- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.601
hemşire canım nasılsın?
burda iğrenç bi hava var evde tıkılıp kaldık
ne oldu kı anlatsana?nasıl etkılerı var mamanın???
ENICE Sivas hala mı buz gıbı yaw...
Bogulucam resmen hava o kadar kapali ki enice bizede bulasti yagmur camur oldu ortalik zaten azra hasta diye disaricikmadik.dermanim yok isyapmaya mutfak berbat tezgahta bisi koycakyer yok:)) kizimla ilgilenmeken stresten kaldi oylece.bismillah deyip dalmaliyim(
COk sukur ama cok zor gunler geciriyorum kizim hasta hicbir sey yemiyor sabahtan beri10 cc 20 cc zorla agzina akitiyorum bu kadarmi istahsizlik yapiyormus yaa ezberim sasti zaten zayif.cokkotu oksuruyo hic icini acmadim demi:)) bir dokun bin ah isit :))sen nasilsin bizde bakici bakicaz yaaa ama ben bir yil ucretsiz izin dusunuyorum sende kullanistersen hic olmazsa derdini anlaticak gibi olur
geçmiş olsun canım,daha atlatamadınız sanırım,allah yardımcın olsun,Bogulucam resmen hava o kadar kapali ki enice bizede bulasti yagmur camur oldu ortalik zaten azra hasta diye disaricikmadik.dermanim yok isyapmaya mutfak berbat tezgahta bisi koycakyer yok:)) kizimla ilgilenmeken stresten kaldi oylece.bismillah deyip dalmaliyim(
canım ben normal dogum yapmadım ama sorun olmuyor yaptıran arkadaşlar varSelam kizlar ben mart annesiy sizin bu konuda daha tecrubeli oldugunuzu dusunerek bir sorum olacak sizlere normal dogum yapan ve 40 i dolduktan sonra agda yaptiran varmi aranizda dikislerden dolayi biraz tereddutluyumde
kızlar 2 gündür oglum çok huysuzdu ve daha çok ellerini emmek istiyordu agzına bi baktım alt 2 tane süt dişi yeri kabarmış yeri daha belli olmuş sizin bebeklerde de varmı?
bi sürü alıntı yapmıştım ama olmadı tekrar uğraşamıycam oğlum ağlıyo annem zapdetmeye çalışıyo
BENNEBİLEYİM 42bedenim ama zorlarsam 40a giriyorum
bide kim sormuştu unuttum doğum iznim bitince annemle kayınvalidem dönüşümlü bakıcak ama çok zor olucak kayınvalideme güvenmiyorum çok kilolu ve yaşlı ona sıra geldiğinde iş yeri dar gelir bana artık
kızlar bide istanbula dönmeme az kaldı ya şu şımarığın dediklerini yani taktiklerini uygulamak konusunda yaratıcı fikirler geçiriyorum kafamdan bakalım şimdiden çok heyecanlıyım ..
bebişlerle sizi öpüyorum
kızlar 2 gündür oglum çok huysuzdu ve daha çok ellerini emmek istiyordu agzına bi baktım alt 2 tane süt dişi yeri kabarmış yeri daha belli olmuş sizin bebeklerde de varmı?
erken değil mi yahu bizde hiç öyle bi belirti yok ama ilk defa duyuyorum ...
geçmiş olsun canım,daha atlatamadınız sanırım,allah yardımcın olsun,
bizim yaz tatili varya oyüzden rahatım biraz,7-8 aylık olacak okula başladıgımda,izini ozaman düşünürüm diyorum
sizede mi bulaştırdık kötü havayı
benide hiç iş,yemek yapasım gelmiyo,mal gibi oldum iyice
Ohoh ogretmenler yasiyo zaten:)ya bakici isi kara kara dusunduruyo beni guvenilir birini bulsam ise baslarim evde cok daraliyorum sikiliyorum ise gitsemhava alirim ama guvenecek kimse yok kizimda kucukk
Bendede var o sislik normal sanirim canm ya yeri belli yani
anamm kız çok erken bencede ama ablamın kzının 3 aylıkken çıkmıştı seninkide öyle olacak sanırım ben hiç dikkat etmedim bi bakayımkızlar 2 gündür oglum çok huysuzdu ve daha çok ellerini emmek istiyordu agzına bi baktım alt 2 tane süt dişi yeri kabarmış yeri daha belli olmuş sizin bebeklerde de varmı?
benede şımarıgın taktiklerini uygulayın pişman olmazsınızbi sürü alıntı yapmıştım ama olmadı tekrar uğraşamıycam oğlum ağlıyo annem zapdetmeye çalışıyo
BENNEBİLEYİM 42bedenim ama zorlarsam 40a giriyorum
bide kim sormuştu unuttum doğum iznim bitince annemle kayınvalidem dönüşümlü bakıcak ama çok zor olucak kayınvalideme güvenmiyorum çok kilolu ve yaşlı ona sıra geldiğinde iş yeri dar gelir bana artık
kızlar bide istanbula dönmeme az kaldı ya şu şımarığın dediklerini yani taktiklerini uygulamak konusunda yaratıcı fikirler geçiriyorum kafamdan bakalım şimdiden çok heyecanlıyım ..
bebişlerle sizi öpüyorum
geçmiş olsun canım,daha atlatamadınız sanırım,allah yardımcın olsun,
bizim yaz tatili varya oyüzden rahatım biraz,7-8 aylık olacak okula başladıgımda,izini ozaman düşünürüm diyorum
sizede mi bulaştırdık kötü havayı
benide hiç iş,yemek yapasım gelmiyo,mal gibi oldum iyice
Ohoh ogretmenler yasiyo zaten:)ya bakici isi kara kara dusunduruyo beni guvenilir birini bulsam ise baslarim evde cok daraliyorum sikiliyorum ise gitsemhava alirim ama guvenecek kimse yok kizimda kucukk
senin annenlerde uzakta sanırım,birine bırakıp gezsen çok rahatlarsın
anamm kız çok erken bencede ama ablamın kzının 3 aylıkken çıkmıştı seninkide öyle olacak sanırım ben hiç dikkat etmedim bi bakayım
benede şımarıgın taktiklerini uygulayın pişman olmazsınız
senin annenlerde uzakta sanırım,birine bırakıp gezsen çok rahatlarsın
büyük bi ihtimalle erken çıkacak gibi ama daha dogru düzgün bişey yokken bile 2 gündür anam ağladı gerisini düşüremiyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?