifli ani toplam 10 dk onun disinda surekli mizmiz aglama, aglama sesinden biktim artik cok huysuz bir cocuk hic birseyden memnun olmuyor, sizinkiler nasil gunduzleri, elimi biseye surdurtmuyor

ayy canım yaa sabah 7 de kalktı ve daha şimdi uydu tam uyuyo kalkıyorum sonra uyanıp mızmızlanıyo sürekli. bende elimi hiç bi işe sürmüyorum bazen yemek bile yiyemiyorum. inş tez zamanda düzene girerler

benimkide böyle....( 7.30 da uyandı.10 a kadar uyumadı.10 dan 11.30 a kadar uyudu şimdi bu saat oldu yok uyku yok.şuan dizlerimde yatıyor ..hep ilgi istiyor,hep mız mız lanıyor.hiç bişey yapamaz oldum artık.aşıdan sonra daha beter oldu..nezaman uyur allah bilir..gündüz uykularımız yok denecek kadar az..

oyun istiyorlar ilgi ve karşınsında biri sürekli konuşşun istiyorlar ama bizde de hal kalmıyo

oyun istiyorlar ilgi ve karşınsında biri sürekli konuşşun istiyorlar ama bizde de hal kalmıyo
evet aynen..zaten sürekli konuşuyorum ..ama nereye kadar yaaaa....ne konuşacağımı ne anlatacağımı şaşırır oldum..konuşuyorum bakıyorum keyfi yerine gelmiş,rahat onu öye bırakıp gidip bi işimi yapıyım diyorum aradan 10 dk.geçmiyo ağlamaya başlıyor..hep böyle..çok yoruldum..

arkadaşım sanki benim oglanı anlattın... aynı fabrikadan imal edilmiş gibi hepsi aynı
bende konuşmaktan sıkıldım altını açarken bile bnm oglum ne güzel çiş yapmış kaka yapmış diye konuşuyorum başlıyor gülmeye sıpaların hoşuna gidiyo bizi yormak ama ne zaman dinlenmek istesen yada iş yapacak olsan basıyo çıglıgı....

bende gelımmı:))
yer arıyorum baslamaya zaten..
gecen ablamdan bı tane aldım ıctım valla :18::18:
koruyucu derken gunes kremımı.
bak bocekler aklıma gelmedı.
varsa oyle guzel olan ve orta hesaplı oteller benı bulun

ben almasada veriyorum kucagına,al yeter bıktım deip kucagına atıyorum,uyutana kadarda bakıyor bende nete takılıyorum
ben anaysam,oda baba
belkı de gevsek baglıyorsundur canım 2 numara 3-6 kg muydu ??prıma care de o fılenın üstünde kaka bırıkıyor sızde de olmuyor mu ??
evet sıvısını çekip parçalar yukarıda kalıyor,oda poposuna yapışıyor,ben hem care hemde aktif prima kullanıyorum,bitince huggıes alıcam bakalım o nasıl
kızlar bide bimin bezini kullananlar memnunmuş hemde ucuz diyorlar,ben kullanmadım cesarette edemiyorum ama kullanan varmı
canım bizimki çene istiyor,ben altını degiştirip yarım saat kadar oynuyorum sonra dönencenin altına yatırıyorum aglayana kadar duruyor 20-30 dk kadar sonra alıp gezdiriyorum artık yarım saat bi saate uyuyor,
çok şükür uykusuda iyi 1-2 saat uyuyor gündüz,ve uyandıgında aynı şey tekrarlıyor,
sende bi uyarıcı al bebegine,oyun halısından çok insan memnun sende bi araştır

ayy canım yaa sabah 7 de kalktı ve daha şimdi uydu tam uyuyo kalkıyorum sonra uyanıp mızmızlanıyo sürekli. bende elimi hiç bi işe sürmüyorum bazen yemek bile yiyemiyorum. inş tez zamanda düzene girerler

d

Bir saattir salliyorum 20 dk uyuyup kalkmisti uyuyor ama deri degil tepisiyor surekli bendede ayak kalmiyor karnim acikti, valla benimki konussamda agliyor surekli agliyor biktim artik cok aglak bir kiz artik aglama sesinden biktim hic bir sikintisi yok ama miz miz kendimi kapana kapanmis gibi hissediyorum ben eski ozgur gunlerimi cok ozledim, erkeklerde insanin ustune gelince cildirma asamasina geliyorum

evet canımm tanıdım senii
doğum yaptım bebiş geldi onla uğraşıyorum
cimcimede yaptı doğumm
güzel dileklerin için sağol canım
bu ara yoğun geçiyo ama bikaç aya rahatlarım o zaman yiine başlıcam spora

benimki düne kadar çok kötüydü devamlı ağlıyo kıvranıyodu gündüzleri kabus gibiydii çok yoruluyodumm
nasılki mama değişti bugün benim sıpa çok iyi
öğlen verdim mama sütüm yetmemişti sonra hemencik kakasını yaptı çok rahatladı gazınıda çıkartıyo pırt pırt hemde hiç ıkınmıyo ağlamıyo rahat çıkarttı
ay bunca zaman boşuna eziyet çektirmişim yavrumaa
şimdi kuzu gibi
amaaaaaa bu seferde oyun istiyo laf istiyo kucak istiyo etrafa bakınıyooo
yatmıyo

enice bende duydum bimin bezini kullanıp memnun kalan çokmuş ama hiç denemedimmm ama merak ediyorumm iyiyse onu kullanırım daha iyi

mama olarak ne kullanıyordun,neye geçtin canım

benimkide 20 gündür düzene girdi aynı seninki gibiydi ne yapsam susmuyordu.. banyo yaptır emzir gezdir konuş biraz rahatlar.. belki bi sıkıntısı vardır benimki hep gazdan aglıyordu.. bide oyun halısı al ben playskool ikili oyun arkadaşım almıştım 20 günlüktü o zaman o sıralar pek faydası olmadı ama 20 gündür onunla hareket edip oynarken yorulup uyuya kalıyo tabiii bu her zaman işe yaramıyo ama olsun. sende onun dikkatini çekecek olan bi oyuncak al.

bende duydum bımın ABLAM kullanıoyo ama onun kızı buyuk
alıpta tahrıs olması var ya pısık olursa onunla nasıl ugrasayım denemıcem ben.
alsın babası ısı ne.
huggıesı bende mrak edıyorum.

enice bende duydum bimin bezini kullanıp memnun kalan çokmuş ama hiç denemedimmm ama merak ediyorumm iyiyse onu kullanırım daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…