- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.581
sma mama hakkında canım bi arkadaş yazmış olay çok yeni kullanırken dikkat kütfen
kızlar sma mama hakkında kötü tecrübemiz oldu dikkat edin kullanırken. milupa aptamil kullanıyorduk sma gaz yapmıyor dendi alalım deneyelim dedik 2 kere kullandık kızım felaket oldu doktora zor attık kendimizi mama yapmış dediler. eşim mamayı mikrobiyolojik analize gönderdi yüksek miktarda bakteri çıktı bursa balıkesir yetkilisi aradı bizi anlaşalım şikayetçi olmayın diyor. eşimde arkasını arayacağım dedi bütün mamalarda belki olmayabilir ama ben artık sma güvenmiyorum.
canım tükürük yapması ve salyası çok normal bizdede var
sma mama hakkında canım bi arkadaş yazmış olay çok yeni kullanırken dikkat kütfen
kızlar sma mama hakkında kötü tecrübemiz oldu dikkat edin kullanırken. milupa aptamil kullanıyorduk sma gaz yapmıyor dendi alalım deneyelim dedik 2 kere kullandık kızım felaket oldu doktora zor attık kendimizi mama yapmış dediler. eşim mamayı mikrobiyolojik analize gönderdi yüksek miktarda bakteri çıktı bursa balıkesir yetkilisi aradı bizi anlaşalım şikayetçi olmayın diyor. eşimde arkasını arayacağım dedi bütün mamalarda belki olmayabilir ama ben artık sma güvenmiyorum.
canım tükürük yapması ve salyası çok normal bizdede var
benim kızımda öyle dr sordum normal dedi artık salyası olur dedi. sma yı bende kullanıyorum sütümün yetmediği durumlarda memnunum annemde söyledi çok eski iyi bir mama dedi gerçi başlarda kakasını biraz zor yaptı ama alışınca normale döndü
aaa kayınvalidem söylemişti eşimi büyütürken mama yemediği zaman esema veriyoduuk biz demişti de bende o ne demiştim. halbuki ben esema nın SMA olduğunu akıl edeydim tee 2 ay önce migros rafında görmüştüm hatta ya aptamille aynı fiyattı yada biraz daha pahalıydı. valla 30 senelik bi marka olduğuna göre güvenilirdir diye düşünüyorum.
:))))) anemde esema esema deyip duruyordu.bende SMA olduğunu daha geçenlerde nette mamaları araştırırken öğrendim.:)))) iyi markalar danmış..
yemişim ben o kaynanayı
illa bi laf edecek ya onuda bööle insanı sinir edecek yerden seçiyo demekki
geçen bizim eve gelen bi misafir oğlumu hiç istemediğim halde yeni sigara içmiş elleriyle kucağına alıp
"aaa sevgi bu hiç kilo almamış sütünmü yaramıyo buna" dedi
bende böyle bön bön suratına bakarken oğlum kustu
kusunca da " bak senin sütün acımış, bebek kusuyo demedim mi ben sana " diyince ben artık allah ne verdiyse girişcektim ama olmuyo işte. beni sahamda yakaladı ama deplasmanda karşılaşırsak çok kötü yapcam
SMA mamadan bahsetmişsiniz ben 2 ay kullandım.birinci oğlumuda onunla büyüttüm ama bebeğimi çok kabız yapıyordu bizde aptamile geçtik birde doktor sindirimi düzenleyici şurup verdi şimdi kendiliğinden yapar oldu kakayı.Bu mamalar her çocuğa farklı geliyor zannedersem doktorumuzda hangisini daha çok severse onu ver dedi.Bebeğimin gelişimide gayet iyi şimdilik
Herkese selammmmm ve çok çok geçmiş olsun
kızlar VEREM AŞISI olucak bebeğim 17 sinde ama söylenene göre ateş yapıyormuş çok dikkatli olmmız gereiyormuş şimdiden stres bastı valla olanlar bana biraz moral veririsiniz
Keşke bende sadece günde 3 kere versem şu mamayı ama ne yaparsam yapim artmıyor süt önce emzirmeye çalışıyorum ama hemencecik bitiyor göğsümü sıkıyorum bakıyorum bitmiş zaten bebeğimde basıyor çığlığı mecburen veriyorum mamayı.geceleri zaten çok daha azalıyor.Ama artık ilk başlardaki gibi takılmıyorum kendimi çok yıprattım süt olayıyla şimdi bebeğim sağlıklı ya onunla mutlu olmaya çalışıyorum bir ara iyice pisikolojim bozulmuştu artık biraz daha iyiyim
Gunaydin bayanlar, ben aptamil conformil kullaniyorum memnunum gaz sorununu guzel cozuyor kaka sorunumuz var ondada bir kac damla zeytinyagi icirerek hallediyorum, bebelac kullananlar memnunmu, gaz sorunu sindirim sorunu ve kaka sorunu nasil bebelacta?
bende sınıf öğrtmnym cnm hangi ilde görev yapıyosun?ooof bu yıl tayinimiz çıkarda gideriz inş bizde muştan
kızlar bebeğim yaklaçık 1 haftadır sürekli ağzından tükürük çıkarıp duruyor.baloncuk şeklinde tükürük çıkarıyor..sürekli ama.her anı böyle ..birde ağzından sanırım istem dışı bir salya akıntısı oluyor.tek taraftan böyyle yandan gıdığına doğru bi akıntı.niye böyle yapıyor anlamış değilim..aranızda böyle ıolan varmı.
sebebi ne olabilir..tükürüğü öyle bi sesli çıkarıyorki kusuyo sanıyorum bi bakıyorum baloncuk şeklinde tükürük..
kızlar çalışan annelere bi sorum var, işe başlayınca bebeğinize kim bakacak??
Herkese selammmmm ve çok çok geçmiş olsun
kızlar VEREM AŞISI olucak bebeğim 17 sinde ama söylenene göre ateş yapıyormuş çok dikkatli olmmız gereiyormuş şimdiden stres bastı valla olanlar bana biraz moral veririsiniz
m.milliyet.com.tr
Emzirirken uyuyunca bebeği öldü - Posta
bgn babam haberlerde duymus cok kötü yaa ,o haberı bulamadım ama kızlar en korktugum olay bu:=(((
Allah kımsenın basına vermesın ınsallah ...
Kadın eve gırınce sınır krızı gecırmıs eve gıdemıyormus((
günaydııınnn...
şuan tüylerim diken diken oldu.allah bebeğimi korumuş diyorum..bi gece emzirmeye kalktığımda tam 2 saat kucağmda emzirirken bende uyuya kalmıştım..aklıma geldi ..çok kötüyümm..allah sabır versin..herkesin bebeğini korusun..amin..
BEN COMFORMIL ALDIM DA HEM KIZIM ASIRI KUSTU HEM DE BIBERONDAN ZOR CIKIYOR RESMEN MAMA BIBERONUN AGZINDA BIRIKTI ..NEDEN ACABA BILIYOR MUSUN??
Ben biberon emzigini 3 aylik olani taktim 3 aya girdik zaten cozumu oyle buldum arada calkaliyorum tekrar veriyorum gaz icin o mama super
BEN İSTANBUL ESENLERDE ÇALISIYORUM CANIM ORASI DA ŞARK GECIYOR..İNŞALLAH KURTULURSUN DOĞU COK ZORDUR EMINIM..
HAKNUR ben de aglayınca gıtmıyorum wc deysem cıkmıyorum o bakıyor ama 3 gundur odayı degıstı valla..ben de kıl oldum..yarın kuaföre gıdıp kızımı ona bırakıp 4-5 saat gelmemeyı dusunuyorum ,anlasın nasıl oldugunu..!!
BUKLEE sen kac beden oldun sımdı??
ŞIMARIK benım kızım da benı yatakta görmeden asla sızmıyor hatta yatakta bılgısayarlaysam öylee bakıyor ben ılla gözumu kapatıp uyuma numarası yapınca uyuyor:))))
ben de böle kalsın ıstıyorum heppp,büyümesınler hızlıcaa..
sen uyku saatı dıyorsun ya öglen bellı saatlerde mı uyutuyorsun ?? 2saatte bı emzırmıyor musunuz yahu????
işte bu benımkınde de var aşırı tukurugu salyası ..ne acaba yaa(( zamanı olsa diş cıkartıyo dıyecegım ama ..
biz 1 ay olmus yada olucaktir asimizi olduk bize dr paranox vermisti burda paylasmistim, ben olduktan sonra yarim bide aksam 10-11 gibi bir yarim daha verdim sukur giram atesi huysuzlugu olmadi kuzumun, ama baglantisi varmi bilmiyorum duzeni olan cocugumun asidan sonra huyu degisti halada oturtmaya calisiyorum, suan asi yeri hala kirmizi, sulanma akma zaman zaman olur demisti hemsire
bız de 2 gun önce yaptırıdk perş gunu caNIM ..
paranox fıtıl var burda bırınden duymustum sagolsun kımse..
onu gıtmeden verdık ıkıye bölup..
sonra asısını oldu
maaşallah bebegıme 36,5 gecmedı şükürler olsun ki..
tavsıye ederım ..
doktor da sonra atesı cıkarsa fıtılı wer demıstı ne calpol ne fıtıle gerek kalmadı ıkısını de aldırmıstım kocama burdan ögrenıp:)
http://www.milliyet.com.tr/iki-ayli...kiye/sondakika/14.03.2010/1211329/default.htm
Emzirirken uyuyunca bebeği öldü - Posta
bgn babam haberlerde duymus cok kötü yaa ,o haberı bulamadım ama kızlar en korktugum olay bu:=(((
Allah kımsenın basına vermesın ınsallah ...
Kadın eve gırınce sınır krızı gecırmıs eve gıdemıyormus((
buldum kızlar
30 gnlk bebein yrek burkan lm / 14 Nisan 2012 Cumartesi 9-47
ama kızlar işte bu noktada eşlerın farklı odada yatmamasının sart oldugunu düşünüyorum bgn babam anlatınca esıme lafı carptım orda da..sonucta o kadar yorgun kı anneler,tabı kı bırının de emzırme sırasında orada kontrol etmesı sart bence..sonucta bır anlık bır sey..ben de bazen sabaha karsı emzırme bıtınce sarılıp yanımda tutuyorum ,bır daha asla tutmamam lazım ..Allah korusun bebeklerımızı bızlere bagıslasın kızlar..
Anladim biz 4 gunde bir mama bitiriyoruz sutum yok denicek kadar az cunku, ben poposuna yapiyodum fyda etmeyebiliyor cogu zaman yani benim kizima bende cay kasigina 2 damla zeytinyagi ustune biraz mama damlatip karistirip kasikla iciriyorum aninda fayda ediyor en fazla 1 saat sonra yapiyor, gaz sikisma yapiyorsa kullanmam kullandigim mama guzel gaz attirtiyor cunku, bende iyi geceler cayi veriyorum aksamlari ama korkuyorum 30 cc veriyorum ben az kaldi 4 aydami endilinden gaz cikariyolardi yanlis hatirlamiyorsam, aptamil cok maliyetli 4 gunde bir 20 tl canim feda o ayri ama icerik ayniysa o yuzden bebelac dusuniyim dedim, bazi dr lar mubessillerden dolayi izellikle bir mamaya yonlendirebiliyolar cunku guvenemiyorsun pek
ben anama baktıracagım da nasıl guvenecegımı bılemıyorum:)))) kardesımle dusunduk şansa buyudugumuze karar werdık ,çunkı o kadar relax ki dunya umrunda degıl:)))) napcam hııc bılmyıorumm..sen kıme baktıracaksın ?
Canim bence hayatinin hatasini yasarsin bebelaca gecersen benim kizi mahfetti iki gunum kabus gibi gecti.ama hugonun bebisine yaramis bilemiyorum sen bilirsin.ben hayatimda bu kadar adi bir marka gormedim hicbir urununu kullanmicam ne puresini ne sutlu pirincli tozunu hicbirrrrrrinii kullanmicaammmm.buyukler bosuna dememis alacagin seyden anlamiyosan en pahalisini al cik:))
annem biyerde kayınvaldem biyerde şuan bakıcı bulmamız gerekiyor gibi,hayırlısı artık hiç istemiyorum bakıcıyı ama mecburuz
canım dün çok güzeldi,öglen güneşe bile yatırdım balkonda sonrada gezdik ama bugün hem soguk hem yagmurlu,şuan okadar karanlıkki sanki akşam 7 gibine oldu kı anlatsana?nasıl etkılerı var mamanın???
ENICE Sivas hala mı buz gıbı yaw...
canım zaten kaynanam baksın istemiyorum sesine bile tahammül edemiyorum,ama annem olsa güzel olurdu,bide bakıcı masrafı çıkacakiyi bir bakıcı bulursan iyi olur bence, anneler bakınca da çok farklı problemler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?