- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.681
bugün daha hiç mama vermeden bu saate geleildik...aşımızın ve kontrolümüzün üzerinden 10 gün geçmiş,bugün düştü diye gittiğinmizde tarrtı doktor 10 günde 550-600 gr almış tam aklımda değil.7760 mı ne olmuş.biraz fazla..bugün hep emzirdim ama en fazla 2 saat gidiyor..yada 1.5 saat..mamayla daha uzun süre uyuyabiliyor.ama şuan ki öğünde sanırım mama vericem,bitirdi bişey bırakmadı..biriksin biraz daha sonrakinde emziririm..bide yatarken bi 90 lık yaparım..
yani komik seyler yapıyorum ...sabahtan pamukla baslayıp aksam 9 dan sonra yoruluppıslak mendile devam ediyorumm... ya aksamları 9 10.30 gibi yatıyor da odasına git gel yapmıyorum alt degistirme masasıyal ugrasımıyorum...yatakta acıyorumm..o yüzden pamukla ugrasmıyorummm ... (
ben hıç ugrasamadım böyle yaa sen herseyle nasıl da özenerek ugrasırsın be kadın:)))
BİBERONU her defasında mı kaynatıyorsunuz kızlar yaa ben de yaglı buluyorum mecburen deterjanla yıkıyorum elımle musluktakı suyla duruluyorum korktum yani..hata mmı yaptıgım???
ben hıç ugrasamadım böyle yaa sen herseyle nasıl da özenerek ugrasırsın be kadın:)))
BİBERONU her defasında mı kaynatıyorsunuz kızlar yaa ben de yaglı buluyorum mecburen deterjanla yıkıyorum elımle musluktakı suyla duruluyorum korktum yani..hata mmı yaptıgım???
bugün daha hiç mama vermeden bu saate geleildik...aşımızın ve kontrolümüzün üzerinden 10 gün geçmiş,bugün düştü diye gittiğinmizde tarrtı doktor 10 günde 550-600 gr almış tam aklımda değil.7760 mı ne olmuş.biraz fazla..bugün hep emzirdim ama en fazla 2 saat gidiyor..yada 1.5 saat..mamayla daha uzun süre uyuyabiliyor.ama şuan ki öğünde sanırım mama vericem,bitirdi bişey bırakmadı..biriksin biraz daha sonrakinde emziririm..bide yatarken bi 90 lık yaparım..
neden mama veriyorsun ki canım, ben de 2 saatte bir emziriyorum. hatta bazen 1 saatte bir. anne sütü çok kolay sindirildiği için bu kadar kısa süre tutuyor
canım ben herseferinde kaynatmasamda ,kaynamış suyla duruluyorum,bimem yanlışlık varmı
deterjan kullanma canım sabunla yıka ama sıcak suyla yıka arada da kaynat
kızlar garmastan göğüs kremı kullanan var mı?
ne iğrenc bır rengı var bu kremın
ne kadar yıkıyorsam da sankı pede mavı mavı gecıyor krem
korkuyorum bebegıme zararı olacak dıye..
bır de ustunde gunde 1 kez gögsunuzu yıkayın yazıyor
kullananlar var mı ??
her emzırme öncesı yıkamak gerekmez mı bu kremı??
10 gunde mii ben 1 ayda anca o kadar aldırıyordum ılk ay 600,ikinci ay da 1 kg aldı sadece..senınkı degıl mıydı cook şişmanlattıgın 2250 falandı dı mı ayda aldıgı kılo??
ben anneliği beceremiyorum galiba(((
üzerine çok düşüyorum,herşeyi en ayrıntısına kadar düşünüyorum..hep onu doyurma psikolojisi var bende,her ağladığında aç deorum..
obez yaptım çocuğu..
emzirirken uyuya kaldım..
düşmesine sebep oldum..
kendimden nefret ediyorum..eşimde kim bilir hakkımda ne düşünüyordur..((
tek başımayım..yanımda sadece 10 gün insan vardı doğumdan sonra..çok yoruldumm..
üzerine çok düşüyorum,herşeyi en ayrıntısına kadar düşünüyorum..hep onu doyurma psikolojisi var bende,her ağladığında aç deorum..
obez yaptım çocuğu..
düşmesine sebep oldum..
tek başımayım..yanımda sadece 10 gün insan vardı doğumdan sonra..çok yoruldumm..
neler düşünüyorsun öyle yapma lütfen, ben de emzirirken uyuyakalıyorum hem de her gece. sen mamayı kes bak her şey daha güzelolacak gör bak
canım niye kötü anne olasın, çok yorulmuşsun belli,ben yalnız olsam kafayı yerdim
her türlü şey gelebilir başımıza,allah beterinden korusun yavrularımızı
obez yaptım çocuğu..
düşmesine sebep oldum..
sen hala kullanıyormusun canım,ben ilk haftalar kullanmıştım herseferinde yıkamıştım,şimdi hiçbişey kullanmyorum
evet tek yıkıyorum. annem gıttı kayınvalıdemde koyde yaşıyor. ben mıdyttayım. bulunduğum sitede tanıdığım kımse yok. esım de aksam okuldan geç dönuyor. akşam yıkamak ıstemıyorum . o yuzden ıkındı vaktı kendım yıkıyorum.benım kızımın dili hep oynar sekılde. bazen emme sonrası yapıyor çiğneme hareketini. bende dişinde etmı kaldı kızım diıyorum :))
canım dün bende aç kalıyor yavrum dedim memeler fos sagdım hiççıkmadı sütsağolun...biraz mamaya ara veriyim dediğiiz gibi..eğer baktım kilo almamış ozaman mama takviyesi yapıyım diyorum..yada deminde dediğim gibi ginde sadece bir kere veriyim..
şuan alıştım artık bebeğime bakmaya ilk zamanlar daha zordu yalnız olmak..
iyiki burası varmış..iyiki varsınız..
bugün bizim kızda boguluyor gibi sesler çıkardı hemen dizime yatırdım, peynir gibi ama balgamlı 1 avuç kustu,demekki balgam tıkıyormuş çocugu dedim,ama acayip korktum:18:sana sabahkı mesajında tam da bunu yazmıstım okudun mu cnaım
tabı kı kötu annesın yazmadım ,yanı sen yorgunsun besbellı
esın de yardım etmıyor gıbı
en azından pazarları uyu ya da aksamları ver yat bıraz..
sen yorgunluktan bu haldesın
ben de cok ayrıntıcıyım herkes kafayı yedıgımı sanıyor artık
bebek öksururken ters cevırıp sırtına vuruyorum
kusup bogulcak sanıp..
ben hala kullanıyorum cnaım cunkı lansınoh surmezsem kupkuru ,canım cok yanıyor..sizin göguslerden süt mu akıyor dewamlı nasıl acımıyor ..neden tek ben böyleyım kı acep??
neler düşünüyorsun öyle yapma lütfen, ben de emzirirken uyuyakalıyorum hem de her gece. sen mamayı kes bak her şey daha güzelolacak gör bak
canım niye kötü anne olasın, çok yorulmuşsun belli,ben yalnız olsam kafayı yerdim
her türlü şey gelebilir başımıza,allah beterinden korusun yavrularımızı
sana sabahkı mesajında tam da bunu yazmıstım okudun mu cnaım
tabı kı kötu annesın yazmadım ,yanı sen yorgunsun besbellı
esın de yardım etmıyor gıbı
en azından pazarları uyu ya da aksamları ver yat bıraz..
sen yorgunluktan bu haldesın
ben de cok ayrıntıcıyım herkes kafayı yedıgımı sanıyor artık
bebek öksururken ters cevırıp sırtına vuruyorum
kusup bogulcak sanıp..
senin sabah yazdığın mesaj zaten beni bu hale getirdi..(((sakın ynlış yalnış anlama..kafama bişeyler dank etti sanki..bu senin ikinci vukuatın dedinya..durup düşündüm birden ..kendimi çok kötü hissettim..
bugün iyice dinlendim...hiiç bi iş yapmadım..farkındaysanız hep burdaydım..2 saate bir emzirdim yatırdım bebeğimi..yemek yedim oturdum..
ohhhh canıma deysin..yemekte yapmadım eşime...bugün tatil günüm olsun..dün evi temizlemiştim..bi uyumadım işte..keşke birazda kestirseymişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?