2012 Şubat Anneleri

kızlar bugun annem bana gelmıstı
ben de cayın altını yaktım
yanı öyle sanmısım ..
meger ocagı acıp gazı gerı gelmısım salona
olmus mu dıye bakmaya gıttıgımde fark ettım
resmen Allah hepımızı koruyor
bu dönem cok garıp dalgınlıklar yasıyoruz..
Allah yardım etsın bızlere..
ben de cok korkuyorum..

kızlar 2 gündür oglum çok huysuzdu ve daha çok ellerini emmek istiyordu agzına bi baktım alt 2 tane süt dişi yeri kabarmış yeri daha belli olmuş sizin bebeklerde de varmı?

aa çok erken değil mi acaba ??

ohh canıma da değsin :)))

Allah korusun canım benimde kayınvalide düşürmüştü kendiyle beraber ama bişey olmuyo canavarlara :)))

sanada geçmişolsun canım

benimki sanki ağzında bişey varmış gibi çiğneyip duruyo , bende kusmuğunun kalanlarıyla uğraşıyo sanıoyorum
kızlar,
biberonları ve sağma makınenızı nasıl temızlıyorsunuz??

muslukta elsabununu köpürterek arada birde kaynatarak

böyle şeyler düşünme sakın üzme kendini hepimiz hatalar yapıyoruz heleki yalnızsak

annem doğalgazı açık bıraktı ben bebeği uyuturken
bende uymuşum
bi kalktım ev nasıl gaz kokuyo
havaya uçacaktık
geçenlerde

aman allah korusun hepimizin evladını

oooo...aman allah korusun..gaz bu bişeye benzemez..

canım neyde saklıyorsun sütleri? poşette mi kapta mı ne önerirsin? ben avent 10 lu saklama kabı almayı düşünüyorum 57 tl iyi mi sizce?

Ben kullaniyordum emzirdigim donem etkili bi krem emzirirken hafif sil tadini bebis begenmeyebilir yoksa bi zarari yok bildigim.

allah korusun..sen ocağı tamamen kapat,vanasından falan..

selam kızlar nasılsınız ya ben yetişemiyorum artık hiç giremiyorum desem yeri nasılsınız bebeklerle durumlar nasıl valla bu gazdı reflüydü beni mahvetti uyku yok hortlak gibiyim. ama inş.zor zamanlar yavaş yavaş geçiyo

bilmem..yetmiyo diye işte..hep aç,hep aç geliyo bana..
bugün doktor bu obur bi bebek dedi bebeğime:))))))
birde kendini şartlandırma yetmiyor diye dedi!!!
yetiyor diyeceksin dedi!!!

canım bence senin sütün yeterli
sen bilirsin ama mama verme derim
bende ilk başlarda her ağladığında yada arandığında aç bırakıyorum mama vermeli miyim diye çok düşündüm ama anne sütüyle kilo alımı gayet iyi
şimdide farkındayım ki hem bebeğimi doyuracak hemde sağıp saklayacak sütüm var çok şükür motive et kendini

özelden yaz feray çatlarım patlarım nolur
söz bende sana yazıcam öperim bak

özelden yaz feray çatlarım patlarım nolur
söz bende sana yazıcam öperim bak

bana da lütfen yaazzzz....:))) ben de çatlarım:))

ENİCE ben kremı bırakınca cok acıyor süt yetmıyor nedense gögsumun acısını gecırmeye ...yoksa bu topıcte tek gögus kremıne dewam eden ben mıyım kı??

SEVSİM sabun dedıgın bıldıgımız lux gıbı el sabunları mı yoksa sıvı sabun da mı oluyor??Deterjanla yıkamıyım o zaman ben de bıberonları ..

GÜNIŞIĞI eşinle konustun mu ,bence sana böyle dınlenme alanları sunsun ..ıyı yapmıssın yayıl boswer takma yaa cıkma topıcten butun gun yaz o da aksam getırsın bıseyler:))

VİVA Allah korumus valla sen butun şalterlerı kapatıp yat en guzelı gercekten cok zor (

HEMŞİRE bebegın grıbı ne alemde ,gectı mı?

KIZLAR kızım bagıra bagıra kakasını yapmaya calısıp duruyor ama kakası koyu veya sert degıl,sizde de böyle sorunu olan var mı???hergun zeytınyagıyla mı kaka yapacak benım bebegım yaa((mamadan mı kaynaklı ,eger öyleysee sakın comformıl denen sacmalıgı kullanmayın derım ..bız 3-4 defa denedık 5-6 gun oldu ıcırmedım cocuk hala bıtık durumda ..acaba bundan dolayı mı??

Bir de ben aşıdan berı yıkamadım yarın 4.gun yıkayacagım bebegımı ,ama ben ası bantlarını bıle cıkartmadıgımı fark ettım umarım bırsey kacırmamısımdır..hanı akıntı vs varsa bakmam gerekır mıydı kı ..

bende hemen çıkartmadım o bantları..hemşire 3 gün yıkama dedi ,ben ne olur ne olmaz diye 5 gün yıkamadım..herşeyi abarttığım için...süper anneyim ben..:)))

eşim akşam herzamanki gibi iş çıkışı eve gelmeden aradı ve rutin 2 soruyu sordu:
aşkım bişey lazımmı
hemen arkasından da ne yicez!!!!
!NE YİCEZ!!!!!benim artık bukadadr yoğunluğumun içinde bu sorudan vaz geçmedi!insan biraz düşünceli olurda sormaz,eve gelir eşin ne yaptıysa yersin dimi!!yada yapamadıysa yemezsin,dışarıdan söylersin!!
herneyse;
bişey lazım değil,bişey yok yapaamadım dedim.sağolsun hakkını yemem o konuda hergn kahvaltı koysam önüne hiç sesini çıkarmaz,niye yemek yok demez eşim.
iyi ozaman dışarıdan söyleyim dedi,ne istiyosun getiriyim dedi vs.....:)))
eve geldi yedik faaln maç varmış bu maça oturdu,çocuğu sevdi.
inadına o maç izlerken ben yatmaya gidiorum ,ağlarsa bak,şu saatte beni kaldır emziricem dedim..ve yattım...saat 9.30
12 ye kadar uyumuşum:)))))
çok uzun anlattım...güzel bi geceydi...kendime geldim diyebilirim...

cnm oyle dsunme vede mama verırken 90 deılde 30 60 falan ver..
o acıksa zaten durmadan aglak cocuk mık dedıkce mama verme..
nasıhat gıbı oldu yanlıs anlama ama obez olur allah koruusun
bazı bebeklere ne kaar verırsen ver yer olculu ver.
yarın oburgun senı suclaması cok yedırdın obez oldum doymuyorum vs vs vs..
memen bence yetıyor.
yetmedıgı yerde 60lık yap baktın oynasa oynasa yıyo veya ne bılım cok abartılı yıyor bıtırtmeden cıkar cok agladıgında yenıden dene derım..
tabı bnm fıkrım bu.

kendını suclama cnm ne kadar kotu hıssedersen bebegınde tedırgın olur cunku senı cok fazla hısssedıyor

Son düzenleme:
ENİCE ben kremı bırakınca cok acıyor süt yetmıyor nedense gögsumun acısını gecırmeye ...yoksa bu topıcte tek gögus kremıne dewam eden ben mıyım kı??

*****bende halen kullanıyorum. medecassol,garmastan ve bepanten elıme hangısı gecerse :)) sağ gögsumde içe doğru açılmış kocaman üçgen yara var (

KIZLAR kızım bagıra bagıra kakasını yapmaya calısıp duruyor ama kakası koyu veya sert degıl,sizde de böyle sorunu olan var mı???hergun zeytınyagıyla mı kaka yapacak benım bebegım yaa((mamadan mı kaynaklı ,eger öyleysee sakın comformıl denen sacmalıgı kullanmayın derım ..bız 3-4 defa denedık 5-6 gun oldu ıcırmedım cocuk hala bıtık durumda ..acaba bundan dolayı mı??
**** benım kızım anne sütü alıyor sadece ama kaka problemı de var. daha yenı düzene giriyor. sabret ben tam 8 hafta boyunca çektım bu durumu. 10 gunde bır yaptığı bıle oluyordu.

**** ben kllandım. en etkılı krem bu . valla gögsumdekı yaraların korkusundan hep çoüu zaman temızlemeden verdım bebşime ama o da hıç geri atmadı memeyı. kullanmaya devam et. ıyı bır krem..

Bende yarin midyata kiz gidiyom oralimisin sen

evet mıdyattayım. denızlılıyım ancak eşim buralı. gelın geldım mıdyta. sende mıdyatta mı kalıyorsun.

nasılız kızlar...işte benim yakısıklı oğluşum
allah bağışlasın
çok tatlı
günaydınn cicişlerr
açılışı bugün ben yaptımm
anlaşılan gece çoğunuz uyumamışş

ben erken kalktım :)) 6:30 da . eşimide kaldırdım. kzımla o ilgılendı okula gıdene kadar. guzel bır kahvaltı yaptık bırlıkte. o gıdınce kızımı banyo yaptırdım. ılaçlarını içirdim ve uyuttum . sonra dip köşe ev temızlığı yaptım.tekrar beişimi emzırdım uyuttum. şimdi öğle yemeği hazırlıyorum. sonrada akşama öğretmen arkadslar gelecek . hazırlık yapacağım. :))

canım bizimkide çok cıvık kaka yapıyor ona ragmen çok ıkınıyor,normal bir durum sanırım,
bizde bant falan yoktu ya sadece azıcık bi bacagında kan vardı,
akıntı falan olacagını sanmam
bende 4. gün yıkamıştım
en güzelini yapmışsın canım,azda kendini düşün,bebegin sana ihtiyacı var

kız siz ne becerikli hatunlarsınız,ben yemek yapsam ev temizlemem,ev temizlesem yemek yapmam
ya çok tembelim,yada çok rahatım

kızlar yarın adanaya gidiyorum oradanda hataya geçecez,yazlıkları çıkarttım
veeeeeeeeeeeeeee hiç biri hala olmuyor
çildiriceyim ben ne giycem,kız istemeyede gelecekler
off anam bıktım bu göbekten,herşey oraya takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…