2012 Şubat Anneleri

tesekkederim kızlar tavsiyeleriniz için ....henüz bişey olmadı oğulcuguma ....şimdi kucagımda elini emmekle mesgul....öpmemek için zor tutuyorum kendimi.....OĞLUSUMUN BÜTÜN TEYZELERİNE SLM VAR BU ARADA...GÜZEL KIZLARINIZIDA ÖPÜYO KOCAMAN

hemşire canım nasılsın?
burda iğrenç bi hava var evde tıkılıp kaldık

COk sukur ama cok zor gunler geciriyorum kizim hasta hicbir sey yemiyor sabahtan beri10 cc 20 cc zorla agzina akitiyorum bu kadarmi istahsizlik yapiyormus yaa ezberim sasti zaten zayif.cokkotu oksuruyo hic icini acmadim demi:)) bir dokun bin ah isit :))sen nasilsin bizde bakici bakicaz yaaa ama ben bir yil ucretsiz izin dusunuyorum sende kullanistersen hic olmazsa derdini anlaticak gibi olur

MERHABA GÜZEL ANNELER.
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
:119::101::101:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

Son düzenleme:
Bogulucam resmen hava o kadar kapali ki enice bizede bulasti yagmur camur oldu ortalik zaten azra hasta diye disaricikmadik.dermanim yok isyapmaya mutfak berbat tezgahta bisi koycakyer yok:)) kizimla ilgilenmeken stresten kaldi oylece.bismillah deyip dalmaliyim(

benimkide uyumuyo sabah 6 dan beri mızmızanıp duruyo iki saniye yanlız bırakamıyorum evi yıkıyo
devamlı kucağımda durmak istiyo
arada geliyorlar benim oğlana böyle
açım yemek yiyemedim daha
tuvalete bile izin vermiyo artık en son ana kucağına koyup tuvalete götürdüm
geceleri koridorun ışığını yanık bırakıyoruz oda loş oluyo
ben salonda çekyatta yatıyorum o da yanımda hamağında yatıyo
gece bi uyandım ödüm koptu açmış kocaman gözlerini gıkını çıkartmadan bana bakıyo
sanırım geceden plan yapıyo bana bakarak
bugün canıma okudu

Selam kizlar ben mart annesiy sizin bu konuda daha tecrubeli oldugunuzu dusunerek bir sorum olacak sizlere normal dogum yapan ve 40 i dolduktan sonra agda yaptiran varmi aranizda dikislerden dolayi biraz tereddutluyumde

geçmiş olsun canım,daha atlatamadınız sanırım,allah yardımcın olsun,
bizim yaz tatili varya oyüzden rahatım biraz,7-8 aylık olacak okula başladıgımda,izini ozaman düşünürüm diyorum
sizede mi bulaştırdık kötü havayı
benide hiç iş,yemek yapasım gelmiyo,mal gibi oldum iyice
Selam kizlar ben mart annesiy sizin bu konuda daha tecrubeli oldugunuzu dusunerek bir sorum olacak sizlere normal dogum yapan ve 40 i dolduktan sonra agda yaptiran varmi aranizda dikislerden dolayi biraz tereddutluyumde
canım ben normal dogum yapmadım ama sorun olmuyor yaptıran arkadaşlar var

kızlar 2 gündür oglum çok huysuzdu ve daha çok ellerini emmek istiyordu agzına bi baktım alt 2 tane süt dişi yeri kabarmış yeri daha belli olmuş sizin bebeklerde de varmı?

bi sürü alıntı yapmıştım ama olmadı tekrar uğraşamıycam oğlum ağlıyo annem zapdetmeye çalışıyo

BENNEBİLEYİM 42bedenim ama zorlarsam 40a giriyorum

bide kim sormuştu unuttum doğum iznim bitince annemle kayınvalidem dönüşümlü bakıcak ama çok zor olucak kayınvalideme güvenmiyorum çok kilolu ve yaşlı ona sıra geldiğinde iş yeri dar gelir bana artık

kızlar bide istanbula dönmeme az kaldı ya şu şımarığın dediklerini yani taktiklerini uygulamak konusunda yaratıcı fikirler geçiriyorum kafamdan bakalım şimdiden çok heyecanlıyım ..

bebişlerle sizi öpüyorum

Benimlede paylas buklee ben cok kutum bi bayan olarak duygusallikla romantiklikle alakam yok:))

kızlar 2 gündür oglum çok huysuzdu ve daha çok ellerini emmek istiyordu agzına bi baktım alt 2 tane süt dişi yeri kabarmış yeri daha belli olmuş sizin bebeklerde de varmı?
anamm kız çok erken bencede ama ablamın kzının 3 aylıkken çıkmıştı seninkide öyle olacak sanırım ben hiç dikkat etmedim bi bakayım
benede şımarıgın taktiklerini uygulayın pişman olmazsınız

bugun tum gun ablam kardesım ve ben temızlık yaptık.
her yer mıss gıbı olmustu.
ama annemler ablamları almaya geldı ve ardından da teyzemler..
sonuc evım yıne battı
evde tam 18 kısıydık dusunun o evı sonrasında yıne aynı seylerı tekrarladım. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…