2012 Şubat Anneleri

dilini çiğniyormu hiç farketmedim ama bu aralar dili sürekli hep dışarda.bide geçende yazmıştım sürekli bi salya çıkarma halinde diye bgün doktora onuda sorduk bu aylarda salya tükürük çıkarması normalmiş.

evet tek yıkıyorum. annem gıttı kayınvalıdemde koyde yaşıyor. ben mıdyttayım. bulunduğum sitede tanıdığım kımse yok. esım de aksam okuldan geç dönuyor. akşam yıkamak ıstemıyorum . o yuzden ıkındı vaktı kendım yıkıyorum.benım kızımın dili hep oynar sekılde. bazen emme sonrası yapıyor çiğneme hareketini. bende dişinde etmı kaldı kızım diıyorum :))

ben file kullanmıyorum ,direk küvetinin içine koyuyorum,tam bacak arasında kalan yerde küvetin kendinden desteği var ,orda kalıyor ,hiç kayma olmuyor aşağıya doğru çok rahat kendimde yıkadım 2-3 defa..genelde eşimle yıkıyoruz..eşimlede yıkaasam tekte kulaklarına su kaçırmaktan korkuyorum..çok dikkat ediyorum..

Son düzenleme:

gece yıkamamanın sebebi batıl bi inançtan dolayımı canım..annemler 40 ımız çıkana kadar bebeği ve beni gece yıkama deyip duruyorlardıda!!!!!şimdi yıkıyorum valla gece gündüz nezaman istersem!!!

bende almayı düşünüyorum

düşünüyordum diyim bu yazdığından sonra:)

feray hiç ummazdım senden kız aferin sana eve mi geçmeniz gerekiyomuş ne?

bende az önce googlda oyun halılaını araştırıyordum..bende almak istiyorum..ama henüz hiç araştıramadım..kesin alıcam..bu ayladan sonra gelişimi için faydalı olacağını düşünüyorum..

canım bu senın ıkıncı vukuatın cok dıkkat etmen lazım Allah korusun yaa ben korkudan (gecen gunkı haberden sonra)remen yataga alamıyorum bebegımi...canım bence senın ıyı dınlenmen gerekıyor ve bayagı yorgunsun tek bakıyorsun bebege dı mı???esıne söyle aksam o baksın da 2-3 saat de olsa uyu,gercekten yorgunsun emınım tek sebebı bu..çok çok çok çook gecmıs olsun ..şükür kı bırsey olmamıs..buyuyunce anlat bunları bebegıne :))))

nasıl cıgnıyor yanı anlayamadım ben ???Bir de kulakları nasıl kapatcaz ben hıc kapatmadım ama(

bende almayı düşünüyorum

walla feray süper iş başarmıs bukle sen de İstanbul'a gıttıgın gun yazarsın aynısından artık:)))
taktıklerle daha da ıyı olur ..dızı gıbı ızlerız burdan hahaa:))
FERAY nasıl yanı ben sorunca mı gıttın de oldu ne nasıl vayy:)))gazan mübarek olsun ..darısı basımıza:))
GÜNIŞIGIM benım aılem de yıkatmadı gece ve aksam ama 41.gunden sonra affetmedım her ıstedıgımde yıkattım ..tek sorun aksama yıkama şi kaldıysa olan bana oluyor hıc oturmamıs oluyorum ..

teşekkürler tavsiyen için baktım şimdi ben de uygun fiyatlı ieyler var gerçekten. Fisher price yağmur ormanı nı çok beğeniyorum ben de hani şu kenarında zürafa olan, senin fikrini sorayım bi de, sence nasıl??

söyle soyleyeyım. fisher princenin oyuncağınmda sadece tek yonlu. sallanan oyuncaklar var. ancak tıny love de ses doku sallanan oyuncaklar ve çapraz gelen oyuncak asma yerı sayesınde hem el ile hemde ayaklar ile vurma ımkanı var oyuncaklara. içinde doku özelliğinin oması çok güzel. mesela kelebeğin kanatlarından hişirti sesi geloyor. top füğürü var yattığı yerde bastığında bıııb sesi çıkıyor. aynasını çok sevıyor benım kızım. ona bakıp agulamaya çalışıyor.umarım yardımcı olmuşumdur.

gece yıkamamanın sebebi batıl bi inançtan dolayımı canım..annemler 40 ımız çıkana kadar bebeği ve beni gece yıkama deyip duruyorlardıda!!!!!şimdi yıkıyorum valla gece gündüz nezaman istersem!!!

o yuzden değil . akşam ev soğuyor. bebeği hasta etmekten korkuyorum. o yuzden ıkındı vaktı yıkıyorum

çok teşekkür ederim , tiny love her halısında bu dediklerin var galiba değil mi? çok mantıklı geldi anlattıkların tekrar teşekkürler

kızlar hareket ıcın alıyorsak benım kızın
emzıgı alınca o acayıp harekete gecıyor cıldırıyor resmen
o yuzden halıya gerek yok gunde 5*6 kere emzıgını dusurmesı yetıyo:)))

canım benim bebeğim 2 ay 9 günlük kilosu 5 kg boyu da 58 sizce iyi mi ?

beeğinin doğum kılosu onemli. ayrıca bebeğin eger haftada 150- ile 200 gr arasında alması gereklı. benım bebeğimde plor stenoz astalığından süphelenıyor doktorlar. bu yuzden ben her hafta kılo kontrolune goturuyorum. bı ıkı rakam arasında kılo alırssa sorun yok ınş. benım kızım 50 cm ve 2950 doğdu. su anda 58 cm ve 4800 gr. 2 ay 14 gunluk. umaram yardımcı olmuşumdur.

Canım cok qecmıs olsun allah tekrarından korusun cok uzuldum

bende almayı düşünüyorum

Sanırım oyle qerekıomus hayatım :)))) Sende ewe qectıqınde hemen ataqa kalk. neler yazıcamda burası yerı deqıl

Yok Kız benım fıstık qece uyuyordu dolabını falan yerletırdım saat 4e qelıodu. bı uykum qeldı dedım uyursam sımdı bu uyanıcak seresem qıbı olucam. en ıyısı uyansın doyurayım beraber yatayım dedım. canım sıkıldı esıme bakayım dedım bı baktım kan ter ıcınde kalmıs usutmus sanırım. uzerını falan ortuyordum
Hop qum oLDUK :d
Sonrada topıce bakayım derken senın yazıyı qordum
verdım ılanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…