2012 Şubat Anneleri

içime dogmus tam o saatlerde sormusum de mi:)))özelden anlatsana kız merak ettım nedır o??

bayaga sanki sakiz cigner gibi dilini yana getirip cigner haraketi yapiyor, yikarken kulaklarina cok dikkat edin bebeklerde su kactimi ortakulak iltihabi cok cabuk oluyor biz kafasini yikarken kapatiyoruz hep, biz hep aksam yikadim yatirdim batil inanc duymadim ben hic, sagma makinasinin aparatlari cikiyor ben haftada bir biberon emziklerde dahil koyup kaynatiyorum, onun disinda her yikamada gunluk biberon temizlicileri var firca onu kullaniyorum, bu arada bayanlar yastik kullaniyorum uyurken hep kulaklari kivriliyor sapkada sevmiyor kepce kalicak hafif kalkik kaldi zaten sizlerin nasil yada nasil onlem aldiniz yada aliyosunuz

gece yıkamamanın sebebi batıl bi inançtan dolayımı canım..annemler 40 ımız çıkana kadar bebeği ve beni gece yıkama deyip duruyorlardıda!!!!!şimdi yıkıyorum valla gece gündüz nezaman istersem!!!

nasıl cıgnıyor yanı anlayamadım ben ???Bir de kulakları nasıl kapatcaz ben hıc kapatmadım ama(

kızlar,
biberonları ve sağma makınenızı nasıl temızlıyorsunuz??

geçmiş olsun canım allah korumuş meleğini

pekı sabun falan kullanıyor musun???
walla benım kızımın kulak memelerı kıvrık cok kötu duruyo sapka da sewmıyo hanfendı cıglıgı basıyo..napcaz ben de bılemıyorum

aynen batıl inançlarına bende uydum 40 gün gece ne ben yıkandım nede bebişi yıkadım.

geçmiş olsun canım allah korumuş meleğini

sağol tatlım..

emzirirkende altta kalan kulak kıvrılabilyor bazen dikkat edin..kağıt gibi kulakları var bunların yaa..benimkinede şapkayı hiç alıştıramadım..

içime dogmus tam o saatlerde sormusum de mi:)))özelden anlatsana kız merak ettım nedır o??

kızlar,

Neyı anLatayım ozeLden fıstıqım de bakım anLamadım vaLLa uykuSuzum kafam 1500.
Ben sıcak suda buLasık sabunuyLa yıkıorum bolca duruLuorum. haftada 1-2 kezde kaynatıorum valla bıLmıorum doqrumu yapıOrum.

bebeğinizin poposunu hala ılık su pamukla mı temizliyorsunuz.ıslak mendile geçtinizmi.

ben hep ıslak mendılle sıldım unı baby yenıdogan ..
feray hiç ummazdım senden kız aferin sana eve mi geçmeniz gerekiyomuş ne?
Sanırım oyle qerekıomus hayatım :)))) Sende ewe qectıqınde hemen ataqa kalk. neler yazıcamda burası yerı deqıl

yazmıssın ya böyle???

ben hep ıslak mendil kullanıyorum huggies veya dalin
devamlıda bebek yağıyla yağlarım hiç pişik olmaz yağlayınca gazını iyi çıkartıyo

bebeğinizin poposunu hala ılık su pamukla mı temizliyorsunuz.ıslak mendile geçtinizmi.

yani komik seyler yapıyorum ...sabahtan pamukla baslayıp aksam 9 dan sonra yorulupp ıslak mendile devam ediyorumm... ya aksamları 9 10.30 gibi yatıyor da odasına git gel yapmıyorum alt degistirme masasıyal ugrasımıyorum...yatakta acıyorumm..o yüzden pamukla ugrasmıyorummm ... (

kızlar geçmiş olsun,allahım benimde en korktugum şey düşürmek:18:
kızlar,
canım ben deterjanla yıkıyorum yoksa yaglı kalıyor,sonrada kaynatıyorum

:))))) pamukla suyla uğraşmak zor gelmeye başladı banada artık.o yüzden sizlerede bi sorıyım dedim.ben pamuğu minik minik koparıp kapalı bi kutuya koyup hazırlıyordum ama ,git su al gel,hele gece zor oluyo.hadi ilk zamanlar daha hassastılar hep böyle temizledim ama artık büyüdü sayılır.ıslak mendile geçiyim diyorum.kutuda birazdaha pamuk var onlarda bitsin mendile geçicem.mendil biraz soğuk geliyo galiba dün deenedim de irkildi kuzum birden:)))

kızlar geçmiş olsun,allahım benimde en korktugum şey düşürmek:18:
sağol canım..çok kötü bişey,,allah yaşatmasın..

[

bugün daha hiç mama vermeden bu saate geleildik...aşımızın ve kontrolümüzün üzerinden 10 gün geçmiş,bugün düştü diye gittiğinmizde tarrtı doktor 10 günde 550-600 gr almış tam aklımda değil.7760 mı ne olmuş.biraz fazla..bugün hep emzirdim ama en fazla 2 saat gidiyor..yada 1.5 saat..mamayla daha uzun süre uyuyabiliyor.ama şuan ki öğünde sanırım mama vericem,bitirdi bişey bırakmadı..biriksin biraz daha sonrakinde emziririm..bide yatarken bi 90 lık yaparım..

ben de baştan beri ıslak mendil kullanıyorum.

biberonlaı vs. yi özellikle mama veriyorsak biberonla, sabunla yıkamalıymışız, kalıntı kalmasın diye. nette okumuştum. ben süt verdiğim zaman sadece çeşmede sıcak suyla yıkıyorum arada da 5 dakika kaynatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…