2012 Şubat Anneleri

kızlar bebeğinize hangi bezi kullanıyorsunuz???
biz prima kullanıyorduk geçen gün huggiest aldım çünkü huggiestin yenidoğan bezini çok beğenmiştim ama bu sefer kızımın poposunu kıpkırmızı yaptı niveanın pişik kremini sürdüm şimdi birazdanda banyo yaptırcam zeytinyağı sürcem bakalım yavrum nasıl kötü olmuş

prima kullanıyorum ama şu bimin bezlerini merak ediyorum denicem

ben hala tam net karar veremedım her bezı aldım nerdeyse
molfıx ıgrenc ötesı haşır hasır sertt naylon ,onu sakın almayın derım..
gecen gun prımanın hesaplı dıye bırseyını aldık,o da hıc ıyı degıl..
her türlü en iyisi premıum care prımanın heralde..ama huggıes de
çok guzeldı ben cok memnun kaldım ondan ..

BUKLE eşin yıne haksız canım ,sen de ki ben annene ugrayayım ,
ordan arkadasımla bulusayım de bence en ıyısı bu olur ..
weya arkadasım gıdınce gelırım de,bayram degıl ya canım
benım annemler aynı apartmanda,ben eşimi asla gel demem yarın ıcın
cok sacma..herkesın kendı anasının günü,o asıl sana ne hedıye aldı acaba:)))
bızler de yenı anneyız sonucta:)

HAZASLAN hayırlı olsun ben 40ından berı regl oluyorum ,orkıd
bıle bu şişmanlıgımla terletıyor benı(

BURİ hiç öyle bırsey fark etmedım ama bebeklerın sacı
dökulmesı normal dıye bılıyorum dogdukları sacları degısecek
daha dökulecekmıs hepsı ..

Bu arada moralım çoook bozuk FB kaybettı (43:

kızlar bgn hep tek oldugum için ve kımse gelmeyınce ben de dus alırken pusetıne de
kızımı koydum..kızım basta banyonun kapısından saskınca bakıyordu,kısa zaman
sonra ise zırıldamaya basladı ..eee ben sulu sulu cıkıp kurulanmaktansa onu soyup
kuvete aldım:))) o kadar komık bır banyo oldu ki anlatamam :)),iç çamasırım
oldugu halde gögsume dogru agzını acıyordu suyun ıcınde ..bundan sonra onu böyle
yıkayacagım cok eglendım :)) ama sonrasında hemen yemek ısteyıp donmam
harıc hersey süperdı ,siz de deneyın yaz gelıyor hergun zaten dus alacagız,aradan
bır iş cıkmıs oluyor ..hem de cok hosuna gıttı valla cok memnundu ..

ben doğduğundan beri prima kullanıyorum ilk zamanlar prima premium care kullanıyordum sonra şu mavi paketlilere geçtim memnunum ama mavi paketlilerin kokusu beni rahatsız ediyor

Ben prima aktif bebek kullanıyordum. hamileyken prima turuncu paket almıştım ne olduğunu bilmediğim için. açtığım gibi çöpe attım çünkü çok ince ve emici değildi. primaya takılıp kalmak istemediğimden kendim molpedden memnun oldugum için molfix alayım dedi. çok kötü bir bez denemek amaçlı bile almayın derim. çünkü çiş ağır kokuya dönüşüyor ve pamuk ağırlaşıyor, bebeğe ağırlık oluyor. huggies denemeye cesaret edemedim. kk'da araştırdım kimisi memnun kimisi değil ben de almaktan vazgeçtim.
HUGOCUK kk'daki bayanlar bim'deki bezi övünce ben de geçen gün 50 lik paket alıp denedim. memnun kaldım. bence prima aktif bebek (mavi-yeşil paket) ile arasında bir fark yok. hatta kremli kokulu oldugu için iyi. üretici firma evy baby miş. ancak evy babynin kendi bezini denemedim.

BENNEBİLEYİM hep sormak istiyorum. resimdeki bebek kızın mı?

ben de prima ve molfix kullandım. şu an molfix kullanıyorum. evet biraz haşır huşur kalın bir bez. ama emiciliği iyi. prima'nın sarı paketi (uyu-oyna) çok ince, bedeni biraz büyük geldiği için sızdırma yapmıştı.

bu bezlerı denememız için 10luk paket yapmaları gerekmıyor mu yaaa (
yok resımdekı kızım degıl cnm ılk bebegımı yenı dogurdum..eşim cekık
gözlü oldugu ıcın heryerde japon bebek resımlerı koymustum hamıleyken,
şimdi benzerını cıkartmayı basardım ,ama bu kızım degıl,
benımkı daha tatlu .

anne olmak bebegını uyutmak ıcın saatlerce ugrastıktan sonra ,
bebegı uyudugu anda onu özlemeye baslamaktır...
anneler gunumuz kutlu olsun ınsallah nıce yıllara..

taze anneler hepimizin anneler günü kutlu olsun
bebeklerimizle uzun sağlıklı birlikte geçireceğimiz nice anneler günlerine!

2012 şubat anneleri ilk anneler günümüz kutlu olsun ))
daha nice anneler günü görmemiz dileğiyle...
Bakalım düşünceli kocalarımız bugünü nasıl değerlendirecek!!!!!!!!!!

ayy bende isterim böyle yıkamakkk dediğin gibi aradan bir iş çıkar. nasıl yaptın ama küvetimi doldurdun yoksa?

ben prima premium care ve prima yeni bebek kullanıyorum, ikisindende çok memnunum... yumuşaklık için premiumu kullanabilirsiniz,, yeni bebekte çok emici...

huggiesi ilk kullanmıştım hemen pişik oldu kızım.

arkadaşım süt sıtması olmuşsun büyük ihtimalle, ben ondan çok çektim, göğsünde süt kalmaması gerekiyor, demek ki bebişin memeni tam boşaltamıyor.. bebişini emzirdikten sonra sağarsan rahatlarsın ve bi daha sıtma olmazsın. bende ilk zamanlarda bilmediğim için kızım acıktıkça sağıyordum,, ve 4 kere sıtma oldum, göğsüm taş gibi oluyordu, eklem ağrısı ve titremeyle yatıp duruyordum,, sonradan düzenli sağmaya başladım göğsümü ve şükür bi daha sıtma olmadım..

kızlar bir seferde makinayla ne kadar süre süt sağımı yapıyosunuz

ben kraftın makinasıyla sağıyorum sütümü ve düşününki bebişim emmiyor yani sürekli kullanıyorum makineyi.. bi aralar çok yara oldu sonradan bir diğer kademesinde sağmaya başlayınca yaralar geçti, çok memnunum... ortalama her bir göğsü 15 dakika sağıyorum...

ben lansinoh kullanıyorum dün gece oğlumu yatırdım emdikten sonra sağdım çok az çıktı 20 cc filan ama olsun attım buzluğa
göğüslerim tamamen boşaldı çok rahat ettim gece daha iyi olduğunu farkettim
oğlum gece 12 de 3 te ve 6 da emiyo çok rahat ettik
bu ara sütümde sağmayla arttı gün içinde oğlum daha huysuzdu şimdi sağmaya başlayalı sanırım güzel doyuyo sesi çıkmıyo
yanlız akşama doğru tam saat 6 da kurulmuş saat gibi ağlıyo memeyi almıyo o saatte illa o mamayı içecek
dün çok uğraştım vermeyeyim diye ama başedemedim yıktı evi koca sesiyle
eşim bile mama verme emzir diyen insandır ve soğukkanlıdır o bile mama verr dedii
eskiden üzülürdüm o saatte mama yiyince 8 e kadar emmiyo
o saatlerde tam benim sütümün arttığı saatler oluyo süt kalıyo dediğin gibi rahatsız oluyodum
ama artık mamayı verir vermez bende sağıcam makinayla dolaba atıcam
eşime süt saklama poşeti al dedim aventin süt saklaba kabını almış
temizlenip kaynatıldıktan sonra kullanılabilirmiki
ben kullanmadan öncede yıkayıp kaynatıp peçete üzerinde kurutup öyle kullanıyorum

ayy bende isterim böyle yıkamakkk dediğin gibi aradan bir iş çıkar. nasıl yaptın ama küvetimi doldurdun yoksa?

yok cnm kucuk oturmalı bır kuvet bızımkı ben dusumu almıstım ,sonra
onu aldım oturdum dızımın üstünde tutarak masrapayla yıkadım..
en son da muslugun altından akan suya kafası harıc soktum bayagı
zaman da uyudu evırıp cewırmekten heralde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…