- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.541
bence de mantıklı,en ıyısı öyle yapmak ..
ben sınıf öğretmenıyım , 5.sınıftı bu yıl
Gunaydin bayanlar, ben aptamil conformil kullaniyorum memnunum gaz sorununu guzel cozuyor kaka sorunumuz var ondada bir kac damla zeytinyagi icirerek hallediyorum, bebelac kullananlar memnunmu, gaz sorunu sindirim sorunu ve kaka sorunu nasil bebelacta?
Canim ben kullandim bebelac 6qun. Aptamilden sonra hem uyqun hemde besleyici olur dedimm ama malesef mahvetti kizimi tekrar aptamile dondum caresiz. Bebelaci hemsireyle hiqocuk kullanacaklardi hemsire sanirim kabizliqi vardi daha beter oldu die demisti ama huqocuktan haberim yok henuz yada yazdi ben kacirdim. Kakasini uzun sure yapmadiqi ve sikisip aci cekmeye ikinmaya baslarsa z.yaqi ile zaman kaybetme. Takvim yapraqi varya onu bi quzel incecik kivir sivrilt ve z.yaqina bulandirip poposuna qonder 1 2 kez ard arda hemen yapar. Birde ben Nihleden duymustum iyiqeceler cayi veriorum. Gunde 1oo ml alabiliolar ben 5o sabah 5o aksam yatmadan veriorum hem cok rahatlatior hemde kendiliqinden baqirsaklaro costuruor masallah huzurlu oluo ozaman. Denemeni tavsiye ederim. 2 yada 3 qunde birde kimyon kaynatip aqzina damlatiorum pit pit atio qazini alttan.
canım bende conformil kullanıyordum ama bulamayınca en son bebelac almiron var gaz maması yine ondan aldım çok daha güzel çocuk morara morara kaka yapıyordu şimdi yaptığını kokusundan anlıyoruz hemde 2 kez yapmaya başladı çok memnun kaldım benGunaydin bayanlar, ben aptamil conformil kullaniyorum memnunum gaz sorununu guzel cozuyor kaka sorunumuz var ondada bir kac damla zeytinyagi icirerek hallediyorum, bebelac kullananlar memnunmu, gaz sorunu sindirim sorunu ve kaka sorunu nasil bebelacta?
selam kızlar
haftaya kuzenimin düğünü var annemle ne giysek diye kaç gündür fenalık geçirdik
annem 38beden
derdi yok tabi
ama ben ne giyicem şimdi
canım bende conformil kullanıyordum ama bulamayınca en son bebelac almiron var gaz maması yine ondan aldım çok daha güzel çocuk morara morara kaka yapıyordu şimdi yaptığını kokusundan anlıyoruz hemde 2 kez yapmaya başladı çok memnun kaldım ben
buklee özledim seni... aynı dert bendede var evdekiler olmaz mecburen alış veriş yapıcaz
haknur benimi çatlatıyosun sen zıpııır
hepinizi çoook seviyorum çıkmam lazım oluşla gezmelere gidicez
aa nekadar çok öğretmen var burda bende öğretmenim fen ve teknolojibende sınıf öğrtmnym cnm hangi ilde görev yapıyosun?ooof bu yıl tayinimiz çıkarda gideriz inş bizde muştan
selam kızlar
haftaya kuzenimin düğünü var annemle ne giysek diye kaç gündür fenalık geçirdik
annem 38beden
derdi yok tabi
ama ben ne giyicem şimdi
canım bende conformil kullanıyordum ama bulamayınca en son bebelac almiron var gaz maması yine ondan aldım çok daha güzel çocuk morara morara kaka yapıyordu şimdi yaptığını kokusundan anlıyoruz hemde 2 kez yapmaya başladı çok memnun kaldım ben
buklee özledim seni... aynı dert bendede var evdekiler olmaz mecburen alış veriş yapıcaz
haknur benimi çatlatıyosun sen zıpııır
hepinizi çoook seviyorum çıkmam lazım oluşla gezmelere gidicez
Gunaydin bayanlar, ben aptamil conformil kullaniyorum memnunum gaz sorununu guzel cozuyor kaka sorunumuz var ondada bir kac damla zeytinyagi icirerek hallediyorum, bebelac kullananlar memnunmu, gaz sorunu sindirim sorunu ve kaka sorunu nasil bebelacta?
Bizim gece gunduz uykularimiz hala duzensiz ne zaman duzelicek bilmiyorum hepiniz cok sanslisiniz maasallahlati var, ben eldivenleri 2 ay icinde cikarttim, kendi haline uyutan anneler bebekleriniz aglamiyormu, bizimki donenceyle oynsrken uykusu gelmisse basiyor cigligi kendi uyumuyor hic uykusu gelince agliyor sizlerinki nasil duruyor
kızlar bebek bakım çantası aldınız mı ben hala karar veremedim ne alacağıma. bi diyorum sırt çantası alayım rahat olur, e elbise falan giyince de mi onu takacam çok komik olur. siz ne kullanıyorsunuz?
aa nekadar çok öğretmen var burda bende öğretmenim fen ve teknoloji
bukleem haftaya benimde kız kardeşimi isticekler sonrada sözü var bende giyecek bişey bulamıyorum
HACER sana katılıyorum
keşke kocalar 1 hafta boyuncaa yerımıze gecse de görseler ebelerını:=)))
ŞIMARIK sana maaşallah her konuda süpersın
asla bu kadar ihya etmeye uğrasamam ben..
hem de ugrassam ben bıle garıpserım kendımı kız
o nasıl şaşırır hee..
yas farkınız maaşallah ve sen onda baba sefkatını,
o da sende genclıgını buldugundan diri tutuyorsunuz sanırım..
bırseyı merak ettım eşin daha önce evlenmıs mı hıc canım??
ıkıncı eşler cok kıymetlıdır bilirsin:=)))
VIVA o zaman bı ac telefon doktora be yaa
öyle oturmasana kızz..
su anda dewam mı kakalar sulu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?