- 23 Şubat 2009
- 196
- 5
- 96
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.801
ben tek gogus ya 5 ya 10 dk..
hehe bizimki cicek aldı diye ben bir sürü laf ettim,niye masraf ettin modundaydımm.. sen de cicege kuru diyorsunnn ...sadece cicekteki notu verseydi bile yeterdi.. bence hediyeyi begenmemezlik kücük gormek kocanın degil senin ayıbın..
temizlik olayını da kaale alma, catlatacak kadar güldür espiriler yap bu durumla yüzleş kendinle dalga gec.. sende rahat edersin kocanda.. sonucta bebek olmadan onceki halini biliyordur eşin.. o yüzden espirisine laf sokuyordur..
canım ben de sıze yazacaktım yaa doktorun verdıgı APTAMIL AR adlı mama
harıka bırseyhıc kusmuyor ..bı hafta verıp sonra da
pers gunu tartacak doktor bakalım kac cıkacak 120 ml bıle ıcse hıc kusmadı canım,
ama sacma kısım hala emdıgınde kusmaya devam( acaba dıyorum
sütümde bır sorun mu var kii..
kızlar bişey sorucam gün içinde sağdığınız sütleri karıştırıpmı dondurucuya atıyosunuz yoksa her sağdığınızı ayrı ayrımı poşetliyosunuz gün içinde
kızlar,
yarın saglık ocagında kızımın refleks kontrolü var..
sizlerden hiç duymadım,bunu yaptıran olmadı mı hiç??
bu arada kızım babacı oldu bileee...babası gelıncee gününü
anlatır gibi mimiklerle sesler cıkartıyo:=)))
ama bana hıc cılvesı yok ki...
ŞIMARIK ;
rota gunun mu yarın,valla 3 gundur kızım herseye aglak
oldu cok mutsuzum(( umarım bir sonrakı asıya kadar
sürmez..
3 aylık olunca anne ve babaya farklı davranmaya baslıyolarmıs.
benimkide bana bol bol güler mesela ama babasına acayip dilli.. aguu gugguu bütün herseyi anlatıyo.
bana sadece çapkın çapkın gülüyo o kadar. konuşmuyo benle deli :)
refleks ne yaptırdım nede duydum ama iyi bişidir heralde
o da neküüüüüü ilkkez duydum
bugün oğlum kök söktürttü bana öğlen bir başladı ağlamaya bu saate kadar ağladı
saat başı emiyo altını alıyorum mama verdim yok yok yok
battaniyeye kundak yaptım sardım aldım ucağıma öyle uyudu
anneler gününüz kutlu olsun kızlar çok sinirlerim bozuk ya benim de bu gün anneler günü hediyem angut kaynanamların kızımı neredeyse düşürecek ve sakatlayacak olmaları öküz bunlar öküz başka diyecek bişeyim yok eşime bi ton söylendim ama hırsım geçmiyor geberseler torun diye havalrını alacaklar bu günden sonra
hanı ellerınden tutunca kendını kaldırabılıyor mu falan gıbı bıkac sey kontrol edecekmıs..
yrn göturecegım iştr..ama kimse duymadıysa gıtmesem mı kı..zaten saglık ocagındakı
pislık hemsırenın nazarını gunlerce cekıyorum((nefret ettım kadından resmen..
wallahı ben de kızımın rotadan sonrakı huysuzlugu sayesınde aynı apartmandakı
annemın anneler gununu 5te ancak kutlayabıldım(
ne oldu nasıl oldu kız ...bıktım ınsanların dikkatsızlıgınden ben de ..!!ne yaptılar?
kızlar,
yarın saglık ocagında kızımın refleks kontrolü var..
sizlerden hiç duymadım,bunu yaptıran olmadı mı hiç??
bu arada kızım babacı oldu bileee...babası gelıncee gününü
anlatır gibi mimiklerle sesler cıkartıyo:=)))
ama bana hıc cılvesı yok ki...
ŞIMARIK ;
rota gunun mu yarın,valla 3 gundur kızım herseye aglak
oldu cok mutsuzum(( umarım bir sonrakı asıya kadar
sürmez..
ayy hediyeyi beğenmemezlik değil
hiç bişey almasaydı ama
beni bugun huzursuz edicek bişi yapmasaydı yeterdi yani. annemleri de aramamıs ya
ben yalaka gibi kendi annemden önce onun annesini aradım.
ben bunların hepsini babalar gününde fitil fitil burnundan getirmez miyimmm!!!
selam kızlar
çok kötü bi anneler günü geçirdim
evet hediyem harikaydı ama bi önemi yok.. daha önce atasayın vitrininde görüpte çok beğendiim küpeyi almış eşim...
lakin söyle açıklayım 'boş bardak bigün taşar ' diyoya halil sezai o bardak dün fazlasıyla taştı
KIZLAR DR A GİTTİK
4 cm uzamıs ,650 gr almıs.. dr cok hareketli bir bebek dedi bu kadar kilo aldıgına şükret dedi ,bundan sonra daha az alacaklar dedi.. ek gıdaya baslıcaz mı dedim 6. ayda dedi.. 4 ile 6. ayda anne sütüne takviye gerekiyorsa baslanıyormus...
bende dedim zaten emmeyi sevmiyor bir de ona baslarsak beni bırakır diye korkuyorum dedim.. en fazla 10 dk emiyor dedim emzik biberon almıyor dedim,emmeyi sevmeyen cocuk emzik biberon kullanmıyo genelde dedi.. ama hareketine gore iyi kilo almıs dedi.. boyu bu zamana kadar 13 cm uzadıi boy iyi gidiyoo ama kilo alımı her gittigimizde azalıyor gecen ay 850 idi bu ay 650..bir de nasıl tutturuyor bu 50 leri anlamadımdr bir tek badisiyle tartıyor hani üstündekilerde aynı ama hep tam sayı
rotayı agızdan verdi, yalandı suratını burusturdu ,birazını geri ittikimi bebekler havada kapıyor dedi.... dr bunu dik tuttu ayaklarını basıyor bir de kendini attırıyor masallahh dedi..kız bebek gibi davranmıyor bende hergün egzersiz yaptırıyorum falan diye koltuklarımı kabarttım alakası var mı bilmiyorum dedim..kasları gelişir dedi cok iyi yapıyorsun dedi.. boyle yaniii saglıklı olsunda artık az alsın kiloyu napim annesi gibi cıtır olucak diye avutuyorum kendimi :)) ben bunun bu istahsızlıgına gore bu kadar da beklemiyordum..dr stok yap sütleri dedi madem var yogurtta kvalıtda kullanırız dedi.. bundan sonra her emmeden sonra sagcam bakalımm üşenmezsemm
bugun yaptırdık canım rotayı.. agızdan damlaymıs şimdi malak gibi yatıyor henüz tepki vermedi bakalım napcakk..
hımm o zaman sen babalar gününe bir güzel hazırlan canımm :))
selam kızlar
çok kötü bi anneler günü geçirdim
evet hediyem harikaydı ama bi önemi yok.. daha önce atasayın vitrininde görüpte çok beğendiim küpeyi almış eşim...
lakin söyle açıklayım 'boş bardak bigün taşar ' diyoya halil sezai o bardak dün fazlasıyla taştı
Kizlarr Çanakkale de yasayan varmi. İyi bir kres ariyorum onerebileceginiz. Kamerasi falan olan.
Arkadaşlar bebeğiniz haftada kaç defa kaka yapıyor? Benimkisi ilk iki ay hergün yapıyordu ama son bir aydır haftada 2-3 defa yapmaya başladı. Doktor normal dedi ama yine de endişeleniyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?