- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.641
Canim kendiniz tekmi yikiyorsunuz bebekleri, ben tek yikamiyorum 2 kisi kulaklarini dikkatli kapamak lazim malum, filede olsa agirliktan cokuyor desteklemek gerekiyor, birsey sorucam sizin bebislerinizde dilini cigniyormu, benimki cugner gibi haraketler yapiyor, burc yazan arkadas benim kizim oglak oldu ama duzen konusu kovaya uyuyor aynen
Canim kendiniz tekmi yikiyorsunuz bebekleri, ben tek yikamiyorum 2 kisi kulaklarini dikkatli kapamak lazim malum, filede olsa agirliktan cokuyor desteklemek gerekiyor, birsey sorucam sizin bebislerinizde dilini cigniyormu, benimki cugner gibi haraketler yapiyor, burc yazan arkadas benim kizim oglak oldu ama duzen konusu kovaya uyuyor aynen
aranızda oyun halısı alan var mı? ben almaya karar verdim de bir sürü seçenek var karar veremiyorumm
hem de ne pahalı, ortalama 100 tl
Az once aciLisi qercekLestirdim hihihihiiii
bennebileyim mjkS :d
evet tek yıkıyorum. annem gıttı kayınvalıdemde koyde yaşıyor. ben mıdyttayım. bulunduğum sitede tanıdığım kımse yok. esım de aksam okuldan geç dönuyor. akşam yıkamak ıstemıyorum . o yuzden ıkındı vaktı kendım yıkıyorum.benım kızımın dili hep oynar sekılde. bazen emme sonrası yapıyor çiğneme hareketini. bende dişinde etmı kaldı kızım diıyorum :))
bende almayı düşünüyorum
düşünüyordum diyim bu yazdığından sonra:)
feray hiç ummazdım senden kız aferin sana eve mi geçmeniz gerekiyomuş ne?
anamm kız çok erken bencede ama ablamın kzının 3 aylıkken çıkmıştı seninkide öyle olacak sanırım ben hiç dikkat etmedim bi bakayım
benede şımarıgın taktiklerini uygulayın pişman olmazsınız
senin annenlerde uzakta sanırım,birine bırakıp gezsen çok rahatlarsın
Benimlede paylas buklee ben cok kutum bi bayan olarak duygusallikla romantiklikle alakam yok:))
uygulayacağım ve kendimi burda deşifre edeceğim.. gazamız mübarek olsun
sabaha karşı 4-4.30 gibi emzirdim.ve yanıma yatırdım,uyudum.tam 5.30 da bi düşme sesi ve ağlamaylas fırlamamla bebeğim yüz üstü yerde yüzü terliklerimin üstünde öylece çaresiz ......düşmüş...nasıl oldu,nasıl o şekilde düştü anlam veremedim.
oan panikle onu kavramamla eşimin odasına doğru bağırarak koşmam,eşimin aniden kalkıp onunda bana doğru aniden koşmasıyla eşim kaydı kafasını karşı duvardaki tabloya çarpması saniyeler içinde....hala şoktayım.....şuan uyumaya vçalışıyr bebeğim...o sahne gözümün önünden gitmiyor..bebeğimin o halde yerde yatışı....
ilk dediğim şey ona birdaha sus artık ağlama diye bağırmıcam oldu..çok içim yandı..
sabah apar topar götürdük doktora çok şükür bişeyciği yok.yüz üstü düşmesi kafa üstü düşmesi kadar tehlikeli olmaya biliyormuş..çok şükür allahıma..
bende almayı düşünüyorum
üzüldüm şimdi,tabi nazının geçtigi olsun bi bakıcı bulman en iyisi,bizim burda 350 tlden aşagı bakmıyorlar 500 kadarda yolu varanamm kız çok erken bencede ama ablamın kzının 3 aylıkken çıkmıştı seninkide öyle olacak sanırım ben hiç dikkat etmedim bi bakayım
benede şımarıgın taktiklerini uygulayın pişman olmazsınız
Cikiyorum disarida ne bilim annem capraz dairede oturuyo bakmiyo zaten birakmamda ablaminkilerde. Cok yiprandi yuregi yokmuskafasi kaldirmiyormus zaten beklentimde yok babam huysuz bizim calismasartlari agir ben nazimin gececegi birini istiyorum rahat rahat sunu yedir bunu ogret bi yere cikarma su elbiseyi giydir her turlu istedigimi soylicegim biri en onemlisi kizimi sevecek biri istedigi parayi veririm yeterki sevgiyle baksin(sizde piyasasi nedir bakicinin
aranızda oyun halısı alan var mı? ben almaya karar verdim de bir sürü seçenek var karar veremiyorumm
cnım ben aldım kızım çok sevdi tavsiye ederim benimki bundan
Bondigo Ormandaki Oyun Bahçesi - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
mrb ben okuloncesi öğretmenıyım ve oyuncak konusunda çooook tıtız dasvranırım. kızım daha doğmadan ben bu arastırmsayı aptım ve tıny love nın ürünlerının payasadakı en işlevsel oyun halıları olduğunu gordum ve kızıma prenses serısını aldım. içinde çok güzel vakıt gecerıyor. ve en onemlisi onun gelişimine ve hareketliliğine çok katkısı var.gaz problemlerınıde yarıya ındırıyor bebeğın hareket etmesi sebebiyle. fiyatı baya var ama eğer sahıbınden.com adresınden bakarsanız çok temız ıkıncı el oyun halıları var. ben kızıma oradan 70 tl ye almıştım. yenısınden farksız. ambalajında geldi bana ve çok memnunum.
teşekkürler tavsiyen için baktım şimdi ben de uygun fiyatlı ieyler var gerçekten. Fisher price yağmur ormanı nı çok beğeniyorum ben de hani şu kenarında zürafa olan, senin fikrini sorayım bi de, sence nasıl??
gece yıkamamanın sebebi batıl bi inançtan dolayımı canım..annemler 40 ımız çıkana kadar bebeği ve beni gece yıkama deyip duruyorlardıda!!!!!şimdi yıkıyorum valla gece gündüz nezaman istersem!!!
söyle soyleyeyım. fisher princenin oyuncağınmda sadece tek yonlu. sallanan oyuncaklar var. ancak tıny love de ses doku sallanan oyuncaklar ve çapraz gelen oyuncak asma yerı sayesınde hem el ile hemde ayaklar ile vurma ımkanı var oyuncaklara. içinde doku özelliğinin oması çok güzel. mesela kelebeğin kanatlarından hişirti sesi geloyor. top füğürü var yattığı yerde bastığında bıııb sesi çıkıyor. aynasını çok sevıyor benım kızım. ona bakıp agulamaya çalışıyor.umarım yardımcı olmuşumdur.
canım benim bebeğim 2 ay 9 günlük kilosu 5 kg boyu da 58 sizce iyi mi ?
çok teşekkür ederim , tiny love her halısında bu dediklerin var galiba değil mi? çok mantıklı geldi anlattıkların tekrar teşekkürler
sabaha karşı 4-4.30 gibi emzirdim.ve yanıma yatırdım,uyudum.tam 5.30 da bi düşme sesi ve ağlamaylas fırlamamla bebeğim yüz üstü yerde yüzü terliklerimin üstünde öylece çaresiz ......düşmüş...nasıl oldu,nasıl o şekilde düştü anlam veremedim.
oan panikle onu kavramamla eşimin odasına doğru bağırarak koşmam,eşimin aniden kalkıp onunda bana doğru aniden koşmasıyla eşim kaydı kafasını karşı duvardaki tabloya çarpması saniyeler içinde....hala şoktayım.....şuan uyumaya vçalışıyr bebeğim...o sahne gözümün önünden gitmiyor..bebeğimin o halde yerde yatışı....
ilk dediğim şey ona birdaha sus artık ağlama diye bağırmıcam oldu..çok içim yandı..
sabah apar topar götürdük doktora çok şükür bişeyciği yok.yüz üstü düşmesi kafa üstü düşmesi kadar tehlikeli olmaya biliyormuş..çok şükür allahıma..
bende almayı düşünüyorum
walla feray süper iş başarmıs bukle sen de İstanbul'a gıttıgın gun yazarsın aynısından artık:)))
taktıklerle daha da ıyı olur ..dızı gıbı ızlerız burdan hahaa:))
FERAY nasıl yanı ben sorunca mı gıttın de oldu ne nasıl vayy:)))gazan mübarek olsun ..darısı basımıza:))
GÜNIŞIGIM benım aılem de yıkatmadı gece ve aksam ama 41.gunden sonra affetmedım her ıstedıgımde yıkattım ..tek sorun aksama yıkama şi kaldıysa olan bana oluyor hıc oturmamıs oluyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?