- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.281
Sizin bebeginiz gunduzleri duruyormu, benimki hic durmuyor biraz uyuyup kalkiyor gun ici keyifli ani toplam 10 dk onun disinda surekli mizmiz aglama, aglama sesinden biktim artik cok huysuz bir cocuk hic birseyden memnun olmuyor, sizinkiler nasil gunduzleri, elimi biseye surdurtmuyor
Sizin bebeginiz gunduzleri duruyormu, benimki hic durmuyor biraz uyuyup kalkiyor gun ici keyifli ani toplam 10 dk onun disinda surekli mizmiz aglama, aglama sesinden biktim artik cok huysuz bir cocuk hic birseyden memnun olmuyor, sizinkiler nasil gunduzleri, elimi biseye surdurtmuyor
benimkide böyle....( 7.30 da uyandı.10 a kadar uyumadı.10 dan 11.30 a kadar uyudu şimdi bu saat oldu yok uyku yok.şuan dizlerimde yatıyor ..hep ilgi istiyor,hep mız mız lanıyor.hiç bişey yapamaz oldum artık.aşıdan sonra daha beter oldu..nezaman uyur allah bilir..gündüz uykularımız yok denecek kadar az..
evet aynen..zaten sürekli konuşuyorum ..ama nereye kadar yaaaa....ne konuşacağımı ne anlatacağımı şaşırır oldum..konuşuyorum bakıyorum keyfi yerine gelmiş,rahat onu öye bırakıp gidip bi işimi yapıyım diyorum aradan 10 dk.geçmiyo ağlamaya başlıyor..hep böyle..çok yoruldum..oyun istiyorlar ilgi ve karşınsında biri sürekli konuşşun istiyorlar ama bizde de hal kalmıyo
evet aynen..zaten sürekli konuşuyorum ..ama nereye kadar yaaaa....ne konuşacağımı ne anlatacağımı şaşırır oldum..konuşuyorum bakıyorum keyfi yerine gelmiş,rahat onu öye bırakıp gidip bi işimi yapıyım diyorum aradan 10 dk.geçmiyo ağlamaya başlıyor..hep böyle..çok yoruldum..
bende gelımmı:))yaa kızlar sızın kocalarınız gelınce bebelere mı bakıyor da AKSAM topıc yogun oluyor????
ben neden hep kacırıyorum kafayı yıyecegım ...
çok mutsuzum kızlar
eşim tam bir mal !!!
şeytan dıyor kı cık bu saatte
git bır dükkan bul
al bır sıgara
iç bütün gece butun paketı !!!!!!
koruyucu derken gunes kremımı.
yaa ben gecen gun mayo bakıyım dedım deee 44 beden sana olur deyınce kadın ohaa dedım vazgectım ..napcaz bız yaaaaaaaa...
NİHLE ve HEMŞİRE tatıl cok ıyı gelır bebege de koruyucu kullanın
cok da dusunecek bırsey yok
bence otelde en önemlısı temızlık olmalı
yorumları da oku ..yemekler önemlı ..
öyle orman bahce ıcınde odadı olanlar
genelde böcek sorunu oluyor
bunlara dıkkat et.bebe var sonuctaa..
BUKLEEE sen ve ben cınnet getırcez bu kocalardann...
FERAY senın kocanla aran duzeldı mı,senı de aramıza katayım mı:=)
fark etmez ortamı ıyı olsun sorun deıl mevkıı..sen nereye gıtmek ıstıyorsun ,Kuşadası mı???
ets tur sitesini önerıyorum otellerı cok kalıtelı oluyor..
ay gittigim otel adlarını tavsıye için actım sayfayı
ama su anda adımı bıle hatırlamıyorum
inanılmaz gergınım de..
ben sana bakıp yazacagım ..
cok guzel bır oteldı bodrumdaydı en son tatıl..
ben hep evlere gıttım otele gıtmedım o yuzden bıraz tedırgınım..
beklıyorum haberlerını.
olmadı ozelden yaz bı ara.. lınklerı at ben bakarım cnm.
tskler..
cnm mayıs erken deılmı bebek ıcın.günaydın kızlar
kuşluk vaktinden herkese selam
bizim ki yalandan ağlamayı öğrendi ve vee veee diye gözünü kapatıp bağırıyo kucağa aldımı aynı bıçak keser gibi kesiyo
ne kadar erken öğreniyolar bazı şeyleri...
NİHLEE ve HEMŞİRE tatile bizde gidicez sanırım ama eşim mayıs sonu diyo bende soğuk mu olur acaba diyorum ama akdenize gidersek bişey olmaz sanırım bebeklerin kemik gelişimi içinde çok önemli hem
BENNEBİLEYİM canım hem eşlerle kanlı bıçaklıyız hemde biraz gerginiz atamadığımız bişeyler var neyse artık..
ben eylul dusunuyorum ele avuca gelsın bırazda anlasın konusulanı
cunku tatıl haram olur zır zır aglamalardan..
Nihle eylul diyor bana mantikli geldi bebisler biraz buyuumus olur zaten ucretsiz izin yazdircam eylulde uygunda olur iyifikir
kesınlıkle
ben almasada veriyorum kucagına,al yeter bıktım deip kucagına atıyorum,uyutana kadarda bakıyor bende nete takılıyorumyaa kızlar sızın kocalarınız gelınce bebelere mı bakıyor da AKSAM topıc yogun oluyor????
ben neden hep kacırıyorum kafayı yıyecegım ...
çok mutsuzum kızlar
eşim tam bir mal !!!
şeytan dıyor kı cık bu saatte
git bır dükkan bul
al bır sıgara
iç bütün gece butun paketı !!!!!!
evet sıvısını çekip parçalar yukarıda kalıyor,oda poposuna yapışıyor,ben hem care hemde aktif prima kullanıyorum,bitince huggıes alıcam bakalım o nasılbelkı de gevsek baglıyorsundur canım 2 numara 3-6 kg muydu ??prıma care de o fılenın üstünde kaka bırıkıyor sızde de olmuyor mu ??
canım bizimki çene istiyor,ben altını degiştirip yarım saat kadar oynuyorum sonra dönencenin altına yatırıyorum aglayana kadar duruyor 20-30 dk kadar sonra alıp gezdiriyorum artık yarım saat bi saate uyuyor,Sizin bebeginiz gunduzleri duruyormu, benimki hic durmuyor biraz uyuyup kalkiyor gun ici keyifli ani toplam 10 dk onun disinda surekli mizmiz aglama, aglama sesinden biktim artik cok huysuz bir cocuk hic birseyden memnun olmuyor, sizinkiler nasil gunduzleri, elimi biseye surdurtmuyor
bende gelımmı:))
yer arıyorum baslamaya zaten..
gecen ablamdan bı tane aldım ıctım valla :18::18:
bak bocekler aklıma gelmedı.
varsa oyle guzel olan ve orta hesaplı oteller benı bulun
fark etmez ortamı ıyı olsun sorun deıl mevkıı..
beklıyorum haberlerını.
tskler..
cnm mayıs erken deılmı bebek ıcın.
kesınlıkle
canım akdeni olursa mayıstada gidilir hem mayısta 3,5 4 aylık olacaklar,bence çok zırlamazlar
kayınvalidemler zaten deniz kenarında oturuyorlar bizim kız hazianda girmeye başlar denize
ayy canım yaa sabah 7 de kalktı ve daha şimdi uydu tam uyuyo kalkıyorum sonra uyanıp mızmızlanıyo sürekli. bende elimi hiç bi işe sürmüyorum bazen yemek bile yiyemiyorum. inş tez zamanda düzene girerler
dbenimkide böyle....( 7.30 da uyandı.10 a kadar uyumadı.10 dan 11.30 a kadar uyudu şimdi bu saat oldu yok uyku yok.şuan dizlerimde yatıyor ..hep ilgi istiyor,hep mız mız lanıyor.hiç bişey yapamaz oldum artık.aşıdan sonra daha beter oldu..nezaman uyur allah bilir..gündüz uykularımız yok denecek kadar az..
oyun istiyorlar ilgi ve karşınsında biri sürekli konuşşun istiyorlar ama bizde de hal kalmıyo
evet aynen..zaten sürekli konuşuyorum ..ama nereye kadar yaaaa....ne konuşacağımı ne anlatacağımı şaşırır oldum..konuşuyorum bakıyorum keyfi yerine gelmiş,rahat onu öye bırakıp gidip bi işimi yapıyım diyorum aradan 10 dk.geçmiyo ağlamaya başlıyor..hep böyle..çok yoruldum..
Bir saattir salliyorum 20 dk uyuyup kalkmisti uyuyor ama deri degil tepisiyor surekli bendede ayak kalmiyor karnim acikti, valla benimki konussamda agliyor surekli agliyor biktim artik cok aglak bir kiz artik aglama sesinden biktim hic bir sikintisi yok ama miz miz kendimi kapana kapanmis gibi hissediyorum ben eski ozgur gunlerimi cok ozledim, erkeklerde insanin ustune gelince cildirma asamasina geliyorumarkadaşım sanki benim oglanı anlattın... aynı fabrikadan imal edilmiş gibi hepsi aynı
bende konuşmaktan sıkıldım altını açarken bile bnm oglum ne güzel çiş yapmış kaka yapmış diye konuşuyorum başlıyor gülmeye sıpaların hoşuna gidiyo bizi yormak ama ne zaman dinlenmek istesen yada iş yapacak olsan basıyo çıglıgı....
hugocuk buldum senı 60 69 kılo aralıgındakıler bırlıkte zayıflayordan tanısıyoruz dogum yapıp yapmadıgı merk edıyorum gule gule buyut bebegını canım..Cimcimesude de dogum yapmıstır muhtemelen haberın var mı? ben topıcten uzak kaldım sonrada bulamadım sızı
fark etmez ortamı ıyı olsun sorun deıl mevkıı..
beklıyorum haberlerını.
tskler..
cnm mayıs erken deılmı bebek ıcın.
kesınlıkle
canım biliyosın 1 haziran iş başı bi daha ne zaman gidebilirim ki
başka çarem yok
mayısın son haftası olucak hem neredeyse 4 aylık olmuş olacak
bakalım bana kalsa bu tiple dışarı adım atmam ama eşim bebeğim küçükken bişeyler yapalım bi daha ki yaza zaten koca adam olmuş olur diyo
Allahım o günleride nasip etsinde
benimki düne kadar çok kötüydü devamlı ağlıyo kıvranıyodu gündüzleri kabus gibiydii çok yoruluyodumm
nasılki mama değişti bugün benim sıpa çok iyi
öğlen verdim mama sütüm yetmemişti sonra hemencik kakasını yaptı çok rahatladı gazınıda çıkartıyo pırt pırt hemde hiç ıkınmıyo ağlamıyo rahat çıkarttı
ay bunca zaman boşuna eziyet çektirmişim yavrumaa
şimdi kuzu gibi
amaaaaaa bu seferde oyun istiyo laf istiyo kucak istiyo etrafa bakınıyooo
yatmıyo
d
Bir saattir salliyorum 20 dk uyuyup kalkmisti uyuyor ama deri degil tepisiyor surekli bendede ayak kalmiyor karnim acikti, valla benimki konussamda agliyor surekli agliyor biktim artik cok aglak bir kiz artik aglama sesinden biktim hic bir sikintisi yok ama miz miz kendimi kapana kapanmis gibi hissediyorum ben eski ozgur gunlerimi cok ozledim, erkeklerde insanin ustune gelince cildirma asamasina geliyorum
bende duydum bımın ABLAM kullanıoyo ama onun kızı buyukben almasada veriyorum kucagına,al yeter bıktım deip kucagına atıyorum,uyutana kadarda bakıyor bende nete takılıyorum
ben anaysam,oda baba
evet sıvısını çekip parçalar yukarıda kalıyor,oda poposuna yapışıyor,ben hem care hemde aktif prima kullanıyorum,bitince huggıes alıcam bakalım o nasıl
kızlar bide bimin bezini kullananlar memnunmuş hemde ucuz diyorlar,ben kullanmadım cesarette edemiyorum ama kullanan varmı
canım bizimki çene istiyor,ben altını degiştirip yarım saat kadar oynuyorum sonra dönencenin altına yatırıyorum aglayana kadar duruyor 20-30 dk kadar sonra alıp gezdiriyorum artık yarım saat bi saate uyuyor,
çok şükür uykusuda iyi 1-2 saat uyuyor gündüz,ve uyandıgında aynı şey tekrarlıyor,
sende bi uyarıcı al bebegine,oyun halısından çok insan memnun sende bi araştır
ay bılemedım kafam cok karısık bu tatıl konusundabende gelımmı:))
canım akdeni olursa mayıstada gidilir hem mayısta 3,5 4 aylık olacaklar,bence çok zırlamazlar
kayınvalidemler zaten deniz kenarında oturuyorlar bizim kız hazianda girmeye başlar denize
hem cok ıstıyorum
hemde bebekle nasıl olur onu dusunuyorum.
canım biliyosın 1 haziran iş başı bi daha ne zaman gidebilirim ki
başka çarem yok
mayısın son haftası olucak hem neredeyse 4 aylık olmuş olacak
bakalım bana kalsa bu tiple dışarı adım atmam ama eşim bebeğim küçükken bişeyler yapalım bi daha ki yaza zaten koca adam olmuş olur diyo
Allahım o günleride nasip etsinde
aa sen calısıyordun dogru en mantıklısı senın ıcın oyle
nereye gıtmeyı dusunuyorsunuz..
banada fıkır olur sız gıdın bı bakın nasıl
enice bende duydum bimin bezini kullanıp memnun kalan çokmuş ama hiç denemedimmm ama merak ediyorumm iyiyse onu kullanırım daha iyi
bende duydum bımın ABLAM kullanıoyo ama onun kızı buyuk
alıpta tahrıs olması var ya pısık olursa onunla nasıl ugrasayım denemıcem ben.
alsın babası ısı ne.
huggıesı bende mrak edıyorum.
ay bılemedım kafam cok karısık bu tatıl konusunda
hem cok ıstıyorum
bende güvenemiyorum ama şu mama işine dönmesin bez işide pahalısı iyisidir diyoruz
işte bende cesaret edemiyorm,huggies i denicem ama onu kullananlarda hep memnun
bende duydum bımın ABLAM kullanıoyo ama onun kızı buyuk
alıpta tahrıs olması var ya pısık olursa onunla nasıl ugrasayım denemıcem ben.
alsın babası ısı ne.
huggıesı bende mrak edıyorum.
ay bılemedım kafam cok karısık bu tatıl konusunda
hem cok ıstıyorum
alanya mayısta ısınır hemde çok seviyorum
turizm mezunu olarak öneririm kızlar gitmediyseniz gidilesi bi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?