- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.761
oohhh sonunda bugün regl olabildim ..ne zamandr onun sıkıntısı vardı ondan kurtuldum ohhh..
kızlar bebeğinize hangi bezi kullanıyorsunuz???
biz prima kullanıyorduk geçen gün huggiest aldım çünkü huggiestin yenidoğan bezini çok beğenmiştim ama bu sefer kızımın poposunu kıpkırmızı yaptıniveanın pişik kremini sürdüm şimdi birazdanda banyo yaptırcam zeytinyağı sürcem bakalım yavrum nasıl kötü olmuş
biz prima kullanıyorduk geçen gün huggiest aldım çünkü huggiestin yenidoğan bezini çok beğenmiştim ama bu sefer kızımın poposunu kıpkırmızı yaptıniveanın pişik kremini sürdüm şimdi birazdanda banyo yaptırcam zeytinyağı sürcem bakalım yavrum nasıl kötü olmuş
ben doğduğundan beri prima kullanıyorum ilk zamanlar prima premium care kullanıyordum sonra şu mavi paketlilere geçtim memnunum ama mavi paketlilerin kokusu beni rahatsız ediyor
hangı mavı cnm adı ne ??
günde 10-12 kere emzirmek 2 saat spor yapmaya eşdeğer kalori yaktırırmış
Ben prima aktif bebek kullanıyordum. hamileyken prima turuncu paket almıştım ne olduğunu bilmediğim için. açtığım gibi çöpe attım çünkü çok ince ve emici değildi. primaya takılıp kalmak istemediğimden kendim molpedden memnun oldugum için molfix alayım dedi. çok kötü bir bez denemek amaçlı bile almayın derim. çünkü çiş ağır kokuya dönüşüyor ve pamuk ağırlaşıyor, bebeğe ağırlık oluyor. huggies denemeye cesaret edemedim. kk'da araştırdım kimisi memnun kimisi değil ben de almaktan vazgeçtim.
HUGOCUK kk'daki bayanlar bim'deki bezi övünce ben de geçen gün 50 lik paket alıp denedim. memnun kaldım. bence prima aktif bebek (mavi-yeşil paket) ile arasında bir fark yok. hatta kremli kokulu oldugu için iyi. üretici firma evy baby miş. ancak evy babynin kendi bezini denemedim.
BENNEBİLEYİM hep sormak istiyorum. resimdeki bebek kızın mı?
kızlar bgn hep tek oldugum için ve kımse gelmeyınce ben de dus alırken pusetıne de
kızımı koydum..kızım basta banyonun kapısından saskınca bakıyordu,kısa zaman
sonra ise zırıldamaya basladı ..eee ben sulu sulu cıkıp kurulanmaktansa onu soyup
kuvete aldım:))) o kadar komık bır banyo oldu ki anlatamam :)),iç çamasırım
oldugu halde gögsume dogru agzını acıyordu suyun ıcınde ..bundan sonra onu böyle
yıkayacagım cok eglendım :)) ama sonrasında hemen yemek ısteyıp donmam
harıc hersey süperdı ,siz de deneyın yaz gelıyor hergun zaten dus alacagız,aradan
bır iş cıkmıs oluyor ..hem de cok hosuna gıttı valla cok memnundu ..
Ben prima aktif bebek kullanıyordum. hamileyken prima turuncu paket almıştım ne olduğunu bilmediğim için. açtığım gibi çöpe attım çünkü çok ince ve emici değildi. primaya takılıp kalmak istemediğimden kendim molpedden memnun oldugum için molfix alayım dedi. çok kötü bir bez denemek amaçlı bile almayın derim. çünkü çiş ağır kokuya dönüşüyor ve pamuk ağırlaşıyor, bebeğe ağırlık oluyor. huggies denemeye cesaret edemedim. kk'da araştırdım kimisi memnun kimisi değil ben de almaktan vazgeçtim.
HUGOCUK kk'daki bayanlar bim'deki bezi övünce ben de geçen gün 50 lik paket alıp denedim. memnun kaldım. bence prima aktif bebek (mavi-yeşil paket) ile arasında bir fark yok. hatta kremli kokulu oldugu için iyi. üretici firma evy baby miş. ancak evy babynin kendi bezini denemedim.
BENNEBİLEYİM hep sormak istiyorum. resimdeki bebek kızın mı?
ben geldim oğlumuda aldım doktora gittik geldik
göğsümde iltihap filan yok dediler
geri yolladılar
peki niye böyle aklım almıyo
kayınvalideye gitmiştik herkes oğluma annen seni iyi beslemiş vs.. dedi birde ızgara çok canım çektii bişey diyemedim
sonra böyle oldum
oğlum tam emmiyo
üstelik açmış gibide durmuyo ağlamıyo
hemşire bebeklerin böyle dönemleri olabileceğini sabretmemi söyledi
5 kilo 500 gram geldi
kilosu iyi mama bir öğün dahi verme dedii
süt stoklayıp muhallebisine çorbalarına eklicem dedim
çok iyi olur dedii
Ben lansınohun elektrıklı pompasıyla sagıyorum cıft gögus ıcın 180 Tlye aldım bıraz tuzlu ama
ben arastırırken esım alıp gelmıs en ıyısını almak ıstemıs..bıraz acıtıyor onun dısında iyi bır makıne..
ben 15 dk dan cok sagmamaya calsıyorum ..bukle sen kac dk sagıyorsun??
bır de kustugu ıcın kılo alamadı beslenememekten degıl kı ek gıdaya gecemem ..doktor ne derse
ona uyarım su an erken oldugunu söyledı ..zaten kusmasa kılo alımı ıyıydı 1 kg almıstı gecen ay
mamasız..
eşin çocuk doktoru veya jınekolog mu?
kızlar bir seferde makinayla ne kadar süre süt sağımı yapıyosunuz
ben prima premium care ve prima yeni bebek kullanıyorum, ikisindende çok memnunum... yumuşaklık için premiumu kullanabilirsiniz,, yeni bebekte çok emici...
huggiesi ilk kullanmıştım hemen pişik oldu kızım.
arkadaşım süt sıtması olmuşsun büyük ihtimalle, ben ondan çok çektim, göğsünde süt kalmaması gerekiyor, demek ki bebişin memeni tam boşaltamıyor.. bebişini emzirdikten sonra sağarsan rahatlarsın ve bi daha sıtma olmazsın. bende ilk zamanlarda bilmediğim için kızım acıktıkça sağıyordum,, ve 4 kere sıtma oldum, göğsüm taş gibi oluyordu, eklem ağrısı ve titremeyle yatıp duruyordum,, sonradan düzenli sağmaya başladım göğsümü ve şükür bi daha sıtma olmadım..
ben kraftın makinasıyla sağıyorum sütümü ve düşününki bebişim emmiyor yani sürekli kullanıyorum makineyi.. bi aralar çok yara oldu sonradan bir diğer kademesinde sağmaya başlayınca yaralar geçti, çok memnunum... ortalama her bir göğsü 15 dakika sağıyorum...
ayy bende isterim böyle yıkamakkk dediğin gibi aradan bir iş çıkar. nasıl yaptın ama küvetimi doldurdun yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?