2012 Şubat Anneleri

Öncelikle nasılsınız diyeyim ya sizleri ara ara takip ediyorum ama sıpacığımdan fırsat bulupta yazamıyorum...
Emre beyimiz sürekli huy değiştiriyo gündüzleri uyumak bilmiyo ne yöntem denediysem uyumuyo uyusun 5 dk sonra gözler fal taşı gibi açılıyo böcür böcür bakıyo şebelek
Geceleri ise bazen 12 de yatıyo 4 te kalkıyo kalkış o kalkış uyumuyo bi daha bazende bakıyosun 2 saatte bir uyanıyo anlayacağınız düzensizlik diz boyuu....
Allahtan bi ara eşimle olan problemimizi aştıkta geceleri yardımcı oluyo garibim işe bazen uyuklayarak gidiyo
Kızlar yanlış anlamayın ama bazılarınızın eşlerinizle odalarınızı duydum ve çok üzüldüm yapmayın arkadaşlar bu kadar ipleri vermeyin şu erkeklerin eline tek yapmadınız ya siz bu bebekleri oldu kahrını zorluğunu ben çekeyim o sadece sevsin öpsün koklasın gece olunca hoppp yatağaaSizin canınız taş mı?Ben bazen eşim uyuyo baskıyorum emre ağlıyo hiç umru değil bende uyuyo numarası yapıyorum kalk canım emre ağlıyo diyo yaaaa uykum var bakamam diyorum(halbuki emre ağlayınca içim gider)bu sefer bakıyorum o kalkıyo tamam oğlum tamam oğlum deyip pışpışlamaya inanın dayanamıyorlar ağlamalarına bunu deneyin görün şimdi siz nasıl olsa dört dörtlük bakıyorsunuz diye elleşmiyorlar ama yapsınlar çünkü onlarında evlatları...Ben bütün gün evde tekim emreyle ev yemek çamaşır ütü herşey bana bakıyo akşam olunca deliriyorum tabiki eşimde bunu görünce ver bana sen uyu azcık diyo ezdirmeyin canlarrım kendinizi

Bu arada benim sıpam çok kusuyo aşırı derecede kıyafet değiştiriyoruz günde 2 makine çamaşır bıktım bıktım bıktımmmmMeğer oğlumda reflü varmış dr değiştirdik ilaca başladık inş. iyi oluruz dua edin yoksa kusmasından delircemmm((

HACERcim 19 mayıs ta istanbula gidiyoruz şekerim bukleyle tanışmaya çatla patlaaa ohhhhhh
Hemde biz öyle tek değil eşlerle buluşacağız
Sen bana nispet yapardın heee
Seviyorum seni canım benim:))))))))))))

Kızlar çenem düştü hepinizi ayrı ayrı öpüyorum bebikleri ise ısırıyorum popolarından kollarından nanaklarındannn:)))))))

Gunaydin bayanlar, ben aptamil conformil kullaniyorum memnunum gaz sorununu guzel cozuyor kaka sorunumuz var ondada bir kac damla zeytinyagi icirerek hallediyorum, bebelac kullananlar memnunmu, gaz sorunu sindirim sorunu ve kaka sorunu nasil bebelacta?

Canim ben kullandim bebelac 6qun. Aptamilden sonra hem uyqun hemde besleyici olur dedimm ama malesef mahvetti kizimi tekrar aptamile dondum caresiz. Bebelaci hemsireyle hiqocuk kullanacaklardi hemsire sanirim kabizliqi vardi daha beter oldu die demisti ama huqocuktan haberim yok henuz yada yazdi ben kacirdim. Kakasini uzun sure yapmadiqi ve sikisip aci cekmeye ikinmaya baslarsa z.yaqi ile zaman kaybetme. Takvim yapraqi varya onu bi quzel incecik kivir sivrilt ve z.yaqina bulandirip poposuna qonder 1 2 kez ard arda hemen yapar. Birde ben Nihleden duymustum iyiqeceler cayi veriorum. Gunde 1oo ml alabiliolar ben 5o sabah 5o aksam yatmadan veriorum hem cok rahatlatior hemde kendiliqinden baqirsaklaro costuruor masallah huzurlu oluo ozaman. Denemeni tavsiye ederim. 2 yada 3 qunde birde kimyon kaynatip aqzina damlatiorum pit pit atio qazini alttan.

Bende ösledim ferayımmm sizi ama hemen kaçmam lazım çokkkkkk öpüyorum sizi evde tek olmak cok zor ya offfff(((

Anladim biz 4 gunde bir mama bitiriyoruz sutum yok denicek kadar az cunku, ben poposuna yapiyodum fyda etmeyebiliyor cogu zaman yani benim kizima bende cay kasigina 2 damla zeytinyagi ustune biraz mama damlatip karistirip kasikla iciriyorum aninda fayda ediyor en fazla 1 saat sonra yapiyor, gaz sikisma yapiyorsa kullanmam kullandigim mama guzel gaz attirtiyor cunku, bende iyi geceler cayi veriyorum aksamlari ama korkuyorum 30 cc veriyorum ben az kaldi 4 aydami endilinden gaz cikariyolardi yanlis hatirlamiyorsam, aptamil cok maliyetli 4 gunde bir 20 tl canim feda o ayri ama icerik ayniysa o yuzden bebelac dusuniyim dedim, bazi dr lar mubessillerden dolayi izellikle bir mamaya yonlendirebiliyolar cunku guvenemiyorsun pek

selam kızlar
haftaya kuzenimin düğünü var annemle ne giysek diye kaç gündür fenalık geçirdik
annem 38beden
derdi yok tabi
ama ben ne giyicem şimdi

canım bende conformil kullanıyordum ama bulamayınca en son bebelac almiron var gaz maması yine ondan aldım çok daha güzel çocuk morara morara kaka yapıyordu şimdi yaptığını kokusundan anlıyoruz hemde 2 kez yapmaya başladı çok memnun kaldım ben
selam kızlar
annem 38beden
derdi yok tabi
ama ben ne giyicem şimdi

buklee özledim seni... aynı dert bendede var evdekiler olmaz mecburen alış veriş yapıcaz
haknur benimi çatlatıyosun sen zıpııır
hepinizi çoook seviyorum çıkmam lazım oluşla gezmelere gidicez

mecbur alışveriş yapcaz napalım
haknur istanbula gelicek mayısta gezicez bakalım
oğluşunla sanada iyi gezmeler bende çok özledim seni

bende sınıf öğrtmnym cnm hangi ilde görev yapıyosun?ooof bu yıl tayinimiz çıkarda gideriz inş bizde muştan
aa nekadar çok öğretmen var burda bende öğretmenim fen ve teknoloji
selam kızlar
annem 38beden
derdi yok tabi
ama ben ne giyicem şimdi

bukleem haftaya benimde kız kardeşimi isticekler sonrada sözü var bende giyecek bişey bulamıyorum

Anladim, evet conformil eczanelerde var bir tek oda hepsinde yok, bebelac markette falan varmi o dedigin fiyati ne kadar.

canım ben aptamil kullanıyodum mahvetti oğlumu hem gaz çok oluyodu çıkartamıyodu hemde kabız oldu ıkınmaktan kıpkırmızı oldu poposu devamlı zeytinyağı sür artı ağzına damlat filan birde korkuyorum devamlı poposunu zeytinyağıyla kurcala filan mikrop kapar diye korkuyodum birde devamlı böyle hergün zeytinyağımı içircem sürekli böylemi yapacak diye korkuyodum sonra netten epey araştırdım bebelacı tavsiye eden çoktu bende deneme için aldım oğlum hemen içti çokta sevdi o gün yine yapamadı ama ertesi gün yaptı şimdi hergün yapıyo
gazını daha rahat çıkartıyo
aslında aptamil comformil alıcaktım ama heryerde bulunmuyo burdaki eczanede yok mesela bulmak zor olur diye bebelacı denedim
fiyatıda uygun içeriğide aynı memnun kaldım ben

canım donenceyle uyumaya calısrıken bizimki de agladı..bası dondu galiba :)) ben ayıcıklarını asıyorum yanına onlara once hızlı hızlı vuruyor sonra yavas yavas sonra tutuyor bacagından uyuyorr..
mesela dün uykuya dalmadan yarım saat sekerleme yapmıstı uyku saati gelmeden... o yüzden biraz zor uyudu ama aglama yok..bir iki ayyy yapıyor sonra devammm :)) ama gece uykusuna bensiz gecemiyor benim yatakta yattıgımı goruyor oyle uyuyorr... ya da bana oyle geliyor..

dün gece mesela o sekerleme degil gece uykusuda olabilirdi.. uyandı emdi kaka yaptı.. sonra uyumaya calıstı işte.. 10.30 ta bizde tavuk gibi geciyoruz yatagaa... ben zaten kitapkoligim o yüzden işime geliyor ,erkenden odaya cekilmek kitap okuyorum eşimde laptop ı alıyor gazete okuyorr.r..

kızlar bebek bakım çantası aldınız mı ben hala karar veremedim ne alacağıma. bi diyorum sırt çantası alayım rahat olur, e elbise falan giyince de mi onu takacam çok komik olur. siz ne kullanıyorsunuz?

ben sırt cantası aldım ... cok rahattt.. hem bebegi hem sırt cantasını tasıyabiliyorummm ...

YA BU ARADA KIZLAR GÜNLER COK CABUK GECMEYE BASLADI..BÜYÜMESİNLER OYLE CABUK YAAA...SU HALLERİ O KADAR TATLI Kİ DOYAMIYORUM AŞKIMAAAAAAAAAA

kızlar bebeğim yaklaçık 1 haftadır sürekli ağzından tükürük çıkarıp duruyor.baloncuk şeklinde tükürük çıkarıyor..sürekli ama.her anı böyle ..birde ağzından sanırım istem dışı bir salya akıntısı oluyor.tek taraftan böyyle yandan gıdığına doğru bi akıntı.niye böyle yapıyor anlamış değilim..aranızda böyle ıolan varmı.
sebebi ne olabilir..tükürüğü öyle bi sesli çıkarıyorki kusuyo sanıyorum bi bakıyorum baloncuk şeklinde tükürük..

mama olarak SMA (esema) kullanan varmı aramızda..hiç rastlamadım ama..çok eski bi mama markası..annem benide mamayla büyütmüş de sma varmış eskiden bende onunla büyümüşüm..şuan piyasadaki iyi mamalar arasındaymış oda...biz aptamille başladık hala onunla devam ediyoruz..ama çok şişirdi bebeğimi..yada beb çok abartı verdim..

Bebelac hangisini kullaniyorsun? Bende degisicem gibi gorunuyor,
Ay sorma yalniz kalinca hissediyor hemen kalkiyor bende erkenden yatiyorum ne uyusam kardir diyorum gece duzenli degil uykusu cunku

ishalimiz geçti şükürler olsun :)))
doktorla dün konuştum
bebek bezi dolduracak kadar sulu kaka yapmadıkça ishal demiyoruz buna dedi

eğer 2 günden fazla sürerse
ateş yaparsa
şiddetli karın ağrısı ve bulantı eşlik ederse
kakasında renk değişikliği oluşursa
hemen getir
yoksa takipte ol büyük ihtimalle kendiliğinden geçecektir dedi
sizlerinde bilgisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…